Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Υπουργός χρεωκοπημένης χώρας με καταθέσεις 3 εκατ. ευρώ!


Δείτε το έγγραφο με τους λογαριασμούς του... Το είδαμε και πάθαμε απανωτά εγκεφαλικά! Ο υπουργός των φτωχών Ελλήνων λέει πώς καταλαβαίνει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι επώδυνα για τους πολίτες. Πώς; Με 3 (τρία) εκατομμύρια ευρώ τραπεζικές καταθέσεις; Δείτε το έγγραφο με όλους τους λογαριασμούς του... .....
Δεν λέμε ότι είναι μεμπτό κάποιος να έχει μεγάλη περιουσία. Μακάρι όλοι οι Έλληνες να ήμαστε στην ίδια μοίρα. Να είχαμε τραπεζικούς λογαριασμούς - μαμούθ στις τράπεζες. Αλλά, ρε γαμώτο, λίγο τακτ... λίγη ευαισθησία... στοιχειώδη ανθρωπιά να υπάρχει... Πώς είναι δυνατόν να έχεις τη θέση του υπουργού Οικονομικών και συνάμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης σε μια χώρα που οι πολίτες της, στην συντριπτική της πλειοψηφία, έχουν οδηγηθεί στην πλήρη εξαθλίωση και ταυτόχρονα να λες "σας καταλαβαίνω"; Πώς είναι δυνατόν να είσαι σε θέση να απαιτείς από τους πολίτες θυσίες, τη στιγμή που έχεις τεράστια περιουσία και μάλιστα σε ζεστό χρήμα και να μην έχεις έστω τη στοιχειώδη ευαισθησία να πεις "με φτάνουν αυτά που έχω, να τρώω για 10 ζωές, δωρίζω τους μισθούς ενός χρόνου στο τάδε ίδρυμα για να βοηθήσει οικονομικά 100 οικογένειες"; Πώς είναι δυνατόν να έχεις το θράσσος να κοιτάς τους πολίτες στα μάτια και να τους λες ότι θα τους σώσεις από την πείνα τη στιγμή που εσύ είσαι ο χορτάτος και δε δίνεις το παραμικρό; Δείτε την λίστα των καταθέσεων του υπουργού Οικονομικών και διεκδικητή της αρχηγείας του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου:


pigi-http://pressarismenos.blogspot.com

21 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:17 AM
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗ ΝΔ ΣΑΜΑΡΑ!
    Share


    (Αναγνώστης από την Κώ)
    Εκτός νόμου αδέρφια είναι από άδω και πέρα ο Καραμανλισμός και η κεντρώοι και οι φιλελεύθεροι στη Νέα Δημοκρατία. Ζήτω ο «ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ» ο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ξέρεις Αντώνη καλά Αντώνη μου λέγε με Χαιντερ , Ζαν Μαρί Λεπέν. Ένα υπέροχο μωσαϊκό είναι ΝΝΔ από ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με συστοιχιζόμενους εξαπατημένους βουλευτές με νοσταλγούς του «ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ» και του...
    ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ διπλούς και τριπλούς ενώ κάποιοι παίζουν και διπλό ρόλο είναι και όργανα των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. Υπακούοντας πότε στους Ευρωπαίους λέγε με Αγκύλα που τους εκβιάζουν με τα μαύρα ταμεία της ΜΑΝ και της ΖΗΜΕΝΣ πότε στους πέραν του αντλαντικού συμμάχους που θέλουν εμάς και άλλους πέντε εκτός Ευρώ και πότε στους Τραπεζίτες που θέλουν να επιβιώσουν έχουν στήσει ένα καθεστώς εξαθλίωσης με στόχο ένα και μοναδικό. Την πλήρη κατάσχεση του Δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χώρας , όπως προκύπτει από Το μνημόνιο Σαμαρά Παπανδρέου. Ο Τσολάκογλου (ψευδώνυμο Σαμαράς) θέλει να αποδείξει ότι έχει το σθένος να επιβάλλει απολυταρχικά μέτρα και πλήρες αστυνομικό κράτος και πλευρίζει την Φασιστική δεξιά και τους νοσταλγούς του ΧΙΤΛΕΡ για να το προχωρήσει.
    Την παραμορφωμένη Ν.Δ συμπληρώνουν ένα πλήθος στελεχών του φασιστικού εθνικού μετώπου σε όλη την Ελλάδα.
    Κοντά τους ο υπουργός Εργολάβων-Νταβατζήδων , Γιος Εξέχοντος στελέχους των Νταμαρτζήδων ώστε να τους βοηθούν ΚΑΝΑΛΙΑ κι ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και να πέφτουν και τα μπικικίνια γιατί δεν είμαστε και φιλανθρωπικό σωματείο έχουμε και οικογένειες ...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:20 AM
      χειροτερο φασισμο απο την ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟ ΜΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕ
  2. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:18 AM
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ;Η ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΝΙΑ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:21 AM
      εδω ο ΑΛΑΒΑΝΟς
      ΠΡΟ ΕΤΩΝ -ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ
      70 ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΚΑΙ
      700.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς


      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ!
  3. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:18 AM
    ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Οι μαύρες σακούλες του 1992

    Δεν είναι μόνο ιδεολογικές οι διαφορές των δύο βασικών ανταγωνιστών για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Τους χωρίζουν και μερικά δις δρχ. που χάθηκαν στη μαύρη τρύπα των μυστικών κονδυλίων στις αρχές της δεκαετίας του '90.

    (….)Και οι δύο πλευρές μπορούν να επιμένουν στη θέση τους, εφόσον, πριν αναλάβει ο κ. Μητσοτάκης το Υπουργείο, στις 13.4.1992, είχαν καταστραφεί τα παραστατικά των δαπανών αυτών. Τα τελευταία παραστατικά για δαπάνες 603 εκατ. δρχ. είχαν καταστραφεί, σύμφωνα με δήλωση του κ. Σαμαρά, στις 17.3.1992.
    Το μόνο που έμενε για να διερευνηθεί η υπόθεση ήταν οι συνολικές δαπάνες και οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είχαν χειριστεί τη χρηματοδότηση αυτή. Όμως αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι έμπιστοι κάθε πλευράς. Ο Μανώλης Καλαμίδας του κ. Σαμαρά και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος του κ. Μητσοτάκη.

    Η υπόθεση ήρθε στο φως με τη μορφή σκανδάλου μετά την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπαιξε τότε κάποιο ρόλο, εφόσον ήταν ο πρώτος Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου 1993.
    Ο κ. Παπούλιας ανέθεσε τη διενέργεια ΕΔΕ σε σύμβουλό του, πρώην δικαστικό, η οποία δεν κατέληξε σε συγκεκριμένο καταλογισμό ευθυνών.
    Πάντως αυτή η πρώτη έρευνα εντόπισε την αύξηση των ετήσιων απορρήτων δαπανών: «Το έτος 1989, με αρχική πίστωση 2.200.000.000 δρχ. δαπανήθηκε ποσό 3.278.376.500.
    Το έτος 1990, με αρχική πίστωση 2.000.000.000 δρχ. δαπανήθηκε ποσό 2.047.761.404.
    Το έτος 1991, με αρχική πίστωση 2.500.000.000 δαπανήθηκε ποσό 5.047.837.085.
    Το έτος 1992, με αρχική πίστωση 4.100.000.000 δαπανήθηκε ποσό 7.459.447.649.
    Το έτος 1993, με αρχική πίστωση 4.340.000.000, μέχρι τις 10.10.1993 [δηλ. την ημέρα των εκλογών] δαπανήθηκε ποσό 6.231.881.799».

    Το μόνο που μπορεί να κάνουμε σήμερα είναι να παρουσιάσουμε τα δεδομένα αυτής της αντιπαράθεσης, όπως καταγράφηκαν από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ που ασχολήθηκε με την υπόθεση, χωρίς να αναφέρουμε τα ονόματα δημοσιογράφων και εντύπων που κατονομάστηκαν, εφόσον η έρευνα δεν μπόρεσε να αποδώσει σε κανέναν συγκεκριμένη ευθύνη
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:21 AM
      ΕΛΕΟς ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΕ ΕΜΠΑΘΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ
  4. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:19 AM
    οι απανθρωποι πασοκοσυριζοφασιστες
    ειναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ

    ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΠΕ== ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΒΙΑΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ
    ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ

    ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕς ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΛΗΣΤΕς ΠΡΟΔΟΤΕς?????????????/

    ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς

    ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑς ΦΥΛΑΚΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕς ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΡΗ ΣΑς ΦΑΝΤΑΣΙΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ
    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς
    ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΥΗΣΕΙς
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΚΛΟΓΕς ΝΙΚΕς ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΦΥΛΑΚΗ ΟΜΩς ΘΑ ΕΙΣΤΕ! ΤΕΛΟς
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:21 AM
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟ…ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ!

    ΣΤΗ Καλαμάτα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαμαράς θα ανακοινώσει το ΝΕΟ ΣΗΜΑ του κόμματος.

    Είναι ένα ΤΣΕΚΟΥΡΙ με δύο κόψεις και επάνω γράφει: Νεοδημοκράτες θα
    *********************************************
    σας γαμ. ..αν δεν ψηφίσετε!

    Και στη άλλη πλευρά γράφει: Εμείς της γής οι...προδομένοι !!!

    Το όλο σκηνικό βρίσκετε μέσα σε μια …θηλιά και δίπλα ο Σαμαράς δηλώνει:
    Θα...αυτοκτονήσω αν δεν ...βγω να το ξέρετε.
    ΕΓΩ! Ότι λέω είναι…νόμος !

    Τώρα Έλληνες ΞΕΡΕΤΕ τι πρέπει να… κάνετε!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:22 AM
      Ρε συ εχεις πάθει ΟΞΕΙΑ ΣΑΜΑΡΙΤΙΔΑ.


      ΕΠΕΙΓΟΝΤΩς ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟΥ!
  6. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:21 AM
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟ…ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ!

    ΣΤΗ Καλαμάτα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαμαράς θα ανακοινώσει το ΝΕΟ ΣΗΜΑ του κόμματος.

    Είναι ένα ΤΣΕΚΟΥΡΙ με δύο κόψεις και επάνω γράφει: Νεοδημοκράτες θα
    *********************************************
    σας γαμ. ..αν δεν ψηφίσετε!

    Και στη άλλη πλευρά γράφει: Εμείς της γής οι...προδομένοι !!!

    Το όλο σκηνικό βρίσκετε μέσα σε μια …θηλιά και δίπλα ο Σαμαράς δηλώνει:
    Θα...αυτοκτονήσω αν δεν ...βγω να το ξέρετε.
    ΕΓΩ! Ότι λέω είναι…νόμος !

    Τώρα Έλληνες ΞΕΡΕΤΕ τι πρέπει να… κάνετε!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:23 AM
      ναι ρε θα ψηφισουμε εσενα να δουμε μια μερα στο δαφνι!!!
    2. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:35 AM
      ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!!Ο ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΩΘΕΙ.ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ.....
  7. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:32 AM
    Χαμός στη ΝΔ με τα πακέτα που μοιράζονται στο στημένο σαμαρικό διαδίκτυο!

    Χαμός έχει γίνει στη Νέα Δημοκρατία με τις καταγγελίες του Πανοκαμμένου για τα πακέτα που έχουν μοιραστεί σε συγκεκριμένα ιστολόγια. Στην καταγγελία του ο Πανοκαμμένος...
    αναφέρει: "χωρίς να μοιράζω 100000 ευρώ από τα μαύρα ταμεία, γιατί ο Σκόρδας αρνείται ότι πληρώνει.
    " Με λίγη προσοχή καταλαβαινουμε όλοι ποιούς εννοεί ο Καμμένος ότι "τα παίρνουν"!

    Την στιγμή που δεν έχουν να πληρώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων της Συγγρού, απολύονται νεοδημοκράτες από το κόμμα και μοιράζουν χρήμα σε ιστολόγια για «τεχνητές» επιτυχίες.

    Όλοι έχουν καταλάβει το σύστημα αναδημοσιεύσεων που έχει χτιστεί γύρω από τα "κεντρικά" δεξιά blogs.

    Δεν ήταν ανάγκη να το πει ο Καμμένος, ότι αυτό το σύστημα ήταν πολυδάπανο και μάλιστα έχουν ακουστεί πολύ μεγαλύτερα ποσά από αυτά που αναφέρει στην καταγγελία του στο facebook!

    Το πρόβλημα υπάρχει στους απλήρωτους υπαλλήλους της ΝΔ και στα ιστολόγια που προσπαθούν με προσωπικό κόστος να συντηρούν την ροή τους, χωρίς να περιμένουν ποτέ κεντρική υποστήριξη! Τώρα καταλαβαίνουν ότι είναι οι μαλάκες της δεξιάς!
    Εξάλλου αυτό που πάντα ζητούσαν και ποτέ δεν είχαν, ήταν κεντρική ενημέρωση και ενδεχομένως καθοδήγηση. Κάτι που ποτέ δεν έγινε.
    Ούτε επί Καραμανλή (εκείνη την εποχή έτρεμαν την δύναμη του διαδικτύου) και ούτε μετέπειτα επί σαμαρικού σκοταδισμού και υπερβολικής μονομέρειας υπέρ συγκεκριμένων ιστολόγων και δημοσιογραφικών blogs.
    Επί Σαμαρά κυριάρχησαν συγκεκριμένα ιστολόγια στη Νέα Δημοκρατία με το πρόσχημα της ήδη καθιερωμένης αναγνωσιμότητας. Η οποία «αποδεικνύονταν» από πλαστές "επιτυχίες" με πληρωμένα κλικς, ενώ όλους τους άλλους ""!
    Μια άλλη πτυχή του προβλήματος βρίσκεται στο ερώτημα που προκύπτει από την καταγγελία Καμμένου, για το πότε ακριβώς έμαθε για τα καλοπληρωμένα ιστολόγια! Γιατί μέχρι στιγμής τον είχαν στον αφρό του αγώνα κατά του μνημονίου. Αφορμή των καταγγελιών υπήρξε ανάρτηση του antinews που κατηγορούσε τον Καμμένο για την επιθυμία του να γίνει και αυτός Αρχηγός και τον έκανε ένα με τον … Τατούλη!
    Ο λόγος βέβαια που θορυβήθηκαν οι διάφοροι πράκτορες της Συγγρού ήταν διότι ο Καμμένος περιορίζει ακόμη περισσότερο την κατάκτηση του Μαξίμου από το Σύστημα Σαμαρά. Το ερώτημα όμως παραμένει: τώρα που άρχισαν να τον βγάζουν στη σέντρα, ενοχλήθηκε ο Πάνος με τα τεράστια ποσά που διοχετεύονται στα ανώνυμα και στρατευμένα ιστολόγια;

    Δική μας ερώτηση: εμείς ξέρουμε ότι η διείσδυση της Συγγρού στο Internet δεν έχει εξαντληθεί στα δεξιά πληρωμένα blogs. και μια πλειάδα παράλληλων δημοσιογραφικών ιστολογίων βρίσκεται στο payroll. Έτσι εξηγείται και η ξαφνική στροφή διαφόρων δήθεν ανεξάρτητων ιστολόγων, υπέρ του Σαμαρά. Τελευταία έχει πέσει πάλι πολύ χρήμα στο διαδίκτυο με αντάλλαγμα την υποστήριξη στη Νέα Δημοκρατία.
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:34 AM
    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ TV.
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:40 AM
    μην ασχολείστε με τον βουβαλοζελο
    μονο ο καθενας μονος του και ολοι μαζι
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ
    και ολοι μαζι ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ
    ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΑΡΑΜΕ
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:47 AM
    ΝΑΤΟΣ !!! ΝΑΤΟΣ!!!
    Ο…αυτός ! Ο…αυτός !!! Ο αυτός …!

    Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΑΑΑΑΑΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ !!!

    Η ΚΩΜΟΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
    Ο …ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ… «ΣΚΥΦΤΟ» .
    Ο προκλητικός ξερόλας, ο αφιλότιμος υβριστής και ο… «κερκόπορτας»!
    Ο πρωταθλητής Κομανέτσης σε ρόλο μοναδικό :
    ΚΑΝΤΕ ΜΕ … Πρωθυπουργό !!
    Θα σας…σώσω !
    Ξέρω τη λύση ,πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα. Δεν είμαι εγώ …Σουβλακολάγνος
    Οι «άλλοι» έκρυβαν την αλήθεια. Εγώ τι να κάνω. Να τους …ξεσκεπάσω;
    Και μετά ΟΛΟΙ θα ψήφιζαν την ΝΤΟΡΑ!
    ΟΛΟΙ ξέραμε την αλήθεια για τα ΧΑΛΙΑ της οικονομίας !!!

    Ας είμαστε και...λίγο σοβαροί.

    Ο ..Κομανέτσης "πρωθυπουργός;" . Ας μη ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!

    Ο Σαμαράς είναι ο...Βέγγος της πολιτικής, ( Συγγνώμη Θανάση μου θα σε θυμόμαστε πάντα αφού μας έκανες να γελάμε). Με το Σαμαρά θα γίνουμε όλοι ΡΕ(ς)-Φα-ήλοι !

    Ο Σαμαράς είναι το παιδί ..λάστιχο ! τρεις κωλοτούμπες στον…αέρα !

    Κύριοι μπλόγκερς , ξέρουμε για την ποιότητα και την ποσότητα του ...ελαιολάδου, αλλά ΜΗ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ!


    Ο Σαμαράς ...πρωθυπουργός; ΄Η , ομαδικές αυτοκτονίες;

    ΗΜΑΡΤΟΝ !

    ΚΑΙ ΤΙ "ΜΠΟΡΕΙ" !!! να κάνει ο κολοτούμπας .

    Κύριε Σαμαρά , είσαι… σαμαράς τελικά !

    Μοναδικός στο άλμα εις …ψέμα ! Πρωτάθλημα και κύπελλο ΜΑΖΙ!
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:52 AM
    ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΚΙ ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΤΕ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ...

    ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟΙ ΕΙΣΤΕ..ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ.....ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    (ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ...)
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:55 AM
    03:17, ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ Β Λ Η Μ Α..Ή ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ..ΠΑΗΟΚΗΦΗΝΑ..
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:57 AM
    Λαμόγια στη κρεμάλα
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:58 AM
    (Flash Back)
    ___________________________________________________
    Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Τύπου του Πρωθυπουργού.

    Ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος του Νταλάρα !


    Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα...ύψους 100 εκατ. δραχμών.


    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ...Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ

    Κ Α Θ Ι Κ Ι Α ..ΠΑ$$$$$$$$$ΟΚΟ-ΡΕΜΑΛΙΑ...ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΑ

    ______________________________________
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ..ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ Μ Α Φ Ι Α Σ
    ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
    Απάντηση
  15. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 03:58 AM
    (Flash Back)
    ___________________________________________________
    Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Τύπου του Πρωθυπουργού.

    Ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος του Νταλάρα !


    Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα...ύψους 100 εκατ. δραχμών.


    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ...Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ

    Κ Α Θ Ι Κ Ι Α ..ΠΑ$$$$$$$$$ΟΚΟ-ΡΕΜΑΛΙΑ...ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΑ

    ______________________________________
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ..ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ Μ Α Φ Ι Α Σ
    ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια