Powered By Blogger

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΕΝΑΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Μοναδική διέξοδος στη φοροκαταιγίδα που καταφτάνει από αύριο σε 3.000.000 φορολογούμενους πολίτες, είναι η αντίσταση, η άρνηση και ανυπακοή του λαού. Όποιος πάει στις εφορίες να πληρώσει τα λύτρα της μεγάλης απάτης που συντελείται από τα ευρωπαϊκά κέντρα σε βάρος του λαού, θα βάλει νερό στο μύλο της....
Κυβέρνησης για να επιβάλει νέα φορομπηχτικά μέτρα σε βάρος ολόκληρης της μικρομεσαίας αστικής τάξης.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ περιγράφει χαρακτηριστικά το δόλιο σχέδιο αέναης λιτότητας σε βάρος του λαού το οποίο υιοθετεί πιστά η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας πάντα εκβιαστικά διλήμματα περί πτώχευσης της χώρας:

"Είναι αστεία η άποψη ότι η κυβέρνηση δεν θα πάρει μέτρα λιτότητας εναντίον των εργαζομένων, επειδή ο κόσμος δεν αντέχει άλλα μέτρα. Ποιος Έλληνας και ποιος Ευρωπαίος εργαζόμενος μπορούσε πριν από δυο μόλις χρόνια να φανταστεί ότι αντί για αυξήσεις θα γίνονταν μειώσεις στο μισθό του; Να όμως που έγιναν -και φυσικά θα συνεχίσουν να γίνονται χωρίς σταματημό, όσο εξαρτάται αποκλειστικά από τις προθέσεις των Κυβερνήσεων των χωρών της ΕΕ. Ξέρουν ότι ο κόσμος αντέχει πολλά.
Πάνω από 2 τρις ευρώ δαπάνησαν οι κυβερνήσεις για να σώσουν το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα. Απολύτως καμία άλλη αιτία της πανευρωπαϊκής λιτότητας δεν υπάρχει πέρα από την προσπάθεια των κυβερνήσεων της ΕΕ να μαζέψουν από τους λαούς τα λεφτά που έδωσαν στους τραπεζίτες! Ας δούμε σχηματικά πως το επιδιώκουν.
Η σκέψη τους είναι απλή. Η ΕΕ έχει 500 εκατομμύρια κατοίκους. Αν οι κυβερνήσεις πάρουν επιπλέον 1000 ευρώ από κάθε κάτοικο, μαζεύουν κάθε χρόνο 500 δισεκατομμύρια, μισό τρις ευρώ δηλαδή. Σε τέσσερα χρόνια μάζέψαν από τον κοσμάκη όσα έδωσαν στις τράπεζες! Η νοοτροπία είναι αυτή, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες".

Και εδώ βρίσκεται ο ρόλος των δημοσιογράφων των μεγάλων καναλιών. Αντί να αποκαλύψουν το δόλιο σχέδιο σε βάρος του λαού το οποίο εκτελεί ο Παπανδρέου, κάνουν την πάπια, φοβίζοντας ουσιαστικά με την στάση τους τον λαό που θα τρέξει από αύριο να καταθέσει τον οβολό τους στους τραπεζίτες της Ευρώπης.
ΟΧΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!

http://indobserver.blogspot.com/

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλη την ώρα αντίσταση και ανυπακοή ακούμε, αλλά πού είναι αυτές?
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ. ΚΛΕΦΤΕΣ. ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΔΑΡΕΙ!
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΣΗ ΠΉΡΩΜΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ 11 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ;;; ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ, ΕΦΟΔΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ (ΧΡΗΜΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ!!!! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ!!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!!! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ!!! ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ!! ΑΛΛΙΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

den exoume re pedi alla na dosoume xrostame mono kai den pernoume......st ar.xi.di.a sou eipes emas na deis!!!!!!!!!den pernete fraggo.....kai tha mas klasete t ar.xi.di.a.....

pantos den porw na katalavw,enas den uparxei ellinas xristianos.trelos otidipote,na parakinisei mia apergia 30-40 imeron na kleisoume tis efories,tis trapezes,tous dimous,tis nomarxies???opws kleinoune kai autoi ta magazia mas kai ta spitia mas....na niosoune tin orhi tou laou sto petsi tous????na rimaxoume to kratos opos rimazoune autoi tis zoes mas kai gelane ta kath.ikia????

poios exei epitelous ti dinami emeis oi aytoi????

giati na min kanoume mia anametrisi???

osso skivoume to kefali autoi tha mas gam.ane kai tha gelane.....prepei na paroume ta klemena me ta xeria mas kai na ta paroume twra.oxi na tous dosoume kai tis psixes mas.....
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ είπε...

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑ..ΚΙΕΣ
3/9/ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Seeyou είπε...

@ 29 Αυγούστου 2011 5:15 μ.μ.

Αγαπητέ φίλε,
φυσικά και υπήρξαν πριν το καλοκαίρι αρκετοί τέτοιοι Έλληνες. Πιο συγκεκριμενα: Δεν θα υπάρξει αλλαγή ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το πρόβλημα είναι πως δεν πρόκειται κανείς να έρθει σπίτι μας, να μας πάρει από το χέρι, να μας σηκώσει από τον καναπέ για να ξεκινήσουμε επανάσταση. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ. Ήδη αν σηκωθείς εσύ (ΝΑΙ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ) και πας π.χ. στο Συνταγμα, αυτοί οι Έλληνες (βάζοντας και τον εαυτό σου μέσα) είναι ΗΔΗ πιο ισχυροί.
Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι ότι ποτέ δεν θα λειτουργήσουν οι πολίτες σαν μια γροθιά. Πιστεύω πως χρειάζεται μια κεντρική καθοδήγηση , αλλά κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν. Έτσι είμαστε χωρισμένοι και ασυντόνιστοι.
Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Ανώνυμος είπε...

Αποχή από πληρωμή φόρων το μοναδικό οπλο τού λαού!!! Τα κοπρόσκυλα οι Πολιτικοί αφού μας γδύσουν θα αποδράσουν!!!
Ανώνυμος είπε...

Ολη η μαγκια τους ειναι στο διαιρει και βασιλευε,γι'αυτο συνεχιζουν να βολευουν στα μουλωχτα ακομη και τωρα δικα τους παιδια.
ΑρΜΑρΤΩΛΟΣ είπε...

..."ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ντοπιους και ξενους"
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ,εδω και τωρα"
"ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ,και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΟΡΙΑ στα ΙΜΙΑ"

ομως παντοτε στην ανθρωπινη Ιστορια ,ο λαος ο καθε λαος θελει καθοδηγηση...εναν "μπροσταρη"...εναν ηγετη...ΟΠΟΤΕ εμεις απλα περιμενουμε...η'...
Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένας μπορεί να ενώσει τους Έλληνες σε τάξη μία. Τον αναφέρουμε στον εθνικό μας ύμνο. Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομέρη.... Ποιον; Ποιο σπαθί; Παρά ταύτα αργεί ακόμα ο φέρων τα σύμβολα. Να μην δώσει κανείς λεφτά στην εφορία. Λένε να αναπτύξουμε φορολογική συνείδηση. Λέμε να αναπτύξουνε και να εφαρμόσουνε τους για τιμωρία σοβαρή στους κλέπτες του δημοσίου χρήματος για άρση ασύλου στους βουλευτές και πολλά άλλα.
Ανώνυμος είπε...

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Den xreiazomaste oplimena heria
To provlhma den einai ta gymna heria alla ta gymna kefalia.
Gi ayto ti kanoume na parei h eyxh
Tha kanoun pali ekloges kai pali tha thn kanoume thn vlakeia mas
Ανώνυμος είπε...

Δείχνω την αντίστασή μου και την ανυπακοή μου σε κάθε ευκαιρία. Δεν πληρώνω κανένα άλλο χαράτσι. Δεν αγοράζω τίποτα με 23% φπα. Ας μας στείλουν όσες φοροκαταιγίδες θέλουν. Κρατάμε ομπρέλα πλέον την αποφασιστικότητά μας, τη θέλησή μας να ελευθερωθούμε εμείς και η πατρίδα μας, την οργή και αγανάκτησή μας. Δεν περιμένουμε την «αόρατη οργάνωση» να μας δείξει το δρόμο. Το δρόμο τον ανοίγουμε καθένας μόνος του. Ένας για όλους και όλοι για έναν! Όλοι μαζί μπορούμε...
dimrous είπε...

O Δελαστικ έγραψε: "Απολύτως καμία άλλη αιτία της πανευρωπαϊκής λιτότητας δεν υπάρχει πέρα από την προσπάθεια των κυβερνήσεων της ΕΕ να μαζέψουν από τους λαούς τα λεφτά που έδωσαν στους τραπεζίτες!"
Λαθος! Η δεν ξέρει τι του γίνεται ή είναι και αυτός στο κόλπο. Το σχέδιο δεν είναι να μαζέψουν τα λεφτά. Λεφτά έχουν όσα θέλουν αφού αυτοί (Rothschild & Co.) τα δημιουργούν από αέρα κοπανιστό. Το σχέδιο είναι να εξαθλιώσουν τούς λαούς, να τους τρομοκρατούν αδιαλλείπτως, όχι με βόμβες όπως κάνουν τώρα στην Λιβύη αλλά με ψευτο-απειλές πτώχευσης για να μπορέσουν να επιτύχουν την τελική συσσώρεση εξουσιών σε ένα υπερ-κέντρο και το κλείδωμα της διαχρονικής εξουσίας τους στην "νέα τάξη πραγμάτων".
Δηλαδή η παγκόσμια κρίση είναι "στημένη" και το σύστημα έχει από μέσα ναρκοθετηθεί για να καταρρεύσει μία χρονική στιγμή (λίαν εγγύς του σήμερον) ώστε να επιτύχουν τα τελικά σχέδια τους.
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ngy4-whxrOo&feature=player_embedded
Ανώνυμος είπε...

ουτε ενα ευρω στους απατεωνες τοκογλυφους μονο ξυλο και κοινωνικο αποκλεισμο τωρα και λυντσαρισμα συντομα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια