Powered By Blogger

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Τρέμουν την Δραχμή

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΘΕΛΗΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΡΑ !

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΑΝ...)

Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε  ΤΟ  Β Ι Ν Τ Ε Ο !!!

Στο βίντεο ομιλεί ο Οικονομολόγος κ. Γιώργος Αδαλής

Η συνέντευξη δώθηκε στις......
13 Μαίου του 2010 Δες Εδώ: http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/18-2010.html

lefana

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραπεζίτες + ΓΑΠ = Love for Ever..........
__________________________________
Τα έτη 2005-2010 οι Τράπεζες είχαν 43% του ελληνικού χρέους:
Μέσα σε δύο χρόνια ο ΓΑΠ κατάφερε

να ρίξει το ποσοστό τους στο 21% και του χρόνου θα είναι στο 16,8%!!

_____________________________________________
Αυτό εννοεί λοιπόν ο ΓΑΠ όταν λέει ότι χάνουν τα συμφέροντα και οι τράπεζες ;

Ότι από 43% του ελληνικού χρέους,
δηλ. 120 δις το 2010,
θα έχαναν κάποιο ποσοστό ενώ τώρα θα χάσουν κάποιο ποσοστό απ' το 17%, δηλ.
κάποιο ποσοστό απ' τα 60 δις
που θα κατέχουν το 2012 οι Τράπεζες ;...

_____________________________________________
Συμπέρασμα: Οι Τράπεζες με τις κινήσεις του ΓΑΠ κατάφεραν και μείωσαν στο μισό τις απώλειές τους απ' το ελληνικό κούρεμα...


Είναι μετά να μην είναι ερωτευμένοι μαζί του ;
FOR Ever !


φιλάκια

ηλίθια πασοκ και δουλικά συνεταιράκια
ΣΤΟΚΟΙ ληγμένοι και ξεραμένοι.
Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΑΚΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.......................
ΒΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!
MacGyver είπε...

1. Φόβο μετάδοσης φυγής από το ευρώ και άλλων χωρών. Ανησυχία για διάλυση της Ευρωζώνης (!! Στ'@ρχιδια μας)
2. Οι φόβοι αυτοί θα πιέσουν την ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου προκαλώντας πληθωρισμό (επίσης!!)
3. Στην Ελλάδα θα προκληθεί ύφεση 7,6%, η ανεργία θα φτάσει στο 18,5% και ο πληθωρισμός στο 20,2% (γιατί τώρα που είναι;)
4. Η μείωση των εισοδημάτων και της περιουσίας θα αντιστοιχεί σε ένα μέσο κατά κεφαλήν κόστος περίπου 10.000 ευρώ που υπολογίζεται σήμερα σε περίπου 90-100 δισ. για το σύνολο της οικονομίας (δεν πειράζει...θ'αντέξουμε άλλα δυο χρόνια. Μετά θα τα πούμε απ'την αρχή!)
5. Τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων στην Ελλάδα θα είναι διψήφια (ούτε δάνεια ούτε καταθέσεις θα μ'ενδιαφέρουν σε τέτοια περίπτωση)
6. Η απόδοση των 10ετών ελληνικών ομολόγων θα κυμαίνεται γύρω στο 14-15% (Τι μου λες ρε παιδί μου!)
7. Οι τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα θα υποχωρήσουν 10%, σε ετήσια βάση, και των εμπορικών ακινήτων κατά 25%. (Τώρα που μιλάμε , οι πραγματικές τιμές των παραπάνω έχουν πέσει πολύ περισσότερο , μέσα σε ένα χρόνο σωτήρων...)
8. Οι επιπτώσεις το δεύτερο έτος θα είναι ηπιότερες, ενώ από το τρίτο έτος αναμένεται ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας (Αν το'χαμε κάνει πριν ενάμισυ χρόνο , τώρα θα σηκώναμε κεφάλι σιγά σιγά)
9. Η Ελλάδα θα μείνει εκτός αγορών για περίπου 10 χρόνια (Ενώ τώρα εεε;;;)
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ είπε...

Ανώνυμος είπε..
NEOS MAKRYGIANHS είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ Π.Χ ΘΕΛΕΙΣ ΨΗΓΕΙΟ ΣΙΕΜΕΝΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ 500.000 ΧΙΛΑΔΕΣ ΔΡΧ ΘΕΛΩ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ 490.000 ΓΙΑ ΔΑΣΜΟ .ΠΑΡΕ ΠΙΤΣΟΣ ΜΕ 10.000 ΔΡΧ ΘΕΛΕΙΣ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΕΛΩ 13 ΕΥΡΩ ΔΑΣΜΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ TO ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 24.10.2011 Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ..ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΙ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΕΥΤΗ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ,ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΧ 100.000 ΕΥΡΩ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2.000.0000 ΕΥΡΩ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΧΕΙΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΗΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΙΚΩΦΑΝΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ 4.10 2011
ΚΑΙ ΤΩΡΑ 23.1ο.2011 ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.. ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΑΝΙΟΛΙΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΑΘΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΣΙΝΕΝΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΟΤΟΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΞΙΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ .ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ .ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ
ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΕΡΟΤΕΡΑ
Ανώνυμος είπε...

ME THN EPISTROFH STH DRAXMH UA FYGOYN MONOI TOYS OI LAUROMETANASTES KAI H EISAGVMENH EGKLHMATIKOTHTA KAI UA EPANELUEI TO OMOIOGENES STON PLHUHSMO
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
ΕΙΔΩΜΕΝ!

ΡΕ! ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!
ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΡΟΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.
ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

Με την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα,και άμεση χρεωκοπία,ο κώνστας σε ένα χρόνο θα ξανάχει δουλειά γιατί θα βγούμε στις αγορές,θα αποφευχθεί η δημευση περιουσιών,θα προχωρήσουμε σε ανάπτυξη τάχιστα,ο βραχνάς των εποίκων θα τελειώσει.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η Ο.Ν.Ε. ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ,ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.

DEFAULT NOW! ALL THE GLOBALISTS ARE AFRAID!

ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ GLOBO ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ,ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
AERAS EINAI είπε...

Λογιστικές εγγραφές δανείζουν, άϋλη ανατοκιζόμενη πίστωση πωλούν, με κλασματικά αποθεματικά (1 προς 10,προς 20, προς 30 από "αέρινα" χρήματα) χωρίς πλήρη αντίκρισμα και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας. (λιμάνια, αεροδρόμια, νερό, ορυκτό πλούτο κ.α)

Με την έξυπνη επινόηση των τραπεζιτών της "ex nihilo" δημιουργίας του χρήματος (εκδοτικό προνόμιο) μαζί με το σύστημα του κλασματικού αποθέματος των εμπορικών τραπεζών (Fractional Reserve System) σου περνάνε αόρατες αλυσίδες σκλαβιάς και σου καθορίζουν τις τύχες επιβάλλοντας δημοσιονομική λιτότητα, αύξηση της φορολογίας, τη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου και εξασφαλίζουν το αιώνιο χρέος.
Γιατί όταν εκδίδεις ομόλογα- δημιουργείς χρέος, όταν βγαίνεις στις αγορές - δημιουργείς χρέος, όταν δέχεσαι μια δανειακή σύμβαση - δημιουργείς χρέος και φυλακίζεις τα ζωή σου και τα όνειρα σου με τις αόρατες αλυσίδες τους.

O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια. Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι : τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες.

Η επιλογή της ελευθερίας από ένα "αέρινο" νόμισμα θα είναι δύσκολη και θα χρειαστεί δουλειά, γιατί μπορείς να δημιουργήσεις ελεύθερος κρατώντας τις τύχες στα χέρια σου, από το να είσαι ζητιάνος και δεμένος στις επιταγές και ορέξεις άλλων.
Με όλα τα παραπάνω, η απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα ενός δημοψηφίσματος όχι μόνο είναι εύκολη, άλλα και ξεκάθαρη...
http://www.scribd.com/oikonomia247
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ? ΣΤΟ ΓΡΟΣΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ.ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΡΟΣΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΤΩΡΑ?
Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΟΥ

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ
Κ
Ω
Λ
Ο
ΜΑΣ..ΧΑΝΟΥΜ.
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ MEGA ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.

ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΜΦΕΡΟΝ" ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ! ΟΥΣΤ!!!
Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι χειρότερο μπορoύμε να πάθουμε με την δραχμή , πείτε μου ! Προτιμάτε την οικονομική υποδούλωση και απεριόριστη φτώχεια από το εθνικό σου νόμισμα και την ανεξαρτησία σου ως οικονομία ? Με την δραχμή, ναι θα αντιμετοπίσουμε δυσκολίες όπως και οι προηγούμενες γενιές , αλλά για ένα καλύτερο μέλλον χωρίς περιορισμούς και υποχρεώσεις ! Με το ευρώ ναι μεν θα πληρώνεσε αλλά θα βλέπεις τον μισθό σου να συρρικνώνεται διαρκώς , και αυτό θα συνεχιστή όχι μέχρι το 2020 (που είναι το προσυμφωνιμένο) αλλά μέχει το 2030 διότι εντός της ευρωζώνης την ανάπτυξη θα την βλέπουμε μόνο με κυάλια ! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι περισότεροι ευρωπαίοι ηγέτες παραδέχτηκαν πως ήταν λάθος η ένταξη μας στο κοινό νόμισμα , όχι μόνο για τα ψευδή στοιχεία που έδωσε ο σιμίτης , αλλά και για την έλλειψη ανταγωνιστικότητας και αγοραστικής δύναμης !
Το εθνικο νομισμα εκτος του οτι προσφερη οικονομικη ανεξαρτησια στο κρατος , αποτελει και ενα "εργαλειο" που με σωστη διαχειριση μπορει να ανακαμψη την χωρα μας και να την οδηγηση σε αναπτυξη με τρελους ρυθμους.Αν παραμεινουμε στην ευρωζωνη , χωρις ανεξαρτητη νομισματικη πολιτικη , την αναπτυξη θα την βλεπουμε μονο με κυαλια ! Επιστροφη στην δραχμη τωρα με αυστηρές προυποθεσεις!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ,ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ=2584
Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ=2584
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ BANKRUN ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ 400ΔΙΣ ΕΥΡΩ 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟ 100ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΩΝ
Ανώνυμος είπε...

3:27 ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΗΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΗΣΧΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΝ 40ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ CDS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΩΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ,ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ!
Ανώνυμος είπε...

Η δραχμή ή ευρώ, αν δεν είσαι στον δρόμο του θεού, δηλαδή της ορθοδοξίας, δεν σε σώζει τίποτα...

ΑΜΗΝ
Ανώνυμος είπε...

H ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙ*******Α ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΡΤΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΟΡΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΜΒΕ ΤΩΡΑ ΧΛΥΔΑΝΕΡΓΕ ΓΥΡΝΑ ΠΗΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΙΝΙ ΣΟΥ
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 72 ΗΜΑΣΤΑΝ 2η ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,
ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ!!
ΤΟ 73 Η ΔΡΑΧΜΗ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,
ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ,ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια