Powered By Blogger

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Που είναι η Αριστερά;

-Που είναι η Αριστερά σήμερα;
-Γιατί δεν καλεί το λαό σε εξέγερση, όπως το Δεκέμβριο του '08;
-Η δολοφονία ενός μαθητή είναι σημαντικότερος λόγος από τη δολοφονία ενός Έθνους ολόκληρου;
-Τότε ψέλλιζε κάποιος για το Πανεπιστημιακό άσυλο και καιγόταν η Αθήνα, τώρα καταργήθηκε (ορθώς) και δεν άνοιξε ρουθούνι.
-Που είναι οι.....
αναρχο-αριστεροί κάποιων "συνιστωσών" του Σύριζα;
-Που είναι ο Γιαννόπουλος, ο Κούρκουλος και τα άλλα καλόπαιδα;
-Τα δικαιώματα των μεταναστών της Υπατείας και του Ειρηνοδικείου ή των μουσουλμάνων είναι σημαντικότερα από τα δικαιώματα των συμπατριωτών τους, των παιδιών τους, των αδελφών τους;
-Που είναι για να δώσουν στον κάθε Έλληνα πλακάτ και τηλεβόες για να καλεί τους άλλους, όπως έκαναν τότε με το "σκισμένο κοράνι";
-Που είναι η κυρία Κούρτοβικ ή η κυρία Λεγάκη;
-Ως δικηγόροι δεν έχουν άποψη για τα αντισυνταγματικά νομοσχέδια της Κυβέρνησης;


Θα μπορούσαμε να υποβάλλουμε αντίστοιχα ερωτήματα αδιάκοπτα, αλλά νομίζω ότι έγινε κατανοητό το νόημα. Οι διάφοροι "ευαίσθητοι" ή οι μπαχαλάκηδες και παρακρατικοί "αναρχικοί" δεν έχουν λόγο να εμφανισθούν. Βλέπουν ότι η Κυβέρνηση είναι στο σωστό δρόμο για το μπάχαλο που ονειρεύονται...
Ο Σόρος τρίβει τα χέρια του...

http://ethniki-paideia.blogspot.com/

8 σχόλια:

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ!
ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ!
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ:"ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΡΕ!!!"
ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ!
Υ.Γ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΕ:"ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!"
Ανώνυμος είπε...

Χάρη στους απατεώνες της Αριστεράς επιβίωσαν αρχικά —και στη συνέχεια μονοπώλησαν την εξουσία— οι ταγματασφαλίτες της Δεξιάς. Οι φασίστες των δύο άκρων έκαναν μια "ψευδοφασαρία", που οδήγησε στον εμφύλιο και μετά, ως ειδικοί της ενδοελληνικής σύγκρουσης, ανέλαβαν να διαιωνίζουν τη "βεντέτα" εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Κάθε φορά που έχουμε εκλογές, κάποιοι πονηροί ανασύρουν διλήμματα και επιχειρήματα, τα οποία μας καθηλώνουν στην εποχή του εμφυλίου. Το αποτέλεσμα ήταν σε έναν λαό, όπου πάνω από το 90% του πληθυσμού είναι δημοκράτες, την εξουσία να τη μονοπωλούν τα άκρα των μονοψήφιων ποσοστών.
Πώς το καταφέρνουν αυτό; Με έναν απλό τρόπο. Οι "ακραίοι", με τη βοήθεια των ΜΜΕ, μπαίνουν επικεφαλής των κυρίαρχων "αμυνών" και των κυρίαρχων φοβιών του κόσμου. Τους ακραίους του δεξιού φασισμού τούς στηρίζουν οι δημοκράτες, οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον κομ*******σμό και μετά οτιδήποτε άλλο. Τους ακραίους του κομ*******στικού φασισμού τους στηρίζουν οι δημοκράτες, οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον φασισμό των παλατιών και μετά οτιδήποτε άλλο. Έτσι δίχασαν τον ελληνικό λαό στον εμφύλιο και έτσι κάνουν κάθε φορά που έρχονται εκλογές.
ΠΤ
Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι ταγματασφαλίτες και οι δωσίλογοι επιβίωσαν στην κυριολεξία από το "παιχνίδι" αυτό. Κανένας από αυτούς δεν θα επιβίωνε, αν δεν υπήρχε η "επαγγελματική" Αριστερά των απατεώνων …Η "κατασκευασμένη" από τις ξένες πρεσβείες, την κρατική ασφάλεια, αλλά και τον υπόκοσμο του δρόμου "Αριστερά". Όλη η ηγετική ομάδα της Αριστεράς είναι απατεώνες, γιατί απλούστατα όλοι έχουν στηθεί γύρω από μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ …Τη μεγαλύτερη και οδυνηρότερη απάτη της ελληνικής ιστορίας …Τη "μητέρα" όλων των απατών, που δημιούργησαν το σημερινό πολιτικό σκηνικό. Την ΑΠΑΤΗ του ΕΜΦΥΛΙΟΥ.
Ανώνυμος είπε...

καλα δεν το καταλαβατε ποιος έκαιγε την αθηνα ????? τα *******πασοκια
Ανώνυμος είπε...

Η μόνη σωστή αντίδραση είναι αυτή που τρομάζει το πολιτικό κατεστημένο των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/ΟΙ*******ΓΩΝ κλπ πολιτικά ορθών κομάτων.

Σωστά μαντέψατε τα άκρα δεξιά και αριστερά ανάλογα τι ταιριάζει στον κάθε ψηφοφόρο.

Δεν υπάρχει λόγος για αψιμαχίες / αλληλοσπαραγμούς και καταστροφές στο κέντρο που φέρνουν το οικονομικό τέλος όλων.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ, ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ!

Η ΛΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
Ανώνυμος είπε...

περιμενει νεες εντολες
ο κοσμος δεν βγηκε ακομα μαζικα για πορειες
μολις γινει αυτο,τοτε θα δειτε ολοι πολυ καλα που ειναι ο ανθος της ελληνικης νεολαιας
θα αρχισουν τα μπαχαλα και τα επεισοδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια