Powered By Blogger

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

ΙΣΛΑΜ, Η ΝΕΑ ΠΑΝΩΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Αγαπητοί ευρωπαίοι πολίτες,

Τον Οκτώβριο του 1347 μ.χ γενοβέζικα εμπορικά πλοία από το λιμάνι της Κάφας στην Μαύρη Θάλασσα, προσέγγιζαν το λιμάνι της Μεσσήνης στη Σικελία, έχοντας γεμάτα τα αμπάρια τους και τα καταστρώματα τους με ετοιμοθάνατους και νεκρούς, από την ασθένεια της πανώλης.

Για να δούμε όμως από πού προήλθε και πως διαδόθηκε αυτός ο μαύρος θάνατος, συνέπεια του.....
οποίου ήταν να χαθεί σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ευρώπης και όχι μόνο, ο οποίος μαύρος θάνατος, δηλαδή η επιδημία, ξαναχτύπησε και στα επόμενα χρόνια του 14ου αιώνα, με μικρά χρονικά διαλείμματα, αναιρώντας έτσι ολοκληρωτικά την δημογραφική αύξηση που είχε σημειωθεί στα μέσα του 13ου αιώνα σε ολόκληρη την τότε πολιτισμένη και μη Ευρώπη.

Αγαπητοί ευρωπαίοι πολίτες,

Συνοπτικά και μόνο επισημαίνουμε ότι, στα 1344 μ.χ οι Μογγόλοι πολιορκούν την τότε Κάφα, στην ανατολική ακτή της Κριμαίας, οι πολιορκημένοι Γενουάτες αντέχουν τρία ολόκληρα χρόνια και οι Μογγόλοι ετοιμάζονται να λύσουν την πολιορκία τους, όταν η πανούκλα κάνει την εμφάνισή της με τα καραβάνια των εμπόρων από την Ασία, τότε λοιπόν ο αρχηγός των Μογγόλων αποφασίζει να εκσφενδονιστούν μολυσμένα πτώματα πάνω από τα τείχη και μέσα στην πόλη, η ασθένεια από τα εκσφενδονισμένα πτώματα μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα στους κατοίκους και όταν οι Γενουάτες μπήκαν στις γαλέρες τους για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, μετέφεραν και την πανώλη, που απλόχερα έδωσαν και μετέδωσαν οι τότε υπάνθρωποι του τότε βαρβαρικού κόσμου, που μόνο τους μέλημα ήταν η εξόντωση του ανθρώπινου είδους και γένους.



Αγαπητοί ευρωπαίοι πολίτες,

Να λοιπόν που η ιστορία έρχεται να μας τιμωρήσει και πάλι, τώρα όχι με την ασθένεια της βουβωνικής πανώλης, η οποία σκότωνε το σώμα, αλλά με την ασθένεια της εγκεφαλικής πανώλης, η οποία σκοτώνει το πνεύμα και καθιστά τους πάσχοντες ζωντανούς νεκρούς.



Να λοιπόν που το όνειρο των μουσουλμάνων ισλαμιστών για κατάκτηση του ευρωπαϊκού πολιτισμού και κυρίως την σβέση του ευρωπαϊκού φωτός και στην θέση αυτού την τοποθέτηση του εμβλήματος του αιώνιου περσικού σκότους γίνεται πραγματικότητα, χωρίς αυτήν την φορά βέβαια να χρησιμοποιήσουν και να εκσφενδονίσουν μολυσμένα πτώματα, αλλά μολυσμένα μυαλά, τα οποία με γρήγορους ρυθμούς μολύνουν και σαπίζουν ότι καλό μπορεί να σκεφτεί και να πράξει ο ελεύθερος νους.



Να λοιπόν που οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι μπαίνοντας εντός της Ευρώπης ως κατακτητές και όχι ως μετανάστες, έχοντας περισσότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε ευρωπαίο πολίτη, δημιούργησαν με αστραπιαίους ρυθμούς σε κάθε ένα από τα ευρωπαϊκά κράτη και με την ανοχή αυτών, από μια νέα Τεχεράνη, με την οποία θα θεμελιώσουν την αρχή του τέλους του ευρωπαϊκού και όχι μόνο πολιτισμού, κάνοντας τους ευρωπαίους πολίτες πολύ σύντομα να ζούνε με τον φόβο και τον τρόμο του Ισλάμ, των ταλιμπάν και της τζιχάντ.



Αγαπητοί ευρωπαίοι πολίτες,

Κάποτε, οι Έλληνες Αθηναίοι και Πλαταιείς ημίθεοι πολεμιστές στάθηκαν εμπόδιο στον Μαραθώνα, απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες περσικού στρατού, μόνο και μόνο για να ανακόψουν από την πύλη της Ευρώπης την πρώτη επέλαση του μαύρου θανάτου, δηλαδή της τότε πνευματικής πανώλης.



Κάποτε, ο Έλληνας Σπαρτιάτης βασιλιάς Λεωνίδας, μαζί με τους τρακόσους ημίθεους πολεμιστές του στάθηκαν εμπόδιο στις Θερμοπύλες, απέναντι στις χιλιάδες του περσικού στρατού, για να μην μπει στην Ευρώπη ο τότε βαρβαρικός σκοταδισμός, ο οποίος δεν λεγόταν ισλαμικός, αλλά είχε ακριβώς τα ίδια και χειρότερα χαρακτηριστικά από αυτόν.



Κάποτε, ο Έλληνας Μακεδόνας βασιλιάς Αλέξανδρος, μαζί με τις ημίθεες στρατιές του, αποφάσισαν να εκπολιτίσουν τις σκοταδιστικές περσικές βαρβαρικές φυλές, κάνοντας τους από εκπροσώπους του σκότους, λάτρεις του φωτός, μήπως και έτσι σταματούσε επιτέλους η ακόρεστη τους όρεξη για ανθρώπινο αίμα και η ακόρεστη τους όρεξη για κατάληψη και διάλυση του τότε ευρωπαϊκού κόσμου και ευρωπαϊκού πολιτισμού.



Τώρα λοιπόν, εάν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε ότι, η Ευρώπη και κυρίως η χώρα μας έχουν κατακτηθεί από τους οπαδούς της πνευματικής πανώλης, που ακούει στο όνομα ΙΣΛΑΜ και αυτόματα σου έρχονται στο μυαλό οι παρακάτω απορίες:



Που πήγαν οι αγώνες και οι θυσίες των ημίθεων πολεμιστών μας.



Που πήγαν οι αιώνιες μάχες των προγόνων μας, για αποτροπή της εισόδου του σκοταδισμού στην πύλη της Ευρώπης.



Που είναι ο πολιτισμένος κόσμος, για να αντιδράσει σε αυτήν την νέα πανώλη, που απειλεί να εξαφανίσει όχι επιλεκτικά, αλλά κυριολεκτικά τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.



Που είναι οι φύλακες του φωτός, γιατί σιωπούν, γιατί δεν αντιδρούν σε αυτήν την νέα μάστιγα, που σκοτώνει τα συστατικά που μας κάνουν να διαφέρουμε από τα υπόλοιπα όντα του πλανήτη μας και δεν είναι άλλα από την ελευθερία, την φιλοσοφία και την σκέψη, συστατικά τα οποία μισεί και εχθρεύεται το ΙΣΛΑΜ.



Άντε Λεωνίδα, άντε Αλέξανδρε, άντε πολεμιστές μου, άντε ημίθεοι πρόγονοι μου, πότε θα ξανάρθετε, πότε θα ξανασταλθείτε λίγοι απέναντι στους πολλούς, πότε.



ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑ.ΜΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ είπε...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ''ΕΘΝΟΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ'' (ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΟ) ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ''ΛΕΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ'' ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!!
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ..ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!!

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

ΓΑ. ΜΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!

ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ
Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι το ισλάμ ο εχθρός αλλά ο σιωνιστικός Ιουδαισμός.
Τα τέκνα της Βαβυλώνας.
Τα βδελύγματα για τον Κύριο.
Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΜΟΥΣΛΙΜ.
ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
Ανώνυμος είπε...

μην φανατίζεστε με την μισή αλήθεια
αυτά έγιναν το 1300-1400 όμως το 1900 και το
2000 Άγγλοι ,Γάλλοι ,Αμερικανοί τους πέρνουν
πετρέλαια και εσώρουχα,
το ερώτημα είναι ,
η Ελλαδίτσα τι τους φταίει;
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΠΟΧΑ-TRAVEL

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ) ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΓΑΓΓΗ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΑΠΟ 120$ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ INDIAN AIRLINES KAI HMIDIATROFI ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΙΕΡΟ ΓΑΓΓΗ!!ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ SUPER ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΓΑΓΓΗ!!!!!! ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ''ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ''!!!

ΠΛΗΡ. ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ(ΑΘΗΝΑ), ΥΦΑΝΕΤ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ... ΜΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ... ΤΖΙΜΗΣ, ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ!!!

μαυρη φατρια
Ανώνυμος είπε...

προβατακια αφηστε τις πατριωτικες ψευτοκορωνες.... ο Μεγας Αλεξανδρος ''παντρεψε'' την ανατολη με τη δυση, αλλα εσεις οι υπερηφανοι απογονοι του δυσφημειτε τις ιδεες του με τις κρατουσες αμερικανικες αποψεις. εριφια, αφηστε την ιστορια και κοιταξτε τα χαλια σας...
Ανώνυμος είπε...

...που είναι ο Τελεβάντος που έλεγε χτες "ναι στα τζαμιά" και οι διαχειριστές το ανέβασαν χωρίς τη δυνατότητα σχολιασμού για να μην τον πάρει ο διάολος; μήπως ο Τελεβάντος είναι τηλεβαλτός και πάει προς "βοσκήστερε" η ιστοσελίδα;

καλά λέει ο άλλος πρόβατα...
Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ 11.32 ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΡΩΝΕΣ.ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ ΜΟΥ ΚΟΠΑΝΕ ΕΣΥ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ,ΠΡΥΤΑΝΗ ΜΟΥ ΕΣΥ.
Ανώνυμος είπε...

προβατακι 11.46Β ας αλλαξουμε θεμα.... ας αφησουμε την ιστορια και να μας βελασεις το τι βλεπεις στο star καθε μεσημερι και σου διαμορφωνει και αποψη....κατα τα αλλα διαφωνησε με το παντρεμα ανατολης και δυσης που εκανε ο Μεγιστος των Ελληνων.....
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ
Ανώνυμος είπε...

προβατακι 11.54 ηταν πολυ ομορφη η αποψη σου, σε ευχαριστουμε, ετσι και αλλιως η στανη ειναι γεματη με εριφια σαν και εσενα.....συνεχιζε να διαβαζεις ιστορια μεσω reality.....μπρρρρρρρρρ
Ανώνυμος είπε...

...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤRIX είπε...

EISASTE ZΩΑ!!! ΟΛΑ!!! ΕΚΤΟΣ ΜΗΔΑΜΙΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ!!!...ΕΠΕΝΕΡΧΟΜΑΙ...

...Ο ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ...
......666......
Ανώνυμος είπε...

11,54 ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ...ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΤΙ...ΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ,Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ Μ.Α.Λ.ΑΚΟΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΛΑΚΗ ΓΙΟ ΕΧΕΙ.....
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Μ.Α.Λ.Α.ΚΙΣΤΗΡΙ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΣΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΟΜΠΑ ΑΥΤΟ ΤΟ Π.Α.Π.ΑΡΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΕΙΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟ ΣΤΑΡ, ΕΛΑ ΣΕ ΚΛΕΙΝΩ ΤΡΟΜΠΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑΡ.
Ανώνυμος είπε...

σε ενα τετοιο υπεροχο και σημερινο αρθρο γιατι σχολιαζουν ανθρωποι που η νοημοσυνη τους δεν υπερβενει το -40% γιατι ρε παιδια το κανετε αυτο λυπηθειτε τουλαχιστον τους εαυτους σας κριμα ειναι
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ
Η ΟΠΟΙΑ ΚΤΥΠΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΥΝΟΣ
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ 12.23.ΕΓΩ ΣΤΑΡ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΣ ΕΘΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ,ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΤΟΤΕ.Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ.ΕΛΛΑΔΑ.ΕΔΩ,ΕΛΛΑΔΑ.
Ανώνυμος είπε...

Καλά εδώ βρίζετε τον μασώνο μακελάρη και εσείς οι ίδιοι είστε αντίισλαμιστες... Ένας είναι ο μονάδικος εχθρός κάθε ανθρώπου είναι το παθος του, το χρήμα... Με αυτό πρέπει να τα βάλουμε και όχι με τα κακόμοιρα τα pakiboys... Έτσι θα καταρρεύσει το σάπιο σύστημα...
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 12,48

Όπως θα γνωρίζεις πολύ καλά η Ελλάδα πάντα ήταν η αρχή της Ευρώπης και η κεντρική πύλη αυτής.

Οι αρχαίοι πρόγονοι μας πολέμησαν για να αποτρέψουν την είσοδο των βαρβάρων και την ρωγμή της πύλης, η οποία εάν τότε έσπαζε τώρα η σημερινή Ευρώπη θα κυκλοφορούσε με ατομικά κιλίμια και θα έκανε στα πεζοδρόμια προσευχές σε ανύπαρκτους θεούς.

Και τότε αγαπητέ μου φίλε υπήρχε Ευρώπη και κόσμος ολόκληρος και μάλιστα πολύ ποιό ανεπτυγμένος πνευματικά από ότι είναι σήμερα, πάρε για παράδειγμα τους δικούς μας προγόνους.

Το εάν σε ζάλισα με τα άρθρα μου, τα οποία δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να σε προειδοποιούν για το τι θα τραβήξεις εσύ και τα παιδιά σου λίαν συντόμως, σου ζητώ συγνώμη.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
Ανώνυμος είπε...

ΙΣΛΑΜ ΟΝΤΩΣ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΛΥΘΥΣΜΟ
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΩΝΤΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ
Ανώνυμος είπε...

μπραβο πολυ καλο
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΕΟΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΕΙΒΙΚ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια