Powered By Blogger

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

REUTERS: Ζητάνε προδότη-δωσίλογο να κυβερνήσει την Ελλάδα!

"Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων"! Με αυτή τη φράση κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιγράφει στο Reuters το σχέδιο που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και θέλει να υπάρξει ευρεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές.
Δηλαδή ζητάνε έναν ξενόψυχο προδότη, δωσίλογο, ανάλογο με την....
κυβέρνηση Ράλληδων και Λογοθετόπουλων της Κατοχής! Κι εμείς απεργούμε μόνο για την εφεδρεία ή για τους μισθούς, αντί να απεργούμε για την εθνική ανεξαρτησία!

Το πρακτορείο τονίζει πως η ιδέα αυτή, δηλαδή να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία και να υπάρξει περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, έχει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, όμως από ορισμένους ακόμα δεν έχει γίνει αποδεκτός γιατί έχει χαρακτηριστικά... αποικίας "και η αποικία έχει και εξεγέρσεις", όπως είπε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς.

Βάσει της πρότασης, η προς το παρόν ολιγομελής ομάδα δράσης της Κομισιόν που βρίσκεται στην Αθήνα υπό τον κ. Horst Reichenbach θα στηριχθεί με στρατιές από εκατοντάδες τεχνοκράτες που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα αποκτήσει ορισμένες εκτελεστικές αρμοδιότητες και θα έχει τον τελικό λόγο σε διάφορους τομείς όπως επί παραδείγματι στις αποκρατικοποιήσεις.

Πηγές του πρακτορείου Reuters αναφέρουν πως αν και ορισμένοι –κυρίως οι Ιρλανδοί– απορρίπτουν την πρόταση ως μία νέα μορφή αποικιοκρατίας, η ευρύτερη στήριξη ενισχύεται. "Ή θα γίνει αυτό, ή δεν θα λάβουν άλλα χρήματα" αναφέρει μία πηγή του Reuters προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις και συμπληρώνει πως η ομάδα δράσης πρέπει να αναλάβει ορισμένες από τις λειτουργίες του κράτους.

"Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου" αναφέρει Ευρωπαίος αξιωματούχος. Άλλος αξιωματούχος αναφέρει στο Reuters ότι υπάρχει η σκέψη για τη δημιουργία μόνιμου σώματος στην Ελλάδα που θα συνεχίσει το έργο του κλιμακίου της τρόικας.

"Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει ελληνικά, αλλά που να μην είναι με την πλευρά των Ελλήνων" αναφέρει ο αξιωματούχος, συμπληρώνοντας πως το σχέδιο "πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια... ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό".
Θα τα ανεχθούμε όλα αυτά;

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!
ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ!!

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ!!!

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
Ανώνυμος είπε...

JEFREEY & DORRA
Ανώνυμος είπε...

Εγώ νέος με όνειρα που είχα στην υπερήφανη Ελλάδα που μεγάλωσα, που την σέβονταν και την θαύμαζαν όλοι στον κόσμο, πριν την πάρετε στα ανίκανα χέρια σας και την ταπεινώσετε εσείς οι ανίκανοι δεξιοί! Αυτήν την Ελλάδα θέλω να ξαναδώ! Και ρωτώ: γιατί αφού ήσασταν ανίκανοι να κυβερνήσετε, γιατί δεν καθόσαστε στα αυγά σας; Τι καταφέρατε; Να χρεοκοπήσετε με την ανικανότητα σας ένα ολόκληρο έθνος! Εσείς όμως φύγατε μετά την πανωλεθρία. Εμένα όμως αλλά και τόσων νέων τα όνειρα γιατί τα εξοντώσατε; Αυτό το κακό που μας κάνατε πως θα μας το ξεπληρώσετε; Αλλά λέτε πως θα επανορθώσετε ανίκανοι την δυστυχία που περνά σήμερα ο έλληνας, υποδεικνύοντας κι από πάνω χωρίς ντροπή, σε μια κυβέρνηση που ήρθε μετά την καταστροφή που κάνατε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ότι εσείς μπορείτε καλύτερα κι ότι ο δρόμος που ακολουθεί να μας βγάλει απ την χρεοκοπία δεν είναι σωστός; Τώρα κάνετε υποδείξεις; Ποιος σας πιστεύει πια! Τώρα είναι αργά νε σας πιστέψουμε γιατί με την ανικανότητα σας μας καταστρέψατε τη ζωή‼
Ανώνυμος είπε...

Σαν τα ματωμένα φύλα της καρδιάς

Είναι βράδυ κι όπως βλέπω απ το παράθυρο το απέναντι σπίτι, καθώς σκοτεινιάζει αρχινά να σκουραίνει η κόκκινη του στέγη και από κόκκινη παίρνει αργά το χρώμα το μαύρο σαν η νύκτα να παίζει κάποιο κακό παιχνίδι να εξαφανίζει τα χρώματα της μέρας.

Το ίδιο παιχνίδι που παίζεται σήμερα εις βάρος της χώρα μας από κακούς σκοτεινούς ανθρώπους, που θέλουν να μαυρίσουν τα χρώματά της, να τα κάνουν σκούρα κατάμαυρα σαν να το κάνουν επίτηδες με την μαύρη ψυχή που έχουν, να μην βλέπει ο έλληνας τα χρώματα να γίνει η ψυχή του όπως την δική τους!

Όμως ο έλληνας από την στιγμή που γεννιέται, το φως που έχει πάρει μέσα του είναι τόσο πολύ, που όσο και να προσπαθούν να εξαφανίσουν τα χρώματα από γύρω του, αυτό έρχεται κι όπως βγαίνει από την ολόλαμπρη ψυχή του λαμποκοπάει, έτσι ξαναγεμίζει φως και χρώματα ξανά όλοι την οικουμένη!

Γι αυτό όση μαυρίλα κι αν έχουν σκορπήσει οι εχθροί μας γύρο μας, αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί το ελληνικό φώς όπως πάντα γίνεται , νικά και το πιο βαθύ σκοτάδι!
Ανώνυμος είπε...

11.35
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΒΡΕ!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
νιαου είπε...

“Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργία, αύτη φθείρη σώματα και ψυχάς. Αύτη παράγη την κοινωνικήν σηπεδώνα.” ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ...
Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ;;;
Ανώνυμος είπε...

11.35 πόσο κομματόσκυλο είσαι ρε?
Σας έχει σιχαθεί όλη η κοινωνία ρε προδότες.
Έλεος πια,δεν αντέχουμε άλλο να σας ακούμε.
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΕΥΡΩΠΕΗ.....ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.................ΜΕΡΚΕΛ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΣΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.............
ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Ανώνυμος είπε...

Α, ρε ΓΑΠ ούτε κι ως δωσίλογος προδότης δεν πείθεις. Κι είναι η πραγματική σου προσωπικότητα αυτή. Σκέψου ανικανότητα που δείχνεις!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια