Powered By Blogger

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Η Ιστορική Ευκαιρία...

Από τον Ιάσωνα
Εμβρόντητοι παρακολουθησαμε τις τελευταιες ημερες ένα θεατρο μια γυφτικη παραστασι ένα ρεζιλικι ασημαντων μετριοτητων, έναν υμνο στην ανoησια και την απερισκεψια των "ηγετων" μας...
Από τη μια ενας παραπαιων πρωθυπουργος ο οποιος, χωρις ουδεις να γνωριζη πλεον τι σκεπτεται. Τι αποφασισε την προηγουμενη ωρα και τι θα ξε-αποφασισει το επομενο λεπτο, συνηντησε τον περισπουδαστον Προεδρο μας, τον ηθικολογο, τον λαικο αγωνιστη, τον σοφο δασκαλο, τον δανειστη... και του ανακοινωσε τα σχετικα περι εθνικης συναινεσως."
Εν συνεχεια συνομιλησε με τον εκ καλαμων υπερευφυη οικονομολογον κον Σαμαρα, του μοναδικου κατοχου της μαγικης συνταγη του σωστου μιγματος, αποδεχθεις μαλιστα ο Πρωθυπουργος μας, να παραιτηθη ακομη και από την πρωθυπουργία χαριν σχηματισμου κυβερνησεως εθνικης συναινέσεως.
Ομως τα επομενα λεπτα, μεταβαλλων αποψι ως φθινοπωρινος καιρος, ανηγγειλε ανασχηματισμον και ιδου πλεον μετα πολυωρον τοκετον, εγεννηθη η νεα γηραια κυβερνησις...
Φευ Φευ και τρις αλι... στην οποιαν δεν συμετεχει η ...χαριτοβρυτος Μπιρ ..μπιρ.. ληηηηη, ενώ επιτελους αποκτησαμε δυο βαρεων βαρων αντιπροεδρους ισοβαρεις και ευκινητους που εξασφαλιζουν την ισορροπια στην τραμπαλλα της κοινοβουλευτικης ομαδος του σοσιαλ Πασοκ.
Από την άλλη πλευραν εχουμε έναν τοσο "χαρισματικο" στενοκεφαλο Καλαματιανο, Hyper Homo ECONOMICUS, παντογνωστη, που χαριν των προσωπικων του φιλοδοξιων επελεξεν τον ευκολο δρομο της υποβολης ορων στον αντιπαλο του, που εσφαλμενως εξελαβε ως ηττημενο, θεωρησας την υποβολη τελεσιγραφικων ορων, Σαμαρικη "εθνικη συναινεσι.."
Στον αντιποδα εκεινων που θεωρουνται κακη μας μοιρα ως "ηγεσια" του αστικου μας πολιτευματος και της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας μας, ηχουν οι κραυγες της ερυθρας σταλινικης υαινας. Της ιερειας του μισους και της καταστροφης. Της εξυμνητριας της ταξικης εμφυλιας ρηξεως εως οτου επιτευχθει η "περιποθητος" ανατροπη, αρκει το "δημοφιλες" κατά 7% περιπου του λαου, σφυροδρεπανο, να μας παρη την κεφαλην, όπως τους παλιους καλους καιρους του σταλιν..και γινουμε κατι μεταξυ Κουβας και Β. Κορεας.!
Ιδου τι εξεστομισεν η κεχαριτωμενη του Περισσου στους ανεγκεφαλους αστους, ηγετες και μη...
"Ζητάμε εκλογές για να καταφέρει ο λαός ένα πρώτο βαθύ πλήγμα στο αστικό πολιτικό σύστημα. Οσο πιο αδύναμη κυβέρνηση προκύψει, τόσο πιο εύκολο θα είναι… Από την άλλη μέρα των εκλογών, ο λαός στο πόδι, για να κάνει πιο βαθιά την επιτυχία του. Γι' αυτό έχει σημασία η συμπαράταξη με το ΚΚΕ…" (rizospastis)
Ετσι οι Ελληνες "αγανακτισμενοι" και μη, αλλα ακομη και εκεινοι των οποιων η αγανακτισις ξεχειλιζει "συμβολικα" σε κάθε "διαδηλωσι" και δεν αφηνουν μαρμαρο και μολοτωφ, παλουκια και πετρες που να μην τα εκσφενδονίσουν παντοτε "συμβολικα" κατά των κεφαλων των αστυνομικων, ολοι μας τελος παντων ειχαμε την ιστορικη ευκαιρια.!
Να διαγνωσουμε ιδιοις ομμασι το Μεγεθος των ηγεσιων μας.!
Σε μια πληθωρικα μουτζουρωμενη σελιδα, με τεραστια σφυροδρεπανα, απειρα θα θα θα θα θα θα, αναριθμητα φορολογικα νομοσχεδια, και αριθμους εκατονταδων χιλαδων δημοσιων υπαλληλων, συμβασιουχων, κρατικοδιαιτων διακεκριμενων "εθνικων" εργολαβων, μολις και μετα βιας διακρινονται δυο (2) μικρα κομματα ( , ,)
Αυτη ειναι η ηγεσια που μας αξιζει?
Bookmark and Share

0 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια