Powered By Blogger

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας για τους Αλβανούς: "Είναι σκουπίδια και κοπρίτες"

Σήμερα σύσσωμος ο Αλβανικός, έντυπος και ηλεκτρονικός, Τύπος αναφέρεται στην "συγκλονιστική" δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Τραϊάν Μπασέσκου κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ρουμανία με θέμα τους Αλβανούς.

Σύμφωνα με τον Αλβανικό Τύπο λοιπόν, ο όποιος αναφέρεται σε Ιταλικό δημοσίευμα το όποιο λέει πως ο Μπασέσκου αποκάλεσε τους Αλβανούς σκουπίδια και.....
κοπρίτες ενώ παράλληλα, φέρεται να δήλωσε ότι η Ρουμανία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την ανεξαρτησία του Κοσόβου.

«Η Ρουμανία δεν θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο ως ανεξάρτητο κράτος γιατί δεν υπάρχει κάποια διμερής σύμβαση μεταξύ Πρίστινας και Βελιγραδίου. Η πράξη της υπογραφής της ανεξαρτησίας είναι παράνομη, ενώ όλοι οι Αλβανοί είναι σκουπίδια και κοπρίτες, όπως οι γύφτοι», αυτή φέρεται να ήταν η απάντηση του πρόεδρου της Ρουμανίας σε σχετική ερώτηση για το αν η Ρουμανία θα αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ορισμένοι πολιτικοί εκπρόσωποι στη Ρουμανία αντέδρασαν έντονα μετά τις δηλώσεις Μπασέσκου.

Τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του αλβανικού κράτους, σε αυτήν την πολύ "βαριά" για τους Αλβανούς προσβολή που έγινε δια στόματος του Προέδρου της Ρουμανίας, ο οποίος μάλιστα είχε επισκεφτεί πέρυσι την Αλβανία.


http://palmosbh.blogspot.com/

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Albanians are trash and stupid

αυτο ειπε
ΙΑΣΩΝ είπε...

Για τον πρόεδρο της Ρουμανίας, τον Μπασέσκου, οι Αλβανοί είναι "σκουπίδια και κοπρίτες", ενώ για τον Ρώσο υπερεθνικιστή Ζιρινόφσκι οι Ρουμάνοι είναι "τσιγγανόγυφτοι, το κράτος των οποίων είναι προσβολή στον παγκόσμιο χάρτη και ότι η χώρα τους έπρεπε να είναι επαρχία της Ρωσίας.

Χαμός!
Ανώνυμος είπε...

δεν έχει κάπου να πατήσω ....? Like
Ανώνυμος είπε...

Τι λές ρέ Αλβανέ (ΙΑΣΩΝ) καλά σάς τά είπε...
Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;;;;
Ανώνυμος είπε...

Μπραβο βρε Μπασεσκου ειπες μια μεγαλη αληθεια. Αυτα τα σκουπιδια, τους κοπριτες και κλεφτες δυστυχως η ελληνικη κυβερνηση τους δινει την ενδοξη Ελληνικη υπηκοοτητα. Ατιμοι ξενοσποροι κυβερνητες,λαμογια καταστρεφετε την Ελλαδα μας. Δεν θα βρεθει χερι.........να σας αφανισει.
Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ
ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!
ΑΣΧΗΜΟΙ
ΖΗΤΙΝΟΙ
ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ
ΚΛΕΦΤΕΣ
ΑΘΕΟΙ
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΚΟΠΡΙΤΕΣ
ΒΙΑΣΤΕΣ
ΓΥΦΤΟΙ
ΣΥΦΙΛΙΤΙΚΟΙ
ΧΤΙΚΙΑΡΙΔΕΣ
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!!!! ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑ
Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι διαφωνο με τον κυριο. Αλίμονο αμα ειναι να βαζουμε ολους τους κατοικους μιας χωρας στο ιδιο σακι. Δηλαδη αμα γυρίσει αυτος αυριο και πει το ιδιο για τους Ελληνες τι θα λετε τοτε; Καλο ειναι τετοιους καραγκιοζηδες να τους βαζουμε στη θεση τους. Το οτι πολλοί Αλβανοι που ήρθαν στην Ελλαδα ηταν σκαρτοι ανθρωποι και εγκληματιες δεν σημαίνει οτι ειναι ολοι το ιδιο.
Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ 80 ΣΤΟΥΣ 100 ΕΤΣΕΙ
ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ
ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΙΑΣΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΝΤΡΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕΕΛΛΗΝΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟ ΙΑΣΩΝ. Ι ΙΑΣΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΣΥΧΝΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑ . ΜΗ . ΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΕΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΙΑΣΩΝ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΙΥΦΙΑ ΣΟΥ. ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΑ. ΣΤΑ. ΡΔΕ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΣΩΝ. ΛΕΡΑ.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΕΙΜΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
Ανώνυμος είπε...

xaxa οι αρβανιτες που μιλανε την ίδια γλώσσα με τους αλβανούς τότε τι είναι;
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 4.47 ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΥΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΤΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΓΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΖΩΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ. ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΒΑΝΗΤΗ ΠΑΤΑ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΡΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.
Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω και στενοχωριέμαι το μόνο που μου έρχεται να γράψω αυθόρμητα είναι ότι,, ο Χίτλερ έστω και έχει πολλά χρόνια που έχει πεθάνει , δυστυχώς για την ανθρωπότητα , έχει αφήσει πολλούς απογόνους,,,,
ΠΥΡΡΟΣ είπε...

O ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ....

ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΑΠΑΡΑ!!!
Ανώνυμος είπε...

Οι Αρβανίτες προυπήρχαν των Αλβανών,οι οποίοι κατέβηκαν από τον Καύκασο το 1100μ.χ.και εγκαταστάθηκαν στην σημερινή Αλβανία. Σαν ζώα που ήταν,πήραν την γλώσσα από τους Αρβανίτες.Άλλο ο Αρβανίτης και άλλο ο Αλβανός. Το όνομα Αλβανός το έδωσαν στους νέους εποίκους οι Ευρωπαίοι και προέρχεται από την λέξη "Αλμπαν" που σημαίνει λευκός. Αυτά τα γράφει η wikipaideia
Ανώνυμος είπε...

13 Ιουλίου 2011 7:10 π.μ.
Σκουπίδια σαν και σένα άφησε πούστη Αλβανέ!
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΠΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΙΠΤΕΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ.
Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥΛΙΑ? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΑΣΕΣΚΟΥ!!!
Ανώνυμος είπε...

Πραγματι έτσι είναι όπως γράφει ο 9:26 και 9:16. Σε ποιό κάτω ανάρτηση σχετικά με τον δοσίλογο Παπούλια η αλβανική εφημερίδα αναφέρει το κάρολο με την λέξη shqiptare. Εμπρός Σκυπτάριοι που ασχολείσθαι με αυτο blog,μιλήστε για τους Αρβανίτες ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια