Powered By Blogger

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ

θαυμάστε στην φωτογραφία την συμπεριφορά της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας
Δείτε στην φωτογραφία πώς οι έλληνες της μεταπολίτευσης ανταποδίδουν την αγάπη και την εκτίμησή τους.
Πως λένε το ευχαριστώ στον Ιωάννη Μεταξά,τον άνθρωπο που τους έφτιαξε το 8ωρο,το...
ΙΚΑ,της αγροτικές συντάξεις.κ.α.
Στο κυβερνήτη του έπους του 40
Και μετά λέμε πως φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση.


Στήστε αγάλματα των Παπανδρέιδων και των Καραμανλήδων σας αξίζουν

Αναγνωστης

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για τα άλλα τα θεάρεστα δεν λές τίποτε Αναγνήστη μου,κάτι φυλακές κάτι εξορίες κάτι ρετσινόλαδα μανιαδάκη,γιαυτά δεν ακουσες φυσικά τίποτε μόνο για το οχτάωρο ,που κάτω από την πίεση αιματηρων απεργιών αναγκάστηκε να παραχωρλησει και όχι από αγάπη στούς εργάτες...
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ 10:49 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝΕ ........ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ........ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ....
vomoloxius είπε...

Αναγνώστη δεν τα ξέρεις και πολύ καλά τα πράγματα!
Σχετικά με το ΌΧΙ
Η απάντηση του Μεταξά αναμενόταν αρνητική. Διορισμένος, από τον Βασιλιά που υποστήριζε τα συμφέροντα των Αγγλογάλλων- δικτάτορας και αντιλαμβανόμενος τα αισθήματα της κοινής γνώμης έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και απέρριψε το τελεσίγραφο των Ιταλών.

Ο αρχιστράτηγος Αλ. Παπάγος, λίγες μέρες πριν την ιταλική εισβολή, έλεγε πως αν μας επιτεθούν «θα ρίξωμεν μερικές τουφεκιές διά την τιμήν των όπλων» και ο Μεταξάς δήλωνε πως η Ελλάδα δεν πολεμά για τη νίκη και, όπως σημειώνει στο ημερολόγιό του, τον ανησυχούσε «η υπεραισιόδοξος κοινή γνώμη»!!!!

Οι κρατούμενοι στην Ακροναυπλία υπέβαλαν υπόμνημα στην κυβέρνηση που καταδίκαζε την ιταλική φασιστική επίθεση, καλούσαν σε αντίσταση και ζητούσαν να πολεμήσουν. Το ίδιο αίτημα εξέφρασαν και οι κομ*******στές κρατούμενοι σε Φολέγανδρο, Ανάφη, Κίμωλο, Γαύδο, Πύλο, Αίγινα κ.α. Η κυβέρνηση όμως απέρριψε το αίτημα, ζητώντας να αποκηρύξουν πρώτα τις αντιφασιστικές και κομ*******στικές τους ιδέες. Χαρακτηριστική η φράση του Μεταξά που είπε: «Εμείς θέλουμε να πολεμήσουμε την Ιταλία οι κομ*******στές θέλουν να πολεμήσουν το φασισμό».

Μετά την εισβολή των Γερμανών, το τμήμα της αστικής τάξης που είχε οικονομικοπολιτικές σχέσεις με τους Αγγλογάλλους φρόντισε να φύγει από την Ελλάδα για τη Μέση Ανατολή, το δε τμήμα της που είχε ανάλογες σχέσεις με τους Γερμανούς να μείνει στην Ελλάδα και να εγκαθιδρύσει το κατοχικό καθεστώς με διάφορα πολιτικά σχήματα και πρόσωπα και έναν κρατικό μηχανισμό.

Ηταν τότε που με πρωτοβουλία του ΚΚΕ γινόταν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ για να αντισταθεί ένοπλα στους κατακτητές.
Ηταν τότε που οι «εθνικόφρονες» στελέχωναν τους γερμανοτσολιάδες και τα «σώματα ασφαλείας» που συνεργαζόταν με τους φασίστες εισβολείς.
Ανώνυμος είπε...

Οι Αριστεροί κατά τον Β παγκόσμιο δεν πολέμησαν υπέρ της Ελλάδος (εφόσον δεν πιστεύουν σε σημαίες, πατρίδες, θρησκείες, σύνορα κτλ), πολέμησαν υπέρ του Κομ*******σμού. Αυτό συνεπάγεται και μαθηματικά (λόγω ιδεολογίας) αλλά και αποδεικνύεται και μέσω των παραπάνω εγγράφων.

http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/144-2010-09-13-23-35-53.html
Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936

Ελληνες,θέλατε Δημοκρατία έτσι δεν είναι;;;

Αλείψτε την Δημοκρατία με βαζελίνη και χώστε την βαθειά στον κώλ0 σας και εάν σας βαστάει πηγαίνετε μία βόλτα με την οικογένειά σας στο κέντρο της Αθήνας αλλά πριν προετοιμαστείτε για πολυπολιτισμική γονιμοποίηση....

ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ! ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!! ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ . ΘΑΝΑΤ0Σ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡ0 Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Ε Σ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚ0ΥΣ .
CAME OVER
Ανώνυμος είπε...

Αξιόλογη είναι η έρευνα επιτελείου συντακτών του περιοδικού "Επίκαιρα" υπο τή διεύθυνση του Τζών Φρήμαν, σχετικά μέ τήν επιρροή των Μεγάλων Δυνάμεων στή μικρή Ελλάδα. Τό αποτέλεσμα της έρευνας ήταν τό βιβλίο "Ξενοκρατία", στό οποίο διαφαίνεται η πλήρης υποταγή της Αριστεράς στή βούληση του Στάλιν, καί της Δεξιάς στη βούληση της Αγγλίας. Από τή γέννηση του Ελληνικού κράτους, τό 1830 μέχρι σήμερα, η Ελλάδα είναι πλήρως υποταγμένη στήν υπερδύναμη της Δύσης. Παλαιότερα λεγόταν Μεγάλη Βρετανία καί τώρα λέγεται ΗΠΑ. Ο Καποδίστριας προσπάθησε νά πάει αντίθετα στό ρεύμα καί δολοφονήθηκε. Τήν περίοδο 1944-1949, ουσιαστικά δέν υπήρχε Ελληνική κυβέρνηση καί ακόμα καί ο "Γέρος της Δημοκρατίας" ήταν ένα άβουλο όργανο στά χέρια του Τσώρτσιλ. Αντιγράφω από τό Ριζοσπάστη, τό τηλεγράφημα του πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας Τσώρτσιλ στό Βρετανό στρατηγό Σκόμπι: "Πρέπει να υποχρεώσετε τον Παπανδρέου. Αν παραιτηθεί, φυλακίστε τον έως ότου συνέλθει, όταν πια θα έχουν τελειώσει οι μάχες. Θα μπορούσε το ίδιο καλά, να αρρωστήσει και να μην μπορεί να τον πλησιάσει κανείς...5 Δεκεμβρίου 1944" Τότε γιά νά επιβληθεί η Αγγλία χρειαζόταν αυτή η απειλή. Σήμερα οι ηγέτες της κεντροδεξιάς (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), δέν χρειάζονται απειλές. Υπακούουν μέ μεγάλη προθυμία καί δουλικότητα όλες τίς επιταγές της υπερδύναμης. Να μή μας εκπλήσσει λοιπόν ούτε τό ξεπούλημα της Ρωμιοσύνης της Πόλης (1955, 1964), ούτε τό ξεπούλημα της Κύπρου (Αττίλας - 1974, Αννάν - 2003), ούτε η εγκατάλειψη της Β. Ηπείρου, ούτε τά παζάρια γιά τό Αιγαίο καί τή Θράκη, ούτε η νίκη των Σκοπίων στό μακεδονικό ζήτημα. Οι Ελληνες πολιτικοί του χθές ήταν Αγγλόδουλοι, σήμερα είναι Αμερικανόδουλοι καί αύριο προβλέπεται νά γίνουν Τουρκόδουλοι....
Ανώνυμος είπε...

η απάντηση στό ερώτημα "ΓΙΑΤΙ;" , έχει πλέον δοθεί. Έκτοτε, οι δεξιές κυβερνήσεις της Ελλάδος (συμπεριλαμβανομένου φυσικά του ΠΑΣΟΚ), με δεδομένη τη σχέση υποτέλειας της χώρας μας έναντι των Αγγλοσαξώνων, θά συνεχίζουν νά τους υπηρετούν πρόθυμα καί πιστά. Τό επαναλαμβάνω ιδιαίτερα γιά τούς οπαδούς των δύο μεγάλων κομμάτων, οι οποίοι με γνώμονα προσωπικά συμφέροντα καί ρουσφέτια, συνεχίζουν νά στηρίζουν τό πουλημένο πολιτικό κατεστημένο, αδιαφορώντας γιά τή μοίρα των επόμενων γενεών, αδιαφορώντας γιά τή μοίρα της Ελλάδος.

Μου προξενεί βέβαια μεγάλη απορία, η λαγνεία του ΚΚΕ πρός τόν Στάλιν. Εναν Στάλιν τόν οποίο τόν καταδίκασε τό ίδιο το ΚΚΣΕ, μετά τόν θάνατό του. Εναν ψυχοπαθή εκληματία πού δολοφόνησε εκατομμύρια ανθρώπους, τόσο αντιφρονούντες όσο καί μέλη του ίδιου του κόμματός του, όπως π.χ. ο πατέρας Κολοζώφ. Μόνο οι δικοί μας οι διεθνιστές ακόμα δέν τολμούν ακόμα νά ψελλίσουν κάτι γιά τήν προδοσία του "Πατερούλη", πρός αυτούς πού είχαν εκατόμβες νεκρών κατά τή διάρκεια του εμφυλίου. Τί γίνεται σύντροφοι; Γιατί τόση αγάπη; Μού θυμίζει τόν έρωτα της Ρεπούση καί του Συνασπισμού πρός τόν Κεμάλ Ατατούρκ καί τήν Τουρκία.



Αναίμακτη αποχώρηση των Γερμανών

«Τι όφελος θα είχαν οι Έλληνες με το να παρενοχλούν και να καθυστερούν τον εχθρό, από τον οποίο ανυπομονούσαν τόσο πολύ ν' απαλλαγούν, όσο θα ανυπομονούσε τότε κι εκείνος να φύγει;»
Δεσποτόπουλος, πολιτικός σύμβουλος του Γενικού Στρατηγείου του ΕΛΑΣ.


Να, πώς περιγράφει το γεγονός ο Αλμπερτ Σπέερ, υπουργός της Πολεμικής και Βιομηχανικής Παραγωγής του Χίτλερ, σε συνέντευξή του στον Β. Μαθιόπουλο, που είχε δημοσιευτεί στο "Βήμα" στα 1976: "Είμαι αυτήκοος μάρτυρας ενός γεγονότος, που μας είχε προκαλέσει πολύ μεγάλη εντύπωση το φθινόπωρο του 1944. Θυμάμαι συγκεκριμένα ότι ο στρατηγός Γιοντλ, αρχηγός του Γενικού (γερμανικού) Επιτελείου, ήρθε μια μέρα και μου ανέφερε ότι επήλθε συμφωνία σε υψηλό επίπεδο μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας, που αφορούσε την Ελλάδα. Η συμφωνία αυτή, πρωτοφανής μέχρι τότε και όπως γνωρίζω ΜΟΝΑΔΙΚΗ σε όλο τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο, αφορούσε την εκκένωση της Ελλάδας από τα γερμανικά στρατεύματα ΧΩΡΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ. Η συμφωνία αυτή έγινε στη Λισαβόνα και το ποιος είχε την πρωτοβουλία δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι δεν έγινε σε διπλωματικό επίπεδο, αλλά πολύ ψηλότερα, για να μην υπάρξουν ακριτομυθίες. Τα γερμανικά πολεμικά και μεταγωγικά σκάφη φορτώθηκαν στρατό από τα ελληνικά νησιά καί πέρασαν ανενόχλητα μπροστά από τα μάτια των Βρετανών και ανάμεσα από τα βρετανικά υποβρύχια στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο."

Η απάντηση των Σοβιετικών ήταν ο Δεκέμβρης του 44. Από τή μία ήθελαν νά καθηλώσουν στην Ελλάδα, όσες περισσότερες βρετανικές δυνάμεις μπορούσαν καί από τήν άλλη νά εξασφαλίσουν άλλοθι γιά τίς δικές τους μελλοντικές παρεμβάσεις σέ χώρες της Βαλκανικής καί της Κεντρικής Ευρώπης. Τά Δεκεμβριανά πού θά ακολουθούσαν μετά τήν αποχώρηση των Ναζί, οφείλονταν στήν υπόγεια διαμάχη των Ρώσων καί των Αγγλών. Ας δούμε όμως τά γεγονότα πού εκτυλίχθηκαν τό 1944, μέχρι τήν απελευθέρωση της 12ης Οκτωβρίου. O ΕΛΑΣ ....μάχεται τους Γερμανούς Βούλγαροι καί Γερμανοί συνέχιζαν τό δολοφονικό τους έργο, στίς ζώνες κυριαρχίας τους.
Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΤΟΥ 1829 ΥΠΗΡΞΕ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ.ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΜ*******Α ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΕΣ: ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΗΠΕΙΡΟΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΘΡΑΚΗ,ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (8ΩΡΟ ΚΛΠ.). ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΙΤΣΟΣ, ΤΗΝ 2/9/1944 ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΗΝ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΕΡΙΧ ΦΕΝΣΚΕ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:"ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!). ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο Γ.Γ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ (1927) ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΣΕΛ.398"
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ:
1) ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!
2)ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΕΛ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΜΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ . ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
(ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ)
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ . ΒΡΩΜΟΚΟΥΜ*******Ο. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΑ;
ΣΤΟ 1) ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙΣ ΤΟ (ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΤΟ 2) ο ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ 1927
Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝ.
Ανώνυμος είπε...

ρε οπερειτορ για δε αφηνεις τον κοσμο να εκφραστει ελευθερα?
Ανώνυμος είπε...

ΑΤΝΥΟΧ ΤΟ ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΤΣΙΝΥΟΜΟΚ.

ΩΜΑΓ ΝΟΤ ΝΙΛΑΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

ΑΡΑΤΝΥΟΧ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια