Powered By Blogger

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής ζητά η Α. Παπαρήγα

Σε περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής καλεί τους πολίτες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι "στη Βουλή ψηφίζεται το πιο βάρβαρο πολυνομοσχέδιο αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες δεν θα είναι το τελευταίο. Είναι το πιο βάρβαρο πολυνομοσχέδιο θα έλεγα ακόμα και σε σύγκριση με τον.....
20ο αιώνα και με τα τελευταία χρόνια".
"Το ΚΚΕ θεωρεί ότι εάν ο ελληνικός λαός σύσσωμος αντιταχθεί σε αυτό το νομοσχέδιο, εάν κάθε τόπος δουλειάς, κάθε γειτονιά, κάθε κλάδος, κάθε γραφείο, κάθε δρόμος και παράδρομος γίνει χώρος με 100% απεργούς, αν γίνει χώρος συστηματικής εστίας δράσης – και όλα αυτά βεβαίως ενώνονται σε ένα ενιαίο ποτάμι – εάν εκατομμύρια άνθρωποι περικυκλώσουν τη βουλή και όλους τους σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα, είναι δυνατό και εφικτό αυτό το πολυνομοσχέδιο να απορριφθεί. Αυτός είναι και ο στόχος. Να απορριφθεί το πολυνομοσχέδιο", επισήμανε.
Αναφορικά με την περικύκλωση και τον αποκλεισμό της Βουλής, η γ.γ. του ΚΚΕ ανέφερε: "Η περικύκλωση και ο αποκλεισμός της βουλής που έχει αποφασιστεί από συνδικάτα και άλλες οργανώσεις και τον οποίο στηρίζουμε και θα στηρίξουμε, δεν έχει καμία σχέση με την παρεμπόδιση των βουλευτών να μπουν στη βουλή. Έχει ένα και μοναδικό σκοπό: Όσο γίνεται περισσότεροι βουλευτές να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Αυτό μας ενδιαφέρει. Γιατί αν ψηφιστεί αυτό θα έρθουν εύκολα και άλλα. Γιατί θα υπάρχει λαϊκή απογοήτευση, την οποία εμείς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να την ενισχύσουμε. Αυτός είναι ο ρόλος του αποκλεισμού της βουλής. Να προκύψει ένα πλειοψηφικό -όσο γίνεται περισσότερο- «ΟΧΙ». Και τότε η πτώση της κυβέρνησης θα έρθει κάτω από τη λαϊκή πίεση".
Η Αλέκα Παπαρήγα επισήμανε ότι ζούμε μια περίοδο που κυριολεκτικά ισχύει «μαύρο ή άσπρο» και δεν υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις. "Ή θα ανατραπεί η εξουσία των μονοπωλίων, ή θα αναπροσαρμοστεί, θα ανασυνταχθεί και θα καταφέρει για αρκετά χρόνια να ελέγξει το κίνημα", τόνισε.
"Μια ανατρεπτική αλλαγή στην Ελλάδα θα έχει πολύ πιο γρήγορα, απ' όσο φαντάζεται κανείς, πανευρωπαϊκή διάσταση και θα είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη συμβολή σε ένα πανευρωπαϊκό εργατικό – λαϊκό κίνημα που χτυπά απ' όλες τις μεριές τα συμφέροντα που υπηρετεί η ΕΕ και την ίδια την ΕΕ. Αν δεν υπάρξουν αλλαγές σε μία ή περισσότερες χώρες να μην περιμένει κανείς ότι με διαβουλεύσεις στην ΕΕ, με αγωνιστικές τάχα διαπραγματεύσεις, μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Τα κράτη, οι κυβερνήσεις οι τρόικες, δεν κινούνται με δική τους πρωτοβουλία, πίσω τους υπάρχει το ίδιο το σύστημα της εξουσίας των μονοπωλίων, το οποίο μπορεί από καιρού εις καιρόν να αλλάζει το προσωπικό, αλλά τελικά καταφέρνει να παραπλανά τις λαϊκές μάζες", πρόσθεσε.
Τέλος χαρακτήρισε alter ego της τρόικας την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γιάννη Ραγκούση και τον Ανδρέα Λοβέρδο. "Έτσι είναι. Τρόικα είναι και αυτοί, δεν είναι τυχαίο. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι και να είναι 5,6,7", σχολίασε για την παρέμβαση των τριών υπουργών.


 OXI ALLO KAPBOYNO

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΠΑΡΗΓΑ!
ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΕ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...Λ
Ανώνυμος είπε...

και ντου μεσα να κανουμε να τους κρεμασουμε ολους και τους 300
Ανώνυμος είπε...

1.26 συμφωνω αλλα οι κομ*******στες δεν μας φταινε ας αρχισουμε με τους τροφιμους της λεσχης μπιλντεμπεργκ
Ανώνυμος είπε...

skotoste olous tous eamobulgarous kom.onistes kai tis oikogenies tous!

aytoi mas katantisan etsi ta teleytea 30 xronia pou exoun tin exousia meso tous sovietikou kathestotos tous!

thanatos stin xeftilismeni aristeristiki genia tou polytexniou!
Ανώνυμος είπε...

Ναι, πείτε της και μπράβο κιόλας. Ξέρει κανένας ότι αν ένα κόμμα δεν παρουσιαστεί με τους βουλευτές του στη Βουλή, ή αν προτιμήσει να αποχωρήσει, δεν ψηφίζεται τίποτα?
Αλλά, αντ αυτού προτρέπει δήθεν τους πολίτες να περικυκλώσουν την Βουλή....χαιβάνιαααααααααα
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΣΙΓΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!
ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 1.000.0ΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΒΟΗΘΙΣΤΕΜΑΣ

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΙΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ *******ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
ΟΧΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ
ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΡΠΑΝΙΑ ΧΑΜΟΥΡΕΣ.
...Λ
Ανώνυμος είπε...

ΜΙα ζωη μονοι μας είμαστε. Δε θα μας βοηθήσει κανείς. Όλοι κοιτάνε τα δικά τους συμφέροντα, φυσιολογικό.Δείτε ομως τη Κύπρο που βγάζει το Δικό της φυσικό αέριο και μπράβο στα αδελφια. αυτή πως τα κατάφερε? Έλα μου ντε πως
Μαζεστίξ είπε...

Μπράβο στο ΚΚΕ αν τηρήσει αυτό το σχέδιο.
Δεν μπορεί επισήμως να μιλήσει για αποκλεισμό της εισόδου.
Αλλά στην πράξη θα γίνει.
όλοι εκεί λοιπόν!
Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩ.ΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ??
ΤΟ 2010 ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ... Η ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ... ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ.. ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ...!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ??
ΑΕΙ ΜΩΡ.ΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΠΑΝΕ ΠΛΗΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΖΟΥΜΠΑ.
Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΑΠΑΝΤΟΦΛΑ ΕΝΝΟΕΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ
Ανώνυμος είπε...

δεν εχει καταλαβει ο κκε τι γινεται...τι πραγματικα θελουμε. ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΤΟ 3-4% ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ (ΠΧ 5 ΑΠΟΤ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.4 ΑΠΟ ΝΔ,2 ΑΠΟ ΚΚΕ,1 ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛΛ) ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.ΝΑΙ Κ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩς ΚΑΙ Ο Κ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗς ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΖΗΤΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ.
Ανώνυμος είπε...

ειμαι εναμιση χροο ανεργος. συμφωνφ με τον προλαλησαντα. δεν θα καταλαβουν αλλιως....τιποτα δεν κανει αυτη η βουλη. κοστιζει ποσα εκατομυρια το χρονο και δεν κανεουν τιοτα.συνεχως νομοθετουν μετρα εναντιον του λαου. αυτο ειναι αντισυνταγματικο. θελουμε επιτελους κρατος ανεξαρτητου κυβερνησης και να Εφαρμοζει τους νομους.φτανει πια αλλοι νομοι.να τους εφαρμοσουμε πρεπει.Μαζι σου αδερφε,θα φερω και γω ντουντουκα.θα τους παρουμε με το καλο και με επιχειρηματα...χωρις κουκουλες χωρις προστατευτικα.αν και δεν θα ηθελα να φτασουμε στα ακρα.αν μας βοηθησουν τα αδερφια μας οι μπατσοι να συλλαβουμε μερικους βουλευτες και να τους στειλουμε μακρονησο. γιατι σιγουρα ειναι καποιοι που δεν φταινε!
Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει βουλευης που να μην εχει μεριδιο ευθυνης παιδια.ισως εκεινος ο τυφλος που δεν ψωφισε το μεσοπροθεσμο. εγω πιστευω οτι θα πρεπει να συγκρουστουμε με αυτους που περιφρουρουν αυτο το αδικο συστημα γιατι στην ουσια αυτο περιφρουρουν... και να δωσουμε το αιμα μας προσπαθοντας να μπουμε μεσα και να καταλαβουμε το χωρο.σε καθε περιπτωση χρειαζομαστε οργανωση για να αποφευχθουν τα εκτρωπα..!
Ανώνυμος είπε...

δεν προκειται να αποφυγουμε τα εκτροπα....μακαρι να μην ανοιξει μυτη και να δω την ντορα στην κρεμαλα...(ελπιζω να πεσει σε αυτην ο κληρος για το κομμα της)
Ανώνυμος είπε...

πολυ καλη ιδεα ρε παιδια. αλλα ειμαστε εμεις τοσο αμολυντοι απο το συστημα που θα καταδιακασουμε αυτους σε θανατο? δεν νομιζωω να παραδειγματιστουν χειροτερα θα μας επιτεθει το συστημα...εκτος αν καταργησουμε την βουλη.τοτε κατι θα γινει...μεσα ειμαι.να μπουμε ολοι και αυτοι πο περιφρουρουν...
Ανώνυμος είπε...

ασ μην φτανουμε στα ακρα. δεν νομιζω οτι οι μπατσοι θα παραβλεψουν το ''καθηκον''. φοβισμενα προβατα ειναι και αυτοι σαν και εμας....
Ανώνυμος είπε...

εγω θα προτιμοσα τον παγκαλο πρωτο.θα σπαγε η κρεμαλα και θα πεφτε κατω.ελπιζω να διαιτηρησει το χιουμορ του μεχρι την τελευταια στιγμη και να μην λιποψυχησει.κατι αλλο πες οτι βαζουμε κληροτιδα..αν καποιος λειπει η ειναι στο εξωτερικο?θα κρεμασουμε τους επιλαχοντες? απλα θα ριξουμε κληρωτιδα για οσους βουλευτες ειναι μεσα?
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..ΜΑΧΗ ΜΕ ΟΠΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΠΙΟΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣΛΟΥΦΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ...
Ανώνυμος είπε...

Η καταλυση της δημοκρατιας οπως ειναι ετσι αυτη την στιγμη δεν ειναι αποδεκτη λυση..σκεψου τι θα γινει αν καταλυθει η βουλη...οι μπατσοι θα περιφρουρουν το σπιτι σου?απο που θα περνουν εντολες?θα γρισεις σπιτι σου και θα βρεις τη γυναικα σου σωα?θα βρεις τα παιδια σου?
Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΔΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΙΣΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,
ΜΕΛΟΣ Π.Α.ΜΕ.
Ανώνυμος είπε...

ασε φιλαρακι και εισαι βαθια νυχτωμενος.εσυ που φωναζεις και αυτοι πριν αποσενα τι καταφερες? θα μπουμε και θα την κανουμε λαμπογυαλο. ηρθε η ωρα να κανουμε κατι, φτανουν τα λογια. ηρθε η ωρα να πραξουμε!!!
Ανώνυμος είπε...

ειμαι ανθυπολοχαγος του πυροβολικου. αν θελετε να κανετε κατι τετοιο θα χρειαστει πρωτα καλη οργανωση και προετοιμασια. χρονο !και θα χρειαστειτε καποια σχεδια διαφυγης που εχουν οι της βουλης αξιωματικοι...με χαρα να βοηθησω.εξαλλου στο εθνος και στο συνταγμα ορκιστηκα να υπηρτω οχι αυτους τους καραγκιοζηδες!
Ανώνυμος είπε...

KΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ(ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ; ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ .....ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;
Ανώνυμος είπε...

λιγες φορες εχω δει τοσο μεγαλη συμπνοια μεταξυ ελληνων...μακαρι να εχουμε απο δω και περα την συλλογικοτητα που δεν ειχαμε.αυτο μας κατεστρεψε το κρατος. ο καθενας κοιτουσε την παρτυ τοου.μακαρυ αδερφια να μαστε μαζι απο δω και περα...
Ανώνυμος είπε...

παρατηρω οτι ειμαστε εκτος θεματος αλλα βλεπω οι πιο πολλοι να συμφωνουν με την ιδεα να μπουμε μεσα στη βουλη παρα κατι αλλο. φανταστειτε ποσο απελπισια υπαρχει!
Ανώνυμος είπε...

Αν μας έχει απομείνει τίποτα καλό σαν Έλληνες, ας κατεβούμε όλοι σήμερα Αθήνα να ενωθούμε να τους διώξουμε και να πάρουμε πίσω την χώρα μας. Όχι με βία και βανδαλισμούς όπως αυτοί που βάζουν ανθρώπους για να μας διαλύσουν αλλά με έξυπνες και στοχευμένες κινήσεις. Ευκαιρία σήμερα όχι για δημόσιους και ιδιωτικούς υπάλληλους αλλά για όλο τον λαό της χώρας που είναι καταδικασμένος να τραβήξει άλλη μια υποδούλωση, ευκαιρία να αντισταθούμε στην λαίλαπα την παγκοσμιοποίησης και των τραπεζιτών του πλανήτη. Κατεβαίνουμε Αθήνα, συγκεντρωνόμαστε, συζητάμε, αποφασίζουμε τι πρέπει να γίνει, όχι λόγια πιά, πράξεις...
Ανώνυμος είπε...

ειναι λυση να καταφυγουμε στη βια? στη βια που μας εχουν υποβαλει τοσα χρονια. δηλαση τι?εφυγε η δικτατορια και ηρθε η δημοκρατια για λιγους?αυτη δεν ειναι βια?δεν πρεπει επιτελους αυτοι οι λιγοι να φυγουν.και αφου δεν φευγουν να τους διωξουμε?σιγουρα θα υπαρχει καποιο αρθρο του συνταγματος που μπορουμε να στηριχτουμε...εγω εκτος απο τη δουλεια μου εδω και 1 χρονο εχασα και την κοπελα μου χτες, με χωρισε.δεν εχω τιποτε αλλο να χασω πλεον. ειμαι μεσα.
Ανώνυμος είπε...

σιγουρα υπαρχει απελπισια απο πολλους απο τους πολιτες. θελουμε ελπιδα και κανενας απο αυτους δεν μας την δινει. φιλε αν σ αγαπαει θα επιστρεψει.δεν χρειαζεται να στενοχωριεσαι και να κανεις κατι που δεν θες απο προσωπικους λογους, με κινδυνο να παθεις κατι.σιγουρα υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που εχουν χασει παραπανω απο μια δουλεια, χωρια τα προσωπικα τους δραματα...εχουμε χασει την αξιοπρεπεια μας.μας πετρανε με οικονομικους ορους σαν κεφαλια οχι σαν ψυχες.ο καπιταλισμος εχει χασει τον ελεγχο πλεον.δεν πρεπει να υπαρχει πιο φιλοτιμος λαος και πιο εργατικος αποτ τον ελληνα. ας ειναι εγωιστης ας ειναι ημιμαθης ας ειναι φοβισμενος αυτη τη στιγμη...
Ανώνυμος είπε...

εγω θα ελεγα οτι ο ελληνας ειναι ο πιο ξεχασιαρης απο ολους τους αλλους λαους. ξεχναει...μακαρι να γινει κατι σημερα και να το γιορταζουμε σαν εθνικη γιορτη...να δειξουμε στο κοσμο ολοκληρο τι πραγματικα ειμαστε!
Ανώνυμος είπε...

καλημερα και απο μενα. ειμαι ανθρωπος, υπαρχω και ζω. δεν ειμαι ρομποτ.ειναι τα λογια που φωναζα κλαιγοντας και γελωντας μαζι οταν με παρατησε η γυναικα μου.απο τοτε ειμαι πολυ καλυτερος με τον εαυτο μου και με τους αλλους.ξυνησα απο ληθαργο.καταλαβα οτι η******* ζωντανος.γιατι πληγωθηκα παρα πολυ.θελω και εγω να βοηθησω σημερα παιδια!
Ανώνυμος είπε...

οπως και στις 29 ΙΟΥΝΙΟΥ που ησασταν στην Ομονοια ρε κοτες και στο Συνταγμα μας ελιωναν...αντε ρε ψευτες προδοτες κομ*******στες,,οταν ρωτησα κποιους τι κανετε εδω??μου ειπαν οτι εχουν εντολες απο το κομμα να φυγουν απο την πλατεια_δεν ειχαν φτασει και ποτε,στο Attica ηταν- και οταν αποφασισουν αυτοι θα δρασουν,,,*******χαχ,,,μιο ζωη...ολοι μαζι και ο ψωριαρης μονο,περιγελος ρε ΠΑΜΕ εχετε γινει....ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....το μονο αξιοπιστο μπλογκ ειναι των αναρχικων τελικα,,ρε πουλημενοι εργατοπατερες,σοσιλαιστες και κομ*******στες εχετε τεραστια ευθυνη,,,οι δεξιοι μια ζωη συμπληρωναν την εντεκαδα...οξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,,,,36 χρονων ειμαι ,,με τους Αναρχικους ρε ξεφτιλες θα παω.....
Ανώνυμος είπε...

6,40 μην στενοχωριεσαι θα βρεις αλλη καλυτερη δεν αξιζε για σενα. και οπως ειπε καποιος πιο πανω αν σ αγαπαει θα γυρισει...τι αλλο θα παρουν απο μας?7.18 και σενα φιλε λογω κρισης σε χωρισε? παντως βγηκε και κατι θετικο απο αυτο που σου τυχε///μια χαρα αποφασιστικο σε κοβω.
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ είπε...

Φίλοι μου ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ. Μάθετε λοιπόν ότι, για τον κατακλυσμό του Νώε, την προδοσία στις Θερμοπύλες όπου εξοντώθηκε ο Λεωνίδας με τους 300, την ήττα μας στον πόλεμο του 1897 κλπ, ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΚΕ. Άντε ρε! κομπλεξικοί, κιοτήδες, με την νοοτροπία της αρπαχτής και της αραχτής, σιγά μη φτιάξουμε ποτέ σωστό κράτος. Συνείδηση ρέε. Συνειδητοποιήστε ότι μεταξύ των κρατών (όσο υπάρχουν σύνορα και καπιταλισμός)δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί αλλά μόνον συμφέροντα και οι λαοί, άλλοι λίγο και άλλοι πολύ θα υποφέρουν και εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθαίνουν από την πείνα και τη δυστυχία. Ξυπνήστε ρέε. Σταματήστε τη λωτοφαγία.
Ανώνυμος είπε...

εχω λιγο χαθει. τελικα εχει ακουστει κατι για καταληψη της βουλης?
Ανώνυμος είπε...

απο οτι φαινεται μαλλον αψημαχιες μεταξυ μας (διαμαρτυρομρνοι μεταξυ τους και με τους μπατσους) δηλαδη ενας μικρος εμφυλιος, παρα κατι συλλογικο προβλεπω να γινετε. το καταφερανε και βριζομαστε εδω μεσα στο μπλογκ μεταξυ μας και τσακωνομαστε.αλλα απο την αλλη βλεπω λιγοτερο απο καθε αλλη φορα διχαστικα σχολια.πιο πολυ εδω μεσα βλεπω να ζητουν οι πιο πολλοι το ιδιο πραγμα.
Ανώνυμος είπε...

ρε συ φιλε του ΠΑΜΕ? ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ?ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΛΠΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ!ΕΛΕΟΣ.ΣΤΟΠ!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Ανώνυμος είπε...

Κ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕ ΑΛΛΟΥ.ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΛΕΤΕ.ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΝΟΜΟΣΖΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΕΝΤΕΛΩς ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ?ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙς ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ?ΟΧΙ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΨΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.Η ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 70000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥς ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ?ΟΕΟ?Ε?Κ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ?ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΘΕΛΛΥΟΜΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.ΜΕ ΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΒΑΝΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΛΕΚΑ!ΞΥΠΝΑΑ!ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΡΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!
Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΚ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΟΠΛΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΧΩΙς ΟΠΛΑ? Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ 5.09! ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ. ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΚΕΙ! ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Ανώνυμος είπε...

καλημερα και καλη λευτερια ευχομαι!
Ανώνυμος είπε...

τελικά το Κ Κ και το μισθό του παίρνει και τον
επαναστάτη παριστάνει
κορόιδα
θα βγει και από πάνω
fnous fnous είπε...

Πώς λειτουργεί το ΚΚΕ και τι το κάνει πολύτιμο εργαλείο;
Το ΚΚΕ εκμεταλλεύεται χαρακτηριστικά της αστικής δημοκρατίας, για να ελέγχει και να "καπελώνει" μάζες.

Ελέγχει τις κοινωνικές αντιδράσεις προς όφελος αυτού που το ελέγχει ή απλά "πληρώνει" για τις υπηρεσίες του.

Συνεργάζεται με τους εξουσιαστές ως επαγγελματίας "αντιεξουσιαστής".

Είναι ο κοινωνικός συνδικαλιστής.

Ο συνδικαλιστής που φωνάζει και ωρύεται όσο κανένας άλλος, αλλά ταυτόχρονα τα "παίρνει" από αυτούς τους οποίους υποτίθεται εχθρεύεται.

Αυτός είναι ο ρόλος του.
Γι' αυτό "πληρώνεται".
"Φωνάζει", για να μην ακούγεται κανένας άλλος, αλλά ταυτόχρονα η απειλή του δεν είναι σημαντική για τα "αφεντικά".

Αν αυτός που εμφανίζεται ως "αφεντικό" του είναι ο Στάλιν ή ο Μπους ή κάποιος εξωγήινος, αυτό ελάχιστα το ενδιαφέρει.

Το ΚΚΕ το ενδιαφέρει να υπάρχει απέναντί του μια εξουσία, την οποία να μπορεί να την απειλεί, ώστε να την οδηγεί σε συναλλαγή.

Πώς γίνεται αυτό;

Οι οικοδόμοι διαμαρτύρονται για τα ασφάλιστρα, οι συνταξιούχοι για τις συντάξεις, οι εργάτες της χημικής βιομηχανίας για τα ειδικά επιδόματα κλπ..
Όλοι δημοκράτες με συγκεκριμένα αιτήματα προς την εξουσία.
Όταν όμως η πλειοψηφία της αντίδρασης είναι "χύμα", υπάρχει χώρος για δραστηριοποίηση οργανωμένων "μειοψηφιών".

Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι του ελέγχου της αντίδρασης το ΚΚΕ.
Η οργάνωσή του και η συλλογικότητά του επιτρέπουν σ' αυτό να "παρεισφρέει" σε αντιδράσεις ιδεολογικών αντιπάλων του και να τις καπελώνει.

Έχει έτοιμη "φασόν" την επιχειρηματολογία της διεκδίκησης, αλλά, και μόνον που υπάρχει στην πορεία, θέτει θέμα ιδεολογίας.

Εκεί βραχυκυκλώνουν όλα.

Ο δημοκράτης, που διαμαρτύρεται για ένα επίδομα, αρνείται να συνεχίσει να διαμαρτύρεται, όταν στην κεφαλή της πορείας βρίσκονται ιδεολογικοί του αντίπαλοι.

Για ένα επίδομα αρνείται να στηρίξει αυτούς που, χωρίς να τον ρωτήσουν, μπήκαν μπροστά, υποτίθεται για να το διεκδικήσουν.

Για λίγα χρήματα αρνείται ν' απαρνηθεί τη δημοκρατία.

Το αποτέλεσμα;

Η αντίδραση "ξεφουσκώνει".
Οι δημοκράτες πηγαίνουν στα σπίτια τους και στον δρόμο μένουν τα "συντρόφια" να διαμαρτύρονται στα "αφεντικά" τους.

Η πλειοψηφία εγκαταλείπει και η μειοψηφία μονοπωλεί την αντίδραση.

Αυτό ακριβώς κάνει το ΚΚΕ.

Αυτό "πουλάει" στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια