Powered By Blogger

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΙΔΩΝ ΤΗΣ EUROGENDFOR ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(3video)

Οι Μάγοι της Πολιτικής θέλουν να ολοκληρώσουν τη θυσία της Ελλάδος. Η εντολή είναι απλή στα τσιράκια των «Στοών» τους:
Βάψτε ΚΟΚΚΙΝΗ την Πλατεία Συντάγματος. Ο Απόκρυφος θέλει θυσία λαού για να χορτάσει…
Και τα τσιράκια διέταξαν τα δικά τους τσιράκια:
Βάψτε ΚΟΚΚΙΝΗ την Πλατεία… όχι με μπογιά, ούτε με χρώμα, αλλά με ΑΙΜΑ….
Ματώστε όσους περισσότερους μπορείτε, αφήστε το ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ να κυλήσει στην Πλατεία και μη ρωτάτε γιατί…

Και το έκαναν…
Αλλά έχουν Γνώση οι Φύλακες...

© Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
στο:
http://enaasteri.blogspot.com/2011/07/blog-post.html


Γράφει στο άρθρο "ΦΛΕΡΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ" ο Γιώργος Αυγερόπουλος στο
http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/241-flertarontas-me-ton-thanato#disqus_thread"< /a>

"Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι. Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο. Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Και ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Θεό που πιστεύει, καθώς μόνο στην καλή του τύχη θα πρέπει να αποδοθεί το γεγονός ότι δεν απολογείται σήμερα για θύματα.
Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος τις δύο τελευταίες μέρες, ήταν ένα "γιουρούσι" όπως εύστοχα παρατήρησε ο Αϊμάν, Ισπανός δημοσιογράφος που εργάζεται για το Al Jazeera. Ένα γιουρούσι, εναντίον όλων και όποιον πάρει ο χάρος. "Μα καλά τι αστυνομία είναι αυτή που έχετε;" με ρώτησε αγανακτισμένος. "Είστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον ακόμα" μου είπε με νόημα χαμογελώντας".

Τίθεται όμως ένα βασικό ερώτημα:
Ήταν πράγματι η ελληνική αστυνομία αυτή που προκάλεσε - σε συνεργασία πάντοτε με τους γνωστούς προβοκάτορες - την αδιακρίτως βάρβαρη αιματοχυσία σε βάρος των ειρηνικώς διαμαρτυρόμενων πολιτών; Και αποτελεί η Ελλάδα, ως υπαινίσσεται ο δημοσιογράφος Αϊμάν, κηλίδα βαρβαρότητος μέσα στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, ή είναι τελικά ο ευρωπαϊκός οχετός αιμοδιψούς βαρβαρότητος αυτός, ο οποίος περισφίγγει την χώρα στην μέγγενη, την οποίαν έστησαν οι εγχώριοι εντολοδότες της διεθνούς αλήτ;
Η πρόσφατη ιστορική εμπειρία, αλλά και όσα προσφάτως συνέβησαν πείθουν ότι συμβαίνει το δεύτερο.

Εάν εξετάσουμε την πρόσφατη ιστορική εμπειρία μας θα διαπιστώσουμε, ότι οι εγχώριες δυνάμεις καταστολής στην Ελλάδα, χωρίς να παύουν να χαρακτηρίζονται από αγριότητα και δουλική συμπεριφορά έναντι των εντολοδοτών τους, ουδέποτε ήσαν σε θέση να χύσουν σκόπιμα και χωρίς αιτία - τουλάχιστον μέχρι να συμβεί το πρόσφατο μακελιό - αίμα Ελλήνων πολιτών. Ουδείς επαγγελματίας, αμειβόμενος με ένα - δυο χιλιάρικα μηνιαίως, είναι διατεθειμένος να προβεί σε βαρύτατα αξιόποινες πράξεις, διακινδυνεύοντας το μέλλον του και το μέλλον της οικογενείας του. Οι διαβεβαιώσεις του τύπου "ρήμαξε και έχεις άνωθεν ασυλία" δεν λειτουργούν ειδικά σε φάση, που μια κυβέρνηση, η οποία αποτελεί καθεστώς εκτάκτου ανάγκης με αποκλειστικό στόχο να διαλύσει την χώρα σε όλους τους τομείς, είναι ουσιαστικά ξοφλημένη και η πτώση της συντόμως είναι τουλάχιστον πιθανή. Οι καιροί έχουν γυρίσματα και η πρόσφατη περίπτωση της καταδίκης του Επαμεινώνδα Κορκονέα έχει σαφώς αποτρεπτική επίδραση.

Μια προσεκτική παρατήρηση του οπτικοακουστικού υλικού, το οποίο υπάρχει ανηρτημένο στο διαδίκτυο, δεν πείθει ότι ισχύει ο ισχυρισμός του Γιώργου Αυγερόπουλου στο κείμενο που προηγείται, ότι από θαύμα "δεν θρηνήσαμε νεκρούς". Η εξουσία ήθελε αιματοχυσία, αλλά ακόμη όχι φόνους πολιτών. Όσα συνέβησαν αποτελούν συν τοις άλλοις και ένα κρας τεστ για το δεύτερο. Για το πειραματόζωο, που αποτελεί η Ελλάς στην διαδικασία της καλλιέργειας πλήρους χάους διεθνώς, έχουν αποφασισθεί πολλά. Αυτά όμως δεν συμβαίνουν στο έλεος συγκυριών, ούτε και με αποτροπή των χειρότερων από θαύματα.

Η επίθεση εναντίον του διαμαρτυρομένου λαού ήταν σαφέστατα και επακριβώς προγραμματισμένη. Και η διεξαγωγή της υπήρξε από επιχειρησιακής πλευράς άψογος. Σε πρόσφατη ανάρτηση στην ιστοσελίδα "αλλενάκι" κατατίθεται περί αυτού η επιτόπιος μαρτυρία αποστράτου επιτελικού στελέχους του Ελληνικού στρατού. Ακόμη και η παρουσία δέκα εισαγγελέων στο επιχειρησιακό κέντρο της ΓΑΔΑ, την οποία "αποκάλυψε" η Ελευθεροτυπία, δεν είχε σαν στόχο να πείσει, ότι το δικαστικό σώμα προνόησε για την προστασία των πολιτών από έκτροπα των δυνάμεων καταστολής. Επί του προκειμένου καθίσταται εμφανέστατο το τέχνασμα να πεισθεί η κοινή γνώμη, ότι επρόκειτο για μια αμειγώς ελλαδική επιχείρηση, ως ούσα δήθεν εισαγγελικώς εποπτευομένη. Διότι εάν οι εισαγγελείς εβρίσκοντο εκεί - γράφω ΕΑΝ εβρίσκοντο εκεί - δια τους λόγους που όφειλαν να είναι παρόντες, θα έπρεπε με αιτία ΤΙΣ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΣΤΑΙ (και εδώ δεν περνάει το παραμύθι ότι οι μάσκες ήσαν αντιασφυξιογόνες) να έχουν ξεσκίσει τα ιμάτιά τους, συμπεριλαμβανομένων των εσωρούχων και των καλτσών, καθώς και των τίτλων διορισμού τους.

Πριν όμως σχολιάσω κάποια εκ των όσων το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό αποκαλύπτει, θα αναφερθώ στο ζήτημα της υπάρχουσας πρόσφατης ιστορικής εμπειρίας, διότι οι κύριοι οι οποίοι αποφάσισαν, σχεδίασαν και διέπραξαν την προχθεσινή αιματοχυσία σε βάρος αθώων πολιτών, οφείλουν να γνωρίζουν, ότι το "τέλειο" έγκλημα δεν υπάρχει:

Στην περίπτωση της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου έχω αναφερθεί με σειρά άρθρων, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και επιτόπιο οπτικοακουστικό υλικό. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Το κανάλι του δολοφονικού βλήματος πιστοποιεί, ότι ο δολοφόνος ήταν ακροβολισμένος εκτελεστής σε πολύ υψηλότερο σημείο, από αυτό που βρισκόταν ο Κορκονέας. Η κατ' επανάληψη άρνηση της εγκληματολογικής υπηρεσίας να διεξάγει ουσιαστική επιτόπιο αυτοψία, η απουσία του βασικού μάρτυρος από την διεξαγωγή της δίκης, καθώς και ο τρίτος πυροβολισμός που ακούγεται στην βιντεοσκόπηση του φόνου, πιστοποιούν την συμμετοχή επαγγελματία εκτελεστού, ο οποίος προφανώς ήτο εισειγμένος, όχι μόνον δια λόγους ασφαλείας, αλλά διότι δεν υπάρχει στα όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα πεπραγμένα κάποια εν ψυχρώ δολοφονία με δράστη ελλαδίτη, σε βάρος θύματος, το οποίο ούτε γνώριζε προσωπικώς, ούτε τον αφορούσε στο ελάχιστο. Τέτοιοι φόνοι, ή απόπειρες, έχουν διαπραχθεί κάτω υπό δράση ουσιών από εγχώριους δολοφόνους, τα οποία όμως αποκλείονται στην περίπτωση διεξαγωγής στοχευμένων επιχειρήσεων.

Η πλέον πρόσφατη μαζική δολοφονία πολιτών, την οποία σχεδίασε και εξετέλεσε η πραγματική εξουσία, έλαβε χώρα κατά την Εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973. Όλα όμως τα υπάρχοντα εισαγγελικά πορίσματα καταρρίπτουν τα σκοπίμως κυκλοφορούντα μυθεύματα, ότι οι φόνοι συνέβησαν εντός - ή στην άμεσο περιοχή πλησίον - του Πολυτεχνείου, από τις χουντικές δυνάμεις καταστολής. Η συντριπτική πλειοψηφία των δολοφονηθέντων ήσαν έφηβοι, ή είχαν ώριμο ηλικία. Είναι προφανής ο λόγος της επιλογής των θυμάτων. Ήτο σκόπιμο να μην δολοφονηθούν φοιτητές, διότι κάποιοι εκ των "εξεγερμένων" ήσαν προβοκάτορες και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, κάποιοι από τους οποίους φιγουράρουν σήμερα με "αντασιακά εύσημα" στην ηγεσία του κυβερνούντος κόμματος. (Μάλλον παραάργησαν η κόρη του κ. Λοΐζου και ο κ. Ανδρέου να απαγορεύσουν την αναπαραγωγή ασμάτων, των οποίων έχουν τα πνευματικά δικαιώματα, κατά τις ζωοπανιγύρεις του "Πα""σο""κ", δεδομένου ότι εν λόγω κομματικό κατάστημα δεν κατέστη μόνο προσφάτως δωσιλογικό).
Οι δε εκτελεσταί, όπως αποκαλύπτουν δημοσιευμένες μαρτυρίες, τις οποίες ουδείς ετόλμησε να αμφισβητήσει λεκτικώς, εγγράφως ή δικαστικώς, ήταν εισηγμένοι εκτελεστές, τελούντες υπό εντολών ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Ακόμη παλαιότερα, την περίοδο πριν την επιβολή της δικτατορίας, έλαβε χώρα η δολοφονία του βουλευτού Γρηγόρη Λαμπράκη, ενός εκ των αξιότερων τέκνων του Ελληνικού Λαού. Ο Λαμπράκης ήτο ένας ανερχόμενος Λαϊκός Ηγέτης, ευρισκόμενος εκτός ποδηγεσίας της συστημικής ΕΔΑ, ο οποίος αποτελούσε εν δυνάμει ορατό κίνδυνο για το καθεστώς της απανθρωπιάς και της ξενοδουλείας.
Ο εκτέλεση του φόνου αποδόθηκε μέσω σκευωρίας στους Κοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη καθώς και η ηθική αυτουργία στον Κώστα Καραμανλή, πρεσβύτερο. Μετά την δολοφονία του Λαμπράκη εξαναγκάστηκε ο Καραμανλής σε εκούσια αυτοεξορία. Είναι λογικά γελοίο να έχει οργανώσει ο Καραμανλής την δολοφονία του Λαμπράκη. Όπως κατέδειξαν στην συνέχεια μαρτυρίες, οι Κοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης ήσαν ενεργούμενοι από τον επιστήθιο φίλο του Γεώργιου Παπαδόπουλου Κωνσταντίνο Χολέβα, μετέπειτα υπουργό εμπορικής ναυτιλίας της δικτατορίας. Η ομάδα, η οποία επρόσκειτο στην Ιντέλιτζενς Σέρβις στην Ελλάδα, αποτελούμενη από πρώην στελέχη του ΙΔΕΑ, είχε προσπαθήσει να σώσει μέσω των Κοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη την ζωή του Λαμπράκη, από την δολοφονία που έπραξαν προσκείμενοι σε αυτόν πράκτορες της NSA, μη σχετιζόμενοι με Ελλαδικές κρατικές υπηρεσίες.

Μια χρονική μετάβαση ακόμη πιο πίσω θα μας υποχρεώσει να συναντήσουμε φαντάσματα του παρελθόντος, τα οποία βρικολακιάζουν στο σήμερα. Στον ίδιο ακριβώς από πολιτικής σκοπιάς ιερό χώρο της Πλατείας Συντάγματος, σε συνεργασία με τον πάππο του σημερινού πρωθυπουργού, ακροβολίσθηκαν άγγλοι δολοφόνοι των στρατευμάτων του Σκόμπυ, για να μακελέψουν μια εκδήλωση λαϊκής επιδοκιμασίας στον αντιναζιστικό αγώνα θεμελιώνοντας τον εμφύλιο. "Ζήτω Οι Σύμμαχοι" έγραφαν κάποια πανό του διαδηλώνοντος λαϊκού σώματος, που δέχθηκε τα πυρά των "συμμάχων". Ακόμη μια φορά αιματοκυλίστηκαν αθώοι Έλληνες από τους ξενόφερτους δυνάστες και τους εγχώριους εφιάλτες τους.
Για να μην πάμε πιο πίσω, στον αποκλεισμό του Πειραιώς από τους "προστάτες" και "δανειστές" τοκογλύφους, στους Βαβαρούς χωροφύλακες "που διώξαν όλα τα θεριά από την Κρήτη και την Μάνη".

Η ιστορική εμπειρία μας δείχνει ότι ουδέποτε δυνάμεις του επισήμου Ελλαδικού κράτους δεν δολοφόνησαν πολίτες. Κατά κανόνα οι δολοφόνοι ήσαν ξενόφερτοι. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις, όπου έδρασε το ξενόδουλο και εφιαλτικό παρακράτος, αφαιρώντας ζωές Ελλήνων. Όχι όμως το επίσημο κράτος και ποτέ κατά την πρόσφατη ιστορία, ασχέτως από την παραπληροφόρηση που κλιμακώθηκε.

Ας προσπαθήσουμε στην συνέχεια να αξιολογήσουμε κάποια στοιχεία του οπτικοακουστικού υλικού, αφού προηγουμένως τα εξετάσουμε προσεκτικά:

Πριν ξεκινήσουμε να παίζουμε την κολοκυθιά, στην βάση είναι - δεν είναι, μου φαίνεται, θα έλεγα και τα τοιαύτα, ας καταγράψουμε κατ' αρχήν αυτά τα οποία οι μαγνητοσκοπήσεις πιστοποιούν ως αναμφισβήτητα γεγονότα:

Στην πρώτη μαγνητοσκόπηση τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα αφορούν κτύπημα που δέχεται πλήρως ειρηνικός δρών και αντιδρών πολίτης με γκλομπ στο πρόσωπο στην περιοχή του δεξιού οφθαλμού από επιθετιστή, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο αιμόφυρτος.
Ο διαμαρτυρόμενος είναι σχετικά απομονωμένος, ενώ η κάτω μεριά της πλατείας έχει εκκενωθεί. Οι κινήσεις των επιθετιστών δείχνουν, ότι αφήνουν να οπισθοχωρούν οι διαμαρτυρόμενοι προς την είσοδο του μετρό, μέσω του οποίου το επιχειρησιακό σχέδιο προβλέπει την εκδίωξή τους. Οι κινήσεις των επιθετιστών είναι ιδιαίτερα ήρεμες, σχεδόν σαν να πηγαίνουν περίπατο. Ο επιθετιστής έχει εντοπίσει την χωρικά προωθημένη θέση του θύματος. Ότι αυτός κάτι φωνάζει, είναι απολύτως αναμενόμενο με βάση τα δρώμενα της συγκεκριμένης φάσεως. Ο επιθετιστής αρχικά τον προσπερνά, ώστε να τον εξαπατήσει και να μειώσει την ετοιμότητα των αντιδράσεών του. Στην συνέχεια, με μια απότομη στροφή τον πλησιάζει και τον κτυπά εν ψυχρώ. Με το δεξιό χέρι κρατάει την ασπίδα ανάποδα, ως είναι επόμενο λόγω κατασκευής, με το αριστερό χέρι κρατάει το γκλομπ, όχι στην λαβή, αλλά αρκετά υψηλότερα, ώστε να μειώσει σημαντικά την ελαστικότητα της κρούσης. Πριν χτυπήσει, για κλάσματα του δευτερολέπτου, στοχεύει. Η επιλογή της περιοχής του οφθαλμού είναι προφανής. Πρόκειται για ύπουλο και τελείως επιλεκτικό κτύπημα, ακριβώς στην πλέον ευαίσθητη σε κτυπήματα περιοχή της κεφαλής.
Το κτύπημα είναι σαφώς τεχνικό. Μόλις το γκλομπ πλησιάσει την περιοχή της κρούσεως ακολουθεί μια μικρή ανάστροφο πορεία, η οποία επικεντρώνει την προσοχή του δράστου στα νεύρα του βραχίονος, όπως πράττουν οι αθληταί του καράτε, πριν σπάσουν στοχευμένα με κάθετο απότομο κτύπημα της παλάμης το ξύλο ή την πέτρα. Η κρούση είναι απειροελάχιστης διάρκειας. Μετά την θραυστική επαφή το όργανο απομακρύνεται ακαριαία, ώστε να μην απορροφίσει την ενέργεια της αντιδράσεως της κρουομένης περιοχής, ούτως ώστε η δράση και η αντίδραση να την οδηγήσουν σε θραυστική ταλάντωση.
Συγκρίνατε την αντίφαση της πολύ αργής απομακρύνσεως του δράστου από το θύμα προ της στροφής με τον γοργότατο βηματισμό του κατόπιν. Και η στιγμή της στροφής περιέχει έντονη υποκριτική. Ο δράστης στρέφει με ιδιαίτερα ύπουλο τρόπο. Η στροφή απαιτεί χρόνο, ο οποίος προδίδει τις προθέσεις του δράστου. Αυτός πριν επιτεθεί γοργά, παραμένει για ελάχιστο χρονικό διάστημα ακίνητος, ούτως ώστε να εξουδετερώσει τα ανακλαστικά του θύματος. Πρόκειται για ύπουλη επίθεση, η οποία συντελείται με δόλο, έχοντας ως στόχο όχι την απώθηση του αδυνάμου να αμυνθεί θύματος, αλλά την σκόπιμο κακοποίησή του. Πρόκειται για ένα ύπουλο και δειλό θύτη, εκπαιδευμένο στην ύπουλη και απροκάλυπτη κακοποίηση αδυνάμων να αμυνθούν θυμάτων. Ένας ψυχρός κίλλερ χωρίς αναστολές, με ετοιμότητα εξόντωσης, την οποία διέθετε ο μηχανισμός του Άουσβιτς.
Ο δράστης δεν δείχνει να επηρεάζεται στο ελάχιστο από την κατακραυγή των πολιτών, οι οποίοι συνδράμουν το θύμα. Τους πλησιάζει σε απόσταση επαφής σε μια προκλητική επιδειξη ισχύος, ενώ στην συνέχεια οπισθοχωρεί με άλλο μισθοφόρο που βρίσκεται δεξιά του. Στα αριστερά του βρίσκεται επιθετιστής με στραμμένη την πλάτη και ακάλυπτους βραχίονες. Το κατάλευκο χρώμα τους προδίδει βόρειο προέλευση. Στην συνέχεια εμφανίζονται κι άλλοι επιθετιστές με κοντομάνικα και κατάλευκο δέρμα, όπως πολύ σωστά εντοπίζει ο πέμπτος σχολιαστής.

Από το 43ο μέχρι το 48ο δευτερόλεπτο εικονίζεται ο βηματισμός προς τα πίσω τριών επιθετιστών. Η χρονική ταύτιση είναι πλήρης και ακριβείας, ως η εξάσκηση να έλαβε χώρα με την βοήθεια μετρονόμου.

Στο 1:ο6 καταγράφεται εντολή προώθησης ομάδος με τον ομαδάρχη προς τα εμπρός με σήμα που δίνεται δια της ανυψώσεως του δείκτου. Στην συνέχεια, στο 1:13 καταγράφεται οπισθοχώρηση με ανύψωση του δείκτου και του μέσου. Η όλη κινησιολογία δημιουργεί την εντύπωση άσκησης μέσα σε πραγματικές συνθήκες. Η μόνιμη επικάλυψη των προσώπων με μάσκες, οι οποίες καθιστούν μη ορατά τα προσωπικά χαρακτηριστικά, ταυτοχρόνως και ως ένδειξη πιθανούς προελεύσεως, καθιστά αναγκαία την επιλογή της προώθησης εντολών μέσω συνθηματικών κινήσεων, η οποία ανταποκρίνεται και στα δεδομένα ετερογλώσσων.

Συνεχίζεται...



http://bostopel.blogspot.com/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις είδα τη σκηνή που ωμά χτυπάει το νεαρό το κτήνος με τη περιβολή αισθάνθηκα ότι με χτύπησε 100 φορές και εμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια