Powered By Blogger

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, Η ΑΠΛΑ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

Από τα αρχαία κιόλας χρόνια η Ελλάδα είχε εκατοντάδες εκατομμύρια δηλωμένους και ορκισμένους εχθρούς, προερχόμενους από δεκάδες χώρες του πλανήτη μας, παρότι η χώρα μας ποτέ δεν ήταν πολεμικά επιθετική προς αυτούς, γιατί λοιπόν τόσο μίσος για μια μικρή κοινωνία, γιατί λοιπόν τόση έγνοια για τον θάνατο και την εξαφάνιση των Ελλήνων, μήπως γιατί μισούσαν τον εξελιγμένο πολιτισμό της, γιατί μισούσαν τους ανθρώπους της, οι.....
οποίοι δημιουργούσαν εξελιγμένο πολιτισμό, γιατί παρήγαγε με την φιλοσοφία και την επιστήμη δρόμο προς την ανακάλυψη και φώτιση του αγνώστου, γιατί από αυτήν την χώρα προέρχονταν μαχητές και ήρωες υπεράνω του ανθρώπινου στοιχείου, η μήπως γνώριζαν καλύτερα από όλους ότι αυτή η μικρή κουκίδα στον χάρτη είναι το κλειδί το οποίο ανοίγει δυνάμεις, εξουσίες και πλούτο υπεράνω κάθε φαντασίας.

Δεν θα σας κουράσω με το πόσες φορές αλώθηκε, κατακτήθηκε, λεηλατήθηκε, καταστράφηκε και εξοντώθηκε βάναυσα αυτή η χώρα και αυτό το έθνος από του κόσμου τους εχθρούς και του κόσμου τους ορκισμένους ανθέλληνες και προδότες, που είτε υπήρχαν εντός του κράτους σαν λύκοι, ντυμένοι όμως πρόβατα, είτε εμφανιζόντουσαν κατά μυριάδες στα σύνορα της, ντυμένοι σαν πρόβατα, αλλά ήσαν λύκοι, με μόνο σκοπό να σβήσουν το αιώνιο μίσος τους για τους Έλληνες και να ικανοποιήσουν την ακόρεστη τους όρεξη για αίμα, για Ελληνικό αίμα.

Ας αφήσουμε λοιπόν για λίγο το αιματοβαμμένο αλλά και ένδοξο παρελθόν της χιλιόχρονης ιστορίας μας και ας πάμε να δούμε το παρών και τα έργα των ανθελλήνων προδοτών, τα οποία λόγω της έντασης τους και της πυκνότητας τους συντελούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα, ότι και πάλι το αιώνιο σχέδιο για τριχοτόμηση της χώρας μας είναι και πάλι προ των πυλών, με τους λυκάνθρωπους και τα ανθρωποειδή να περιμένουν το σύνθημα, για να τελειώσουν ότι άρχισαν οι νεότεροι πρόγονοι τους.

Να λοιπόν που είμαστε στο τώρα, για να δούμε και να αναλύσουμε μαζί τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την εσκεμμένη και τεχνητή οικονομική, εθνική και ηθική πτώχευση της πατρίδος μας, με τους εχθρούς της χώρας να βρίσκονται εντός αυτής, καταλαμβάνοντας κύρια πόστα και δοτές εξουσίες, είτε να βρίσκονται εκτός αυτής, σχεδιάζοντας ολημερίς και ολονυκτίς τρόπους, με μόνο σκοπό να διαλύσουν τον εθνικό και γεωγραφικό χάρτη της χώρας, η οποία χώρα είναι ο διάδρομος προς το Αιγαίο για τους σλάβους, είναι ο τοίχος για την πολεμική και οικονομική είσοδο των τούρκων σε βαλκάνια, Αιγαίο και Ευρώπη, είναι ο μεγάλος κουμπαράς χρυσών λιρών για γερμανούς και άγγλους, είναι η μεγάλη πύλη εισόδου προς την Ευρώπη των κάθε λογής φανατικών και μη, μουσουλμάνων ισλαμιστών και τέλος είναι η μόνη γεωστρατηγική πλατφόρμα στον πλανήτη που μπορεί να γίνει στα χέρια της κάθε πολεμικής υπερδύναμης το όπλο με το οποίο θα ελέγξει και θα διαχειριστή όχι μόνο τον παγκόσμιο ορυκτό πλούτο, αλλά και το παγκόσμιο ανθρώπινο στοιχείο.

Ας δούμε παρακάτω πως προετοίμασαν το έδαφος από το 1974 και μετά, για την υποδούλωση και την τελική άλωση της πατρίδας μας, παρακάμπτοντας αμαχητί την αντίσταση των πολεμιστών και ηρώων αυτού του τόπου:

// Δίνοντας ατελείωτες χρηματικές μίζες σε πολιτικούς και άλλους διεφθαρμένους κατόχους εξουσίας, κάνοντας τους στο τέλος τα πλήρη και υποτακτικά τους υποζύγια, τα οποία υποζύγια στο τέλος καταλήγουν να πουλήσουν και την ίδια τους την ψυχή στο διάολο, πόσο μάλλον την πατρίδα τους, στους ορκισμένους εχθρούς της.

// Δημιουργώντας εσκεμμένες πτωχεύσεις, με μόνο σκοπό την διάλυση της εθνικής και πατριωτικής αντίστασης, διότι την ώρα που ο λαός ασχολείται με επιδόματα, εισφορές και χαράτσια, αυτοί χωρίς κανένα εμπόδιο ολοκληρώνουν τα σχέδια τους, τα οποία με ευκολία φτάνουν στον τελικό τους στόχο.

// Δημιουργούν εθνικά και οικονομικά σκάνδαλα, τα οποία λειτουργούν ως προπομπός και πολιορκητικός κριός της συνείδησης του λαού, κάνοντας τον στο τέλος να γίνεται παθητικός αποδέκτης αυτών.

// Προσφέρουν ανεξέλεγκτες κρατικές και γεωργικές επιδοτήσεις, πακτωλούς δανεικού πλούτου, φροντίζουν για τον εκτροχιασμό της παιδείας, την καταπολέμηση της εθνικής συνείδησης και ιστορίας, την κατασκευή κακών προτύπων, την διάλυση του κορμού του κράτους(Δικαιοσύνη, σώματα ασφαλείας) και άλλα τόσα, που πριονίζουν την συνοχή και σταθερότητα ενός υγιούς έθνους και κράτους.

Κάνουν λοιπόν με σχολαστικό τρόπο και με σχολαστική εγκληματική λεπτομέρεια τα σχέδια τους για την διάλυση του κράτους και την τριχοτόμηση της χώρας να βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική τους εφαρμογή.

Για να δούμε λοιπόν τα στοιχεία του εγκλήματος που πέρασαν από μπροστά μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά εμείς είτε από σκοπιμότητα, είτε από άγνοια, είτε από αδιαφορία, είτε τέλος από κοινή ηλιθιότητα δεν είδαμε ποτέ και προπάντων δεν ανησυχήσαμε ποτέ για αυτά, οσάν και να μην αφορούσαν εμάς, τα παιδιά μας, τους προγόνους μας και τέλος την ιστορία της πατρίδας μας.

// Τα τελευταία 30 χρόνια, χωρίς κανένας να γνωρίζει το πώς και το γιατί, στην εξουσία εναλλάσσονται μόνο δυο κόμματα και κυρίως ίδιοι άνθρωποι και ας έχουν κάνει αυτά και αυτοί του κόσμου τα οικονομικά και τα εθνικά παραπτώματα και εγκλήματα.

// Στα κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, όλων των βαθμίδων, όλης της χώρας, έχει εδραιωθεί με σχολαστικότητα εντός αυτών και σε παγκόσμια πρωτοτυπία η παραγωγή κομματαρχών, το κομματικό μίσος και η κομματική πόλωση, με την καθαρή παιδεία να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

// Οι τράπεζες τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έτσι ξαφνικά από το πουθενά άρχισαν να μοιράζουν δάνεια σε επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και απλούς πολίτες, χωρίς να ζητούν την παραμικρή εγγύηση, ότι σε αυτόν που δανείζουν, κάποια στιγμή θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους, ανατρέποντας πλήρως το παγκόσμιο ιδεολογικό τραπεζικό σύστημα και παριστάνοντας με πλήρη επιτυχία την μητέρα Τερέζα.

// Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε καθημερινή βάση και ανάλογα σε ποιο κομματικό μηχανισμό ανήκαν, έφερναν στην δημοσιότητα τεράστια οικονομικά, εθνικά, ηθικά, τοπικά, θρησκευτικά, δημοσιοϋπαλληλικά, πολιτικά και κρατικά εγκλήματα, κάνοντας όλους τους άλλους, πλην ημών, να αποκαλούν την χώρα μας τον παράδεισο του εγκλήματος, μετονομάζοντας αυτήν ως την νέα ευρωπαϊκή Κολομβία.

// Ξαφνικά τα ιδιωτικά κανάλια και χωρίς κανένα έλεγχο έγιναν οι πηγές της πρωινής, μεσημεριανής και βραδινής πολιτιστικής και πολιτικής σαπίλας, αλλοιώνοντας τα πρότυπα των νέων και καταργώντας τα ιδεώδη των παλαιών.

// Η ιστορία, η παιδεία, η θρησκεία, τα γράμματα, ο πολιτισμός, οι τέχνες και όλες οι αξίες του τόπου καταπολεμούνται έτσι ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο, από εξωτερικούς και κυρίως από εσωτερικούς πληρωμένους δολοφόνους, οι οποίοι μάλιστα συνεχίζουν να απολαμβάνουν πλήρη ασυλία για αυτά που έπραξαν, οσάν να ήταν και να είναι αόρατοι και ανώνυμοι.

// Στα καλά του καθουμένου, ο λαός έμαθε ότι είχε χιλιάδες αδέλφια που κινδυνεύουν στην Ρωσία και μάλιστα δικής του καταγωγής, τα οποία έπρεπε να γυρίσουν πίσω στην μητέρα πατρίδα, αντί αυτού όμως, στην χώρα ήρθαν εκατοντάδες χιλιάδες ρώσοι, τσετσένοι, γεωργιανοί, απχάζιοι, κυρίως μουσουλμανικού θρησκεύματος, οι οποίοι εν μέσω μιας νυκτός ονομάστηκαν πολίτες αυτού του κράτους, απολαμβάνοντας έως και τώρα εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ αγαθά.

// Ξαφνικά και χωρίς λόγο η Αμερική κάτω από το τραπέζι απαίτησε από την Ευρώπη να ψηφίσει δήθεν ανθρωπιστικούς νόμους, με τους οποίους θα μαζέψει χωρίς κανένα έλεγχο τις όποιες ορδές των μουσουλμάνων ισλαμιστών καταφθάσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος, κάνοντας τους και πάλι χωρίς κανένα έλεγχο πολίτες του κάθε ευρωπαϊκού τόπου και ο του θαύματος, οι ορδές προτίμησαν ως την χώρα της επαγγελίας, την πατρίδα μας.

// Παρότι, η χώρα μας βρισκόταν σε οικονομικό και εθνικό εκτροχιασμό η Ευρώπη όχι μόνο δεν πήρε μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης αλλά απαίτησε από την χώρα μας να γίνουν ακόμα περισσότεροι οι κάθε λογής εισερχόμενοι ορκισμένοι ταλιμπάν.

// Την ώρα που η ευρωπαϊκή ένωση ορίζει ευρωπαϊκά σύνορα, την ώρα αυτή τοποθετεί έξω από αυτά, τα δικά μας σύνορα, λέγοντας ότι, δεν εμπλέκεται σε γειτονικές απειλές και αψιμαχίες, οι οποίες προέρχονται από τούρκους, αλβανούς και σκοπιανούς, καταργώντας στην ουσία την χώρα μας από την ένωση τους.

// Ξαφνικά και από το πουθενά ένα κρατίδιο, δηλαδή τα Σκόπια, με μόλις 20 χρόνια ζωής, καταργεί με το έτσι θέλω, την συμπαράσταση των ανθελλήνων προδοτών, την ανοχή της ευρωπαϊκής ένωσης, την ανεκτικότητα του ΟΗΕ, την σκοπιμότητα των αμερικανών, την δολιότητα των τούρκων και το αιμοδιψές των αλβανών την ιστορία χιλιάδων ετών της χώρας μας, ζητώντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, την κατάργηση του κράτους μας, της ιστορίας μας και του τόπου μας.

// Ξαφνικά και από το πουθενά, κάτοικοι και πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι πληρώνονται και απολαμβάνουν τα όποια καλά του τόπου, ξεσηκώνονται και κυκλοφορούν με ανεξάρτητη σημαία, ύμνο, γλώσσα και τοπική εξουσία, καταργώντας κυριολεκτικά με την ανοχή μας, τον τόπο μας και το κράτος μας.

// Ξαφνικά και από το πουθενά, οι γειτονικές εχθρικές φυλές, με τις οποίες έχει την ατυχία να συνορεύει η χώρα μας, ζητούν από εμάς, την ευρωπαϊκή ένωση και από τα διεθνή δικαστήρια να τους επιστραφούν περιουσίες και εδάφη, που εμείς παράνομα κατέχουμε και αυτό το λένε και το απαιτούν από εμάς, που είμαστε το ποιο αρχαίο είδος ανθρώπων στην περιοχή και η χώρα μας είχε ως εδάφη της, πριν χιλιάδες ακόμα χρόνια, ολόκληρα τα ψευδοκράτη τους.

// Ξαφνικά οι αμερικάνοι αναγνωρίζουν, ξέροντας ότι είναι ιστορικό λάθος και ατόπημα, τα Σκόπια ως Μακεδονία, κατασκευάζοντας συγχρόνως την μεγαλύτερη στρατιωτική τους βάση στο εν λόγω κρατικό μόρφωμα, για να έχουν από εκεί την ευκαιρία να δημιουργήσουν το λεγόμενο μουσουλμανικό τόξο, στραγγαλίζοντας την Ρωσία και την χώρα μας.

Θα μπορούσα να σας παρουσιάσω εκατοντάδες στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν το σχεδιασμένο έγκλημα, το οποίο είχε ως θύμα την πατρίδα μας, αλλά το θεωρώ άσκοπο, διότι όλα αυτά τα γνωρίζετε πολύ καλά και καλύτερα από εμένα, αλλά όλοι μας τα αγνοήσαμε και γυρνούσαμε την πλάτη μας όταν αυτά γινόντουσαν και συνεχίζονται ακόμα να γίνονται και τώρα και παρόλα αυτά εμείς καθόμασταν και καθόμαστε άπραγοι και ανήμποροι στον καναπέ μας παρακολουθώντας σαν μακρινοί συγγενείς την ταφή και τον επικήδειο της πατρίδος μας.

Του ότι θέλουν δια καώς εδώ και χρόνια, οι ανθέλληνες και οι προδότες, να αποσχίσουν την Θράκη και την Μακεδονία από τον κορμό της μητέρας πατρίδος, αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό της χώρας και δεν αποτελεί πιθανών είδηση του ότι το αναφέρω εγώ, το ότι όμως αυτό το σχέδιο, η σενάριο περπατάει με αστραπιαίους ρυθμούς (βλέπε σκοπιανοί, τσάμιδες, μουσουλμάνοι Θράκης, ψευτομακεδόνες, τούρκικες απειλές, λαθρομετανάστες, πτωχεύσεις, διάλυση κράτους, Βλάχοι αλβανίας, προδοτικοί νόμοι και ψηφίσματα, αλλαγή και κατάργηση Ελληνικής παγκόσμιας ιστορίας) διότι η ανάγκη της οικονομικής και πολεμικής δύναμης του πλανήτη μας, για υλοποίηση αυτού του σχεδίου η σεναρίου έχει μεγαλώσει, γιατί έχουν μεγαλώσει και οι ανάγκες τους για τον παγκόσμιο πλούτο και την παγκόσμια εξουσία, αυτό πρέπει όχι μόνο να το θεωρήσουμε σαν είδηση, αλλά κυρίως σαν σειρήνα εθνικού συναγερμού.

Πατριώτες, όπως και να έχει θα επιχειρήσουν με όποιο κόστος να κάνουν ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο άλλος παράφρων της ιστορίας ο Χίτλερ, δηλαδή, να ελέγξουν την μοναδική γεωστρατηγική πλατφόρμα της Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Ασίας, δηλαδή την χώρα μας και να αποκτήσουν τον μεγαλύτερο παγκόσμιο ορυκτό πλούτο, που αυτήν την στιγμή ελέγχει η Ρωσία.

Το εάν πετύχουν τα σχέδια τους η όχι στο τέλος αυτό έγκειται στην δική μας και μόνο απόφαση και θέληση, με την οποία θα τερματίσουμε κάθε ανθελληνική και προδοτική προσπάθεια του οποιουδήποτε θέλει να καπηλευτεί τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα, αυτό όμως θα πρέπει να γίνει εχθές, διότι αύριο θα είναι αργά.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

2 σχόλια:

ohara.gr είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΡΟΥΒΛΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ.

ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΣΑΣ
ohara.gr είπε...

Πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ευρώπης, με συνεχείς ανταποκρίσεις από την Αθήνα, είναι εδώ και λίγη ώρα η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου να απομακρύνει 30.000 δημοσίους υπαλλήλους, τονίζοντας όμως πως αυτή η απόφαση καθυστέρησε έναν ολόκληρο χρόνο!

Το Γαλλικό Πρακτορείο κάνει λόγο για καθυστέρηση ενός έτους στην εφαρμογή των προφανών μέτρων, ήτοι την απόλυση 30.000 περιττών υπαλλήλων του δημοσίου τομέα, ενώ το Reuters επικαλείται δηλώσεις Έλληνα υφυπουργού ο οποίος ήταν παρών στο υπουργικό συμβούλιο, αναφέροντας πως η «Ελλάδα επιτέλους λαμβάνει κάποια μέτρα».

Αναφορικά με το σχέδιο του προϋπολογισμού που θα κατατεθεί αύριο στο κοινοβούλιο, τα ευρωπαϊκά ΜΜE τηρούν επιφυλάξεις, λόγω και τους αναθεωρημένου ελλείμματος που προκύπτει από τη βαθιά ύφεση της ελληνικής οικονομίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια