Powered By Blogger

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Spiegel: Η Ελλάδα τη χαριστική βολή στο ευρώ…

Με ένα προκλητικό δημοσίευμα, το περιοδικό Spiegel στο τεύχος που κυκλοφορεί αύριο, παρουσιάζει τη «νεκρή» Ελλάδα...
και το αποθανόν ευρώ, με κεντρικό τίτλο «Ξαφνικά και αναμενόμενα». Οι γερμανοί συνεχίζουν να αντιδρούν στις πρωτοβουλίες της Άνγκελα Μέρκελ για το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, καθώς θεωρούν ότι ενδεχόμενη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα που «αργοπεθαίνει» θα.....
ανοίξει και την όρεξη στους έτερους δοκιμαζόμενους εταίρους: Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ιταλία και Ισπανία. Η Άνγκελα Μέρκελ δέχεται σκληρή κριτική τόσο σε επίπεδο δημοσιευμάτων, όσο και στη Γερμανική Βουλή, όπου η κριτική που ασκείται από ορισμένα μέλη της συμπολίτευσης, αλλά κυρίως από την αντιπολίτευση, δεν έχουν προηγούμενο. Τα πάντα, βέβαια, θα κριθούν στην σημαντικότερη ίσως Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Ιουνίου.

http://www.epikaira.gr/

17 σχόλια:

Πίσσα και πούπουλα, είπε...

Να βάλετε το ευρώ στο κώλο σας,σερβιέττες γερμανοί,η ε.ε τέλειωσε.
Ανώνυμος είπε...

Εμείς χρεωνόμαστε για την στήριξη της Ελλάδας και του ευρώ, αλλά στο φινάλε θα την κάνουν πρώτα οι Γερμανοί με επιστροφή στο μάρκο και σε εμάς θα μείνουν τα χρέη.
Θ.Χ
ohara.gr είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ!!!
Ανώνυμος είπε...

Μα τι λένε,αντιστρέφουν τη πραγματικότητα χωρίς να απαλλασσόμαστε των ευθυνών μας.Αυτοί πλούτισαν από το νότο εξάγοντας όλες τις αηδίες τους που πέσαμε σαν βλάκες και τις αγοράζαμε.Τώρα οι επίσημοι τοκογλύφοι και βρυκόλακες κατηγορούν το θύμα.Και μισοπεθαμένο το θύμα και κατηγορούμενο!
Ανώνυμος είπε...

O Beni tha tous allaksei tis idees opws o Fwtopoulos ta fwta.
Milame gia toso politiko aftismo kai kavalimena kalamia!!!....
Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΜΠΕΝΥ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ!
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ;
ohara.gr είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΕΛΑ ΜΠΕΝΥ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ!
19 Ιουνίου 2011 8:13 μ.μ.

ΛΕΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ "ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ;
Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΛΟΥ

O πρώην υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου κινήθηκε απειλητικά εναντίον ενός ηλικιωμένου (!), όταν ο τελευταίος πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει «έξω οι κλέφτες». Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων στο....
Γκάζι Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τιμής για τους 62 Μάρτυρες
Ανώνυμος είπε...

19 Ιουνίου 2011 8:16 μ.μ.Ο ΜΠΕΝΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕ!
Ανώνυμος είπε...

Παμε να σπασουμε στο ξυλο Γεμανους τουριστες μαζι με αναρχοκο****στες το καλοκαιρι...
Επισης και υπολοιπους λαθρομεταναστες

ΣΑΦΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΓΚΡΟΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ είπε...

Παιδια ειναι και τα γερμανικα ΜΜΕ που συμβαλλουν καθοριστικα στην διαμορφωση μιας αρνητικης εικονας εκ μερους των πολιτων τησ Γερμανιας για την Ελλαδα....τα ΜΜΕ ειναι που με απωτερο σκοπο το κερδος μιας και αυτο το θεμα πουλα τωρα, προπαγανδανιζουν και υποκινουν τον γερμανικο λαο(τους περισσοτερους μη ορθα κ λογικα σκεπτομενους τουλαχιστον) σε τετια γνωμη για μας ωστε εκεινοι με την σειρα τους να παροτρυνουν και στο τελος να φερουν την Γερμανια σε θεση να μην μασ δανεισουν αλλο...Εξαλλου με το να χρεοκωπησουμε εμεις ναι μεν θα θιγει η Γερμανια αλλα οσο να ναι θα το παθει σε πολυ χαμηλοτερο βαθμο απ οτι οι αλλες ευρωπαικες χωρες διοτι ολο κ ολο οι μονοι ισχυροι στην Ε.Ε. ειναι αυτη,η Γαλλια και γενικα καποιες βορειες χωρες εκει πανω οποτε και να μεναν μονοι τους και να χρεοκοπουσαν και οι αλλες χωρες(πορτογαλια,ιταλια,ισπανια κτλ.) και μετα να τισ πεταγανε εξω απ την Ενωση δεν πιστευω να τις πειραζε και πολυ μιας και το σχεδιο τους να γινει ολη η Ευρωπη ιδια με την Γερμανια κατι που ειναι αδυνατο λογω του οτι δεν μπορει καθε χωρα να λειτουργει οπως αυτη,απετυχε.
Τωρα για την Ελλαδα ακομα επονται τα χειροτερα γιατι πολυ απλα ουτε η χρεοκωπια δεν την συμφερει ,ουτε να βγει απ την ενωση, ουτε να επιστρεψει στην δραχμη, ουτε να συνεχισει το μακροπροθεσμο προγραμμα/μνημονιο,βασικα σε ολες τις περιπτωσεις την εχει ασχημα δυστηχως μιας και μπορει με το να συνεχισουμε ετσι να μην χρεοκωπησουμε σαν κρατος αλλα μεχρι το 2015 το χρεος θα ειναι πανω απο 500 δισ. πλεον...ακομα χειροτερα θα ξεπεσει η οικονομια κ η κοινωνια στην ελλαδα....πρεπει να προσπαθησουμε μονοι μας να στηριχτουμε καπως στα ποδια μας....
αγανακτισμενος πατριωτης είπε...

Δραχμη εδω και τωρα και ξεκουμπι απο περιττους δημοσιους υπαλληλους. Ελεχο εισαγωγων και αυξηση εξαγωγων. Παμφθηνος τουρισμος στη χωρα μας και εισροη ξενου συναλλαγματος. Χρεη μηδενισμενα και νεα αρχη για την χωρα με την δραχμουλα!
Ανώνυμος είπε...

Όταν χρωστάς 500 δις και το συνολικό παραγώμενο προιόν σου ετησίως είναι γύρω στα 70-80 δις πώς θα το εξωφλήσεις,χωρίς να εξυπηρετείς τις δικές σου ανάγκες?Θα πρέπει να τα δίνεις όλα στους τοκογλύφους και να μη μένει τίποτα για σένα.Είναι τραγικό,μειώνουν,μειώνουν αλλά όσα και να μειώσουν πάλι δε βγαίνει ο λογαριασμός!Θα πρέπει να μη τρώμε τίποτα,να μη χρησιμοποιούμε τίποτα προς όφελος μας και όλα να πηγαίνουν στις τράπεζες.Αυτό είναι αυτοκτονία.
Ανώνυμος είπε...

Να φυγουν ολοι οι περιττοι λαθρομεταναστες δηλ. 90% και ολα θα πανε καποια στιγμη προς το καλυτερο.
Ανώνυμος είπε...

Εκτός για να τα πουλήσουμε όλα,μαζί και τα εσώρουχα μας χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα έχουν εξωφληθεί..
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια