Powered By Blogger

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Ένας μισθός μας, ένα γεύμα του.

Παραδοσιακά χλιδάτος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Υπάρχουν άλλωστε κάποιες σταθερές σε αυτή την χώρα. Ακόμα και στην κατοχή κάποιοι Ελληναράδες καλοπέρναγαν. Τώρα θα άλλαζε αυτό; Με την οικονομική κατοχή;
Μερακλήδες οι "κοσμοπολίτες" της κυβέρνησης. Με τα Lear Jet τους, την χλίδα τους, τα λούσα τους, τις business τους.
Αυτοί που περιέφεραν τα.....
αντιστασιακά ταγάρια τους ενώ "βρώμαγαν τα χνώτα τους" όπως λέει και ο γίγαντας Χαριτόπουλος, τώρα κολυμπούν στην χλίδα πολυτελών ξενοδοχείων.


Ξέρετε, αυτά που απασχολούσαν την επικαιρότητα με μπαζώματα της θάλασσας για να φτιάξουν πισίνες ώστε τα πολιτικά παχύδερμα να απολαμβάνουν την κατεχόμενη πατρίδα.

Θόδωρος Πάγκαλος: Το Τοτέμ του Πασοκισμού. Η φωτό από την realnews.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MHN ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΤΟΥ...
Ανώνυμος είπε...

Μην καταπιεί κάνα δελφίνι φοβάμαι .
Ανώνυμος είπε...

Εμ έτσι διατηρείται αυτό το κορμί ;
Ανώνυμος είπε...

160 έδρες πείρε ο μεγάλος γεώργιος Παπανδρέου από εσάς τόν λαό ρε στουρνάρια!!! Τώρα τι φωνάζετε αν ο Πάγκαλος και ο κάθε Πάγκαλος παρκάρει την κοιλάρα του στίς πισίνες και τίς παραλίες;;;; Ο παππούς του ο Δικτάτωρας θεωρούσε τόν λαό ζώα και έχει γραφεί στήν ιστορία!! Για τόν παππού Πάγκαλο το κεφάλαιο ήταν η αρχή και το τέλος!!!! Τώρα πώς αυτό το γουρπύνι κατάφεραι και ξεγέλασε τόν κόσμο ότι είναι σοσιαλιστής.......άγνωστο!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

πόσο ανεγκέφαλοι ειναι αυτοί που τον ψηφίζουν1 εύχομαι να πληρώσουν γιατί οι ψηφοφόροι ΦΤΑΙΝΕ
Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΗ. ΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΓΕΡΩΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΟΡΔΕΛΙΑΡΗ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΕ ΦΑΣΙΣΤΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΤΡΕΛΙΑΡΗ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΠΑΡΜΕΝΕ. ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ ΟΡΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΓΚΟΛΛΟΥΜ ΕΙΣΑΙ. ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΠΑΧΟΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΕΙΨΗ. ΜΠΟΥΜ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΜΠΟΥΜ. ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΣΑΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΚΟΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ.
Ανώνυμος είπε...

Τον Πάγκαλο τον συμφέρει να του "υπενθυμίζεις" ότι είναι εγγονός δικτάτορα. Τον συμφέρει, όχι επειδή έχει κέρδος από αυτό, αλλά επειδή θα είχε περισσότερη ζημιά αν ο λαός "θυμόταν" κάποια άλλα πολύ χειρότερα πράγματα,όπως ότι ο παππούς του ήταν "δολοφόνος". Ήταν προδότης.
Αυτό υπενθυμίζεις ως ιδιότητα και όχι ότι ήταν φασίστας.
Ανώνυμος είπε...

8.06 ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΠΟΛΥΦΑΔΙΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΠΑΘΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΑΠΟΧΑΖΕΨΑΝ ΟΡΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ. ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΑΕΡΑΣ. ΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. ΦΑΕ ΠΑΤΣΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΟΚΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ////
Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΙΔΕΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ: Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΡΕΑΣ!!!!
Ανώνυμος είπε...

Κανονιστε να μας ξυπνησετε τους ψηφοφορους μας.



Αλεκος απο Εκαλη.
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΜΟΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΚΑΜΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΗΞΑΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΑΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Ο ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΗΣ ΧΟΝΤΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕ ΤΑ ΗΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΟΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΟΙΤΟΣ ΤΡΕΛΟ ΚΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Η ΠΟΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΕΝΝΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΟΙΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΣΜΕΝΟΙ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΑΝ ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ . ΕΙΣΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΚΑΝΑΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΧΙΑΤΡΟ ΧΟΝΤΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ.
Ανώνυμος είπε...

8.46, ΣΩΣΤΟΣ. ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Α ΡΕ ΠΑΤΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΛΑ ΚΟΙΤΟΣ ΤΡΕΛΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΤΩΡΑ.
Σοφία είπε...

Δεν χρειάζεται να θυμηθούμε τον παππού του, αρκεί να θυμηθούμε τον Οτσαλάν, την προδοσία στο όνομα της Ελλάδας, την σημαία.
Αλήθεια τη θεία Αγλαΐα την κληρονόμησε αφού πρόδωσε φίλο και πατρίδα?
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ??? ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΕΙΝΑΛΕΣ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΣΩΒΡΑΚΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ
ΜΕ ΤΑ 800 Ε ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ Ή ΤΑ 700Ε
ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ
ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ή ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια