Powered By Blogger

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Χάρρυ Κλύνν : “Ανοιχτή επιστολή στον Α. Σαμαρά : Στείλε τους στο διάολο…και πάμε…τώρα σε εκλογές…”

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Νοεμβρίου 22, 2011

(netakias-ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ)

Ανοιχτή επιστολή στον Α. Σαμαρά

Τα Ευρωκαθάρματα και τα ανδρείκελα των τοκογλύφων ξεπέρασαν όλα τα όρια, επιδιώκοντας με πολιτικά ανεπίτρεπτο και ηθικά κατάπτυστο τρόπο την καταρράκωση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Τα ξεκούδουνα της βρωμιάρας ΕΕ και του φασιστικού μορφώματος της Γερμανίας του Δ’ Ράιχ, με τα ναζιστικά κατάλοιπα Μέρκελ και Σόιμπλε, επιδιώκουν για μια ακόμη φορά να αλλάξουν ολοσχερώς τις πολιτικές και κοινωνικές δομές της Ευρώπης, βασισμένοι στη βρικολακιασμένη εθνοσοσιαλιστική έννοια του «ζωτικού χώρου», που τόσα δεινά συσσώρευσε στο παρελθόν στην ανθρωπότητα.

Πειραματόζωο στο καλά σχεδιασμένο σχέδιο οικονομικής εξόντωσης και προτεκτορατοποίησης του Ευρωπαϊκού Νότου, η «χρεοκοπημένη» Ελλάδα, θύμα του νέου οικονομικού και ηθικού ολοκαυτώματος που εκβιαστικά επιχειρείται.

Οι αλητοφασίστες της Ευρώπης γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα σχέδια τους θα ευδοκιμήσουν μόνο όταν καμφθεί το φρόνημα και τσαλακωθεί η Εθνική Αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και εκβιάζουν με συμμάχους τους θλιβερούς Παπανδρεομειοδότες, τους αχυροκαρατζαφέρηδες, τις Μητσοτακοντόρες και τους τραπεζοπαπαδήμους…

Αντώνη Σαμαρά, μην υπογράφεις το θάνατο της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.
Μη βάζεις την υπογραφή σου στον ενταφιασμό της Ελλάδας και της Ελληνικής ιδέας.

Πέταξε με τις κλωτσιές από το Μαξίμου τον προγραμματισμένο διαπραγματευτή της Goldman Sachs και δώσε τέλος στο κυβερνητικό έκτρωμα που παζαρεύει τις τύχες των παιδιών και των εγγονιών μας.

Στείλε τους στο διάολο, εκεί που εξάλλου ανήκουν, και πάμε εδώ και τώρα σε εκλογές…

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

http://harryklynn.blogspot.com/2011/11/blog-post_2099.html

13 Σχόλια to “Χάρρυ Κλύνν : “Ανοιχτή επιστολή στον Α. Σαμαρά : Στείλε τους στο διάολο…και πάμε…τώρα σε εκλογές…””

  1. nestrom είπε

    O Χάρυ κλυν είναι ο μοναδικός πνευματικός άνθρωπος που είναι παρών.
    Επίσης δεν κολώνει να σπάσει την αντίληψη ότι το πνεύμα μπορεί να συμπορευτεί μόνο με την αριστερά.
    Μακάρι να τον ακούσει ο Σαμαράς.

    • ΜΕΓΑΡΕΥΣ είπε

      ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ αντωνακι ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ
      ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΗΣ ΑΛΛΟ , ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ
      ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

  2. [...] πηγη [...]

  3. dim είπε

    Τα διαβάζουν αυτά τα σχόλια στην ΝΔούλα; Λοιπόν, γιδια, ακούστε και αυτό:
    Εισαστε όλοι για τα μπάζα. Μόνο που όταν μιλάγατε για προδότες, δεν πιστεύω να εννούσατε και τον δικό σας Αντωνάκη ε;;
    Ε λοιπόν ο Αντωνάκης σας είναι χειρότερος προδότης γιατί νομιμοποιεί τον Γεωργάκη και με την δανειακή σύμβαση που ήδη έχει υπογράψει (και καλά τώρα το παίζει δύσκολος) θα μας δέσει στον γύψο για 200 χρόνια.
    Κάτι απίστευτα σουργελα έχετε εκεί στην Νδούλα. Δένδριας, Μητσοτάκης, Ευριπίδης (που στο αλτερ είχε πει για το χαράτσι των ακινήτων: “Ο νομος είναι νόμος”) και τα άλλα καλούδια που έχει. Πρωτος, πρώτος ο Σαμαράκος, ο απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών. Αν ειναι να ρίξει την κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές, τότε θα το κάνει γιατί μπορεί να έχει τύψεις πως αδικεί τον Ελληνικό λαό. Εγω λέω πως οχι. Κανένας στο μαντρί που λέγεται Νδούλα δεν ενδιαφέρεται, δεν έχει τύψεις εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων.
    Επομένως μένουμε στην τηρηση του άρθρου 120 του συντάγματος.

  4. To διάβασα σήμερα…μου ‘ρθε αμέσως στο νού όταν διάβασα τον Χάρυ Κλυνν…
    Μου μαγκώθηκε η καρδιά και ένιωσα απλά μιά τεράστια ξεφτίλα.
    Ουδέν σχόλιον.

    Το “κερασάκι” της αξιοπρέπειας
    Της Goldfinger

    Στηρίζω απόλυτα την Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Γιούγκερ, τον Ρεν και όποιον άλλον απαιτεί από τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη να βάλουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην έγγραφη δέσμευση για την τήρηση των συμφωνηθέντων.
    Και τους στηρίζω απόλυτα γιατί θέλω οι 3 πολιτικοί αρχηγοί να ταπεινωθούν.

    Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τη στάση του Αντώνη Σαμαρά που μιλά για «εθνική αξιοπρέπεια» και που αλαζονικά διεκδικεί για τον εαυτό του το δικαίωμα του θεματοφύλακα της αξιοπρέπειας του έθνους, τη στιγμή που ΚΑΙ το κόμμα του με τις αποτυχημένες πολιτικές του, οδήγησε τον ελληνικό λαό στην απόλυτη ταπείνωση. Τη στιγμή που ΚΑΙ ο ίδιος συμμετείχε στην κυβέρνηση της ΝΔ, στον ορισμό της αποτυχημένης κυβέρνησης.

    Το λέω ευθέως…
    Θέλω ο Σαμαράς να υπογράψει και να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται :
    -το 1 εκατομμύριο των ανέργων που με πόδια-βαρίδια φτάνουν μέχρι τα γραφεία του ΟΑΕΔ για να βάλουν την υπογραφή τους στην κάρτα ανεργίας

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:
    -οι 700 οικογένειες που έβαλαν την υπογραφή τους με δάκρυα στα μάτια κάνοντας αίτηση προς τα Παιδικά Χωριά SOS για να φιλοξενήσουν τα παιδιά τους.
    Να ταπεινωθεί όπως ταπεινώνονται οι απελπισμένοι γονείς που διαπιστώνουν ότι πρέπει να ζήσουν μακριά από τα παιδιά τους γιατί δεν μπορούν να τους προσφέρουν στέγη και τροφή.

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:
    -οι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που με βλέμμα απλανές και ανασφαλές σέρνουν τα πόδια τους μη ελπίζοντας πια σε τίποτα

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:
    -οι χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι, τους φόρους, τη δόση του δανείου, το ενοίκιό τους ακόμα και τα κοινόχρηστα. Και που όταν χτυπάει το κουδούνι, κρατούν την ανάσα τους για να μην ακουστούν…

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:
    -οι χιλιάδες έμποροι που βάζουν την υπογραφή τους για να μπει λουκέτο στο μαγαζί τους

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:
    -οι χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα που ψάχνουν στα σκουπίδια και που περιμένουν να κλείσει η λαϊκή αγορά για να μαζέψουν σάπια φρούτα και λαχανικά
    ΤΡΙΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Το ποντίκι

  5. Pythia είπε

    Να μην υπογράψει; Θα είναι σαν να πραγματοποιεί το Δημοψήφισμα για το οποίο σουτάρανε τον ΓΑΠ. Ούτε τα κότσια του Γιωργάκη δεν έχει, έχει δίκιο ο Dim.

  6. Миша είπε

    Ουφ…
    Φρούδες προσδοκίες από έναν ανεπαρκή , όλίγιστο , φοβισμένο, πολύ κατώτερο των προσδοκιών που έχει επενδύσει επάνω του ο πατριωτικός κόσμος της δεξιάς, ηγέτη (;;;)

    Φίλτατε Χάρη , όταν αυτός ο χαμαιλέων εκ Πύλου , έχει δηλώσει πως συμφωνεί με την πρώτη , κατάπτυστη, αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση η οποία δεν υπογράφεται από κράτη ούτε μετά από συντριπτικές στρατιωτικές ήττες (βλ πχ ήττες 1897, 1922) και συμφωνεί πως θα υπογράψει την δεύτερη η οποία θα είναι (σύμφωνα με δηλώσεις του Σόιμπλε) χειρότερη και αυτής ακομα της χείριστης πρωτης , τι μπορεί να περιμένει κανείς;;;

    Ήδη το στημένο σκηνικό, όπως ειχαμε προβλέψει οι πάντες, αναβάλει επ αόριστον τις εκλογές που θα γίνονταν δήθεν στις 19 Φεβρουαρίου…

    Και στη συμπαιγνία πρωταγωνιστεί ο Γιουσουφ Αντόν με τα ψευτοόχι του…

  7. geosid είπε

    ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ?ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ,ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΚΛΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ?ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ?ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ.

  8. Μεντωρ είπε

    Αγαπημένε μας Χάρρυ…..ειμαι απόλυτα σύμφωνος με τις θέσεις σου που θέλω να πιστεύω πως βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερυς Ελληνες πολίτες.
    Ομως Χάρρυ πιστεύεις στα αλήθεια πως υπάρχει Ελληνας πολιτικός σήμερα που να απαντήσει σε ολα αυτά τα διεθνή καθάρματα με τρόπο πραγματικά Ελληνικό;;

  9. Κλακαδόρος στο κάδρο είπε

    Κοίτα τι μαθαίνει κανείς… Λέει το ιν.γρ

    “Χαρακτηριστική των πιέσεων είναι και δήλωση του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών Γιαν Κέες ντε Γιάγκερ, ο οποίος σύμφωνα με το Reuters φέρεται να είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL7: “Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι υπάρχει επίσης δέσμευση από τον ηγέτη του μεγαλύτερου [ελληνικού] κόμματος της αντιπολίτευσης για την εφαρμογή του πακέτου των μεταρρυθμίσεων.

    “Το να λες ότι ο λόγος σου επαρκεί… έχουμε ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Θέλουμε μια υπογραφή από αυτόν τον κ. Σαμαρά. Αλλιώς δεν πρόκειται να πάρουν χρήματα, σε καμία περίπτωση”.”

    • Κλακαδόρος στο κάδρο είπε

      Ε, ντροπή ρε! Τα ίδια με το Αντινιούς κάνετε;! Γιατί το λογοκρίνατε το παραπάνω σχόλιο; Ούτε βρισιές είχε ούτε τίποτε άλλο!

  10. ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ είπε

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Χ.ΚΛΥΝ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥ MEGA Ο ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια