Powered By Blogger

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Ιατρομαχίες, αλήθειες... και οι Λοβέρδιες μαϊμουδιές

Tην περασμένη εβδομάδα ήταν η σειρά του ιατρικού κλάδου να νιώσει τις "θωπείες" του κ.Λοβέρδου και των αφεντικών του.
Το Υπ.Υγείας κατέθεσε στην Βουλή νέο Νομοσχέδιο που αλλάζει άρδην το τοπίο στην παροχή υπηρεσιών υγείας αγνοώντας προηγουμένως επιδεικτικά τους αντιπροσωπευτικούς φορείς των ιατρών.
Το Υπουργείο ισχυρίζεται ότι.......
"φέρνει τον γιατρό πιο κοντά στον πολίτη" και σε μια πρώτη,επιφανειακή ανάγνωση έτσι φαίνεται να είναι.

Μόνο, που με εκπεφρασμένη στο Μνημόνιο την...ανάγκη περικοπής 2,5 δις ευρώ απ τις δαπάνες Υγείας, μάλλον ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα.
Ως είθισται σε τέτοιες καταστάσεις οι εργαζόμενοι ξεκινούν απεργιακές κινητοποιήσεις (κυρίως στο ΙΚΑ). Την 2η μόλις μέρα αυτών των κινητοποιήσεων το υπουργείο ρίχνει "πυρηνική ρουκέτα":

"από Δευτέρα, οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ θα μπορούν να επισκέπτονται τα ιδιωτικά ιατρεία των συμβεβλημένων με ΟΠΑΔ -ΟΑΕΕ ιατρών και να εξετάζονται δωρεάν", και το ΙΚΑ,λέει,θα πληρώνει τους γιατρούς μετά, με τα 20 ευρώ της επίσκεψης του ΟΠΑΔ. Ωραίο ακούγεται; ωραίο!
Μόνο που κανείς δεν ρώτησε τους ενδιαφερόμενους... Για όσους δεν γνωρίζουν οι συμβεβλημένοι με τον ΟΑΕΕ γιατροί απολαμβάνουν τον δυσθεώρητο μισθό των 450 ευρώ/μήνα για να βλέπουν τους ασφ/νους που τους έχουν επιλέξουν στην αρχή κάθε χρονιάς, ενώ απ τον ΟΠΑΔ αμείβονται ανά ασθενή με κρατικά καθορισμένες τιμές που για τις ιατρικές πράξεις παραμένουν καθηλωμένες εδώ και 20 χρόνια!

Επιπλέον, ο ΟΠΑΔ και τα άλλα ταμεία(ΤΑΥΤΕΚΩ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ) εδώ και ενάμιση χρόνο έχουν προβεί σε ανομολόγητη στάση πληρωμών, συσσωρεύοντας ανεξόφλητες απαιτήσεις δεκάδων χιλιάδων ανά ιατρείο και οδηγώντας σε προβλήματα ρευστότητας ή/και επιβίωσης, την στιγμή μάλιστα που μέχρι φέτος οι γιατροί καλούνταν να προκαταβάλλουν το φόρο για χρήματα που ΔΕΝ έχουν ακόμα εισπράξει!!!(άλλη μια απόδειξη ότι ο Ιονέσκο πρέπει να ήταν Έλληνας!)

Στην πραγματικότητα, οι ασθενείς που πληρώνουν μια ιδιωτική επίσκεψη, πιθανότατα θα μπορούσαν να απολαμβάνουν καλύτερων τιμών, αν δεν έπρεπε εκ των πραγμάτων να χρηματοδοτούν (μέσω των συμβεβλημένων ιατρών) την δωρεάν περίθαλψη των ασφαλισμένων του Δημοσίου!

Το ΙΚΑ δηλ. έχει την απαίτηση οι απλήρωτοι επί ενάμιση χρόνο ιατροί να εξετάζουν δωρεάν τους μέχρι τώρα επί πληρωμή πελάτες τους, στον ιδιωτικό τους χώρο, έναντι μιας νεφελώδους υπόσχεσης πληρωμής σε κρατικά καθορισμένη χαμηλή τιμή.

Εν τω μεταξύ βέβαια οι γιατροί θα πρέπει να βρουν "ζωντανό" χρήμα για να πληρώσουν το ενοίκιο τους, τους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ, κινητού, τη μισθοδοσία του προσωπικού τους και φυσικά, την εφορία.
Αν νομίζετε ότι η Σοβιετική Ένωση μας τελείωσε, να που νεκραναστήθηκε, στον χώρο της Υγείας!
Και φυσικά, όλα αυτά, ουδόλως αγγίζουν τους Καθηγητές των 250 ευρώ, τους Δντές κλινικών που κάνουν παράνομο ιατρείο με ταρίφα ένα μαύρο 100ρικο ή τους μεγαλογιατρούς που είναι πλασαρισμένοι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας ή στον προθάλαμο του Αγίου Πέτρου...



Φαντασθείτε τώρα ότι έχετε ένα μαγαζί, πχ ένα κρεοπωλείο και πουλάτε το μοσχαρίσιο κρέας 10 ευρώ/κιλό. Το αγοράζετε 6, προσθέτετε την αναλογία ενοικίου, εξόδων προσωπικού, φόρους, λογαριασμούς ΔΕΚΟ κι ένα ποσοστό κέρδους και καταλήξατε σε αυτή την τιμή ώστε να είστε εντός αγοράς. Φαντασθείτε ότι έρχεται το κράτος τώρα και σας λέει ότι απ την δευτέρα θα έρχονται οι ασφαλισμένοι με το βιβλιάριο τους και θα τους δίνετε το κρέας χωρίς να πληρώσουν, και εκ των υστέρων το ΙΚΑ θα σας δώσει 4 ευρώ το κιλό! Φαντασθείτε ότι ήδη έχετε προμηθεύσει άλλους κρατικούς φορείς με χιλιάδες τόννους κρέας και δεν έχετε δει ακόμη ούτε σεντς ενώ μάλιστα έχετε κληθεί να πληρώσετε ΦΠΑ και εφορία για αυτά που σας χρωστάνε!
Τι κάνετε;
Η μία, προφανής λύση είναι να αρνηθείτε... εκτός αν κάποιοι "πονηροί" συνάδελφοί σας κοιτάξουν να επωφεληθούν, οπότε αυτόματα τίθεστε εκτός αγοράς.

Αλλά μια στιγμή... εφόσον οι όροι είναι ασύμφοροι γιατί οι πονηροί (ή αφελείς...) θα συναινέσουν;
Είτε γιατί ήδη βαράνε μύγες (και ο νοών νοείτο γιατί...) είτε γιατί σκοπεύουν να κερδίσουν σκαρτεύοντας το εμπόρευμα.
Άρα, όπως καλά γνωρίζουν και οι έχοντες ΤΕΒΕ,οι γιατροί που θα εξαναγκαστούν να υποκύψουν στους όρους του Λοβέρδου, αφενός θα μεταφέρουν την παθολογία του ΙΚΑ στα ατομικά τους ιατρεία, κοιτώντας να "ξεπετάξουν" όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς, αφετέρου, μετά από λίγο θα κοιτούν με μισό μάτι τους "τζαμπατζήδες" ασθενείς και θα εξαναγκάζονται να ψάξουν πλάγιους τρόπους συμπλήρωσης του εισοδήματος τους, με πολλαπλάσιο κόστος για το σύστημα.

Είναι διαχρονική μου πεποίθηση ότι το μεγαλύτερο λάθος του ιατρικού κλάδου είναι ότι βολεύτηκε με πλάγιους τρόπους πλουτισμού αντί να απαιτήσει και να επιτύχει νόμιμες αμοιβές ανάλογες της ιδιαιτερότητας του έργου και της ευθύνης του,των πολύχρονων σπουδών και της ανάγκης για συνεχή, και πολυδάπανη ενημέρωση, και των πολλών παραπάνω ωρών εργασίας έναντι ενός απλού υπαλλήλου. Έτσι, όποτε βολεύει την εξουσία, εγκαλούνται οι γιατροί για πλασματικές εφημερίες ή φακελάκια (τα οποία η ίδια εξουσία νομοθέτησε ή ενθάρρυνε αντί αυξήσεων αποδοχών) ή για μίζες, για όποιους παίζουν το ρόλο τους στο "σύστημα" διαγωνισμών που και πάλι η εξουσία-με το αζημίωτο, μη γελιέστε,-έστησε.

Άρα είναι προς το συμφέρον όλων μας, η όποια μεταρρύθμιση γίνει στην υγεία, να γίνει με διαφανείς όρους που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη βιωσιμότητα των λειτουργών της και ικανότητα παρακολούθησης των επιστημονικών και τεχνολογικών εξελίξεων, και όχι με όρους που συντομότατα θα τους οδηγήσουν σε οικονομικό αφανισμό!
Εκτός, ΑΝ-όπως λένε πολλοί-ο πραγματικός στόχος είναι να παραδοθεί η υγεία στα γνωστά επιχειρηματικά super market που επιτέλους θα βρουν φτηνό κι απελπισμένο ιατρικό δυναμικό να εκμεταλλευτούν.
Είστε σίγουροι ότι σας αρέσει μια τέτοια προοπτική;
Θυμηθείτε τι έγινε με την παράδοση των παραλιών του ΕΟΤ σε ιδιώτες μετά την σκόπιμη εγκατάλειψή τους, πως πήγε το εισιτήριο απ τα 2 ευρώ στα 8 και τα 10, με αντάλλαγμα ένα βάψιμο και μια καντίνα με μουσική στη διαπασών...

EDIT: Να και η επιβεβαίωση...
Στο άρθρο 2 του νομοσχεδίου για το άνοιγμα των "κλειστών επαγγελμάτων"
ΔΕΝ εξαιρείται το ιατρικό επάγγελμα. Άρα πρωτοβάθμια υγεία μπορεί να μας παρέχει πλέον και ο μεγαλομπακάλης της γειτονιάς, όπως είχε νομοθετήσει δύο μέρες πριν τις εκλογές ο εκλαμπρότατος κ.Αβραμόπουλος, το πήρε πίσω η κ.Μαριλίζα (το μόνο σωστό που είχε κάνει) και το ξαναφέρνουν τώρα οι ΛοβερδοΚουτρουμάνηδες.

Είναι σαφές οτι η έωλη και νομικά αστήρικτη κορώνα της εξέτασης των ασφ/νων του ΙΚΑ απ τους απλήρωτους γιατρούς του ΟΠΑΔ, δίχως τη συναίνεση τους αποσκοπεί απλά στο να στρέψει τους ασφαλισμένους εναντίον των γιατρών, κατά πάγια τακτική αυτής της Κυβέρνησης να στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα κατά της άλλης ώστε να εκτονώνονται μεταξύ μας οι αντιδράσεις,μέχρι να ψηφιστεί απ την "πλειοψηφία των προβάτων" το ύπουλο νομοσχέδιο.

Έτσι εξηγείται και η φαινομενικά αδιάλλακτη στάση των συνδικαλιστών των γιατρών που ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου. Διότι μετά την "απομάκρυνση απ το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".
Αφού ψηφισθεί το νομοσχέδιο που θα εξαθλιώσει εντός έτους όλους τους μικρομεσαίους γιατρούς, θα νιώσουμε στο πετσί μας την ιδιωτική υγεία του μεγάλου κεφαλαίου.
Άβε Λοβέρδο, οι κ.κ.Αποστολόπουλος, Λιακουνάκος, Βγενομπενόπουλος και σία σε χαιρετούν..

http://apneagr.blogspot.com/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΟΜΙΚΕ ΝΑΖΙΛΟΒΕΡΔΕ

Ανώνυμος είπε...

LOIPON
TVRAUA MAUETAI AN KAI JERETAI TIS ALHUEIES
OI GIATROI LOIPON APERGOYN
GIATI? DIOTI ME THN HLEKTRONIKHSYNTAGOGRAFHSH MPOREI NA ELEGXETAI KAUE SYNTAGH KAI KAUE PARAPEMPTIKO
POY SHMAINEI
KOBETAI H SXESH EJARTHSHS GIATRVN FARMAKOBIOMHXANVN KAI IDIVTIKVN KLINIKVN
OI GIATROI PERNOYN ANALOGA ME TO ..TIMOKATALOGOPOY PANE OI IATRIKOI EPISKEPTES AP TISFARMAKOBIOMHXANIES TOSA POSOSTA GIA TO TADE H TO ALLOFARMAKO
AYTO METAFRAZETAI SE OIKOGENEIKATAJIDIA S OLO TOKOSMO TAXA SYNEDRIA...H SALONIA THLEORASEISDIAFORA ...H XRHMA.
EKATOMMYRIA
ETSI EJHGHTAIKI O PLOYTISMOS TOYS ALLVSTE
GIATI OI IDIOI LENE POSA XRHMATA PERNOYN STO IKA AS POYME 1000 EYRV.
DEN SYMFVNV NAMHN PLHRVNONTAI KALA.
OMVS ALLO ENASMISUOS TRIVN XILIADVN EYRV H PENTE SE NOS/MEIAKI ALLO EKATOMMYRIA......MAYRA LEFTA.
DYSTYXVSKAKOMAUAN

ETSI LOIPON TVRA TRELLAUHKAN
JERETAI OTI APO NHSIA XVRIA STHN AUHNAERXONTAI...SYSTHMENOI XVRIS LOGO ME PARAPEMPTIKOGIA TON..EIDIKO...IATRIKOY H ALLOY KENTROY? KAI TAMOIRAZONTAI
AKOMA REZILI
SYNERGAZONTAI MEODHGOYS KAI TRAYMATIOFOREISASUENOFORVN
ETSI OI EPIMELITES DIEYUYNTES ,...BAZOYN MEKOLPATOYSDIKOYS TOYS STANOS/MEIA KI YSTERABRES..KREBATI
STO IKA YPARXOYNPERIPTVSEIS POY AS POYME
IATREIA ORL EINAI DYOKI EXOYN ..TREIS THN IDIA BARDIA
NTROPH......NAI
BLEPOYN POLY KOSMO MA EINAI PELATES OLOI STA IATREIA TOYS
KI OIAPLOI ANURVPOI PLHRVNOYN
GI AYTO OI GIATROI POY EXOYN IATREIA? STIS GEITONIES TOYS?????KHFISIA .....OXI
STIS LAIKES SYNOIKIES.....
TELOS AYTA
STOVNASEIO EJH DEKAEJH XILIADES MAYRA..GIA XEIROYRGEIO?????
OXI
NA PLHRVUEI O GIATROSNAI SVZEI TH ZVH ENA XEIROYRGEIO EINAI MEGALH YPOUESH MA ME METRO
AS ALLAJOYN H AS FYGOYN
DENANTEXOYME TIS CEYTIESTOYS
JEROYME OLOI TI SYMBAINEI KAI APEILOYN
ASE POYKANONIKH ADEIA ENAXARTI STH PORTA..OXI STO EPISHMOBIBLIO
ETSI PERNOYN TREISTESSERIS MHNES ADEIA!
OSO GIA PRVTOBAUMIA STA IKA TH NYXTA TSAMOPALEFTA
AFOY MIKROBIOLOGIKO KI AKTINOLOGIKO DENYPARXEI
OLOI STO..EFHMEREYON....
GI OLAAYTA POY SYMBAINOYN MOYGGA
TVRA OMVS ...TRELLA
JERETAI KYRIOI YPARXOYNAJIOPREPEIS ELLHNES POYZOYN ME 600 EYRV SYNTAJH
ESEIS DE SKEPESTAI PIA TIPOTA?
NTROPH.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ????????
ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ
ΜΑ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ...Ε!! ΟΧΙ ΜΗ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΚΙ Ο ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ..ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ???????????
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΩΣΤΑ
ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.....ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ....ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΜΙΣΘΟ ΣΤΟ ΙΚΑ 1500 ΕΥΡΩ ΠΟΣΕΣΩΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ?
ΠΕΝΤΕ..ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΣΕ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ..."ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ"ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΤΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΤΟΤΡΕΙΣ ..ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ.....ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΔΕΝ
ΣΤΑ ΝΟΣ/ΜΕΙΑ ΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ...........Η ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Η ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ........ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ
ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ
ΑΛΛΑΑΝ ΤΟΥΣΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΤΡΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ .....ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ...........
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ?
ΤΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΟΙ?
ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΠΟΥ ΖΗΤΕ????
ΤΩΡΑ Η ΜΕΙΝΕΤΑΙ Η ΦΥΓΕΤΑΙ ΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ???
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑΤΑΜΕΙΑ ΜΕ 650 ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ???ΖΩΑ???
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑΙ ΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ..ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ....ΜΕ 500η 600 ΕΥΡΩ ΠΩΣ ΖΟΥΝ???
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ???ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ..ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ............
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ..........ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ..

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ..

ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ..

ΑΠΟ 700 ΣΕ 400 ΕΥΡΩ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΣΥΝΤΑΣΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ..

ΔΕΝ ΔΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ 1000 ΕΥΡΩ ;;

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΕΛΑΝ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΑΤΣΟΚ..

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΑΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑΡΙΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ..

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΩΝΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 4-5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ 600 ΕΥΡΩ...

ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΝΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ 40-50% ΘΝΗΣΗΜΟΤΗΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

12¨47
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΓΑΠΗΤΕ 600 η 1000 ΕΥΡΩ????
ΛΕΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 2000 ΕΥΡΩ
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΑΡΟΥΛΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ?????
?ΠΟΣΟ ΜΙΣΘΟ ΕΧΟΥΝ???ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ 6000 ΕΥΡΩ
ΛΟΙΠΟΝ??????ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ????????

Ανώνυμος είπε...

12΄47
ΦΟΒΟ????
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΣΟΥΝ....ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣ/ΜΕΙΑ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ.........ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ??
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΗΞΕΡΕ ΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ......ΝΑ ΕΧΕΙ..ΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ......ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΥΘΡΟ ?????
ΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΘΟΝΙΑ
.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΛΙΝΛΟΒΕΡΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΗ ΚΛΟΟΥΝ ΛΟΜΠΕΡΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
\ΤΟΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια