Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

σου θυμίζει κάτι;


 πράξη 1η:

Παρά τις αντιδράσεις που αναμένεται να προκαλέσει , κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για την έκτακτη εισφορά γαμησιάτικων , σύμφωνα με την οποία προβλέπεται να επιβληθεί κεφαλικός φόρος , τα έσοδα του οποίου θα καλύψουν το κόστος συγκρότησης και λειτουργίας του νέου κυβερνητικού κλιμακίου , αποτελούμενο από κωλομπαράδες , οι οποίοι θα επισκέπτονται ανά τρίμηνο τα σπίτια των πολιτών και θα βιάζουν παρά φύσιν όλα τα μέλη της οικογένειας , ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας , ενώ οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν επαρκείς ποσότητες προφυλακτικών και λιπαντικής κρέμας (βαζελίνης).

πράξη 2η:

Χιλιάδες πολιτών έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή , διαμαρτυρόμενοι για το νέο γαμησιάτικο κεφαλικό φόρο , ενώ δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες , τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντέδρασαν έντονα στο νέο αυτό μέτρο , δηλώνοντας με σκληρή γλώσσα την αντίθεσή τους.
Το νομοσχέδιο μεταξύ άλλων , προβλέπει βαριά πρόστιμα σε όσους δεν καταβάλλουν έγκαιρα την εισφορά και σε όσους δεν φροντίσουν να έχουν τα απαραίτητα προφυλακτικά και λιπαντικές κρέμες κατά την επίσκεψη των κυβερνητικών υπαλλήλων-κωλομπαράδων , ενώ προβλέπεται άμεση φυλάκιση για όσους αρνηθούν να υπακούσουν στην εφαρμογή του νέου αυτού νόμου.


πράξη 3η

Περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ αναμένεται να αποφέρει στα ταμεία του κράτους  ο γαμησιάτικος κεφαλικός φόρος που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή , με συντριπτική πλειοψηφία. Σύμφωνα με το νέο νόμο , κάθε νοικοκυριό θα πρέπει να πληρώνει κάθε τρίμηνο μια εισφορά , ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας και την ηλικία τους , ενώ τα ποσά είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας των μελών , ξεκινώντας από 100 ευρώ για τα νεογέννητα και φθάνοντας στα 10 ευρώ για ηλικίες πάνω από 70 ετών.

πράξη 4η:

Συνεχίζονται οι μαζικές πορείες για το νέο γαμησιάτικο κεφαλικό φόρο , ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να ελέγξουν το εξαγριωμένο πλήθος κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών.

πράξη 5η:

Σύμφωνα με πληροφορίες , συζητείται αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες , η επιβολή της θανατικής ποινής σε όσους πολίτες αντισταθούν στην επιβολή του νέου γαμησιάτικου κεφαλικού φόρου στην Ελλάδα , με την Ελληνική κυβέρνηση να μάχεται για την αποτροπή ενός τέτοιου ακραίου μέτρου για τους Έλληνες πολίτες.


πράξη 6η:

Θετικό χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το αποτέλεσμα της ολονύχτιας σύσκεψης στις Βρυξέλλες , όπου η Ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να αποτρέψει την επιβολή θανατικής ποινής σε όσους αρνηθούν να καταβάλλουν το νέο φόρο και να δεχτούν στο σύνολό του το νέο νόμο , ο οποίος εφαρμόζεται για πρώτη φορά.
Ο πρωθυπουργός , υπέγραψε μεταξύ άλλων και τις απαιτούμενες εγγυήσεις για την ομαλή εφαρμογή του νόμου , δηλώνοντας:
"σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα , ο ελληνικός λαός στηρίζει τις προσπάθειές μας για εξυγίανση , ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία"


πράξη 7η:

Ουρές σχηματίζουν στις εφορίες οι πολίτες που σπεύδουν να πληρώσουν έγκαιρα το γαμησιάτικο κεφαλικό φόρο.

πράξη 8η:

Και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ξεπέρασαν τα έσοδα από το γαμησιάτικο κεφαλικό φόρο , ενώ η ζήτηση για προφυλακτικά και λιπαντικές κρέμες αυξάνεται συνεχώς.
1 δις ευρώ θα είναι τελικά η ενίσχυση που θα λάβει η Γαμω-Τράπεζα της Ελλάδος , ενώ η Αρχιδο-Τράπεζα και η Κωλο-Τράπεζα θα ενισχυθούν με 500.000.000 και 700.000.000 ευρώ αντίστοιχα.

πράξη 9η:

Ελλείψεις έχουν παρατηρηθεί στα αποθέματα προφυλακτικών και βαζελίνης , καθώς οι πολίτες σχηματίζουν ουρές έξω από τα φαρμακεία για να προμηθευτούν έγκαιρα τις απαραίτητες ποσότητες.
Κάποιοι κάνουν λόγο για τεχνητή έλλειψη με στόχο την ανατίμηση των εν λόγω προϊόντων , ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί κρούσματα αισχροκέρδειας εις βάρος των πολιτών.
30% θα είναι τελικά η αύξηση των βουλευτικών αποδοχών , η οποία ψηφίστηκε χθες στη βουλή με καθολική πλειοψηφία , ενώ θα έχει αναδρομική ισχύ από το 1980.

επαναλαμβάνω:
σου θυμίζει κάτι;

ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια