Powered By Blogger

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ –ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ και η σχέση τους με το Θεό

Απόσπασμα από το βιβλίο του Παναγιώτη Τραϊανού ( ΕΚΛΕΙΨΙΣ )

Οι Έλληνες ήταν αυτοί οι οποίοι τα ΄΄ είδαν ΄΄ όλα και οι Ιουδαίοι ήταν αυτοί οι οποίοι τα πήραν ΄΄ όλα.
Οι Έλληνες στο μέσον της θάλασσας ΄΄ ηταν οι μόνοι που είδαν ΄΄ το σύνολο των εκφάνσεων του Θειου και το θαύμασαν μεχρι λατρείας.
Οι Έλληνες ήταν αυτοι οι οποίοι κατανόησαν περισσότερο απ’ολους τους υπόλοιπους τη λειτουργία Του, γιατι τους επιτράπηκε να το ΄΄δουν ΄΄, χωρίς να τυφλωθούν ΄΄.

Το δωδεκάθεο ΄΄ δεν ηταν τίποτε άλλο ,παρα ένας κατακερματισμός του θειου , ώστε να γινει αυτό κατανοητό. Όπως μια μητέρα δεν δινει μεγάλη ΄΄μκουκιά ΄΄ στο μωρό της για να μην το πνίξει ΄΄ ετσι έγινε και με.......
τους Έλληνες .
Για να μην πεθάνουν ΄΄ από τη γνώση περι του Θειου, τη μια μπουκιά ΄΄ η ΄΄ μητερα ΄΄ τους την εκανε δώδεκα μικρές μπουκιές ΄΄. Ο Θεός γι΄ αυτους είναι μια μητέρα ΄΄ που τους γεννά ΄΄ και τους σπρώχνει ΄΄ προς κάποια πρότυπα , τα οποια η ιδια γνωρίζει. Τους δινει ανδρικό πρότυπο ενός πάτερα ΄΄ τον οποίο δεν τον γνωρίζουν , εφόσον δεν τον εχουν δει ΄΄ πραγματικά κι ουτε τον έχουν αγγίξει ΄΄.

Οι Έλληνες δηλαδή εχουν χαρακτηριστικά ‘ ’ ορφανών ΄΄ από πατέρα. Ενός πατέρα θαυμαστού, τον οποιο όμως τον γνωρίζουν και τον θαυμάζουν μόνον εξαιτίας των περιγραφών της μητέρας τους. Ενός πατέρα, που βρίσκεται σε καποιο άγνωστο μερος και η μητέρα τους διαβεβαιώνει ότι κάποτε θα επιστρέψει. Ενός πατέρα, τον οποιον τον λατρεύει η μητέρα τους και επειδή τον γνωρίζει, ‘’σπρώχνει ΄΄ τα παιδιά της προς την εξομοίωση μ΄αυτόν. Το λεπτό σημείο εδω είναι το εξης, όταν αναζητάς τον Θεο ,πρέπει περίπου να γνωριζεις προς τα πού βρίσκεται.
Εκει που είναι η γνώση εκει είναι ο Θεος.
Από εκεί που ερχεται η Δωρεά ψάχνεις για το Θεό.
Από τη στιγμή που οι Ελληνες παίρνουν γνώση περι Θεου από τη ΄΄μητερα ΄΄ τους , στην πραγματικότητα Αυτή είναι ο θεός τους. Ο θεός γι΄άυτους δεν είναι ΄΄ πατέρας ΄΄ που τους τραβά ΄΄ προς Αυτόν μεσω εντολών ,Θεος γι΄αυτους είναι μητέρα ΄΄ που τους γεννά ΄΄ και τους προσανατολίζει προς τον ΄΄ερωτα ΄΄ της που είναι ο αρσενικός εαυτός Της. Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξης απλό.
Οι Έλληνες γεννιούνται από την παιδεία τους και σ΄ αυτήν την παιδεία λαμβάνουν γνώση περί Θεού. Εξαιτίας αυτής της παιδείας θαυμάζουν τον Θεό και βεβαία Τον ΄΄ ακολουθούν ΄΄ ως πρότυπο.
Οι Έλληνες είναι ΄΄ ζωντανοί ΄΄ γιατί δεν τους καίει ΄΄ η Γνωση Του.
Είναι ΄΄ ζωντανοί ΄΄ και είναι αυτοί οι οποίοι τον λατρεύουν περισσότερο από ολες τις θρησκείες.
Δεν πιστεύουν σ’αυτόν, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή μαζί Του και άρα δεν Τον γνώρισαν. Δεν πήραν εντολές από Αυτόν. Ως εκ τούτου αυτοί δεν αναμένουν την Κρίση τους. Αυτοί αναμένουν τη δικαίωση τους. Αναμένουν με λαχτάρα την επιστροφή Του .
Γιατί?
Για να τους ΄΄ χαϊδέψει ΄΄ ως πατέρας και να τους αναγνωρίσει ότι κατά τη διάρκεια της απουσίας Του αυτοι υπήρξαν γνήσια παιδιά Του και δεν τον εξέθεσαν. Ότι εξάντλησαν τις ανθρώπινες δυνατότητες τους για να Του μοιάσουν. Ότι τίμησαν Τη μητέρα τους και Την έκαναν υπερήφανη για τον καρπό του έρωτα Της. Οι Έλληνες την επιστροφή του Θεού τη γιορτάζουν ,όπως γιορτάζουν τα παιδιά των μεταναστών την πολυπόθητη ένωση της οικογενείας τους.
Τη γιορτάζουν όπως γιορτάζει ο Τηλέμαχος την επιστροφή του πατέρα του.

Τα ακριβώς αντίθετα συμβαίνουν με τους Ιουδαίους.
Οι Ιουδαίοι τα ΄΄΄πηραν ΄΄ όλα από τον Πατέρα .
Τους έδωσε το σύνολο της γνώσης που απαιτεί για να οδηγηθεί ένας άνθρωπος στη θεωση. Τους έδωσε το σύνολο της γνώσης που απαιτείται για να δημιουργήσουν σύστημα, το οποίο θα τους οδηγήσει στην πρόοδο.
Στη συνέχεια τους έδωσε τον εαυτό Του, για να διαχειριστεί αυτό το σύστημα.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό ?
Τους έδωσε τις Δέκα Εντολές, που είναι αρκετές για να δημιουργηθεί ένα ευνομούμενο σύστημα και στη συνέχεια τους πρόσφερε τον εαυτό Του με την μορφή του Υιού, για να διαχειριστεί το σύστημα τους. Τι έκαναν αυτοί ?
Τις Εντολές ποτε δεν τις τήρησαν .
Τις χρησιμοποίησαν μόνον ως μέσο για να συντηρούνται ως λαος μέσα στους αιωνες.
Τις χρησιμοποίησαν για να επιβιώνουν συλλογικά ως ΄΄ συμμορία ΄΄ και με το χαρακτηριστικό αυτό να ζουν εις βάρος αλλων λαών. Τον Υιο, όταν Τον είδαν , Τον σταύρωσαν. Δεν Του αναγνώρισαν την κληρονομία Του και τον πέταξαν ΄΄ εξω ΄΄ από τον Οίκο Του.
Γιατί έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά ?
Γιατί η μητέρα τους είναι πόρνη.
Γιατί η μητέρα τους ΄΄ απατά ΄΄ τον άνδρα της.
Δεν κατευθύνει τα παιδιά της προς τον πατέρα τους αλλά προς τον εραστή της. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό ?
Η παιδεία που ΄΄ γεννά ΄΄ τους Ιουδαίους δεν είναι αντάξια της Γνώσης του Πατέρα. Είναι ανθρώπινο δημιούργημα, το οποιο προκύπτει από τις ηλιθιότητες των πατέρων τους και η οποια ωθεί τους Ιουδαίους προς το πρότυπο του Μωυσή. Στον Οίκο του απόντα Πατέρα ζουν και διαπρέπουν τα ΄΄ νόθα ΄΄ του αρχιδουλου.
Αυτά τα ΄΄ νόθα ΄΄ ηταν που σταύρωσαν τον αυθεντικό Υιο.
Αυτά τα ΄΄ νόθα ΄΄ έκλεψαν την κληρονομία του Υιου για λογαριασμό του αρχιδουλου. Όλα αυτά προκύπτουν από την απιστία τους. Η ΄΄ μητέρα ΄΄ τους δεν τα κατευθύνει προς τον Πατέρα. Δεν δημιουργεί ανθρώπους , οι οποιοι θα πιστέψουν στις εντολές Του. Δημιουργεί ανθρώπους οι οποιοι πιστεύουν στο Μωυσή. Δημιουργεί ανθρώπους που τον έχουν ως πρότυπο.
Ολοι αυτοί τρέμουν την επιστροφή του Πατερα.
Γιατί ?
Γιατί είναι άπιστοι .
Γιατί είναι παιδιά μοιχείας.
Γιατί δηλώνουν παιδιά Του και αυτό το κάνουν εκ του πονηρού για να κλέβουν την περιουσία Του. Γιατί ζουν εις βάρος των πραγματικών παιδιών του Πατέρα , που είναι οι πιστοί στο Θεό. Η ιδιομορφία των Ιουδαίων είναι η εξης .
Είναι η μονή θρησκεία που θα εχει δυο Κρίσεις στην πορεία της.
Γιατί ?
Γιατί σε ένα ενδιάμεσο στάδιο κριθήκαν από το Υιο και Τον σταύρωσαν. Ο Υιος δεν ηταν η τελική Κρίση τους , γιατί στην πραγματικότητα ηταν η ολοκλήρωση μια Δωρεάς , που ξεκίνησε από την έρημο. Στάλθηκε εκεί για να ολοκληρώσει μια Δωρεά που ξεκίνησε από την έρημο και όχι για να κρίνει.
Ο Θεός τους έδωσε ένα ΄΄ σύστημα ΄΄ και μετα προσφέρθηκε να τους δώσει και τον τέλειο ηγέτη.
Αυτό σημαίνει ολοκλήρωση της Δωρεάς .
Γι’ αυτόν τον λόγο ο Χριστός άφησε πίσω του την παραβολή των άπιστων δούλων και του κληρονόμου. Θα κριθούν εκ νέου από τον Πατέρα αυτοι οι οποίοι αδίκησαν τον Υιο Του. Τον Υιό Του , που απλά, λόγο ομοιότητας με τον Πατέρα, τους έκρινε, αλα δεν ειχε την αρμοδιότητα να τους τιμωρήσει για την απιστία τους.

Είναι ο λαός που εχθρεύεται Αυτόν που εκ του πονηρού αναγνωρίζει ως Πατέρα για να τον κλέβει , και είναι ο λαός που σταυρώνει τα ετεροθαλή ΄΄ αδέλφια ΄΄ και τα παιδιά Του Θεού, όταν εκείνα απαιτούν αυτά που τους ανήκουν.
Οι Ιουδαίοι με λίγα λόγια είναι ο πιο άπιστος λαός.

Fnous 69

124 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΟΦΟΣ ΡΕ ΣΥ.
ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΡΕ ΣΥ.
ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ
ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
ΡΕ ΣΥ ΣΟΦΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.
Ανώνυμος είπε...

"Σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα,
σκοτάδι είσαι σκοτεινό, σκοτοσκοτεινιασμένο,
σκοτάδι κατασκότεινο, και βράδυ βραδιασμένο."
Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΙΑΝΕ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΠΤΩΧΟΥΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ
ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ???

ΑΔΙΚΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ!

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, Η ΜΑΓΔΑ, Ο ΤΡΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ COPY PASTE ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ, Ή ΑΡΜΑΡΤΩΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ
ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ....
Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός τους έδωσε ένα ΄΄ σύστημα ΄΄ και μετα προσφέρθηκε να τους δώσει και τον τέλειο ηγέτη.
Αυτό σημαίνει ολοκλήρωση της Δωρεάς .

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Χριστός άφησε πίσω του την παραβολή των άπιστων δούλων και του κληρονόμου. Θα κριθούν εκ νέου από τον Πατέρα αυτοι οι οποίοι αδίκησαν τον Υιο Του.

Τον Υιό Του , που απλά, λόγο ομοιότητας με τον Πατέρα, τους έκρινε, αλα δεν ειχε την αρμοδιότητα να τους τιμωρήσει για την απιστία τους.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ !!!!
Ανώνυμος είπε...

Το δωδεκάθεο ΄΄ δεν ηταν τίποτε άλλο ,παρα ένας κατακερματισμός του θειου , ώστε να γινει αυτό κατανοητό.
Όπως μια μητέρα δεν δινει μεγάλη ΄΄μκουκιά ΄΄ στο μωρό της για να μην το πνίξει ΄΄ ετσι έγινε και με τους Έλληνες .

Για να μην πεθάνουν ΄΄ από τη γνώση περι του Θειου, τη μια μπουκιά ΄΄ η ΄΄ μητερα ΄΄ τους την εκανε δώδεκα μικρές μπουκιές ΄΄.

Ο Θεός γι΄ αυτους είναι μια μητέρα ΄΄ που τους γεννά ΄΄ και τους σπρώχνει ΄΄ προς κάποια πρότυπα , τα οποια η ιδια γνωρίζει.

Τους δινει ανδρικό πρότυπο ενός πάτερα ΄΄ τον οποίο δεν τον γνωρίζουν , εφόσον δεν τον εχουν δει ΄΄ πραγματικά κι ουτε τον έχουν αγγίξει ΄΄.
-------------------------------------------
Ουσιαστικα στους ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εδωσε 10 ΕΝΤΟΛΕΣ.

αυτο θελει να πει το κειμενο .
αλλα οι ελληνες ξερουν το θεο τους απο καποιον αλλον τροπο. !!
Ανώνυμος είπε...

οποιος ΜΑΚΑ ΚΑΣ δεν μπορει να διαβασει ας παει να δει κανένα βίντεο


καμια ταινία ... τι το πέρασε εδω ΣΙΝΕΜΑ ???
Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑ ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΧΙΑ ΤΟΥΣ
Ανώνυμος είπε...

τα γραφει παντα με εναν δικο του τροπο ( παραβολικο ) ο τραιανος ..

ειναι δυσκολο να τον καταλαβεις
Ανώνυμος είπε...

Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕς Ο ΘΕΟΣ

ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ...ΟΠΩΣ ΛΈΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
Ανώνυμος είπε...

Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω,
γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο
Ανώνυμος είπε...

από τις ηλιθιότητες των πατέρων τους και η οποια ωθεί τους Ιουδαίους προς το πρότυπο του Μωυσή. Στον Οίκο του απόντα Πατέρα ζουν και διαπρέπουν τα ΄΄ νόθα ΄΄ του αρχιδουλου.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑ

ΡΙΞΤΟΥΣ ΡΙΞΤΟΥΣ
Ανώνυμος είπε...

Τι έκαναν αυτοί ?
Τις Εντολές ποτε δεν τις τήρησαν .

Τις χρησιμοποίησαν μόνον ως μέσο για να συντηρούνται ως λαος μέσα στους αιωνες.

Τις χρησιμοποίησαν για να επιβιώνουν συλλογικά ως ΄΄ συμμορία ΄΄ και με το χαρακτηριστικό αυτό να ζουν εις βάρος αλλων λαών.

Τον Υιο, όταν Τον είδαν ,
Τον σταύρωσαν.

Δεν Του αναγνώρισαν την κληρονομία Του και τον πέταξαν ΄΄ εξω ΄΄ από τον Οίκο Του.
Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ
ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ
ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙς ΚΑΝΕ ΚΟΠΙ ΠΕΣΤ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ
Ανώνυμος είπε...

Ο Τραιανου ειναι κατανοητος και απο μια γριουλα αρκει να ξερει να διαβαζει...
ο υδροχόος ειναι λιγο δυσκολος ..αλλα αν εχεις διαβασει ολα τα αλλα.. και γενικα αν μπορεις να διαβαζεις ..ολα τα καταλαβενεις.
Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ , ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ , ΕΝΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΡΧΑΙΟΒΛΑΚΕΙΑΣ .
Ανώνυμος είπε...

που να δειτε τι γραφει το βιβλειο για το ισλαμ και τους μωαμεθανους

παντως εχει δικιο πως εχει παρουσιασθει δυο φορες και τα αποτελεσματα ειναι τραγικα .



εγω παντως ειμαι ευτυχισμένος που γεννήθηκα ΕΛΛΗΝΑΣ
Ανώνυμος είπε...

Ο θεός είναι ημέρα-νύχτα, χειμώνας-θέρος, πόλεμος-ειρήνη, χορτασμός-πείνα. Αλλοιώνεται όπως η φωτιά που όταν αναμιχθεί με θυμιάματα, όνομα παίρνει κατά την ευωδία του καθενός.[67] Ηράκλειτος
Ανώνυμος είπε...

και είναι ο λαός που σταυρώνει τα ετεροθαλή ΄΄ αδέλφια ΄΄ και τα παιδιά Του Θεού, όταν εκείνα απαιτούν αυτά που τους ανήκουν.

ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥς ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ.
Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ

10.04
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩς ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ
Ανώνυμος είπε...

απλώς δεν τους ειχε παρουσιασθεί ποτε ..οπως στους Ιουδαίους

10,09
Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΑΙΟΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝ ΤΩ ΚΡΑΝΙΩ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΝΟΜΑΔΕΣ ΕΝ ΕΤΗ ΕΡΗΜΩ , ΔΙΑΜΠΑΞ.
Ανώνυμος είπε...

Τραϊανέ, μπας και σε χτύπησε ο ήλιος κατακούτελα!
Τέτοιες βλακείες αλήθεια πως σου κατέβηκαν από την γκλάβα σου? Και το έκανες και βιβλίο? Σε ποιούς απευθύνεσαι
Τραϊανέ! Μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις από την αρχή την
κοσμοθεωρία σου! Θα σε συμβούλευα να κλειστείς κανά χρόνο στο Άγιο όρος και μετά όταν βγείς, να διαβάσεις όλα αυτά
που γράφεις... Θα φρίξεις!!!
Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πολλοί πού δυστυχώς δέν έχουν καταλάβει ακόμη, γιατί από την Εβραϊκή φυλή βγήκε ο Θεάνθρωπος Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας τού κόσμου, καί μάς λένε κάθε τόσο "τί δουλειά έχουμε εμείς με την Εβραϊκή θρησκεία, Εβραίοι θα γίνουμε; ( άσε πού καί οί ίδιοι οι Εβραίοι δεν πιστεύουν στόν Χριστό σήμερα...)

Γιατί όμως από τούς Εβραίους ήλθε ο Χριστός; Δέν μπορούσε να έλθει πχ. από τούς Γερμανούς, τούς Ελβετούς, τούς Αφρικανούς , καί δεν ξέρω από ποιούς άλλους;

Υπάρχει βέβαια απάντηση!

Επειδή λοιπόν η φυλή τών Εβραίων ήταν η μόνη φυλή τού κόσμου πού παρ΄ όλες τίς αθλιότητές της, κράτησε τήν θρησκεία τών πατέρων της, αρχής γενομένης από τήν Δημιουργία τών πρώτων ανθρώπων από τον Θεό-Δημιουργό, την Έξωσή τους από τον αρχαίο Παράδεισο, φθάνοντας ώς την εποχή τού Χριστού, καί επειδή δεν έπεσε σε πολυθεϊα καί ειδωλολατρεία στόν βαθμό καί στήν έκταση πού έπεσαν όλα τα άλλα έθνη, γι΄ αυτό επέτρεψε ο Θεός να έλθει από αυτή την φυλή καί ο Σωτήρας τού Κόσμου;

Παρ΄ όλα λοιπόν τα σκαμπανεβάσματά τους, κράτησαν την θρησκεία τους συνεχώς, αρχίζοντας από τον Δημιουργό Θεό, τόν Αδάμ, Αβραάμ, Ισαάκ, Μωϋσή ( με 10 εντολές ), Δαβίδ, κλπ, μέχρι πού στό γενεαλογικό δένδρο τους έρχεται τέλος καί ο Χριστός.

Ο Χριστός δεν υπήρξε ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά ήταν προφητευμένος 800 καί 1000 χρόνια νωρίτερα ( μέχρι καί το ότι θα γεννηθεί στήν Βηθλεέμ, θα κάνει πολλά θαύματα, καί τέλος θα σταυρωθεί ανάμεσα σε 2 κακούργους τα δε ιμάτιά του θα τα παίξουν σε κλήρους οί στρατιώτες, κλπ-κλπ, κι΄ ένα σωρό άλλες προφητείες για το πρόσωπό Του…)

Αφού λοιπόν οί Εβραίοι υπήρξαν το μόνο Έθνος πού κράτησε τίς εντολές καί τίς Παραδόσεις του Θεού, από ποιό άλλο έθνος δηλαδή θα έπρεπε να γεννηθεί ο Χριστός ώστε να μή είναι Εβραίος;

Από τούς Ελβετούς; τούς Ρώσους; τούς Έλληνες; αφού όλοι αυτοί ήσαν ειδωλολάτρες!

Πώς λοιπόν θα ερχόταν από αυτούς ο Χριστός;

Μή βλέπουμε λοιπόν κάποια θέματα επηρεασμένοι από μία νεοειδωλολατρεία αλλά να τα εξετάζουμε και από μία λογική τών πραγμάτων...

Αττικός
Ανώνυμος είπε...

Αττικός

fnous 69

είμαι αυτός που ανέβασα το κείμενο..
σε αρκετά απο αυτά που είπες είσαι μέσα....
Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΜΟΡΦΕΑΣ...ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ..ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ!!!!

....ΥΠΟΜΟΡΦΕΑΣ....
Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός υπήρξε ο τέλειος Κύριος , ο απόλυτα όμοιος με το Θεό.

Θυσίασε τα πάντα κι αυτήν ακόμα τη ζωή Του για τους ανθρώπους στους οποίους αφού έδωσε γνώση, τους ονόμασε φίλους Του.

Την αποστολή του Χριστού μπορεί κάποιος να την αντιληφθεί, μόνον αν έχει στη διάθεση του το πιο σημαντικό στοιχείο, που είναι η πορεία Του μέσα στο χρόνο.

Ο Χριστός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μελετηθεί με τον τρόπο με τον οποίο μελετάται ένας θνητός άνθρωπος.

Ο Χριστός είναι αθάνατος.. η ζωή ανάμεσα στους ανθρώπους ήταν ένα μικρό διάστημα της πραγματικής Του ζωής και η δράση Του είχε ένα συγκεκριμένο νόημα.


το μυστικό σχέδιο
Παναγιώτη ΤΡΑΐΑΝΟΎ

FNOUS 69
Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που γεννήθηκε ο άνθρωπος “κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν” του Θεού, ήταν αδύνατο να μην υπάρξει Σχέδιο, που να βελτίωνε τη θέση του.


Ήταν αδύνατο ν’ αφεθεί ο άνθρωπος στην τύχη του.

Δεν μπορεί ο Θεός να του δώσει θεϊκή ύλη και να τον αφήσει να ζήσει σε συνθήκες που ζουν τα ζώα της φύσης.
Ήταν αδύνατο να τον άφηνε να πεθαίνει λόγω πείνας, λόγω ψύχους ή να κατασπαράζεται από τα θηρία.
Τι ήταν ο άνθρωπος όμως κατά την εποχή της Δημιουργίας;

Τέλειος;

Ήταν πράγματι τέλειος και δεν είχε αμαρτίες, δεν ήταν μοιχός, δεν ήταν δολοφόνος.

Πώς μπορούσε όμως αυτή η τελειότητα να ωφελήσει σ’ εκείνες τις συνθήκες;

Έκανε κρύο και κρύωνε, άλλαζε εποχή, έπρεπε να μετακινηθεί, γερνούσε, ήταν αδύνατο να επιβιώσει λόγω αδυναμίας, ενώ το πιθανότερο ήταν να χάσει τη ζωή του από τα θηρία.

Το ανθρώπινο είδος γευόταν το θάνατο και ζούσε μ’ αυτόν.

Γεννούσε η γυναίκα δέκα παιδιά, επιβίωναν ελάχιστα. ..

FNOUS 69
Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός δεν υπήρξε ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά ήταν προφητευμένος 800 καί 1000 χρόνια νωρίτερα ( μέχρι καί το ότι θα γεννηθεί στήν Βηθλεέμ, θα κάνει πολλά θαύματα, καί τέλος θα σταυρωθεί ανάμεσα σε 2 κακούργους τα δε ιμάτιά του θα τα παίξουν σε κλήρους οί στρατιώτες, κλπ-κλπ, κι΄ ένα σωρό άλλες προφητείες για το πρόσωπό Του…)

αττικε

εχεις δικιο ..!! πως αλλωστε το ηξεραν οι ( 3 )
μαγοι και ο ΗΡΩΔΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ??

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
Ανώνυμος είπε...

το σχεδιο ειναι να καταληξουμε καπου που να καταλαβουμε το λαθος μας . ( το προπατορικο ) και να διορθωθουμε και να ξαναγινουμε κατ εικονα και ομοιωση ??
κωστης
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αρθρογράφε,

Ο κάθε λαός, στο πέρασμα των αιώνων και στην μεγάλη του ανάγκη για οριοθέτηση της ύπαρξης του, επάνω στο μεγάλο οικόπεδο που ονομάζετε γη, δημιούργησε θρησκείες και Θεούς, τόσους, που αυτήν την στιγμή έχει χαθεί ακόμα και ο αριθμός τους.

Οι άνθρωποι μπορεί στο πέρασμα τους από την σύγχρονη ιστορία τους και μετά να δημιούργησαν πολλά και θαυμαστά πράγματα, αλλά όταν κοιτάνε ψηλά στον ουρανό και αντικρίζουν το απέραντο σκοτάδι, το οποίο κρύβει μέσα του το άγνωστο και τον φόβο, τότε καταλαβαίνουν ότι είναι τόσο μικροί και ασήμαντοι μπροστά σε αυτόν, οι αυτούς που δημιούργησαν και έστησαν το σύμπαν, που σε μόλις λίγα λεπτά, η λίγα δευτερόλεπτα δημιουργούν την ανάγκη να απευθυνθούν σε αυτό που δεν κατανοούν και σε αυτό που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, ζητώντας φροντίδα και αποχή από οποιεσδήποτε τυχόν τιμωρίες.

Εάν για παράδειγμα, το σύμπαν ήταν φωτεινό και λευκό και μπορούσαμε να δούμε τι υπάρχει και τι συμβαίνει μέσα του και με αυτόν τον τρόπο έλειπε ο φόβος και το άγνωστο τότε σίγουρα θα δημιουργούσαμε ότι μπορείς να φανταστείς, εκτός βέβαια από θρησκείες και θεούς.

Όσο λοιπόν, θα υπάρχει το σκοτεινό στοιχείο στο σύμπαν, το οποίο θα παράγει φόβο, τρόμο, άγνωστο και μυστήριο, τόσο η ανάγκη του ανθρώπου για προστάτες θεούς θα μεγαλώνει και θα θεριεύει, μέχρι που θα φτάσει η στιγμή να γνωρίσει από κοντά αυτό που σεβόταν και φοβόταν επί αιώνες.

Δεν ξέρω μόνο, εάν εκείνη την στιγμή, θα εύχεται αυτή η στιγμή να μην είχε έρθει ποτέ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβώς ! Και μετά τους έφαγε ο σκόρος. Βλέπεις τι μπορεί να πάθεις αν δεν παίρνεις τα χάπια σου ;
Ανώνυμος είπε...

Ως άνθρωπος ο Χριστός υπήρξε ό,τι πιο όμορφο έχει γεννηθεί πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη.


Δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει στους αιώνες των αιώνων άνθρωπος, που θα μπορούσε να συγκριθεί με την τελειότητά Του.



Αγάπησε τους ανθρώπους, όσο δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, παρά μόνον ο Θεός Πατέρας Του.


Δέχθηκε ταπεινώσεις και τέτοιους εξευτελισμούς που κι ο πιο τιποτένιος άνθρωπος δε θ’ ανεχόταν.


Είδε τη μητέρα Του να κλαίει κάτω από το Σταυρό Του κι Αυτός εξαιτίας της αγάπης Του για τους ανθρώπους, δεν άλλαξε το παραμικρό.

Στη μητέρα Του, που τόσο αγάπησε, δεν πρόσφερε παρά μόνο θρήνο, φτώχεια και δυστυχία, για να μπορέσουν κάποτε τα παιδιά των ανθρώπων να γίνονται Θεοί.


Έκλαψε όσο δεν μπορεί ν’ αντέξει άνθρωπος.


Για χάρη των ανθρώπων ανεχόταν γύρω Του να περιφέρονται άθλιοι άνθρωποι.


Μπορούσε να πραγματοποιήσει οποιοδήποτε όνειρο Του, αρκεί μόνο να το επιθυμούσε.


fnous 69
Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος πάντως τους Εβραίους πλάκωσε με το βούρδουλα ο Χριστός και όχι τους Ελληνες.
Ανώνυμος είπε...

Το σχεδιο ειναι να μπουρδουκλονομαστε με την καθε κορονα που πεταει ο καθενας και την αλλη μερα να πας να βγαλεις το μεροκαματο(αν το εχεις και αυτο) και να ζεις στην ιδια μιζερια ευχαριστημενος με την κορονα του καθενος.
Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

fnous 69

Όσο η απόσταση μεταξύ ανθρώπου και Θεού μικραίνει, τόσο λιγότερο υπάρχει ο φόβος και τόσο περισσότερο μεγαλώνει η αγάπη.

Ο Θεός είναι Πατέρας του ανθρώπου κι ο φόβος δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Όταν ο άνθρωπος κατανοεί αυτήν τη σχέση και γνωρίζει την προσφορά Του, τότε μόνον μπορεί να Τον λατρέψει αληθινά πνευματικά όπως είναι η επιθυμία Του.

Αντίθετα, όταν ο άνθρωπος γνωρίζει μόνον τη δύναμή Του κι αγνοεί το σύνολο των χαρακτηριστικών Του, τότε φοβάται υπερβολικά και μισεί το Θεό εφόσον μισεί τον ίδιο του τον εαυτό ζώντας μέσα στην Κόλαση.

Όταν ο άνθρωπος γνωρίζει το θέλημά Του και τη δύναμή Του και παρερμηνεύει το Λόγο Του, βασανίζεται, παραμορφώνει τη φύση του κι επειδή όλα αυτά οδηγούν στην άποψη περί αδυναμίας κι ατέλειας, μισεί τον εαυτό του και κατά συνέπεια το Θεό.

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ


Η γενική Θέωση, αυτό που αναφέρουν οι Γραφές ως Βασιλεία των Ουρανών, αφορά τους ανθρώπους που θα γεννηθούν μετά από κάποιον συγκεκριμένο χρόνο κι είναι σταθμός για την ανθρωπότητα, γιατί θα εξαλειφθούν όλοι οι παράγοντες, που για τον οποιονδήποτε λόγο εμποδίζουν τους θνητούς ανθρώπους να θεωθούν.

Ενώ ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα Θέωσης, η ανθρωπότητα στο σύνολό της θ’ αποκτήσει αυτό το δικαίωμα μετά απ’ ορισμένο χρόνο.


το μυστικό σχέδιο
Παναγιώτη ΤΡΑΐΑΝΟΎ

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

μηπως ο χρονος εφτασε ... και ειναι τωρα ??

κωστης
Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες γεννιούνται από την παιδεία τους και σ΄ αυτήν την παιδεία λαμβάνουν γνώση περί Θεού. Εξαιτίας αυτής της παιδείας θαυμάζουν τον Θεό και βεβαία Τον ΄΄ ακολουθούν ΄΄ ως πρότυπο.
Οι Έλληνες είναι ΄΄ ζωντανοί ΄΄ γιατί δεν τους καίει ΄΄ η Γνωση Του.
Είναι ΄΄ ζωντανοί ΄΄ και είναι αυτοί οι οποίοι τον λατρεύουν περισσότερο από ολες τις θρησκείες

Εύγε κ.Τραιανού!!
Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΗ

FNOUS 69

Η γνώση δόθηκε στους ανθρώπους κι είναι πλήρης, ο άνθρωπος όμως δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί το Σχέδιο του Θεού βρίσκεται σ’ εξέλιξη.

Όταν ο άνθρωπος κατανοήσει τα περί του Θεού, θα είναι έτοιμος για τη δική του Θέωση, εφόσον θ’ αντιληφθεί και τη δική του θεϊκή καταγωγή.


fnous 69
Ανώνυμος είπε...

fnous 69

πολλοί απο εσάς αν ξέρατε τι σημαίνει η ΗΛΙΑΔΑ και η ΟΔΎΣΣΕΙΑ.. θα υμνούσατε τον ( θεό ) Χριστό με μεγαλύτερη ... ( ΠΙΣΤΗ )
Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ καιει τον ανθρωπο 10.48
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε fnous 69,

Ο φόβος και ο τρόμος είναι γνώρισμα του ίδιου του δημιουργού, με αυτά τα συστατικά και με αυτά τα εργαλεία έφτιαξε και δημιούργησε το σύμπαν και ιδιαίτερα τον δικό μας πλανήτη.

Εάν κοιτάξεις με λεπτομέρεια την λειτουργία του δικού μας πλανήτη θα καταλάβεις ότι, είναι ένα τεράστιο μηχάνημα παραγωγής καταστροφών, που μόνο σκοπό έχει να σε κάνει να αισθάνεσαι σαν παίχτης σε παιχνίδι επιβίωσης.

Εάν κοιτάξεις με λεπτομέρεια την ύπαρξη όλων των ζώντων οργανισμών που υπάρχουν στον δικό μας πλανήτη θα δεις ότι, όλοι οι οργανισμοί, άνθρωποι, ζώα, φυτά, ψάρια, ερπετά και άλλα, είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε το ένα να σκοτώνει το άλλο, σε ένα διαρκές και ξέφρενο πανηγύρι τροφικής τρέλας.

Εάν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις ότι, υπάρχουν δεκάδες, οι εκατοντάδες διαφορετικά είδη ανθρώπων, τα οποία δεν συνάδουν με το κατά εικόνα και ομοίωση σε καμία περίπτωση, εάν πιστέψουμε ότι ο θεός είναι ένας.

Αγαπητέ φίλε, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε κάνω να αναιρέσεις και να διαγράψεις τον ωραίο θεϊκό κόσμο που έχεις δημιουργήσει, απλά θέλω να σε παρακαλέσω, όταν θα βρεις χρόνο απλά να σκεφτείς, να σκεφτείς, τίποτε άλλο.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,
Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας ήρθε στους εβραίους γιατί ο Θεός γνώριζε τι αποστάτης λαός είναι, και τα εγκλήματα που θα έκανε στο μέλλον ενάντια στην ανθρωπότητα.
Ήρθε απο αυτούς και σε αυτούς, με σκοπό να σώσει όσους περισσότερους μπορούσε απο αυτούς.
Ο Θεός δεν έχει έθνος,είναι ο δημιουργός των εθνών.
Ανώνυμος είπε...

Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί

ayto enois 10.53 ????
Ανώνυμος είπε...

fnous 69 για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,

Από τη στιγμή που γεννήθηκε ο άνθρωπος “κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν” του Θεού, ήταν αδύνατο να μην υπάρξει Σχέδιο, που να βελτίωνε τη θέση του.


Ήταν αδύνατο ν’ αφεθεί ο άνθρωπος στην τύχη του.

Δεν μπορεί ο Θεός να του δώσει θεϊκή ύλη και να τον αφήσει να ζήσει σε συνθήκες που ζουν τα ζώα της φύσης.
Ήταν αδύνατο να τον άφηνε να πεθαίνει λόγω πείνας, λόγω ψύχους ή να κατασπαράζεται από τα θηρία.
--------------------------------------------

οταν ο άνθρωπος << έπεσε >> στο << προπατορικό αμάρτημα >> δηλαδή πήρε απο το δέντρο της γνώσις του καλού και του κακού..

θυμόμαστε ..???

ολα έχουν μια συνέχεια ...απλά ο κόσμος δεν ξέρει ..γιατί η εκκλησία δεν την συμφέρει να ξέρει ο κόσμος.. !!!!
Ανώνυμος είπε...

fnous 69 για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,

σε καταλαβαίνω και εσένα και τους άλλους ..

δεν ξέρετε τι σημαίνει το προπατορικό αμάρτημα .το μήλο... το δένδρο την γνώσης .. ο αδαμ η ευα..το φίδι που θα δαγκώνει την γυναικά στην φτέρνα.. κ.α.

μου είναι αρκετά δύσκολο να σας τα γράψω εστω και σε άρθρο ...ίσως κάποια άλλη στιγμή..


όλα όμως αυτά έχουν ως αποτέλεσμα που φτάσαμε ως εδω ... σε τέτοιο αδιέξοδο και τα χειρότερα έρχονται..
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ.
ΥΠΗΡΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΕ Ο ΠΑΛΙΟ ******* ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙΑ.

________________________________________ΑΕΤΟΣ
Ανώνυμος είπε...

fnous 69 για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, και 11.01

Ο άντρας από τότε δεν έπαψε να σέρνεται με το στήθος και την κοιλιά σαν δούλος.

Όσον αφορά τη γυναίκα, πάλι ο Θεός υπήρξε σαφής.

Σ’ όλη τη ζωή της θα είναι εξαρτώμενη από τον άντρα και θα υποτάσσεται στις εξουσίες του, αφού αυτός θα είναι αφέντης της.

Πώς όμως όλοι αυτοί οι σκληροί λόγοι βγήκαν από το στόμα του Θεού;

Ήταν ο πανάγαθος Θεός κακός;

Τα έλεγε όλα αυτά για να τιμωρήσει;

Τίποτε απ’ όλα αυτά δε συμβαίνει.

Ο Θεός μιλά σκληρά γιατί βλέπει και περιγράφει το μέλλον και όχι επειδή έχει πρόθεση να τιμωρήσει.

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι παράκουσαν τις Εντολές Του , μπήκαν στο δρόμο της θυσίας.


Ο άνθρωπος από τη στιγμή που γεύτηκε τον καρπό του δέντρου της γνώσης, ήταν πλέον νεκρός.
… …. ….


το μυστικό σχέδιο
Παναγιώτη ΤΡΑΐΑΝΟΎ
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε fnous 69,

Παραθέτω ένα κομμάτι από τον δικό σου γραπτό λόγο:

«Δεν μπορεί ο Θεός να του δώσει θεϊκή ύλη και να τον αφήσει να ζήσει σε συνθήκες που ζουν τα ζώα της φύσης.
Ήταν αδύνατο να τον άφηνε να πεθαίνει λόγω πείνας, λόγω ψύχους ή να κατασπαράζεται από τα θηρία».

Αγαπητέ μου φίλε, ακόμα και τώρα εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ζούνε σε συνθήκες χειρότερες αυτών των ζώων.

Αγαπητέ μου φίλε, ακόμα και τώρα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από πείνα και αρρώστιες, κάνοντας τα ζώα να φαντάζουν ως ιερά όντα.

Αγαπητέ μου φίλε, ακόμα και τώρα άνθρωποι ζούνε άστεγοι σαν τα ζώα και οι περισσότεροι πεθαίνουν με το πρώτο ψύχος, μην γνωρίζοντας κανένας ούτε το μικρό τους όνομα.

Αγαπητέ μου φίλε, ανέκαθεν ο άνθρωπος υπήρξε τροφή για σαρκοβόρα πλάσματα, ιδίως στο παρελθόν, αλλά ακόμα και τώρα άνθρωποι καθημερινά χάνονται κατά δεκάδες από την ακόρεστη όρεξη κάποιων ζώων για τροφή και θάνατο.

Αγαπητέ μου φίλε, ο θεός, η οι θεοί δημιούργησαν τον πλανήτη γη και ότι έχει αυτός επάνω του μόνο για έναν σκοπό, για να έχουν να παίζουν το δικό τους στρατέγκο και την δική τους μονόπολη.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ TA ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ , ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ? Α ΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΟΦΟΙ .
zickos είπε...

πάρτε το είδηση "ιλιτηοι" ο εβραϊσμός είναι θρησκεία και τίποτα άλλο απλά δημιούργησαν τον δεύτερο "πανκοσμιο" πόλεμο για να δώσουν στους εαυτούς τους και πατρίδα
και ξυπνάτε επιτέλους ζώα e ζώα
Ανώνυμος είπε...

10,54 όταν η επαφή γίνεται μέσω θρησκειών συμφωνώ οτι είναι επικίνδυνο να καείς...
ειδικά δε με τα κεριά τα λιβάνια, τις γονυκλησίες ο εγκέφαλος λιώνει τελείως,,,,
...όμως υπάρχει και ο άλλος τρόπος..-ο ελληνικός- μέσω παιδείας και γνώσης,και διαμορφώνοντας ένα ακέραιο χαρακτήρα...έρχεσαι αυτομάτως σε επαφή με το θείο, τότε νομίζω η επαφή αυτή είναι τελείως ακίνδυνη!!
Ανώνυμος είπε...

Κύριος αυτού του κόσμου είναι ο Εωσφόρος.
Ο Θεός είπε μην κάνετε το κακό γιατί αυτό θα γυρίσει σε εσάς.
Εμείς πέσαμε εδώ,μέσω του σατανά,
και παρόλα αυτά με τους απεσταλμένους λόγους του προσπαθεί να μας προστατεύσει.
Ο άνθρωπος όμως, οργίζεται με τον Θεό για τα δεινά του και όχι με τον εαυτό του.
Ανώνυμος είπε...

ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΜΥΗΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ , ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ .
Ανώνυμος είπε...

11.38 ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ !!! νΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ! ΒΛΕΠΕ ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑ ΚΥΒΕΛΕΙΑ, ΑΠΛΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ
Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΑΙΟΒΛΑΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ανώνυμος είπε...

fnous 69
11.54 έπιασες το νόημα..

Το δωδεκάθεο ΄΄ δεν ηταν τίποτε άλλο ,παρα ένας κατακερματισμός του θειου , ώστε να γινει αυτό κατανοητό. Όπως μια μητέρα δεν δινει μεγάλη ΄΄μκουκιά ΄΄ στο μωρό της για να μην το πνίξει ΄΄ ετσι έγινε και με.......
τους Έλληνες .
Για να μην πεθάνουν ΄΄ από τη γνώση περι του Θειου, τη μια μπουκιά ΄΄ η ΄΄ μητερα ΄΄ τους την εκανε δώδεκα μικρές μπουκιές ΄΄. Ο Θεός γι΄ αυτους είναι μια μητέρα ΄΄ που τους γεννά ΄΄ και τους σπρώχνει ΄΄ προς κάποια πρότυπα , τα οποια η ιδια γνωρίζει. Τους δινει ανδρικό πρότυπο ενός πάτερα ΄΄ τον οποίο δεν τον γνωρίζουν , εφόσον δεν τον εχουν δει ΄΄ πραγματικά κι ουτε τον έχουν αγγίξει ΄΄.

για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,

... άρα υπάρχει κάποιο σχέδιο.....

Ο άνθρωπος από τη στιγμή που γεύτηκε τον καρπό του δέντρου της γνώσης, ήταν πλέον νεκρός.

αυτά ολα είναι το αποτέλεσμα του προπατορικού αμαρτήματος...

λες όμως ο ΘΕΟΣ να μας εγκατέλειψε τελείως ???
Ανώνυμος είπε...

fnous 69 για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,

λες να τον εγκατέλειψε τελείως στον << κάτω κόσμο >>... μονο αβοήθητο και χωρίς καμιά παρέμβαση.. ????


Ήταν ο πανάγαθος Θεός κακός;

Τα έλεγε όλα αυτά για να τιμωρήσει;

Τίποτε απ’ όλα αυτά δε συμβαίνει.

Ο Θεός μιλά σκληρά γιατί βλέπει και περιγράφει το μέλλον και όχι επειδή έχει πρόθεση να τιμωρήσει.

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι παράκουσαν τις Εντολές Του , μπήκαν στο δρόμο της θυσίας.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ποιός πρέπει να ξυπνήσει άστο!
Μάθε τουλάχιστον να συζητάς και να μη βρίζεις ανόητε!
Ανώνυμος είπε...

Η παιδεία που ΄΄ γεννά ΄΄ τους Ιουδαίους δεν είναι αντάξια της Γνώσης του Πατέρα.

Είναι ανθρώπινο δημιούργημα, το οποίο προκύπτει από τις ηλιθιότητες των πατέρων τους και η οποία ωθεί τους Ιουδαίους προς το πρότυπο του Μωυσή.

11.47 τι σου λεει το κειμενο... ??

ποιος οδηγεί τον λαό στον Μωυσή..??
Τα ιερατεία μήπως ???
Ανώνυμος είπε...

Ε ΞΥΠΝΙΣΤΕ,ΕΑΜ, Β, ΤΡΑΙΑΝΟΣ ,ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟ ΕΑΜ Β,

ΟΠΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟ ΚΑΚΟ ΠΕΙ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΙΚΟΘΕΙ.....

ΚΟΥΛΙΣ.
Ανώνυμος είπε...

11.51 και 11.52

θυμόμαστε καθόλου τον Αβραάμ που πήγε να θυσιάσει.. !!!


γυρνώντας στην Σάρα ..........και μην κάνοντας την θυσία του πρωτότοκου γιου... !!!

Μήπως είναι πραγματικότητα λέω εγώ η ανθρωποθυσία.. τότε ??

Ξέρεις ποιοι ήταν οι πρόγονοι της Σάρας και του Αβραάμ.. ποιοι κατοικούσαν τότε στην περιοχή εκείνη. ??

FNOUS 69
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ , ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΜΥΗΤΟΣ .
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε fnous 69,

Οι αρχαίοι Έλληνες φρόντισαν να μας παραδώσουν τα κλειδιά από την:

Φιλοσοφία.
Επιστήμη.
Ανδρεία.
Σοφία.
Σκέψη.
Νόηση.
Μελέτη.
Αμφισβήτηση.
Τεκμηρίωση.
Παιδεία.

Τώρα το εάν εμείς, με αυτά τα κλειδιά ανοίγουμε πόρτες αποθηκών, αντί σαλονιών, αυτό βαραίνει καθόλα εμάς και δεν έχουμε καμία δικαιολογία για το εάν και πόσο πράττουμε το αντίθετο.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
Ανώνυμος είπε...

ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


Γιαχβέγονοι, έρχεται το τέλος της μιαρής παρουσίας σας. ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ, κρυφτείτε ρασσοφόροι βρυκόλακες.
Ανώνυμος είπε...

12.17
μην είσαι απολύτως σίγουρος.....
fnous 69

Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα.
Έφτασε η ώρα ν' αποκαλυφθεί.

Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα.

Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της ...και δεν πρόλαβαν …

Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην "έρημο" της απαξίας και της αφάνειας και του "θανάτου" και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια …

Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας.
Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική "μάστιγα", γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας.


( απόσπασμα απο κείμενο του Τραΐανού )
Ανώνυμος είπε...

12.20 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΥΦΟ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ , ΤΟ ΡΑΣΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΑΡΧΑΙΟΒΛΑΜΕΝΟΙ .
Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΠΟΣ ΤΟΥ 1940!
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ.

___________________________________________ΑΕΤΟΣ
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΟΣΜΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ...

___________________________________________ΑΕΤΟΣ
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
fnous 69


συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ..

άλλα θα σου πω κάτι που ( είμαι σίγουρος πως θα γελάσεις .. και δεν θα το καταλάβεις ).

είναι θέλημα ΘΕΟΥ οι Έλληνες να << πεθάνουν >>
( έχουν πεθάνει 2000 τόσα χρόνια )..

έπρεπε να πέσει ο σπόρος για να βλαστίσει..

( θυμόμαστε οταν μια παρέα Ελλήνων είχε πάει να επισκευθει τον Χριστό ... εκείνος τους κατάλαβε απο μακριά και τι τους είπε... ?? )


θες να στο κάνω πιο δύσκολο ακομα ..??

ο Αχιλλέας ήταν θυμωμένος... και δεν επερνε μέρος στην μάχη... η Θέτιδα η μητέρα του του είπε << πως έπρεπε να περιμένει να του ετοιμάσει καινουργεια όπλα ο Ηφαιστος >>

το ίδιο που είπε και ο Κύριος !!

μήπως τα όπλα είναι έτοιμα και τα Ελληνόπουλα γεννιούνταν η θα γεννηθούν ???
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΙΣΟΧΑΖΟΙ

___________________________________________ΑΕΤΟΣ
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
fnous 69

εσύ εχεις γράψει το άρθρο

ΙΣΛΑΜ, Η ΝΕΑ ΠΑΝΩΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

σε αυτο το blog .. ? η απλώς είναι συνωνυμία ?
Ανώνυμος είπε...

ο Αχιλλέας θα πάρει μερος στην μάχη και θα σκοτωθεί τελικά ???
για την αιωνια δοξα !!
κατι μου λεει αυτο.. ΜΜΜΜΜ...
Ανώνυμος είπε...

12.57
fnous 69

Σε ολα τα Ελληνόπουλα λέει κάτι αυτο 12.57 εφόσον έχουν μεγαλώσει με Ηλιαδα και Οδύσσεια.

απλώς πρέπει να έρθει το πλήρωμα του χρονου ...που οι γραφές θα ξεκλειδωθούν και τότε...

Θα << ανοίξουν >> τα Ιερά Κείμενα και αποδειχθεί ότι τα πάντα ήταν κλειδωμένα.
Θα αποκαλυφθεί ο Κλειδωμένος Λόγος και θα μοιραστούν τα πάντα στους ανθρώπους, για να ζήσουν ως Θεοί.

Θα αποδεδειχθεί ότι μέχρι τώρα οι άνθρωποι έβλεπαν << ανάποδα >> τον κόσμο.

Είναι θέμα χρόνου ν’ αποδεδειχθεί ότι Ένας είναι ο θεός και ότι όλες οι θρησκείες είναι δικά Του δημιουργήματα, που υπηρετούσαν έναν σχεδιασμό, ο οποίος συνέφερε τον άνθρωπο Υιό Του.
Θα ανοίξου όλα τα Ιερά Κείμενα και θα αποκαλυφθούν τα πάντα στους ανθρώπους.

Θα είναι όμως όλα τέλεια για όλους ??

Όχι βέβαια .
Κάποιοι θα τιμωρηθούν, γιατί δεν εκτέλεσαν το καθήκον τους και αδίκησαν τον άνθρωπο.
Κάποιοι πήραν πολλά από το Θεό και δεν έδωσαν τίποτα στον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να απειλούνται τώρα με τιμωρία.
Αυτό είναι κάτι για το όποιο είχαν προειδοποιηθεί.
Ο Χριστός προειδοποίησε τους άχρηστους δούλους ότι θα επιστρέψει σε ανύποπτο χρόνο και θα τους τιμωρήσει, αν στην κρίση βρεθούν ανεπαρκείς.
Ανώνυμος είπε...

χμμμμ
ενδιαδερον αρθρο
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε fnous 69,

Το συγκεκριμένο άρθρο για το οποίο ρωτάς, καθώς και όλα τα άρθρα με το λογότυπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ είναι δικά μου, τώρα δεν ξέρω εάν αυτό θα το βρεις καλό η κακό, πάντως έτσι είναι.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
Ανώνυμος είπε...

φιλε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
fnous 69

σε πολλα συμφωνούμε.. αλλά.... σε αυτό που δεν << συμφωνούμε >> ειναι, ( και ελπιζω να το καταλαβες )

θα έρθει το πλήρωμα του χρονου ...που οι γραφές θα ξεκλειδωθούν και τότε...

Θα << ανοίξουν >> τα Ιερά Κείμενα και αποδειχθεί ότι τα πάντα ήταν κλειδωμένα.
Θα αποκαλυφθεί ο Κλειδωμένος Λόγος και θα μοιραστούν τα πάντα στους ανθρώπους, για να ζήσουν ως Θεοί.

Θα αποδειχθεί ότι μέχρι τώρα οι άνθρωποι έβλεπαν << ανάποδα >> τον κόσμο.
--------------------------------------------
ίσως το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει.
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε fnous 69,

Δεν διαφωνούμε σε τίποτε, απλά δεν συμφωνούμε σε όλα.

Και αυτό είναι το καλό με την δημοκρατία του λόγου, δηλαδή, η δική σου άποψη να γίνετε σπίθα για την έναρξη της δικής μου τοποθέτησης, διότι χωρίς αντίλογο και διάλογο θα έρθει και θα βασιλέψει ο μονόλογος, με ότι κακό μπορεί να φέρει αυτό.

Ας μιλήσουμε, ας συζητήσουμε εμείς οι άνθρωποι, που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να μην διαφωνήσουμε σε τίποτε και να συμφωνήσουμε σε όλα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
Ανώνυμος είπε...

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΠΟΥ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 23 % ΦΠΑ , Ω !! ΠΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ !
Ανώνυμος είπε...

μήπως τα όπλα είναι έτοιμα και τα Ελληνόπουλα γεννιούνταν η θα γεννηθούν ???

χαίρομαι ειλικρινά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
(σε λιγο θα με καταλαβαίνεις και εσύ περισσότερο )....

«Όταν ανακαλύπτεις μια απλή αλήθεια που οι άλλοι δεν γνωρίζουν, είναι σαν ν’ ανακαλύπτεις ότι είσαι ξύπνιος, ενώ οι άλλοι κοιμούνται. Νιώθεις συγχρόνως τόση μοναξιά, όση και παντοδυναμία.»
Πέτερ Χόε


και


«Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδει ς και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια,
άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος».
Φράνσις Μπέικον

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

ΗΠΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΗΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
.............
ΡΕ! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!!!
ΕΝΑΣ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ!
ΠΩ!ΡΕ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
...........
ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;ΤΟΥΜΠΕΚΙ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΜΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ;;;
ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΕΙΣΤΕ;
............
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΑΒΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΗΜΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΠΩΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!
.............
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ!!!
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ;
ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ!
ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΜΟΙΩΣΗ;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ;
Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ;;;
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟ ΣΩΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΚΑΚΟ;
ΑΠΛΑ Η ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ.
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;
...............
ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΧ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ!!!
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;
Η ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ;
Η Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ;
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!
ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!
Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΑ!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε fnous 69,

Όταν το μυαλό πετάξει από μέσα του τα κάθε λογής σκουπίδια, τα οποία του έχουμε, η του έχουν βάλει, τότε μπορεί να δει απερίγραπτα πράγματα και απερίγραπτες καταστάσεις και το κυριότερο, μπορεί να ταξιδέψει σε μέρη μοναδικά και να δει πράγματα απίστευτα, κάνοντας τον κάτοχο του πολύ ευτυχισμένο.

Όταν όμως έχουμε το μυαλό μας για σκουπιδότοπο, μέσα στον οποίο θα μπορεί ο καθένας να πετάξει τα προσωπικά του απόβλητα, τότε αγαπητέ μου φίλε, το μυαλό καθώς και ο κάτοχος του, δυστυχώς θα βλέπουν μόνο σκουπίδια και απόβλητα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,
Ανώνυμος είπε...

εσένα την ψυχή σου την έχει πάρει ο δια ο λος ΜΟΡΦΈΑ δυστυχώς ..

εμένα διαβάζοντας και ξέροντας ολα τα πλοηγουμενα περί προπατορικού αμαρτήματος και άλλα..( που εσύ και καποιοι άλλοι δεν ξέρετε καν τι σημαίνουν )

διαβάζοντας το κείμενο το παρακάτω ..

Ως άνθρωπος ο Χριστός υπήρξε ό,τι πιο όμορφο έχει γεννηθεί πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη.


Δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει στους αιώνες των αιώνων άνθρωπος, που θα μπορούσε να συγκριθεί με την τελειότητά Του.



Αγάπησε τους ανθρώπους, όσο δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, παρά μόνον ο Θεός Πατέρας Του.


Δέχθηκε ταπεινώσεις και τέτοιους εξευτελισμούς που κι ο πιο τιποτένιος άνθρωπος δε θ’ ανεχόταν.


Είδε τη μητέρα Του να κλαίει κάτω από το Σταυρό Του κι Αυτός εξαιτίας της αγάπης Του για τους ανθρώπους, δεν άλλαξε το παραμικρό.

Στη μητέρα Του, που τόσο αγάπησε, δεν πρόσφερε παρά μόνο θρήνο, φτώχεια και δυστυχία, για να μπορέσουν κάποτε τα παιδιά των ανθρώπων να γίνονται Θεοί.


Έκλαψε όσο δεν μπορεί ν’ αντέξει άνθρωπος.


Για χάρη των ανθρώπων ανεχόταν γύρω Του να περιφέρονται άθλιοι άνθρωποι.


Μπορούσε να πραγματοποιήσει οποιοδήποτε όνειρο Του, αρκεί μόνο να το επιθυμούσε.

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ 2.01
ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ;
ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

η ψυχη μου ΜΟΡΦΕΑ μου λεει αλλα...
διαβαζοντας αυτα...

και ευτυχώς που διαφέρουν απο αυτά που σου λέει η δίκη σου ευτυχώς

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

FNOUW69
TI ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ;
ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΕ ΘΕΛΩ!
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ!

........ΜΟΡΦΕΑΣ.......
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ!!!
ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ!
ΣΟΒΑΡΑ;
Ο ΘΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ!
ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, διαβάζοντας αυτό ....

Όταν το μυαλό πετάξει από μέσα του τα κάθε λογής σκουπίδια, τα οποία του έχουμε, η του έχουν βάλει, τότε μπορεί να δει απερίγραπτα πράγματα και απερίγραπτες καταστάσεις και το κυριότερο, μπορεί να ταξιδέψει σε μέρη μοναδικά και να δει πράγματα απίστευτα, κάνοντας τον κάτοχο του πολύ ευτυχισμένο.

εγώ το καταλαβαίνω έτσι...


αν απομονώσεις τον καθαρό λόγο Του Κυρίου, απο τις επιστολές του Πέτρου και του Παύλου.. και ολα τα εγκλήματα που έχει κάνει η εκκλησιά -ιερατεία, θα μπορέσει να ζήσει ο άνθρωπος σε αυτήν την γη-παράδεισο σαν τους << πρωτόπλαστους>> πριν το αμάρτημα..!!!!

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

φυσικά η αποκάλυψη άρχισε να << συντελείτε >> απο την στιγμή που την έδωσε στον φίλο του Ιωάννη..
αν εσύ και όλοι δεν βλέπετε τους παγκόσμιους πολέμους ,τις πλημμύρες ,τις καταστροφές τις γενοκτονίες, τις λιμοκτονίες, όλα αυτά δεν φταίει ο Κύριος

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Μορφέα,

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να αντιγράφω λεγόμενα και ιδίως γραπτά κείμενα άλλου σχολιαστή και αρθρογράφου, αλλά δεν είμαι και αντιθέτως από το να υιοθετήσω έναν γραπτό λόγο και μια σωστή και ελεύθερη σκέψη κάποιου συνομιλητή μου, εάν αυτό κάνει τον δικό μου λόγο ακόμη ποιο πλούσιο και ποιο αξιόλογο.

Αλλά από ότι μπορώ να παρακολουθήσω μέχρι τώρα, ο δικός σου λόγος δεν έχει τίποτε το οποίο θα μπορούσε να υιοθετηθεί από εμένα, άρα λοιπόν, μπορείς προς το παρών να μείνεις ήσυχος.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός προειδοποίησε τους άχρηστους δούλους ότι θα επιστρέψει σε ανύποπτο χρόνο και θα τους τιμωρήσει, αν στην κρίση βρεθούν ανεπαρκείς.


που λεει θα ψαξει ..τι λες ???

άλλα βλέπεις και άλλα διαβάζεις !!!

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙ Ο fnous 69
εσένα την ψυχή σου την έχει πάρει ο δια ο λος ΜΟΡΦΈΑ δυστυχώς ..

εμένα διαβάζοντας και ξέροντας ολα τα πλοηγουμενα περί προπατορικού αμαρτήματος και άλλα..( που εσύ και καποιοι άλλοι δεν ξέρετε καν τι σημαίνουν )
...................
..........
ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ!
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ!
ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ!

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

κριση= κριση καλα σου λει μορφεα την πατησες xa xa xa
Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙ Ο fnous 69
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙ;;;
ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!
ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ!

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ αν σταματήσεις να διαβάζεις τις μαλακίες του λιακο..
προσπάθησε να διαβάσεις κατι άλλο... που να σου δίνει διέξοδο και οχι να σε οδηγεί σε αδιέξοδο..

θα μου πεις πως να θα το καταλάβεις ???

θα σε οδηγήσει η ψυχή σου πάνω στο λόγο του θεού-ΚΥΡΙΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΥ

προσπάθησε να διαβάσεις ΤΡΑΐΑΝΟΎ μιλάει πολύ για τον Χριστό.

είναι το ξέρω δύσκολο....

Αλλά σκέψου και το άλλο .. ο Αλέξανδρος 13 χρονών μαθαινε φιλοσοφία !!

προσπάθησε και μην γεμίζεις το μυαλό σου με αυτά τα σκατά... του Λιακο..

διαβάζοντας ..θα καταλάβεις τι γράφει ο λιακο και που οδηγεί..

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ πρέπει να αναφερεσε στο ότι είχα πει ..

ο ΧΡΙΣΤΟΣ λέει όποιος με ψάχνει με βρίσκει...
και οχι πηγαίνετε στην εκκλησία να με βρείτε..

κάτι τέτοιο
Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ!

αν είχαμε ακολουθήσει κατά γράμμα το λόγο του Κυρίου...

δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ ... και δεν μιλάω για μόνον το ΤΏΡΑ.

π.χ
1)οι νεοι δεν θελουν να σπουδάσουν ..( τα πανεπιστήμια -μπουρδέλα προεκλογικα μαγαζάκια )......
2)ο κόσμος έχει χάσει τις συντάξεις και τις αποταμιεύσεις χρόνων.. ( απελπισία )
3)μετανάστευση φτωχών λαών καταπιεσμένων...!!
4)Οι νεοι δεν θελουν να πανε για δουλεια ( για 500 Ε!!! )
5)
6)
7)φως ΠΟΥΘΕΝΑ !!

ειναι τοσα πολλα ΜΟΡΦΕΑ γραξε και εσυ τιποτα..


Κατάλαβες ΑΔΙΕΞΟΔΟ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ
και εσύ κοιτάς τα αστέρια.. του λιακο...!!!

fnous 69
Ανώνυμος είπε...

διαβαζοντας θα μαθεις ποιοι ηταν οι << παγκιτες >>της ιστοριας, και είναι οι ίδιοι ακόμα και σήμερα!!

και οχι μόνον αυτά αλλα ενα θησαυρό ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! !
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ;
ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ;
ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ!
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
ΡΕ Ο ΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!

Υ.Γ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΤBOOK.

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

παιδιά, τα πολλά λόγια είναι φτώχια!
Τι είναι Θεός ξέρει κανείς?
Θεός είναι Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ!!
Για να αγγίξει κανείς τον θεό, πρέπει να προσπαθήσει να τον φτάσει!
Με απλά λόγια να γίνει τόσο τέλειος σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ώστε να είναι κατ΄ομοίωσίν του θεού.
Τότε μόνο θα τον έχει δει, θα τον έχει φτάσει , θα τον έχει αγγίξει!
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ ΟΜΟΙΩΣΗ ΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ;
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ;
ΕΓΩΙΣΤΕΣ; ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΙ;
ΙΔΕΑ ΔΕςΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!
ΚΑΙ ΘΑ ΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ;
ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ!
ΚΑΤ ΟΜΟΙΩΣΣΙΝ ΕΛΟΧΙΜ ΓΙΝΑΜΕ!
............

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

Όλα τα υπόλοιπα, θρησκείες κλπ είναι για να περνάει η ώρα.
Ο Θεός έδωσε νου (Διά-νοια) στον άνθρωπο,να τον καλλιεργήσει για τον λόγο αυτό.Για να εξομοιωθεί μαζί του!
Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσω της ΠΑΙΔΕΙΑΣ!
Τα παραγγέλματα των σοφών μας μας δείχνουν τον δρόμο!
Ας τον ακολουθήσουμε!
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ!
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ!
ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!
ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ.

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΠΑΡΤΕ ΓΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΕ! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ!!!
..........
ΣΙΒΥΛΛΑ ΤΙΜΠΟΥΡΤΙΝΑ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.
1.οι εννεα ηλιοι εννεα γενεαι εισιν.
2.ο μεν πρωτος ηλιος γενεα εστιν ανθρωποι ακακοι,
πολυχρονιοι,ελευθεροι,αληθεις,πραεις,επιεικεις,αγαπωντες αληθειαν.
3.ο δευτερος ηλιος δευτερα γενεα εστιν,και αυτοι ανθρωποι αληθινοι,πραεις φιλοξενοι,ακακοι,αγαπωντες των ελευθερων το γενος.
4. ο τριτοσ ηλιος τριτη γενεα εστιναναστησεται βασιλεια επι βασιλειαν,εθνος επι εθνος γενησονται πολεμοι πλην φιλοξενοι και ελεημονες εσονται εν τη Ρωμαιων πολη.
5. ο τεταρτος ηλιος τεταρτη γενεα εστιν θεοτητος γονη φανησεται εν μεσημβρια εγερθησεται γαρ γυνη ελληνις εκ της Εββραιδος χωρας ονοματι Μαρια και τεξεται υιον και καλεσουσι το ονομα αυτου Ιησουν.
6. και λυσει τον νομον των Εβραιων και ιδιον νομον στησει
7. και βασιλευσει ο νομος αυτου.
8. και ανοιγησονται αυτω οι ουρανοι και φωνην ληψεται και στρατιαι αγγελων τον θρονον αυτου βαστασουσιν και τα εξαπτερυγα τα ιχνη των ποδων αυτου προσκυνησουσιν.
9. και ληψεται ανδρας απο της Γαλιλαιας και νομοθετησει και ειπηπρος αυτους Τον λογον ον ελαβετε παρ εμου ,κηρυξατε αυτον τοις εθνεσι των εβδομηκοντα δυο γλωσσων.
10.Και λεγουσι αυτή οι ιερεις των εβραιων φρικωδεστατη δεσποινα ημων, ερωτησαι σε ζητουμεν.
Και αποκριθεισα η Σιβυλλα λεγει προς αυτους ο βουλεσθε απαγγειλατε μοι.και λεγουσι προς αυτην εκεινοι ακοην ηκουσαμεν από των εθνων ότι ο θεος των ουρανων υιον μελλει τικτει….(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:ακουσαμε από τα εθνη ότι θα γεννηθει ο υιος του Θεου. Είναι τρομερο μερικες εκατονταδες χρονια πριν το Χριστο τα εθνη της μεσογειου ολης να γνωριζουν και να συζητουν ότι θα ερθει ο Χριστος και οι Εβραιοι ραβινοι δεν ηξεραν τιποτε,αλλα ηταν ο περιουσιος λαος,που η περιουσια του ηταν το χρημα που σημερα μαζευει η Γκολντμαν Σακς.)……ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ…. πιστευεις ότι τουτο γινεται,κυρια ημων; Λεγει η Σιβυλλα προς αυτους υμεις ου πιστευετε οντες ιερεις των Εβραιων;
11. λεγουσιν αυτή ημεις ου πιστευομεν ότι ο θεος υιον μελλει τικτειν.και γαρ λογον εδωκε τοις πατρασιν
Ημων. Λεγει αυτοις η Σιβυλλα ο νομος ουτος σκολοψ υμιν εστιν.και λεγουσιν αυτή.και τι λεγεις,δεσποινα ημων,περι του ζητηματος τουτου;
12.Και αποκριθεισα η Σιβυλλα ειπε προς αυτους ο θεος των ουρανων υιον μελλει τικτειν,
13.ος ομοιος τω πατρι εχει είναι και ομοιωμα νηπιου ληψεται.
14. και αναστησονται κατ αυτου βασιλεις, Αλεξανδρος, Σελευκος και Ηρωδης,οι μη δυναμενοι σωσαι εαυτους.
15 ποιησουσι διωγμους πολλους εις την Ιουδαιαν χωραν και φονευσουσι νηπια μετα των γονεων αυτων ώστε τον Ιορδανην ποταμον αιματι συγκερασθηναι και ουδεν ωφελησουσιν.
16.και μετα ταυτα πολλας θεραπειας ποιησει ο επι ξυλου μελλων σταυρωθηναι.
17. και ως θυσιασουσι ….τους βωμους αυτης, ακουσωσι τα σημεια αυτου α εποιησεν εις την Ιουδαιαν χωραν.
18. και αναστησεται βασιλευς ονοματι Αυγουστος από της φρυγιας και βασιλευσει εν τη Ρωμη και υποταγησεται αυτω πασα η οικουμενη.
19. και εκαστος βασιλευς Ρωμαιωντο ονομα αυτου κληθησεταιΑυγουστος.
20. το ξυλον το τρισμακαριστον,εν ω Χριστος μελλει τανυεσθαι….

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

MOΡΦΕΑ! μας λείπει η ΠΑΙΔΕΙΑ, γι αυτό είμαστε μακρυά από τον Θεό!
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ,ΠΑΡΑ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ!
ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ!
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ!

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ ΚΛΑΣΕ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ
Ανώνυμος είπε...

Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε τώρα Μορφέα
Υπ'αρχει ελπίδα να ανατραπούν τα πράγματα και πως?
Ανώνυμος είπε...

"Μάθε τί αξίζεις άνθρωπε και γίνε Θεός"

Σωκράτης
Ανώνυμος είπε...

"Μάθε τί αξίζεις άνθρωπε και γίνε Θεός"

Σωκράτης
Ανώνυμος είπε...

"Μάθε τί αξίζεις άνθρωπε και γίνε Θεός"

Σωκράτης
Ανώνυμος είπε...

Αυτή ακριβώς την γνώση μας στέρησαν.....
Για να μπορούν να μας εξουσιάζουν...
Ανώνυμος είπε...

Μορφέα, βλέπεις το χάσμα μεταξύ της ελληνικής φιλοσοφίας και της εβραικής?
Εσύ ομως ασπάζεσαι την εβραική γιατί?(σχόλιο 10.37)
Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός έδωσε νου (Διά-νοια) στον άνθρωπο,να τον καλλιεργήσει για να εξομοιωθεί μαζί του!
Τα παραγγέλματα των σοφών, μας δείχνουν τον δρόμο!
Ας τον ακολουθήσουμε!
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;ΤΟΥΜΠΕΚΙ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΜΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ;;;

Με προκάλεσες Μορφέα και σου απάντησα, αλλά δεν πιστεύω να θεωρείς και τον Σωκράτη βλάκα..
Ανώνυμος είπε...

Εκείνος που περισσότερο μοιάζει με Θεό είναι εκείνος που δεν εξαρτάται από τίποτα.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ!!!!!!


http://www.theasis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=106:2011-03-19-09-59-41&catid=37:2008-09-04-20-07-55&Itemid=2
Ανώνυμος είπε...

Ιησούς: Εάν πραγματικά θέλεις να μάθεις την αλήθεια για τόν Θεό, τη δημιουργία και την σποπιμότητα της ζωής, υπάρχει ένας απλός τρόπος να ανακαλύψεις την αλήθεια. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζητήσεις από τον Θεό να έρθει στην καρδιά σου. Εάν πραγματικά θές να μάθεις την αλήθεια για τον Θεό, το Άγιο Πνεύμα θα έρθει σε εσένα και θα γίνεις ένα με τον Θεό. Εκείνη την στιγμή θα κερδίσεις παραδεισένια Γνώση και Ειρήνη. Και όταν θα πεθάνεις, θα πάς στον παράδεισο και θα ζήσεις παντοτινά χαρούμενος και ικανοποιημένος.

-Σωκράτης: Περιμένω να μάθω την αλήθεια. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω και να πω με σκοπό να κερδίσω αυτή την Γνώση και Σοφία; Πώς θα απευθυνθώ σ’αυτόν;

-Ιησούς: Πές «Θεέ έλα στην καρδιά μου και δώσε μου Σοφία να κατανοήσω την αλήθεια».

-Σωκράτης: Λές απλά και μόνο επαναλαμβάνωντας το, θα κερδίσω Γνώση σχετικά με το ποιός είναι ο σκοπός της ζωής;

-Ιησούς: Ναί. Ο Θεός λέει να αναζητήσεις και θα βρείς, ρώτα και θα απαντηθεί, χτύπα και θα σου ανοιχτεί διάπλατα. Ο Θεός υποσχέθηκε να δείξει την αλήθεια σε οποιονδήποτε τον ρωτήσει.

-Σωκράτης: Θεέ έλα στην καρδιά μου και δώσε μου Σοφία να καταλάβω την αλήθεια.

-Ιησούς: Βλέπεις; Τώρα ευχαρίστησε τον Θεό που σου έδωσε αιώνια ζωή.

-Σωκράτης: Τίποτα δεν συνέβη. Δέν γνωρίζω τίποτε παραπάνω σχετικά με τον σκοπό της ζωής απ’ότι ήξερα πρίν.

-Ιησούς: Τότε δεν είσαι ειλικρινής. Δεν ευχήθηκες πραγματικά στον Θεό να έρθει στην καρδία σου και να σου δείξει την αλήθεια. Δεν είχες πίστη που θα ερχόταν στην καρδιά σου.
Ανώνυμος είπε...

-Σωκράτης: Θέλω πραγματικά να μάθω την αλήθεια. Αφιέρωσα ολόκληρη την ζωή μου μελετώντας φιλοσοφία και λόγο. Εύχομαι πολύ περισσότερο από την ίδια τη ζωή να μάθω το σκοπό της ζωής. Είναι μια απάντηση που αναζητώ από τότε που πρωτοείδα τον ήλιο. Αν δεν την μάθω ακόμη, θα την αναζητήσω μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Πιθανώς να μην με άκουσε. Να τον ξαναρωτήσω δυνατά;

-Ιησούς: Απέτυχες να βρείς την απάντηση γιατί δεν έχεις πίστη. Εάν ο άνθρωπος είχε εναποθέσει το μέγεθος ενός κόκκου σινάπεως, θα μπορεί να μετακινήσει ένα βουνό και οτιδήποτε ευχηθεί να γίνουν πραγματικότητα.

-Σωκράτης: Αυτό είναι αδύνατο. Μήπως κανένας από αυτούς τους ανθρώπους που σε ακολουθούν σήμερα είχαν ποτέ τους συγγενείς ή φίλους που να ήταν άρρωστοι ή πεθαμένοι; Σίγουρα υπήρχαν. Και σίγουρα εάν ήταν καλοί Χριστιανοί ευχήθηκαν να μήν αρρωστήσει ή πεθάνει κάποιος συγγενής ή φίλος, αλλά να είναι υγιής και ευτηχής και πάλι. Σίγουρα κανείς δεν θα είναι τόσο ηλίθιος να πεί πως δεν είχε δεί ποτέ φίλο να πεθαίνει. Σίγουρα κανένας δεν θα είναι τόσο σκληρός να πεί πως ποτέ δεν ευχήθηκε για ένα φίλο του να ζήσει. Επομένως, κατανοήται πως ποτέ κανένας Χριστιανός σ’όλη την διάρκεια των αιώνων δεν είχε πίστη στο Θεό, ή αλλιώς ότι ο Θεός ψευδόταν.

-Ιησούς: Ο Κύριος έδωκεν και ο Κύριος έλαβεν πίσω, ευλογημένο το όνομα του Κυρίου.
Ανώνυμος είπε...

-Σωκράτης: Όλοι οι Χριστιανοί ή οι Εβραίοι που έχουν πίστη, πιστεύουν ότι θα πάνε στην Κόλαση αν αμαρτήσουνε. Επέτρεψε μου να σου παρουσιάσω αυτή την παραβολή. Κάθε Χριστιανός είναι σαν ένας άνθρωπος που στέκεται στην κορυφή του λόφου: γνωρίζει ότι εάν αμαρτήσει, θα πέσει εις θάνατον, ή χειρότερα, εις αιώνιο βασανισμό. Είχες πεί ότι η Κόλαση είναι χειρότερη από οποιαδήποτε πιθανή γήϊνη ατυχία. Ασχέτως κατά πόσο τραυματικές είναι οι γήϊνες ατυχίες ή επιθυμίες του, κανένας άνθρωπος που ήταν ένας πιστός Χριστιανός, θα έπραττε αμαρτία, ήτοι να πηδήξει από τον λόφο εις αιώνιον βασανισμόν. Είχες πεί ότι όλοι οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των πιστών Χριστιανών και Εβραίων, είναι αμαρτωλοί. Συνεπώς κανένας Χριστιανός ή Εβραίος από την αρχή της δημιουργίας του χρόνου, δεν πίστεψε ποτέ πραγματικά ότι θα πήγαινε στην Κόλαση. Γιατί εάν το πίστευε, δεν θα αμαρτούσε. Δεν θα πήδαγε από τον λόφο εάν πίστευε πώς η Κόλαση και ο αιώνιος βασανισμός τον περιμένουν εκεί κάτω. Όλοι οι άνθρωποι πράγματι πηδούν από τον λόφο, όλοι κάνουν αμαρτία. Επομένως, ούτε ένας δεν σε πίστεψε πραγματικά όλους αυτούς τους αιώνες. Αποδεικνύετε πως ο Θεός δεν ήρθε στις καρδιές τους όπως δεν ήρθε στην δικιά μου μόλις πριν λίγα λεπτά. Επομένως ο Θεός δεν έχει το Δικαίωμα να περιμένει από αυτούς να πράξουν με Χριστιανικό τρόπο ή να πιστέψουν σε Αυτόν. Επομένως, ο Θεός δεν έχει το δικαίωμα να τους τιμωρήσει ή να τους στείλει στην Κόλαση. Επομένως, ο Θεός δεν είναι δίκαιος. Εν κατακλείδι ο Θεός σου δεν είναι Θεός.
Ανώνυμος είπε...

h pragmatikotita den einai tipota allo para mono mia pseudestisi xwris alkool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια