Powered By Blogger

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

OI ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ???

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΕΡΥΣΙ!!!!

Ο ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΤ' ΟΛΙΓΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ.....
ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΛΑΔΩΜΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.........

ΕΛΛΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα φανταζόταν ποτέ ότι ο βλάκας αυτός το παιντί της Μαργαρετ θα γινόταν ο επόμενος Δικτάτωρας μετά τόν Παπαδόπουλο και τόν Ιωανίδη;;;;;;; Φαντασθείτε ότι ο Παπαδόπουλος πέθανε στήν φυλακή γιατί μάτωσε μερικές μήτες σοσιαλοκομ**** στών!! Αυτοί οι Αλήτες τού ΓΑΠΑ μαζί με τόν αρχηγό τους πού ξεπουλούν την χώρα τι πρέπει να τούς κάνουμε;;; Την λαϊκή οργή την παραβλέπουν και οι 301 κα παίζουν θέατρο στήν πλάτη μας!!! Τι ποινή πρέπει να βάλουμε σ'αυτόν τον αλητήριο και το συνάφι του, πού αφού πλούτησαν είς βάρος μας, τώρα μας αποτελειώνουν με δόλιο τρόπο;;;;; Ούτε δάνεια ούτε τίποτε δεν χρειάζεται η Πατρίδα, ηγέτες χρειάζεται και όχι τσαρλτάνους σαν τούς σημερινούς!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του σάπιου.

Με αυτό το όνομα θα μείνει στην Ιστορία ο Πατέρας της υποτιμητικής κερδοσκοπίας, ο άνθρωπος που άνοιξε την κερκόπορτα στους συνήθεις κερδοσκόπους να ασελγήσουν επάνω σε οτιδήποτε διάλεξαν να τορπιλίσουν, είτε αυτό λέγεται ομόλογα, είτε μετοχές, είτε οτιδήποτε άλλο. Ο άνθρωπος που ως επικεφαλής χώρας μιλούσε διεθνώς για τιτανικούς, για διεφθαρμένους πολίτες, για διαλυμένο κράτος και μετά ζητούσε δανεικά.
Για να τα δώσει ποιος και
σε ποιους ;
Στους απατεώνες;
Ο άνθρωπος που απο τη μία μοίραζε επιδόματα φτώχειας και απο την άλλη έκλεινε το ''ραντεβού'' για την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ.
Που εμπόδισε όλες τις αλλαγές που προσπάθησε κουτσά στραβά να κάνει ο Καραμανλής σε ασφαλιστικό, ενέργεια, λιμάνια κλπ και ήρθε μετά να κάνει τρισχειρότερα.

Παραδίδοντας την κυβέρνηση στον Βενιζέλο μόνο χαρά μπορεί να νιώσει κανείς. Όχι οτι ο Βενιζέλος είναι ο αγγελικά πλασμένος πολιτικός, κάθε άλλο, αλλά σίγουρα έχει ως κίνητρο την πολιτική του επιβίωση, σε αντίθεση με τον Παπανδρέου που αποτελεί παρελθόν και για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα.
------------------------------------
ΓΑΠ: Οι …θείες δεν θα πάνε χαμένες και άλλα σαρδάμ στην Βουλή..

Οταν τον ακουσα λαιβ το μεσημερι επεσα απ την καρεκλα απ το γελιο !
Ειδη τον εχω κανει ring tone !
Σε προσκυνω !
στον κλιβανο γρηγορα…
Ενας φίλος έχει βάλει ring tone το “τα λεφτά υπάρχουν”.
Πάμε λοιπόν σε ένα καφενείο που συχνάζουν κάτι πασόκοι γνωστοί μας.
Παίρνω τηλέφωνο εγώ τον φίλο μου, και αρχίζει να λέει ο τυπάκος “τα λεφτά υπάρχουν”.
Επεσε το γέλιο της αρκούδας.
χαχαχαχζαα...χουχαααααα !!!!
Άξιος.!...Άξιος….για τον πούτσο.
Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ,ΑΛΛΑ, ΛΕΩ ΑΛΛΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΟΥΡΑΙΟ,ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΑ,ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΣΚΙΩΝ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΚΟΣ ΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΔΗΘΕΝ.ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΑΛΗΤΗ.
ΑρΜΑρΤΩΛΟΣ είπε...

...ΨΕΥΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,σοσιαΛΗΣΤΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια