Powered By Blogger

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Ο μόνος τρόπος για να αμυνθούμε είναι να σφραγίσουμε τα αυτιά μας με κερί, και να επιτεθούμε...

'' 'Η θα ψηφίσουμε το μνημόνιο ή δεν θα έχουμε λεφτά για τις συντάξεις''
'' Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε''
'' Η βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή, ακόμα κι αν χρειαστεί να έχουμε νεκρούς''

Είναι μερικές μόνο φράσεις εκβιασμού και τρομολαγνίας που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό,,, και που να ανοίξει κανείς την τηλεόραση του που κάνουν πάρτι οι δεκάδες παπαγάλοι του....
συστήματος σπείροντας τον τρόμο στον αδύναμο τηλεθεατή.

Το σύστημα είναι έτσι διαμορφωμένο, που για να λειτουργήσει θα πρέπει να υπάρξουν και να μπουν σε εφαρμογή ορισμένοι μηχανισμοί (αποπροσανατολισμός του κόσμου, παραπληροφόρηση, ημιπληροφόρηση κ.α). Ένας άλλος από αυτούς τους μηχανισμούς είναι και η τρομοκρατία. Μια τηλεοπτική κατά βάση τρομοκρατία που προέρχεται από μισθωμένους υπαλλήλους και η οποία θα πρέπει να είναι άμεσα αφομοιώσιμη από τον τηλεθεατή...

Με την μέθοδο αυτή ο μέσος πολίτης, που ενημερώνεται από την τηλεόραση, θα έρχεται σε σύγχυση, σε μπέρδεμα και το βασικότερο όλων ο πολίτης αυτός θα είναι τρομοκρατημένος. Ένας άνθρωπος που βρίσκεται στην προαναφερθείσα κατάσταση γίνεται αυτομάτως ευάλωτος και ψάχνει αυτόν που θα του δώσει την εύκολη λύση. Ας πούμε ότι γίνεται, κι ας μη φανεί υπερβολικό αυτό, σαν πλαστελίνη που ο οποιοσδήποτε της δίνει το σχήμα που αυτός επιθυμεί.

Το βασικότερο όμως και πιο καταστροφικό αποτέλεσμα της σύγχυσης και της τρομοκρατίας είναι πως διαμορφώνει ανθρώπους αδύναμους. Αδύναμους να αμυνθούνε.

Σε μια τέτοια εποχή λοιπόν που πρέπει να αμυνθούμε, να δράσουμε και να αντιδράσουμε και δεδομένης της κατάστασης που βρίσκεται ο μέσος Έλληνας, γεννάται το ερώτημα κατά πόσο εμείς μπορούμε τελικά να κάνουμε κάτι; Είμαστε σε αυτή την πνευματική κατάσταση που να μπορούμε να αντισταθούμε στις άθλιες φωνές τους;

Πόσο ακόμα θα ακούμε τους εκβιασμούς τους;
Πόσο ακόμα θα τρομοκρατούμαστε από τα παπαγαλάκια;

Νομίζουμε ότι είμαστε αδύναμοι, πράμα που δεν ισχύει. Είμαστε πολύ δυνατοί και φυσικά πολύ περισσότεροι από αυτούς.
Είναι πραγματικά μια σημαντική στιγμή, μια στιγμή που θα πρέπει να αναλάβουμε άμεσα τις ευθύνες μας ως πολίτες. Δεν ήρθαμε σε αυτή τη ζωή για να είμαστε υποχείρια κανενός.

Θα πρέπει να θυμηθούμε την ιστορία μας.
Θα πρέπει να κάνουμε στην άκρη κάθε εγωισμό.

Πρέπει να σφραγίσουμε τα αυτιά μας για να μην ακούμε τις ενοχλητικές φωνές των προσκυνημένων, και να περάσουμε στην αντεπίθεση. Γιατί η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε την δύναμη... ο λαός.

Όσο γι' αυτούς που θα χλευάσουν την παραπάνω άποψη, επειδή μάλλον είναι προσκείμενοι σε κάποια χρωματιστή παράταξη κι επειδή ο εγωισμός τους, αλλά και κάποια άλλα προσωπικά τους συμπλέγματα (ίσως ψυχολογικά) δεν τους αφήνουν να κοιτάξουν κατάματα τα λάθη τους, εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα, παρα μόνο ο στίχος του Γιώργου Σεφέρη...

''...Σ' αυτόν τον τόπο όπου όλοι είμαστε τόσο τραγικά αυτοδίδακτοι...''

Όλοι μαζί ξανά στις πλατείες. Με Ελληνικές σημαίες στα χέρια για να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας.
Ας μην αφήσουμε αυτό που μας τρώει, να χορτάσει.


http://anoixti-matia.blogspot.com/

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετά τι;;;…
FIGHT BACK!! είπε...

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ, ΤΟ CRITICAROOM, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΛΥΣΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΤΗ ΠΡΑΞΗ!

FIGHT BACK!!

WWW.CRITICAROOM.COM
Ανώνυμος είπε...

Μετά θα δείξει. Πάντως και να μας πυροβολήσουν θα είναι επιλογή μας να μην πεθάνουμε γονατιστοί.
Ανώνυμος είπε...

δεν γνωριζω απο ψυχολογια.οταν ομως θελω "να διαλεξουν" τα παιδια μου καιτι που θελω εγω τα ρωταω¨ή αυτο ή εκεινο. παντα μα παντα διαλεγουν το εκεινο δηλαδη το δευτερο.αυτο νομιζω λεγεται υποβολη.οποτε το γιωργακι λεγοντας "ή αλλαζουμε ή βουλιαζουμε" κτλ στην ουσια μας προειδοποιουσε και συνεχιζει να προειδοποιει αλλα ελαχιστοι το πηραμε χαμπαρι
Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως φιλε μου υπαρχουν πολλοι ακομα που ρωτανε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ.Οτι κι αν υπαρχει μετα το μετα θα ειναι καλυτερο απο αυτη τη σκλαβια που ζουμε.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΗΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΟΦΕΛΟΣ!! ΟΙ ΜΟΥΤΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΟΜΩΣ!!! ΑΛΛΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!!!
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!! ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!! ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ!!! ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝΕ!!! ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;
Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 6.00
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑ Ο Λ Ο Ι ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΕ
Κ Α Τ Ε Υ Θ Ι Α Ν ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ"!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ
ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ!!!!
Ο Λ Ο Ι ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!!!!!!
ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΜΠΙΡ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

5.47
ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ "ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?"
ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΑΒΑΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΩΤΑΤΑ ΑΤΟΜΑ,ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΣΚΗΝΗΣ,ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑ.
ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ!
Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 300 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ. Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 5-6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ" ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...
Ανώνυμος είπε...

6.43
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΑΝΑΘΑΡΡΕΥΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ
ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!
ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ!!!!!!
ΣΕ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!!!
"ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΜΗ!!!!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ!!!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ....
Ανώνυμος είπε...

7.18
ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ;;; ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!!
ΙΣΩΣ ΑΝ ΣΤΗΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΠ!! ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ;; ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!!!
Ανώνυμος είπε...

Αν κλείσει η Βουλή νομίζετε ότι θα σταματήσει η ζωή μας; Την περίοδο της "Συγκυβέρνησης" με υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Ζολώτα όλα δούλευαν ρολόι. Μόνο το Μητσοτακέικο ορυόταν ότι δε δουλεύει τίποτε γιατί βιαζόταν ο Μητσοτάκης να γίνει πρωθυπουργός. Όλες οι υπηρεσίες δούλευαν όπως και πριν.
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΧΙΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΛΥΣΣΑΞΑ.
ΕΞΩ ΟΙ 300.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια