Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Γιώργος Προβόπουλος αποτελεί έναν ακόμη τρομοκράτη των Ελλήνων, παίζοντας το παιχνίδι των εγκληματιών της διεθνούς τοκογλυφίας, αυτών δηλαδή που τα τελευταία δύο χρόνια λυμαίνονται τη χώρα και εξαθλιώνουν τον λαό της.
Σε συνέντευξή του προς τον Αλέξη Παπαχελά, επί ώρα επέσειε τον φόβο της οικονομικής καταστροφής, σε περίπτωση που η Ελλάδα επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα, τη δραχμή.
Λες και εδώ και δύο χρόνια, η Πατρίδα και ο λαός της, υπό την κηδεμονία των δανειστών μας και την αιχμαλωσία του ευρώ, βιώνουν την ανάπτυξη και ευημερία!!!
«Ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή θα φέρει την κόλαση στην χώρα», υποστήριξε ορθά-κοφτά ο.....
επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα γυρίζαμε πολλές δεκαετίες πίσω, ακόμη και στη δεκαετία του 1950, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!!!
Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την άποψή του, ο κ. Προβόπουλος υπογράμμισε ότι επειδή η χώρα στηρίζεται καθ’ ολοκληρία στις εισαγωγές, η επαναφορά της δραχμής θα είναι καταστροφική, γιατί δεν θα μπορεί να εισάγει τίποτε, άρα θα υπάρξει τεράστια έλλειψη αγαθών, στην αγορά!!!
Αυτό ουσιαστικά, ήταν το μόνο, σαθρό και ευτελές επιχείρημά του! Επειδή δηλαδή η Ελλάδα, εξαιτίας των καταστροφικών επιλογών των προηγούμενων Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αποστράγγισε τον παραγωγικό της ιστό, επειδή επέφερε σημαντικά πλήγματα στις βιομηχανικές, γεωργικές, κτηνοτροφικές, αγροτικές εν γένει μονάδες της, «αναγκαζόμενη να εισάγει ακόμη και ντομάτες από το Βέλγιο», όπως τόνισε σημειολογικά ο κ. Προβόπουλος, θα είναι καταστροφική η επιστροφή μας στο εθνικό μας νόμισμα! Με άλλα λόγια, ο κ. Προβόπουλος υποστήριξε ότι για τη …σωτηρία μας, πρέπει να συντηρήσουμε τη διαχρονικά εγκληματική πολιτική νέκρωσης της αγροτικής-βιομηχανικής παραγωγής! Και έτσι, να παραμείνουμε εσαεί υπό την κηδεμονία των δανειστών μας!!!
Σχιζοφρενικό, εξωφρενικό, αλλά απόλυτα αποκαλυπτικό του ρόλου που παίζει ο κ. Προβόπουλος: Χρησιμοποιώντας την ίδια τρομοκρατική-εκβιαστική τακτική της τρόϊκας, της Μέρκελ και των άλλων εχθρών της Ελλάδας, έμαθε να παπαγαλίζει το… ποίημα του ευρώ! Ενός ευρώ που η Μέρκελ το χρησιμοποιεί ως όπλο για την καταδυνάστευση και κατάκτηση χωρών-μελών της Ε.Ε. με πρώτη την Ελλάδα. Ήδη, η Ελβετή σύμβουλος της Μέρκελ, Μπεατρίς Βέντερ, προτείνοντας σκληρή εφαρμογή του Δημοσιονομικού Συμφώνου από τα χρεωμένα κράτη, άφησε να διαφανεί ότι το Βερολίνο έχει αποφασίσει να θέσει υπό καθεστώς ελεγχόμενης πτώχευσης την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης, προκειμένου να σωθεί η Γερμανία!!!
Συνεπώς, οι τρομοκρατικές δηλώσεις Προβόπουλου υπηρετούν τη σωτηρία της Γερμανίας .
Και για να επιστρέψουμε στο ευτελές επιχείρημα του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, ότι επειδή εισάγουμε μέχρι και ντομάτες από το Βέλγιο, θα καταστραφούμε εάν επιστρέψουμε στη δραχμή!
Δεν είπε όμως ο κ. Προβόπουλος∙ ποια χώρα μπορεί να συναγωνιστεί την Ελλάδα στα μάρμαρα; Το…Βέλγιο; Στον χάλυβα, στο αλουμίνιο, στον βωξίτη, ποια χώρα μπορεί να ανταγωνιστεί την Πατρίδα μας; Το…Βέλγιο; Στον τουρισμό ποιος θα επικρατήσει της Ελλάδος; Το…Βέλγιο;
«Αγκινάρες και κουκιά, κόκκινες καλές ντομάτες, δυο δεκάρες η οκά», λέει ένα παλαιό ελληνικό τραγούδι, το οποίο αποτυπώνει τη δύναμη της αγροτικής μας παραγωγής. Αυτήν που επιμένουν να θάβουν οι εχθρικές για την χώρα δηλώσεις Προβόπουλου.
Ας μην ξεχνάει ο κ. Προβόπουλος, ότι προ ημερών δυο Εισαγγελείς παραιτήθηκαν, διότι δεν τους άρεσαν να δουλεύουν καθ’…υπαγόρευσιν.

http://www.indobserver.blogspot.com

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι κι ο Π. Καψής μας πηδάει:
Πιθανότατα να υπάρχει ανάγκη πρόσθετων μέτρων λέει!!

Την κρισιμότητα των επόμενων τριών - τεσσάρων μηνών για την πορεία της χώρας υπογράμμισε εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση αλλιώς «είμαστε εκτός αγορών και εκτός ευρώ».
Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καλό μου τρομοκράτης.Είναι ο πιό πιστός υπηρέτης των Αγγλων λόρδων ,μετόχων της Τραπέζης Ελλάδος η οποία είναι κράτος εν κράτει με ποσοστό συμμετοχής του Ελληνικού δημοσίου μόνο γύρω στο 7%.Τί περιμένεις,να υποστηρίξει το δικό σου δίκαιο;
Δεν βλέπεις το κορδωμένο ύφος του παγωνιού που επιδεικνύει την ουρά του κάθε που εμφανίζεται ως νάρκισος στην τουβούλα σου;
Τί μπορεί να καταλάβει αυτός ;
Ανώνυμος είπε...

Γιατί καλέ ήταν ποτέ τίμιος ο Καψής για να γίνει τώρα;
Αν δεν ήταν του συναφιού θα τον βάζανε για εκπρόσωπό τους;
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΝΟΥΛΑ & ΕΥΗ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ???

ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ????

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ !!!!

ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ !!!!!

ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ


ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ


Άρθρο 1, παράγραφος 5

Η παράγραφος 3 του... άρθρου 32 του ν.4024/2011 αντικαθίσταται ως εξής:

«3. Οι αποδοχές των δημοσιογράφων που απασχολούνται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στους φορείς που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 4 και του άρθρου 31 του νόμου αυτού καθορίζονται με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, μετά από διαβούλευση με τις οικείες δημοσιογραφικές ενώσεις. Ως προς τους λοιπούς όρους απασχόλησης ισχύουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας στις οποίες υπάγονται οι δημοσιογράφοι του προηγούμενου εδαφίου. Σε κάθε περίπτωση οι δημοσιογράφοι της παραγράφου αυτής υπάγονται στο ασφαλιστικό καθεστώς που ισχύει κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος Κεφαλαίου.»
Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε τους υπαλλήλους της Εμπορικης Τράπεζας το τι τράβηξαν επί διοικήσεώς του.. Ένας στυγνός τεχνοκράτης, κολλητός του .... πανμέγιστου οικονομικού εγκεφάλου Αλογοσκούφη (που ειρήσθω εν παρόδω διδάσκει οικονομικά σρο London School of Economics τρομάρα του), που του ανατέθηκε η διοίκηση της Εμπορικής, με μοναδικό σκοπό να την πουλήσει στους Γάλλους της Credit Agricole και είδαμε τα χαϊρια της... Έφθασε λοιπόν το φωτεινό αυτό μυαλό ο Προβόπουλος, να δώσει εντολή στην μηχανογράφηση της Εμπορικής, να σβησθούν εν μία νυκτί, ΟΛΕΣ οι ανεπίδοτες μέχρι τότε άδειες του προσωπικού!!!!! Αποτέλεσμα: Να σύρονται τώρα οι Γάλλοι στα δικαστήρια και να μην προλαβαίνουν να πληρώνουν αφού οι υπάλληλοι της Εμπορικής ο ένας μετά τον άλλο δικαιώνονται. ΑΥΤΟΣ λοιπόν συνέλληνες, διοικεί σήμερα την Τράπεζα της Ελλάδος και μας κουνάει επιδεικτικά το δάκτυλο. Βρε ούστ!!
"300"
Ανώνυμος είπε...

Λαμογιο Προβοπουλε για πες μας ρε Golden Boy ποσα τσεπωνεις καθε μηνα ? Σιγουρα οχι 700 ευρω που περνουμε ολοι εμεις . Το να γυρισουμε στη δραχμη εμεις ειναι μια και το αυτο γιατι δεν εχουμε να χασουμε τιποτα εσυ ομως ? Η ωρα της κρισης ειναι κοντα για ολους σας
Ανώνυμος είπε...

Το Ιστορικό του ξεπουλήματος και οι Βig 5...

10/1/2010 Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί το ιστορικό του ξεπουλήματος βήμα προς βήμα με στοιχεία.
Δείτε τις μεθοδεύσεις και τις ύποπτες διαδιακασίες επιλογής συμβούλων, που έχουν κατασκηνώσει στην χώρα και στα υπουργεία, εδώ και ένα χρόνο..
Δείτε πως στήθηκε ο μηχανισμός του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και του δημούσιου πλούτου.

Στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης ΠΣΑ που που κατατέθηκε την 10η Ιαν. 2010 (Παράγραφος 5.2 σελίδα 37) αναγράφεται ότι:
"Κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2010, ο οικονομικός έλεγχος των δημοσίων οργανισμών που είναι υπεύθυνοι για ένα σημαντικό μέρος των δαπανών του προϋπολογισμού θα ενισχυθεί, με την κινητοποίηση εξωτερικών ελεγκτών για να συνδρά******* στο έργο που μέχρι σήμερα εκτελούνταν από ένα τμήμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με ανεπαρκές προσωπικό."

Στον πίνακα της σελίδα 86 του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) και στην δεύτερη γραμμή ονοματίζεται ως ελεγκτική εταιρεία η Big 5.
Οι Big 5 ( Έγιναν Big 4) Accounting Firms, απαρτίζεται από τις: Deloitte & Touche, Ernst and Young, ΚPMG και Price Waterhouse Coopers.

"Με τροπολογία που κατατέθηκε στις 23 Ιουλίου 2010 στη Βουλή εξουσιοδοτείται πλέον η διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων να προβαίνει σε πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων χωρίς την ανάγκη ψήφισης νόμου από τη Βουλή και φυσικά να προσλαμβάνει συμβούλους.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Σαχινίδης στις 29 Ιουλ. 2010 στη Βουλή, σε απάντηση επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη

“Κανένα μυστήριο, κύριε Πρόεδρε, δεν καλύπτει τη σύναψη της εν λόγω συμφωνίας. Το Υπουργείο Οικονομικών στις 2 Ιουλίου του 2010 πραγματικά σύναψε μια σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών με τις εταιρείες Deloitte & Touche, Ernst and Young, Grand Thornton, KPMG και PriceWaterhouse Coopers και τον ΣΟΛ. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή συμβουλών για τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων σε επιλεγμένους φορείς της Κεντρικής και της Γενικής Κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, κύριε Πρόεδρε, οι εργασίες που προβλέπονται στο πλαίσιο της σύμβασης είναι η συνοπτική διάγνωση της υφιστάμενης κατάστασης δαπανών, η προκαταρκτική έρευνα ελέγχων, η συνδρομή στη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων σε φορείς της Κεντρικής και Γενικής Κυβέρνησης και η παροχή σχετικών συμβουλών και υποδείξεων για τον βέλτιστο έλεγχο των δαπανών και τις δυνατότητες μείωσή τους.”
Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ , από τα μέσα του Iουλ.2010 ενεργοποιήθηκε η συμφωνία συνεργασίας του Δημοσίου με τις εταιρείες ορκωτών λογιστών Deloitte & Touche, Ernst and Young, ΚPMG, Waterhouse Price Coopers και το Σώμα Ορκωτών Λογιστών (ΣΟΛ) για την παρακολούθηση της εκτελέσεως του Προϋπολογισμού. Βάσει του προγραμματισμού θα τοποθετηθούν δυο άτομα σε κάθε υπουργείο, τα οποία θα βοηθήσουν στην παρακολούθηση του εφετινού προϋπολογισμού, αλλά και στην εκπόνηση των τριετών προϋπολογισμών.

Αυτά δεν μας τα είπε ο κ. Σαχινίδης για τα 2 άτομα σε κάθε υπουργείο !!!

Επίσης δεν μας είπε πόσο θα τους πληρώσουμε όλους αυτούς...
Όπως δεν μας γνωστοποίησε το κείμενο της σύμβασης. Γιατί άραγε;

Πως προσελήφθησαν όλοι αυτοί;; Προφανώς με "περίεργες" διαδικασίες και σίγουρα χωρίς προσφορές και διαγωνισμό.

Για αυτό προσπάθησε η κυβέρνηση στα μουλωχτά και με την διαδικασία του επείγοντος, να περάσει στις αρχές Μαρτίου το νομοσχέδιο για την επιλογή προϊσταμένων στη δημόσια διοίκηση.

Το σχέδιο νόμου δίνει την δυνατότητα στον πρωθυπουργό να αναθέσει απευθείας σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα την εκπόνηση μελετών ή την παροχή υπηρεσιών και να καθορίζει το αντικείμενο, τον χρόνο παροχής της μελέτης ή της υπηρεσίας καθώς και να συνιστά επιτροπές και ομάδες εργασίας για τη μελέτη, αξιολόγηση και διατύπωση προτάσεων, να ορίζει τη διάρκεια λειτουργίας τους, το αντικείμενό τους και τα μέλη τους. Όπως αναφέρεται στο κείμενο της ρύθμισης ο πρωθυπουργός δύναται να το κάνει αυτό ενεργώντας στο πλαίσιο των κατά το Σύνταγμα και τους νόμους αρμοδιοτήτων του με απόφασή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, σε θέματα κατεπείγοντος και μείζονος για το εθνικό συμφέρον σημασίας, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης και τηρουμένων των γενικών αρχών του κοινοτικού δικαίου.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση «το αντικείμενο των ανωτέρω συμβάσεων περιλαμβάνει, ενδεικτικά, θέματα οργάνωσης και στρατηγικού σχεδιασμού, θέματα δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά, καθώς και θέματα θεσμών και νομιμότητας του δημόσιου βίου».

Προσέξτε καλά τα πιο πάνω αντικείμενα...

Είναι ταυτόσημα με τις εργασίες που παρέχουν οι 3 εταιρείες που ήδη έχουν προσληφθεί !!
Ανώνυμος είπε...

οξω σκυλοι!
Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πρώτα τους αναθέτουμε απευθείας τη δουλειά και μετά νομοθετούμε για να "καλυφθούμε"..

Όπως καταλάβατε είμαστε ξέφραγο αμπέλι....Όποιος θέλει έρχεται, τα "αρπάζει" και φεύγει.. Έτσι χωρίς πρόγραμμα.

Και φτάσαμε μετά από ένα χρόνο στο σήμερα ...
18/5/2011, το υπουργείο οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επιλογή συμβούλων, για την προώθηση του προγράμματος δράσης αναδιαρθρώσεων, αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας.

Τι προκύπτει από την ανακοίνωση... Οι Big4 είναι ΕΔΩ και είναι πάλι στο “κόλπο”..

Η Ernst & Young αναλαμβάνει σύμβουλος μαζί με άλλους την Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι ΑΕ, η PWC χρηματοοικονομικός σύμβουλος για το Δημόσιο για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η KMPG ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος για την πώληση ΕΑΣ ( Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα)

Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ο Χάρης Κυριαζής (επικεφαλής της Price Waterhouse Hellas, με την οποία συνεργάζεται η κυβέρνηση) , φέρεται να συμ*******ίχε το 1987 στις κλειστές συναντήσεις και διαλέξεις μόνο για τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Νέων Επιχειρηματιών που γίνονταν συχνά στο κτίριο της «Ιντεραμέρικαν». Στο ίδιο άρθρο η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι: “Τα «νέα τζάκια» είναι εδώ κι έχουν αναλάβει ξανά ενεργό δράση. Ο όρος αυτός χρησιμοποιήθηκε για την Ελληνική Ένωση Νέων Επιχειρηματιών, που εμφανίστηκε στο πολιτικό σκηνικό τη δεκαετία του '80, ως προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου να δημιουργήσει ένα φορέα νέων επιχειρηματιών. “

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

1. Τι ακριβώς προβλέπει η σύμβαση που υπέγραψε το Υπουργείο Οικονομικών στις 2 Ιουλίου του 2010 , με τις εταιρείες Deloitte & Touche, Ernst and Young, Grand Thornton, KPMG και PriceWaterhouse Coopers.

2. Πως έγινε η επιλογή τους;

3. Τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, υπήρχαν άλλες προτάσεις-επιλογές ή έγινε ευθείας ανάθεση;

4. Επηρέασε την λήψη απόφασης για την επιλογή της PriceWaterhouse, η γνωριμία του κ. Χάρη Κυριαζή με τον κ. Πρωθυπουργό ;

5. Πότε και από ποιόν υπογράφηκαν οι συμβάσεις ανάθεσης έργου ;

6. Ποιοι είναι οι όροι των συμβάσεων και ποιο το κόστος που θα βαρύνει τον Π.Υ;

7. Ποιος είναι ο ρόλος αυτών των μυστικοσυμβούλων με τις αποκρατικοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις;

8. Με την ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ της 18/5/2011, που ανατίθεται έργο στις Ernst & Young. KMPG και PWC, θα υπογραφεί νέα σύμβαση έργου; Aν ναι πιο θα είναι το τίμημα;
Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 2012,ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!!

ΛΙΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΥΤΕΡΟΙ!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε όλο το ιστορικό εδώ:
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010.

Αυτοί οι Big 5, πότε έρχονται ;;;
Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010.

Αυτός είναι ο ορισμός της "καραμπινάτης" απευθείας ανάθεσης..
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010.

Μήπως έχουμε κυβέρνηση συμβούλων;;;;
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010.

Μπάτε σκύλοι αλέστε....
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011.

============================================
Ιδού η μεθοδευση για το πως θα τα φάνε ...


Αναρτήθηκε από aristos στις 10:11 μ.μ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
aristos_arestos@yahoo.gr
-------------------------------

Οργή...μόνο !
Και μνήμη, για να μην τα ξεχάσουμε όταν θα έρθουν να ζητήσουν την ψήφο μας.
xemandrios1 είπε...

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ;
ΕΛΛΗ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ.Ο ΦΟΒΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟ ΛΑΟ.ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ.ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΔΕΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΔΕΗ.ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ,ΣΤΗ ΔΕΗ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ Α Τ Ι Μ Ω Ρ Η Τ Ω Ν ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!
Ανώνυμος είπε...

Σ Τ Ε Γ Ν Α ΤΟ ΛΑΡΥΓΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΙΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ...ΔΡΑΧΜΗ!!!!
Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο τρομοκράτης είναι αρχι-τρομοκράτης παλληκάρι της διεθνούς τραπεζικής των Ροτσιλντ και ροκφελλερ. Ελπίζω το 2012 να είναι το τέλος τους παγκόσμια περιμένω να τους δώ να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά ΟΛΑ τα ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ του πλανήτη και να ζήσει ειρηνικά όλη η ανθρωπότητα.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η******* ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΤΑΔΙΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΧΑΥΤΟ---ΝΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια