Powered By Blogger

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

... με τους Έλληνες να πολεμούν και να επιμένουν να πάρουν πίσω την χώρα τους και τη Εθνική τους κυριαρχία...

Δείτε το! Θα συμβεί!


http://epirus-ellas.blogspot.com/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ λέει αυτός..πού ζει,εδώ είναι Ελλάδα,έχουμε πρωθυπουργό με πιστόλι έτοιμο να εκπυρσοκροτήσει πάνω στο τραπέζι.Μη τολμήσει κανένας να τα βάλει με το θηρίο γιατί τους έφαγε!Και όλοι έλληνες στο κατόπι του,ακολουθούν τον αρχηγό με το λάβαρο του κινήματος να φάμε τη Μέρκελ και όποιον σταθεί εμπόδιο

Και σχόλια από το Youtube:
Epica - Menace of Vanity
Σύνδεσμος προς αυτό το σχόλιο:
Κοινή χρήση σε:

Σχόλια χρήστη που πραγματοποίησε την μεταφόρτωση (GreekTerminator)

  • Όποιος νομίζει πως αυτά που συμβαίνουν είναι μία προσωρινή κρίση λίγων χρόνων γελιέται.Έρχονται μέρες άσχημες και τα πράγματα όσο πάνε γίνονται και χειρότερα. Ηθικές αξίες μηδέν, κόσμος καμένος στο ίντερνετ, τον καταναλωτισμό και την τηλεοραση.Φτώχεια και αδιαφορία για την διπλανό μας.Το κλίμα έχει αλλάξει ραγδαία τα τελευταία χρόνια και υπάρχει παγκόσμιος αναβρασμός σε όλα τα επίπεδα.Όποιος δεν κοιτάει γύρω του να δει τι γίνεται στον κόσμο γελιέται,είδαμε πράγματα που δεν τα φανταζόμασταν.

  • @kyoshiina - ΔΥΣΤΥΧΩΣ... μονο το ιντερνετ μπορει να εχει αληθινη ενημερωση σημερα... το ξαναλεω... ΔΥΣΤΥΧΩΣ

  • Ο νεοέλληνας 35 χρόνια ψήφιζε αυτούς που έλεγε κλέφτες με αντάλλαγμα την καλοπέραση.Η κοινωνία αυτή λάτρεψε χρυσά μοσχάρια που όταν αποδείχτηκαν μπακίρια και έπεφτε ο κόσμος απο τα μπαλκονια, τότε κατάλαβε τι έκανε. Ιμια, χρηματιστήριο,γκρίζες ζώνες,μετανάστες,ΔΝΤ,ΦΠΑ,ανεργ­ία,όλο πληρώνουμε και πληρώνουμε.Νεκροί Μαρφιν,νεκροί στην άσφαλτο,εκτρώσεις,ψυχοφάρμακα,­κατασχέσεις,φυλακή για μικροχρέη,υπογεννητικότητα, καρκίνοι, παγκόσμιος αναβρασμός,αναλγησία για τον φτωχό και η Ελλάς προτεκτοράτο.

  • @kyoshiina - ειναι καλο που εχεις συνολικη εικονα - το να ξεχναμε τι εχει συμβει ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ

  • Υπάρχουν πληροφορίες ότι ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας όπως το Μ. Βρεττανία, είναι κλεισμένα από ξένους δημοσιογράφους για τους επόμενους μήνες όπως και στα γεγονότα του 2008 που ήξεραν οι ξένοι ότι θα γίνουν και είχαν κλείσει ξενοδοχεία για να καλύψουν τα γεγονότα.... ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2008 - ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ... ΠΡΟΣΟΧΗ!

  • Αληθεια... ξερετε που ξεκιναει η επανάσταση ΓΙΑ ΜΕΝΑ?

    Ξεκιναει οταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ...

    1) αρχιζουν να διαβαζουν αρχαια ελληνικη γραμματεια

    2) περπατανε με τα ποδαρακια τους στους δρομους της Αθηνας

    3) πεταξουν την τηλεοραση τους απο το παραθυρο

    ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕ?... ΖΟΜΠΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ?

εμφάνιση όλων

Όλα τα σχόλια (510)

Εικονίδιο ειδοποίησης
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε τώρα για την ανάρτηση σχολίου!
  • ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ....ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 300 ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ,ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ...!!!!ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ...!!!!

  • Ιδού ένα βίντεο που πρέπει να κυκλοφορήσει σε όλα τα μέλη τού Internet, μέσα κι' έξω από την Ελλάδα!

  • Nigel Farage respect from Greece!!!hope we had piliticians like you here in Greece

  • Αγαπητέ φίλε συγχαρητήρια για την ενημέρωσή σου από αυτό το καταπληκτικό βίντεο. Εύχομαι να μην χρειαστεί να φτασουμε σ'αυτό το σημείο, αλλά αν οι συνθήκες το επιβάλλουν σίγουρα δεν θα κάνουμε πίσω!!

  • @SfakianosSs wacgreece . com

  • Otan prwtoeida auto to video , dakrisa . Se ti diaferoume emeis apo tous upodoulous Ellhnes tis tourkokratias ? Mhpws sto oti douleuoume gia na agorazoume ta agatha twn danistwn mas? Paidia den einai gia antimaxies , einai i wra opou oloi oi Ellhnes prepei na baloume ena mikro litharaki gia na swsoume tin patrida mas to ethnos kai tin fyli mas.

Φόρτωση...

Προτάσεις

Φόρτωση περισσότερων προτάσεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια