Powered By Blogger

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Κοροϊδία με το δημοψήφισμα

«Ψιλό γαζί» φαίνεται πως μας δουλεύει ο πρωθυπουργός, ο οποίος δείχνει να έχει δεθεί με την πρωθυπουργική καρέκλα και να μην την αφήνει για κανένα λόγο. Ούτε καν τώρα που η Ελλάδα περνάει δύσκολες καταστάσεις, ο Γ. Παπανδρέου ζητάει δήθεν συναίνεση για να συνεχίσει να είναι κάτοικος στο Μέγαρο Μαξίμου. Ζητάει μάλιστα και δημοψήφισμα κοροϊδεύοντας τη....
νοημοσύνη του λαού.

«Το Φθινόπωρο θα κάνω δημοψήφισμα για τις μεγάλες αλλαγές», ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει για ανάγκη αλλαγής του Συντάγματος.
Το χρέος και τα ελλείμματα αποτελούν εθνικό πρόβλημα σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της ομιλίας του.

«Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση και ζητώ τη συμφωνία σας. Για να αναλάβουμε πρωτοβουλία και να μην εξαρτόμαστε από δάνειες δυνάμεις.

Πρέπει να δουν στην Ευρώπη ότι διορθώνουμε τα λάθη μας».

Ξέραμε από την αρχή ότι το ελληνικό χρέος ήταν δυσθεώρητο.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά και στη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς που τους έθεσε τα σενάρια που υπήρχαν, χρεοκοπία, έξοδος από το ευρώ, ή βοήθεια από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό.

«Οι συνέπειες εξόδου από το ευρώ θα ήταν οδυνηρές».

«Ζήτησα την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κοινοβουλίου γιατί η χώρα είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Η χώρα είναι σε ιδιότυπη κηδεμονία. Την ζητώ όπως ζητώ και την εθνική συνεννόηση στην βάση συγκεκριμένων επιλογών και παραδοχών", είπε ξεκινώντας.

«Πρώτος πυλώνας είναι ότι το χρέος και τα ελλείμματα αποτελούν εθνικό πρόβλημα και το πρόβλημα αυτό μας θέτει σε μια ιδιότυπη κηδεμονία. Αν θέλουμε να είμαστε εκτός, αν θέλουμε να βγούμε από το αδιέξοδο, πρέπει να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας. Να συμφωνήσουμε ότι τα προβλήματά μας δεν μπορούμε να τα λύσουμε αν διώξουμε το ΔΝΤ και τους εταίρους μας και δεν ξαναπατήσει εδώ η τρόϊκα".

Ο Γ. Παπανδρέου σημείωσε πως «το 2012 η χώρα μας δεν θα μπορεί να δανειστεί. Αυτό είναι μια επιπλοκή που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά. Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για να μπορέσουμε με ισχυρή φωνή να αντιμετωπίσουμε δυνατά μια διαπραγμάτευση συμφέρουσα για την Ελλάδα».

«Τον τελευταίο χρόνο έγιναν μεγάλες αλλαγές. Καταφέραμε να μειώσουμε το έλλειμμα 5%. Δεν φταίει η Ελλάδα.

Ζητάμε την ψήφο εμπιστοσύνης για να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε. Είναι καθήκον μας να ομονοούμε σε μια εθνική προσπάθεια. Η διαίρεση δεν βοηθά. Επιδιώκω την εθνική προσπάθεια με κάθε τρόπο.

Τα διαθέσιμα του δημοσίου θα εξαρτηθούν από την 5η δόση του δανείου.

Προανήγγειλε επίσης νέο Σύνταγμα απλοποιημένο. Όπως είπε οι αλλαγές θα προκύψουν από μια επιτροπή 20 προσωπικοτήτων οι οποίοι θα επεξεργαστούν όλες τις προτάσεις που θα γίνουν.


http://www.newsbomb.gr/

13 σχόλια:

ohara.gr είπε...

Προανήγγειλε επίσης νέο Σύνταγμα απλοποιημένο. Όπως είπε οι αλλαγές θα προκύψουν από μια επιτροπή 20 προσωπικοτήτων οι οποίοι θα επεξεργαστούν όλες τις προτάσεις που θα γίνουν.

ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ;
Ανώνυμος είπε...

Apo edw kai empros tha zitas tin synainesi tou Venizelou ean to katalaves...
ohara.gr είπε...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΟΥ ΤΡΥΚ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ!!!
ohara.gr είπε...

mother,I have discovered a way to jump the Greeks!!!
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΡΟΔΟΤΗ.
ohara.gr είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΩ
ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙΣ ΨΑΡΙΑ
ΠΕΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΕΦΤΕ
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ
Ανώνυμος είπε...

Για να θέλει ο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ να κάνει δημοψήφισμα τον σεπτέμβρη σκεφτείτε τότε τι κανάλι μας περιμένει. Θεωρώ οτι τα μεγαλύτερα κτήνη δεν είναι ο γαπ και ο Μπένι και το συναφι του, αλλα οι ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ μας. Αντι να τον πηδηξουν και να τον στείλουν στον αγυριστο, κάθονται και τον χειροκροτάνε σαν τους χάνους. Τους εχει όλους σούζα. Οι βρομιάρηδες αντι να σκεφτούν οτι ο απλός κοσμάκης τους έβγαλε, κάθονται και βαράνε προσοχες στον ηλιθιο. Ανάθεμα και αν ξέρουν τί ψηφίζουν κάθε φορά. Αλλα νομίζουν οτι θα μας ξεγελάσουν και πάλι και θα πάρουν την ψήφο μας. Έχουν εμπιστοσύνη στον γαπ-βλαξ!. Τρέμουν στην ιδέα οτι θα αλλάξουν την ταμπέλα στα μπουρδελα τους και απο βουλευτής τάδε ....θα λέει ...ενοικιαζεται. Ψηφίσαμε εμείς τα ζώα τα αλλα ζώα για σπουδαίους. Εγω ψήφισα ένα σουργελο, που ανάθεμα αν ξέρει να πει 10 κουβέντες στο 3ωρο. Θα μου πεις γιατί τον ψήφισα...? γιατί μου είπαν είναι καλός, ένας με τον άλλο, έτσι σαν το χάπατο πήγα και τον ψήφισα, και δεν έχω αλλάξει ούτε καλημέρα μαζι του. Τέτοια βλήματα είμαστε και κεινοι κοκορευονται. Αλλα εχει ο καιρός γυρίσματα, θα γυρίσει ο τροχός θα γ@μησει και ο φτωχός! Αλλα δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι, πολλές φορές και νέοι, που νομίζουν οτι η ελλάδα μόνο έτσι αλλάζει. Κανεις δεν μας λέει προς τα πού παει? τους είπε ο Γιώργος τώρα αλλάζουμε, και νόμισαν είναι για καλο. Εύχομαι να πεθάνουν όλοι!
ohara.gr είπε...

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ οτι τα μεγαλύτερα κτήνη δεν είναι ο γαπ και ο Μπένι και το συναφι του, αλλα οι ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ μας. Αντι να τον πηδηξουν και να τον στείλουν στον αγυριστο, κάθονται και τον χειροκροτάνε σαν τους χάνους. Τους εχει όλους σούζα.

19 Ιουνίου 2011 7:08 μ.μ.

ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΛΥΚΙΑ!!!
Ανώνυμος είπε...

7:16 δε βαριεσαι το βιβλιο δεν ειναι απο καταβολης, το αρνιο το εσφαγμενο ειναι. αλλα προκειμενου να γραψω "να πεθανει" προσπαθησα να το κανω πιο δραματικο :-P
Ανώνυμος είπε...

ο πρωθυπουργος μας κοροιδευει και παλι
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ohara.gr είπε...

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΖΗΤΑΣ?? ΕΧΕΙΣ 20 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ---ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ--ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ --ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕΤΑ 20 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΑΣΑΙ----Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ---ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΓΕΣ --ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ--ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΩ--ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ---ΗΛΘΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΕ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ--- ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ???---ΚΑΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ --Ο ΛΑΟΣ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΟΥ ---ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια