Powered By Blogger

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Δεν θα αφήσουν τίποτα..Πάνε να ξεπουλήσουν ότι μας έχει απομείνει…

Αναρτήθηκε από τον/την cretanpatriot στο 15/10/2011
 
 
 
 
 
 
2 Votes
Οκτωβρίου 15, 2011
Δεν μας έφτανε το φέσι των 110 δις, η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και η υποθήκευση της κρατικής περιουσίας..
Μας ετοιμάζουν και νέο δάνειο 100 δις.
Μιλάμε για νέο ξεπούλημα με έκδοση ομολόγων, με εγγύηση τα “ασημικά” και την “προίκα” μας (όσα μας έχουν απομείνει).
Κάθε φορά που το κράτος θα έχει τη ρευστότητα για την αποπληρωμή των ομολόγων, θα είναι σε θέση να ανακτήσει την κατοχή της περιουσίας του, όπως η συμφωνία ομολόγων θα υπαγορεύει.
Όλα τα πιο πάνω δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μας..


 
αναφέρονται  σε δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ  και του Reuters.
Διαβάστε την μετάφραση του άρθρου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ
“Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα μεταβεί στη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης στο τέλος του μήνα, με μια πρόταση για χρήση της δημόσιας περιουσίας μέσω της έκδοσης ομολόγων που θα μπορούσε να μειώσει το δημόσιο χρέος έως και κατά 50-60% του ΑΕΠ της χώρας, ενώ σε συνεργασία με το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, το υπουργείο Οικονομικών έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τις κρατικές εταιρίες, για το πως θα αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο η ακίνητη περιουσία τους.Τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός έχει μελετήσει πρόταση «Κ» (proposal by the “K” initiative), από μια μη κυβερνητική οργάνωση. Η πρόταση επιτρέπει στην Ελλάδα να εκταμιεύσει άμεσα τα κεφάλαια έως 100 δισ. ευρώ από τη χρήση περιουσιακών της στοιχείων. Η πρόταση θυμίζει το σχέδιο αναδιάρθρωσης “Eureka” που επεξεργάστηκε η Γερμανία πριν από λίγες εβδομάδες.
Η πρόταση αυτή βασίζεται στη δημιουργία των 15 εταιρειών που θα αποκτήσουν την κρατική περιουσία σε ομάδες, μετά την αποτίμηση τους. Κάθε εταιρεία στη συνέχεια θα προχωρήσει στην έκδοση ομολόγων, με την εγγύηση του κράτους και διάρκειας 10 ετών ή και περισσότερο. Τα ομόλογα θα αγοράζονται από ιδιώτες επενδυτές, τράπεζες ή ακόμη και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF). Όταν ωριμάζουν τα ομόλογα, το κράτος μπορεί να επιστρέψει την αξία τους και να επανακτήσει την ιδιοκτησία των ακινήτων, διαφορετικά θα μετατραπούν σε μετοχές των εταιρειών που τις έχουν στην κατοχή τους και ελέγχονται από τους κατόχους ομολόγων για τα καλά.
Κάθε φορά που το κράτος έχει τη ρευστότητα για την αποπληρωμή των ομολόγων, θα είναι σε θέση να ανακτήσει την κατοχή της περιουσίας του, όπως η συμφωνία ομολόγων θα υπαγορεύει.”
Η πρόταση “Κ” κατά πάσα πιθανότητα αφορά στην μελέτη Μαρτ.2011 του ΙΟΒΕ που αναφέρεται στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τη διαχείριση του χρέους.
Επί της ουσίας, το Δημόσιο θα εισφέρει τα ακίνητα και οι ιδιώτες θα βάλουν τα κεφάλαια έχοντας τη διαχείριση των επενδύσεων, οι οποίες θα υλοποιηθούν μέσω fast track.
Πιο αναλυτικά, θα καταγραφούν τα διαθέσιμα ακίνητα (και των ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων) και από αυτά θα επιλεγούν όσα είναι αξιοποιήσιμα και ελεύθερα βαρών.
Την είδηση επιβεβαιώνει και το Reuters  που αναφέρει:
“ATHENS (Reuters) – Greece could use state-owned real estate assets as collateral for new bonds to raise more than 100 billion euros ($138.7 billion), under a proposal put forward by a leading Greek think-tank and a former conservative minister, newspapers reported.
The daily Kathimerini said the proposal from the Foundation for Economic and Industrial Research would allow Athens, which has been shut out of bond markets, to convert a substantial share of its public debt into a new form of asset-backed bond.”

7 Σχόλια to “Δεν θα αφήσουν τίποτα..Πάνε να ξεπουλήσουν ότι μας έχει απομείνει…”

  1. diaforos είπε

     
     
     
     
     
     
    Rate This
    Δείτε γιατί γίνονται όλα αυτά.
    Το γιατί που δεν μας έχουν πει.
    Και να υπάρχει λύση για το πρόβλημα της πατρίδας μας. Αξίζουν 5 λεπτά για να το καταλάβετε.
    Η Σύμβαση Cooper που δέσμευε τον ορυκτό πλούτο της πατρίδα μας για 70 χρόνια έληγε το 2010.
    Μάλλον οι όροι της δεν ήταν αρκετά ευνοϊκή για τους πετρελαιάδες αφού αν δείτε το ΦΕΚ της χούντας όριζε μεταξύ των ανταλλαγμάτων και τη φορολόγηση του με 50% ναι καλά είδατε με 50%.
    Το επόμενο και τελευταίο ΦΕΚ επί Σημίτη κατέβασε τη φορολόγηση στο 40% που επίσης ήταν αρκετά υψηλό.
    Η πατρίδα μας θα μπορούσε να γίνει το επόμενο DUBAI δηλαδή μηδενική φορολόγηση για τους πολίτες της και να έχει πολύ υψηλές παροχές για παιδεία – υγεία και πολιτισμό.
    Δείτε τα παραπάνω αναλυτικά και με video εντός του Κοινοβουλίου στο http://diaforos.blogspot.com/2011/10/cooper.html
  2.  
     
     
     
     
     
    Rate This
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ μέσω τοΚΙΝΗΤΟ…6981890448 γιατί σε λίγες μέρες θα είμαι στο Μόναχο και να δώσει την εντολή στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ να έρθει σε επαφή μαζί μου εκεί στη σελίδα μου η στο τηλέφωνό μου…7193695. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ…
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΑ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑ.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ αλλά ειδικά με την ΒΑΥΑΡΙΑ και την ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΦΙΛΛΑΝΔΙΑΣ στην οποία θα είμαι τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ για 2 εβδομάδες και θα ήθελα να συνανήσω τον επίτροπο ΟΛΙ ΡΕΝΤ γιατί ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΕ ΜΑΝΑ ΦΙΛΛΑΝΔΕΖΑΚΑΙ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ και όταν αυτός μιλησειστα ΦΙΛΛΑΝΔΙΚΑ και πει στον ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ ΟΛΙ ΡΕΝΤ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ…ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ ΦΙΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΤΟ ΟΛΙ ΡΕΝΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΣΟΚΚΟΛΑΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΧΑΡΣΤΩ και πρίν λές μέρες μου πήρε τηλέφωνο και μου είπε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ και αυτό του το έμαθε η ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και σήμερα συνταξούχος την οποία γνώρισα και εγώ το 2010.
    ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΧΡΗΔΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΡΑΚΙ ΠΡΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΛ ΒΓΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ κάτι που θα βοηθήσει μπολύ στην εξάπλώση της ελληνικής σκέψης.
    ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ όπου στο βιβλίο μου ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΟΙ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΦΕΟΝΤΡΟ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΚΥ όποου μέσα υπάρχει η φωτογραφία του.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗΞ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΤΗΣ.
    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ…WENN DIE DEMÜTIGEN SPRECHEN. Tahnasis Thmiopoulos
    http://WWW.novumeco.com. und http://WWW.amazon.de in DEUTSCHE BIBLIOTHEK BERLIN.
    Hotmäil..athimiopoulos@hotmail.de
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    KITTOS OLI RENT…DANKE WOLFGANG SOIBLE UND ANGELA MERKEL UND ANDERE FREUNDE VON HELLAS.
    GRIECHENLAND BRAUCHEN HILFEN BITTE HELFEN SIE UNTS. ALLE FÜR EINE UND EINE FÜR ALLE.
    VERBREITEN DIE GRICHISCHE DENKEN. ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΟΦΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΤΡΟΓΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
  3.  
     
     
     
     
     
    Rate This
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ… ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΥΑΥΡΙΚΗ.
    Το 1960 όταν ήρθα για πρώτη φορά στη Γερμανία στην πολιτεία ΧΕΡΝΕ στη βόρεια τότε Δυτική Γερμανία δούλεψα μόνο για τρεις μήνες στα ανθρακωρυχεία και μετά με διώξανε με επιστροφή στην Ελλάδα και μετά τέσσερα χρόνια πήγα ξανά και εργαστηκα σνα τουρίστας 1964-1965-1996 από όπου ξεκινάνε και τα συντάξιμα μου χρόνια. Το 1964 αρχές με γύρισαν πίσω στα σύνορα του Σαλτσμπουργκ γιατί έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια για να ξαναπάω…
    Εφυγα ξανά στην Ελλάδα γιατί δεν μπορούσα να ενσωματωθώ στην γερμανική κοινωνία, και έφυγα εν τη θελήσει μου ξανά στην Ελλάδα μέχρι το 1968 τον Δεκέμβριο μήνα που πήγα ξανά με εργατικό συμβόλαιο μέσου ενός γκαράζ αυτοκινήτων της περιοχής ΜΠΛΑΙΧΑΧ και εργάστηκα για λίγα χρόνια στην φίρμα ΜΠΟΣ και κατά το 1971 με 92 εγκαταστάθηκα για πάντα στο Μόναχο Βαυαρίας όπου ενσωματόθηκα μέσα σε λίγα χρόνια με την γερμανική κοινωνία…κάτι που άργησα να καταλάβω και το οποίο περιγράφω αναλητικά στα βιβλία μου γιατί το 1973 κυκλοφόρισα το πρώτο μου βιβλίο και από τότε είμαι μόνιμο μέλος του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ. Σήμερα έχω βκυκλοφορίσει 26 βιβλία στην ελληνική γλώσσα κακήν και
    γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις διώκουν την ελληνική σκέψη ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ για την δημιουργία του αυριανού πολιτη ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ.
    ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ Ο ΞΕΝΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ περιγράφω τη ζωή των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΕΓΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ κάτι που ο Γερμανός συγγραφεάς δεν θα μπορούσε να τολμήσει καν.
    Thnasis Thmioopoulos DER FREMDE GRIECHE. (Griechische Gastarbeiter in Deutschland).
    DEUTSCHLAND ZWEITE MUTTER LAND.
    ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΙΩΔΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΙΑ ΜΟΥ ΤΣΕΠΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΟΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ…
    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΟ ΝΟΥΜΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ.
    ΜΕΝΩ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ 4 ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΣ ΥΠ*ΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΑΝΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΩ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΠΟΝΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
    Γνωρίζω την Γερμανία αλλά ειδικά την ΒΑΥΑΡΙΑ και το ΜΟΝΑΧΟ και είμαι επιρεασμένος από τον ΦΡΑΝΤΣ ΓΙΟΣΕΦ ΣΤΡΑΟΥΣ και τον αξέχαστο ΧΑΝΤΣ ΚΛΕΙΝ αν θυμάμε καλά… ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΤΡΑΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΒΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Παλιά έγραφα τα πρώτα μολυ στιχάκια στη γερμανική γλώσσα καθώς περπατουσα μέσα στις στράτες του Μονάχου όπου έφαγα όλα τα νιάτα μου, αλλά είπια και πολλές μπίρες στην ΟΚΤΟΜΠΕΡ ΦΕΣΤ και στα χωριά του ΑΛΓΚΟΙ, ΜΠΛΑΙΧΑΧ, ΙΜΕΝΣΤΑΤ,. ΜΠΛΑΙΧΑΧ, ΣΟΝΤΟΦΕΝ, ΟΥΛΜ ΚΕΜΠΤΕΝ κ.λ.π.
    ΕΓΡΑΦΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΙΧΑΚΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΗEUTE IST SAMMSTAG
    EINE RUHIGE TAG
    UND ICH BIN ALLEIN
    IN DIESSE STADT.
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΣΥΧΙΑ. ΚΑΙ ΓΥΡΙΧΩ ΜΟΙΝΟΣ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΣΤΙΧΑΚΙ.
    ICH BIN RNTER VON BEUF.
    ICH BIN RENTER VON BERUF..PALT VERÜCKT UND PALT KAPPUT..
    SCHNUPFEN…SCHNUPFEN IMMER SCHUPFEN
    UND AM SCHLUSS BIN ICH WIE EINE PLASTIK PUPPEN.
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟS ΤΡΕΛΟΣ
    ΘΑ ΜΙΑΖΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΙΑ.
    Μετά από χρόνια πολλά έγραψα και ένα βιβλίο στα γερμανικά το οποίο θα κλυκλοφορίσει μαζί με τα άλλα βιβλία στη γλώσσα την γερμανική και είναι το…DIE VAGABUNDEN…GELD SEX UND LÜCKEN.Roman.
    WENN DIE DEMÜTIGEN SPRECHEN. Roman..über http://WWW.novumeco.com IN AUSTRIA…UGARN…SCHWEIS..SPAIN UND GERMANY..
    ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ γιατί αν η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ τότε η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ.
    Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    Παρακαλώ την ευρωπαική επιτροπή και ειδικά την γερμανική κυβέρνηση να έρθει σε επαφή μαζί μου αν θέλει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ… ΚΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ.
    An 26.10.11 bin ich in München und bleiben bis Mai 2011.
    Thanasis Thimiopoulos… Cimbernstrase 10.81377 MÜNCHEN GERMANY. tel…089-71936 95 und E-mail..athimiopoulos@hotmail.de
    ICH BITTEN SIE MEINE LIEBER DAMMEN UND HERREN MIT MIR ZU VERBINDUNG KOMMEN.
    GRIECHENLAND HATTE VIELE FREUNDE UND DIER GUTE SIND DIE DEUTSCHE.
    MEINE BLUT IST VERMIST MIT DEUTSCHE BLUT WENN ICH HABE EINE ENGELIN HALB DEUTSCH HALP GRIECHISCH.
    WIR MUSS HELFEN UNSERE ENGEL KINDER FÜR IMMER UND EWIGEIT UND JETZ IST ZEIT.
    WIR BRAUCHEN DEUTSH GRIECHSCH FREUNDSCHAFT..
    ICH BIN DABEI. DAMALS UNSERE OPPA MACHEN GRIEG ABER HEUTE SEIT JARHE LANG ARBEITEN ZUZAMEN IN EINE DEUTSCHE STADT….MÜNCHEN DIE WELTSTADT MIT HERTZ.
    ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.
  4.  
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ….ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    ======================================================
    Picture >>>>>>>>> http://www.akis2010.net/uploads/6/5/0/5/6505921/9127923.jpg?1318683786
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
    Μελισσών 10,ΤΚ 14564 , Κηφισιά , Αττική, Τηλ&Φαξ:211-7000036
    E-mail: 2010akis@gmail.com και info@akis2010.net
    Blog: http://www.akis2010.blogspot.com και Site: http://www.akis2010.net
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Νο 2
    Αγαπητοί συνάδελφοι,
    Έκπληκτοι και άναυδοι παρακολουθήσαμε από το βήμα της Βουλής τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και πρώην ΥΠΕΘΑ κο Βενιζέλο να «φτύνει» με απερίγραπτο κυνισμό όλους εμάς που υπηρετήσαμε την Πατρίδα για 25, 27, 29, 31, 32,314564 πραγματικά ή και πλασματικά χρόνια επειδή είμαστε κάτω των 55 ετών.
    Ακούσαμε να μας εξομοιώνει με όλους τους δημοσίους υπαλλήλους , παραγνωρίζοντας ουσιαστικά την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του δικού μας λειτουργήματος.
    Κε Υπουργέ σας προσκαλούμε να πάτε στους Τάφους του Ηλιάκη , του Γιαλοψού, του Παπασπύρου, του Δερμάρη , του Καραθανάση ,του Γκιώκα, του Μαντατζή, του Παπαναστασίου του…., του…., του…… , του……, του……, του…., του…… , του….., του ……… και να απευθυνθείτε σ΄ αυτούς για την απηνή δίωξη εναντίον ΤΟΥΣ που ετοιμάζετε.
    ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55!!!!!
    Να τους πείτε αυτά που λέτε επισήμως και να είστε βέβαιος ότι θα σας απαντήσουν κι αυτοί ανάλογα.
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    Ατέλειωτες ώρες εργασίας χωρίς αμοιβή, μετακινήσεις με διάλυση οικοσκευών και ανυπολόγιστη ψυχική διατάραξη της οικογενείας μας, πληρωμές ενοικίων, πτήσεις , καταδύσεις, πτώσεις με κίνδυνο της ζωής μας ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ.
    Με νομοθετικά τερτίπια και αντισυνταγματικούς διαχωρισμούς μας στοχοποιήσατε και τώρα μας εκτελείτε.
    Δεν ζητάμε καμία προνομιακή μεταχείριση έναντι των υπολοίπων δοκιμαζόμενων Ελλήνων πολιτών όπως σκόπιμα και αντιδημοκρατικά παρουσιάζεται το θέμα μας. Ζητάμε ίση μεταχείριση και αναγνώριση του έργου μας προς την Πατρίδα καθώς και την εφαρμογή των νόμων που αυτή τη στιγμή με εντολές ξενόφερτων προστατών καταλύετε.
    Ούτε αυτό το καταλάβατε. Και συνεχίζετε την δίωξη εμφανιζόμενος μάλιστα και σαν τιμητής της περιφρούρησης των Στρατοπέδων μας.
    Έλεος πια με την υποκρισία και την κοροϊδία.
    Αφού λοιπόν αναδρομικά και αντισυνταγματικά μας αφαιρείτε τα όσα με τον κόπο μας κερδίσαμε, δεχόμαστε να συμψηφίσουμε την αμοιβή μας για υπερωριακή απασχόληση με τις εισφορές ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;
    Τα πλασματικά χρόνια κε Υπουργέ είναι κατ’ ευφημισμό πλασματικά, είναι απολύτως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Είναι ένα «αντίδωρο» της Πολιτείας γιατί δεν ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.
    Ούτε αυτό το αναγνωρίζετε κε Υπουργέ.
    Προφανώς κατά την τελευταία επίσκεψή σας σε κάποιο ακριτικό φυλάκιο, ή σε μια βόλτα σας εν πλώ στο Αιγαίο με 7 μποφόρ, ή σε κάποια πτήση ή πτώση σας με εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες καταφέρατε να το διαπιστώσετε.
    Αγαπητοί συνάδελφοι,
    Ο κος Βενιζέλος και ο κος Μπεγλίτης μας υπέδειξαν ποιος δρόμος μας απέμεινε. Ο δρόμος της δράσης και της κινητοποίησης. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!!!! Και όσοι συνάδελφοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα τους σώσει κάποιος άλλος ή ότι δεν μας ταιριάζει το πεζοδρόμιο και οι αγώνες ας καθίσουν στον καναπέ τους κι αλλοίμονο σ’ αυτούς .
    Αν και τώρα δεν ξεσηκωθούμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν και τώρα δεν δείξουμε τη δύναμή μας τότε «καλά μας κάνουν».
    Ας αφήσουμε λίγο τη μάχη του πληκτρολογίου κι ας δώσουμε τη μάχη στο «πεδίο»
    19 Οκτωβρίου 2011 στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους συναδέλφους να προσυγκεντρωθούμε και στη συνέχεια να συνενωθούμε και με τους άλλους συναδέλφους εμπρός από την παλιά Βουλή ( άγαλμα Κολοκοτρώνη) που θα έρχονται από διάφορα σημεία. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε προς το Σύνταγμα μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες και θα πάμε προς τη Βουλή. Λεπτομέρειες θα σας κοινοποιηθούν μέσω των ιστοσελίδων μας μετά τη σύσκεψη του Συντονιστικού μας οργάνου την Δευτέρα το απόγευμα.
    ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ
    Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011
    Για την Α.Κ.Ι.Σ
    Ο Πρόεδρος
    Ανχης ε.α Χρήστος Γ. Χρηστίδης
    Αναρτήθηκε από Βετεράνος στις 11:04 μ.μ.
    Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/blog-post_1051.html#ixzz1at1NQ84v
  5.  
     
     
     
     
     
    2 Votes
    Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011
    Το νέο είδος πολιτικού απατεώνα, έχει ονοματεπώνυμο : Ευάγγελος Βενιζέλος
    ============================================================
    Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011, ο Βενιζέλος, από του βήματος της βουλής, είπε ότι στο άρθρο 28 του Συντάγματός μας, προβλέπεται πως η Ελλάδα μπορεί να παραχωρεί συνταγματικά προβλεπόμενες αρμοδιότητες της Bουλής, της Κυβέρνησης, των δικαστηρίων σε όργανα διεθνών οργανισμών, στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΟΝΕ.
    Εκείνο που «ξέχασε» να πει, είναι ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ψηφιστεί σχετικός νόμος με πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών, δηλαδή από 180 βουλευτές.
    Νομίζω ότι πρέπει, από αύριο κιόλας, ο ντε μεκ συνταγματολόγος Βενιζέλος, να ξανακαθίσει στα θρανία, και να ξαναδιαβάσει το Σύνταγμα και τους νόμους. Όμως μέχρι να «φρεσκαριστεί» η μνήμη του και να μπορέσει να αρθρώνει λόγο από του βήματος της βουλής, αν βρεθούν κάποιοι πολίτες να τον τιμήσουν ξανά με την εμπιστοσύνη τους, ας βρεθεί ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΣΤΩ, να του τρίψει το Σύνταγμα στην μούρη.
    Διαβάστε τώρα, από τα πρακτικά της βουλής τι ακριβώς είπε ο Βενιζέλος, και τι προβλέπει η σχετική
    συνταγματική διάταξη, που επικαλέσθηκε κατά το ήμισυ, «ξεχνώντας» να αναφέρει την προϋπόθεση της πλειοψηφίας των 180 βουλευτών.
    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
    ΙΓ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΣΥΝΟΔΟΣ Γ΄
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ι΄
    Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011
    “Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο γηραιός, τον οποίο πάντα μνημονεύετε με πάρα πολύ μεγάλη τιμή – και καλά κάνετε και αυτό κάνουμε όλοι στην Αίθουσα αυτή – είχε εισηγηθεί στο Σύνταγμα του 1975 μία κορυφαίας σημασίας διάταξη, που δεν έχει αλλάξει έκτοτε, το άρθρο 28, που προβλέπει στην παράγραφο 2 ότι η Ελλάδα μπορεί να παραχωρεί συνταγματικά προβλεπόμενες αρμοδιότητες της Bουλής, της Κυβέρνησης, των δικαστηρίων σε όργανα διεθνών οργανισμών, στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΟΝΕ. Το ίδιο άρθρο στην παράγραφο 3 προβλέπει ότι η Ελλάδα μπορεί να αποδέχεται περιορισμούς στην εθνική κυριαρχία, αν αυτοί απορρέουν από λόγους προστασίας του εθνικού συμφέροντος. Κλασική περίπτωση περιορισμού της εθνικής κυριαρχίας είναι η συμμετοχή στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, όπως είπαμε ρητά το 2001 με συντριπτική πλειοψηφία στην αναθεώρηση του Συντάγματος.
    Πώς μπορεί να μετέχει κάποιος σε μία τέτοια διαδικασία, να έχει ένα νόμισμα, να έχει μία Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να περιμένει να αντλήσει κοινοτικούς πόρους για τα προγράμματα τύπου ΕΣΠΑ ή τύπου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και να μην αποδέχεται ότι εκχωρεί ένα μέρος της κυριαρχίας του και αναθέτει ένα μέρος των αρμοδιοτήτων του;”
    Τι προβλέπει το Σύνταγμα στο άρθρο 28 :
    1. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
  6. pikri sokolata είπε

     
     
     
     
     
     
    2 Votes
    Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011
    “Τύφλα νά’χει” η 21η Απριλίου – Ε.Βενιζέλος: Έφτιαξε δικό του Σύνταγμα!
    Καινοφανείς ερμηνείες του Συντάγματος, με θέσεις διαστρέβλωσης του περιεχομένου του άρθρου 28 και ακατάσχετη ψευδολογία σε ότι αφορά τις προβλέψεις των παραγράφων 2 και 3, ήταν το περιεχόμενο όσων εξέφρασε χθες στην Βουλή ο … συνταγματολόγος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ε.Βενιζέλος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στους ξένους από την κυβέρνηση.
    Πριν εισέλθουμε στην ουσία των όσων ειπώθηκαν χθες στην Βουλή και της σημασίας τους, να πούμε ότι είναι εξίσου εντυπωσιακό ότι ούτε ο ερωτών Γ.Καρατζαφέρης απάντησε σε όσα πρωτοφανή για υπουργό δημοκρατικής κυβέρνησης εξεστόμισε ο Ε.Βενιζέλος, ούτε η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αντιλήφθηκε τι είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Εκτός και αν συμφωνούν με το … ξέσκισμα του Συντάγματος και το ράψιμο στα μέτρα του Ε.Βενιζέλου.
    Ας δούμε λοιπόν τα πρωτοφανή που είπε στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στους ξένους:
    «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο γηραιός, τον οποίο πάντα μνημονεύετε με πάρα πολύ μεγάλη τιμή –και καλά κάνετε και αυτό κάνουμε όλοι στην Αίθουσα αυτή- είχε εισηγηθεί στο Σύνταγμα του 1975 μία κορυφαίας σημασίας διάταξη, που δεν έχει αλλάξει έκτοτε, το άρθρο 28, που προβλέπει στην παράγραφο 2 ότι η Ελλάδα μπορεί να παραχωρεί συνταγματικά προβλεπόμενες αρμοδιότητες της Bουλής, της Κυβέρνησης, των δικαστηρίων σε όργανα διεθνών οργανισμών, στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΟΝΕ.
    Το ίδιο άρθρο στην παράγραφο 3 προβλέπει ότι η Ελλάδα μπορεί να αποδέχεται περιορισμούς στην εθνική κυριαρχία, αν αυτοί απορρέουν από λόγους προστασίας του εθνικού συμφέροντος. Κλασική περίπτωση περιορισμού της εθνικής κυριαρχίας είναι η συμμετοχή στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, όπως είπαμε ρητά το 2001 με συντριπτική πλειοψηφία στην αναθεώρηση του Συντάγματος.
    Πώς μπορεί να μετέχει κάποιος σε μία τέτοια διαδικασία, να έχει ένα νόμισμα, να έχει μία Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να περιμένει να αντλήσει κοινοτικούς πόρους για τα προγράμματα τύπου ΕΣΠΑ ή τύπου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και να μην αποδέχεται ότι εκχωρεί ένα μέρος της κυριαρχίας του και αναθέτει ένα μέρος των αρμοδιοτήτων του;
    Αυτό, βέβαια, βασίζεται στην αρχή της θεσμικής ισοτιμίας των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΟΝΕ. Η θεσμική ισοτιμία, όμως, διαταράσσεται όταν κάποιο μέλος, όπως εμείς, δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μία δεινή δημοσιονομική κατάσταση και προκειμένου να αποφύγουμε τη χρεοκοπία, προκειμένου να αποφύγουμε την κατάρρευση της εθνικής οικονομίας και την κατάρρευση του ιδιωτικού τομέα, αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στο δανεισμό από τους εταίρους μας, ακόμη και στο δανεισμό από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που έχει ιδρυθεί για να βοηθά αναπτυσσόμενες χώρες του τρίτου κόσμου και της Λατινικής Αμερικής».
    Αυτή ήταν η θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, όπως καταγράφηκε στα πρακτικά της Βουλής. Και δεν διερωτήθηκε ούτε ένα κόμμα, πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια άρθρα στο Σύνταγμα της χώρας, τα οποία να … αυτό-αναιρούν το Σύνταγμα.
    Ας δούμε λοιπόν λέξη προς λέξη τι προβλέπει το άρθρο 28 και ειδικά οι παράγραφοι 2 και 3 που επικαλέστηκε ο Ε.Βενιζέλος:
    Άρθρο 28
    1. Οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. Η εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.
    2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
    3. Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.
    Ερμηνευτική δήλωση: Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
    Για την παράγραφο 2, το ψέμα που είπε και το «κατάπιαν αμάσητο» οι βουλευτές όλων των κομμάτων αφού κανένας δεν αντέδρασε, είναι εξόφθαλμο: «Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών».
    Πότε συνέβη αυτό; Πότε ψηφίστηκε συνθήκη ή συμφωνία που αναγνωρίζει σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα από τα τρία πέμπτα της Βουλής, δηλαδή 180 βουλευτές; Πότε; Ποτέ! Άρα δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται ο Βενιζέλος και η αναγνώριση σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιοτήτων που προβλέπονται από το Σύνταγμα από την κυβέρνηση, είναι 100% παράνομη!
    Εδώ δεν υπάρχει ούτε θέμα ερμηνείας, ούτε τίποτα. Απλή αριθμητική: Θέλει 180, δεν τους πήρε ούτε όταν ψηφίστηκε το Μνημόνιο, τέλος. Καμία αναγνώριση δεν είναι νόμιμη και όλες οι πράξεις της κυβέρνησης είναι αντισυνταγματικές και παράνομες.
    Πάμε και στην παράγραφο 3: Λέει ο Ε.Βενιζέλος: «Το ίδιο άρθρο στην παράγραφο 3 προβλέπει ότι η Ελλάδα μπορεί να αποδέχεται περιορισμούς στην εθνική κυριαρχία, αν αυτοί απορρέουν από λόγους προστασίας του εθνικού συμφέροντος. Κλασική περίπτωση περιορισμού της εθνικής κυριαρχίας είναι η συμμετοχή στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, όπως είπαμε ρητά το 2001 με συντριπτική πλειοψηφία στην αναθεώρηση του Συντάγματος».
    Δηλαδή πάλι ξεχνάει δυο μικρές … «λεπτομέρειες»: Πρώτον δεν έχει ψηφιστεί κανένας νόμος από την Βουλή, έστω με την απόλυτη πλειοψηφία των 151 βουλευτών που να αναφέρει ρητά ότι περιορίζεται η εθνική κυριαρχία και δεύτερον αν γινόταν αυτό θα γινόταν «με την αρχή της ισότητας και με τον όρο της … αμοιβαιότητας»
    Λέει η παράγραφος 3: «Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας».
    Δηλαδή εμείς θα έχουμε δικαίωμα να στείλουμε εκπροσώπους π.χ. στην Γερμανία και να απαιτήσουμε κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, μείωση μισθών, αύξηση φόρων κλπ!
    Ο νομοθέτης του τότε (το ίδιο άρθρο έμεινε και στα μετέπειτα Συντάγματα) δεν ήταν φυσικά ούτε εν δυνάμει προδότης, ούτε είχε καμία διάθεση να εκχωρήσει εθνική κυριαρχία. Έβαλε το συγκεκριμένο άρθρο ως θεμέλιο της για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και για τον λόγο αυτό παντού τονίζει ως προϋπόθεση τον όρο της αμοιβαιότητας.
    Δηλαδή θα εκχωρήσουμε εμείς όσα διακαιώματα εκχωρήσουν και οι άλλοι για να φτάσουμε στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
    Όχι για να ξεπουλήσουμε την χώρα, επειδή μια κυβέρνηση αποφάσισε να την χρεοκοπήσει!
    Άνοιξε λοιπόν ο Ε.Βενιζέλος μια συζήτηση, η οποία νομίζει ότι θα παιχθεί σε ένα προνομιακό χώρο για τον ίδιο λόγω ιδιότητας.
    Αλλά το Σύνταγμα του 1975 είναι σαφέστατο: Στην μία περίπτωση της παραγράφου 2 θέλει νόμο (δεν υπάρχει) και πλειοψηφία 180 βουλευτών (δεν υπάρχει) και στην δεύτερη παράγραφο θέλει ειδικό νόμο (δεν υπάρχει) και τον απαράβατο όρο της αμοιβαιότητας και ισότητας (δεν υπάρχει).
    Τι υπάρχει: Μια παράνομη κυβέρνηση που έχει παραβιάσει το Σύνταγμα της Ελλάδας, με όχι καλύτερο τρόπο απ’ότι το παραβίασε η κυβέρνηση που προέκυψε από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, με όποια ανάγνωση και αν το δει κανείς…
  7. από την olympiadα είπε

     
     
     
     
     
     
    2 Votes
    “Έρχεται” κοινωνική έκρηξη
    ==========================
    Οκτωβρίου 15, 2011
    20111015-145911.jpgΤα τελευταία γεγονότα και τα επεισόδια βίας που σημειώνονται καταδεικνύουν τη διαμόρφωση ενός εύφλεκτου κλίματος που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνική έκρηξη.
    Η ελληνική κοινωνία δείχνει εξαντλημένη από τη βαριά φορολογία και τα συνεχιζόμενα εισπρακτικά μέτρα. Οι νέοι άνθρωποι προσανατολίζονται σε λύσεις όπως η μετανάστευση ενώ οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα μηνιαία έξοδα. Η ανεργία καλπάζει, η πελατεία των ψυχιάτρων έχει αυξηθεί και τα ακραία φαινόμενα, όπως της λιποθυμίας μαθητών από ασιτία, διασπείρουν το φόβο και την ανασφάλεια για το αύριο.
    Τα στοιχεία της δημοσκόπησης της
    VPRC για τα «Επίκαιρα»,, που δημοσιεύονται στα «Επίκαιρα» αφορούν την προηγούμενη εβδομάδα αλλά είναι προφητικά αυτών που τελικά συνέβησαν.
    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της VPRC, το 86 % των ερωτηθέντων θεωρεί πιθανή την κοινωνική έκρηξη, ενώ μόνο το 9% δεν τη θεωρεί πιθανή. Όσον αφορά την περίπτωση προσωπικής διαμαρτυρίας το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων που φτάνει το 60%, δηλώνει πιθανή τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ποσοστό είναι υψηλό δεδομένης της «κοινωνικής αφασίας» των προηγούμενων ετών.
    Σε αυτό το κοινωνικό κλίμα έντασης και εξέγερσης είναι εξαιρετικά δύσκολο η κυβέρνηση να ισορροπήσει. Το πρόβλημα πολιτικής νομιμοποίησης γίνεται οξύ. Η διάλυση του ΠΑΣΟΚ είναι anteportas. Η προσφυγή στη λαϊκή εντολή είναι η μόνη δημοκρατική διέξοδος. Κάθε άλλη διαχείριση κινδυνεύει να βάλει τη χώρα σε ένα φαύλο κοινωνικό κλίμα τυφλής βίας. Γι’ αυτό και η κοινή γνώμη σήμερα τάσσεται υπέρ των εκλογών και υπέρ, βεβαίως, μιας νέας πολιτικής εντολής.
    ΕΠΙΚΑΙΡΑ

3 σχόλια:


  1. ΒΛΕΠΩ ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΤΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ E-MAIL... athimiopoulos@hotmail.de ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ Google TO OΠΟΙΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ WEB SEITE THN OΠOIA EKANA TOON IOYNIO TO 2O17 www.athanasios.thimiopoulos.com...και ..info@athanasios.thimiopoulos.com....
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ 26 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΝΕ ΑΝΟΙΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΑΣΤΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑ...ΕΚΕΙ Θ ΑΦΗΣΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΚΟΥΡΑΜΣΝΕΟ ΣΩΜΑ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΚΟΜΑ.

    Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ 2Ο ΜΕΡΕΣ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΩ ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΛΑΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΒΟΙ...ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΩΡΑ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ...

    ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΔΥΟ ΝΑ ΓΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΟΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...
    ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ...ΓΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΔΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΟΒΑΛ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ...

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΑΧΙΑΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666. ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΙΜΟΥΣ ΔΙΑΚΗΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΕΞΟΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ..

    ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.......... Α.Β.Τ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

    ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΜΠΡΕ.

    ΒΛΕΠΕ ΜΠΛΟΚ ΚΡΗΤΩΝ ΕΛΑΤΩΡΑ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΟΥ.

    www.athanasios.thimiopoulos.com

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΒΑΣΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGLE ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΟΙ ΛΥΚΟΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ...
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΛΟΚ.ΟΠΩΣ...ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ....ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ fecebook....ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΟΥ...ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ...ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ...ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2Ο18 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΛΕΙΤΟ.ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

    ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947....ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ Ε...ΜΑΙΛ....

    ΝΑΧΕ ΚΑΓΕΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΝΑ ΑΚΟΥΓΩ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΓΚΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ.

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.

    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΕΦΤΑ.

    ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
    ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ
    ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
    ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
    ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
    ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

    ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
    ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
    ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
    ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια