Powered By Blogger

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Επιστολή προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Κύριε Μπεγλίτη,


Είπατε ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας, σχετικά με την προχθεσινή συγκέντρωση των αποστράτων των ΕΔ και την άστοχη κατά τη γνώμη μου ενέργεια εισβολής μερικών (επί συνόλου 1500 + συγκεντρωθέντων εισήλθαν περί τους 100 και πάλι κακώς) θερμόαιμων στον προαύλιο χώρο, τα παρακάτω:....


“Σέβομαι απόλυτα τους αποστράτους. Είναι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων με μια πραγματικά πολύ σημαντική στρατιωτική διαδρομή. Έχουν υπηρετήσει την πατρίδα και σε δύσκολες συνθήκες. Δεν αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα σε κανέναν, όντας συνταξιούχος, να θέλει ακόμη και από την καθόλα σεβαστή θέση του συνταξιούχου να έχει άποψη επί παντός επιστητού για τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι απόστρατοι είναι συνταξιούχοι, όπως και πολλοί άλλοι κλάδοι εργαζομένων και κρατικών λειτουργών στην Ελλάδα”.

Θα μου επιτρέψετε να σας απαντήσω ως απόστρατος των ΕΔ κάτι που δεν σας υπενθύμισαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης. Αυτά ασφαλώς τα λέτε εκ του ασφαλούς, διότι προΐσταστε ενός υπουργείου που τα ένστολα στελέχη του ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ κλπ.
Διότι σε άλλη περίπτωση (αν πχ το είχε κάνει το πολιτικό προσωπικό του ΥΕΘΑ) και από άλλη θέση υπουργού σε οποιοδήποτε άλλο υπουργείο δεν θα τολμούσατε να διανοηθείτε να πείτε όσα είπατε και να εκτοξεύσετε απειλές περί βιαίας απομάκρυνσης κλπ.
Θα τα λέγατε στο κύριο Φωτόπουλο της ΔΕΗ ή σε άλλους πρωτοκλασάτους συνδικαλιστές νυν και πρώην, που τους τρέμετε και δεν παίρνετε αποφάσεις σαν υπουργικό συμβούλιο; Δεν νομίζω.
Αυτό δε τον υπαινιγμό σας περί διαφόρων γραφομένων από αποστράτους στα διάφορα blogs δεν τον καταλαβαίνω και εξάλλου δεν γράφονται μόνο από απόστρατους. Αλλά και όσα γράφονται η κατάληξη είναι πάντα η ίδια .
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΣΑΣ, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΝΟΩ, ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝ ΕΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

http://kanena2010.blogspot.com/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ-ΤΟ ΚΕΡΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΤΟΥ 7ΚΕΦΑΛΟΥ ΘΗΡΙΟΥ-ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ Η ΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΕΓ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 666 ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ+
+++ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ +++
ΑΝΤΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΠΑΙΤΕΣ
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ε ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ο Ι5(ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ)ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΕΓΛΗΤΗΣ Ο ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚ-ΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ Η ΑΔΕΛΦ-ΑΡΑ ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ? ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ? Η ΜΗΠΟΣ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝΕ?
Ανώνυμος είπε...

ας μας πει καποιος τι εγινε η συγκεντρωση των λοκ και ουκ στο συνταγμα
Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει να δει τα κομάντα στο σύνταγμα και την καταδρομική κατάθεση στεφάνου στον άγνωστο στρατιώτη, ολόκληρο το βίντεο εδώ:
http://youtu.be/HP_vLo7YaFw
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον «κύριο» Μπεγλίτη και την παρέα του.
Ανώνυμος είπε...

χεστηκε η φοραδα στ`αλωνι.......οταν οι μπατσοι εριχναν ληγμενα τον ιουνιο οι ``μαγγες ``που ηταν??????
Ανώνυμος είπε...

Έτσι..εε !!!!
Πρωκτικό απόβλητο του gay πρωκτού
του Παπατζή...εεεε ;;;;

και ο πράκτορας ρε ΑΛΗΤΗ, τί ρόλο πάιζει;;
____________________________________________
Στην Τουρκία ως σύμβουλος του πρωθυπουργού
ο Άλεξ Ρόντος.

Ο Άλεξ Ρόντος εξακολουθεί να εμφανίζεται ως σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γ.Παπανδρέου, παρά τις επίσημες διαψεύσεις στις οποίες είχαν προβεί η κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών, ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
Τελευταία εμφάνισή του σε συνέδριο που έγινε στην Τουρκία όπου παρουσιάστηκε με το ταμπελάκι “Advisor Greek Prime Ministry”.

Κι αυτό παρά το ότι η κυβέρνηση διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι ο πρωθυπουργικός παλιόφιλος δεν έχει κανέναν θεσμικό ρόλο. Προφανώς ισχύει αυτό που η Πωλίνα Λάμψα (μεταξύ πολλών άλλων) είχε πει στην πρεσβεία των ΗΠΑ .
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Σπέκχαρντ, που διέρρευσε στα wikileaks, η Λάμψα του είχε πει ότι ο Άλεξ Ρόντος δρα ως άτυπος σύμβουλος μακριά από το προσκήνιο και πως έχει αναλάβει ειδικούς ρόλους και αποστολές.
Στο ίδιο τηλεγράφημα η Λάμψα μιλούσε για ύπαρξη μυστικής διπλωματίας.

Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι τα αυτονόητα:
Ποιος πληρώνει τον –μη θεσμικό- Άλεξ Ρόντο
για τις ειδικές αποστολές που έχει αναλάβει ; Ποιος τον διόρισε και ποιος του πλήρωσε τα έξοδα και τη μετακίνησή του στην Τουρκία ;
Aπό ποια κονδύλια μισθοδοτείται ;

Όσοι πάντως πιστεύετε ότι Δ Ε Ν ασκείται μυστική διπλωματία. Όσοι μάλιστα πιστεύετε ότι η ”κυβέρνηση” του ΠΑΣΟΚ..Δ Ε Ν ξεπουλάει την Ελλάδα, μάλλον χρειάζεστε γιατρό....
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ μάλιστα......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια