Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!


Δεν έχουν όρια τα ψέματα και οι εκβιασμοί της μνημονιακής κυβέρνησης του ΓΑΠ, στα πλαίσια της αδίστακτης προσπάθειάς του να υπηρετήσει όσο πιο πιστά μπορεί τα συμφέροντα των τοκογλύφων αφεντάδων του. Έτσι, προκειμένου να εκφοβίσει τον κόσμο, θέτει το εκβιαστικό δίλημμα πως αν δεν αποδεχτούμε τα μέτρα που μας επιβάλλουν οι ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ και δεν πάρουμε τις δόσεις των δανείων, δεν θα έχει να..... πληρώσει δήθεν τους μισθούς και τις συντάξεις μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα και πιο αναίσχυντος εκβιασμός απ' αυτόν, καθ' ότι γνωρίζει πολύ καλά, ότι τα λεφτά που οι τοκογλύφοι μας δανείζουν, δεν μας τα δίνουν μπας και ξεμείνουμε από ρευστό και η κυβέρνηση του Γιωργάκη δεν έχει να πληρώσει τον κόσμο (θα είχαν μια στενοχώρια!), αλλά αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου χρέους, όπως οι όροι της δανειακής σύμβασης επιβάλουν. Αλλά το γελοίο -και συνάμα τραγικό της όλης υπόθεσης- δεν είναι αυτό.
Είναι ακριβώς το γεγονός ότι η λήψη των δόσεων του δανείου θέτει σε ΚΙΝΔΥΝΟ την καταβολή των μισθών και των συντάξεων και τούτο για έναν απλό λόγο. Κάθε φορά που δανειζόμαστε π.χ. 100 Ευρώ, θα πρέπει να επιστρέψουμε στο μέλλον 120, αφού τα δανεικά που παίρνουμε είναι τοκοφόρα, και μάλιστα τοκογλυφικά (αυτό θα πει Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη) κι' έτσι διαχρονικά πληρώνουμε πάντοτε περισσότερα απ' ότι μας δίνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αυξανόμενο χρηματικό έλλειμμα το οποίο από κάπου θα πρέπει να βρεθεί. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο βγαίναμε παράλληλα και δανειζόμαστε στο παρελθόν και από τις αγορές.
Τι γίνεται όμως τώρα που κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο; Η απάντηση είναι πως αυτή τη διαφορά την αφαιρούμε από τα Δημόσια έσοδα από τα οποία πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις και καθώς θα πρέπει να αφαιρούνται ολοένα και περισσότερα, προκειμένου να καταβάλλονται ολοένα και περισσότερα τοκοχρεολύσια στους τοκογλύφους δανειστές μας, καθώς το χρέος αυξάνεται με κάθε νέο δάνειο, αυτά που θα απομένουν για μισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία κ.λ.π. θα είναι όλο και λιγότερα. Να γιατί μειώνουν μισθούς και συντάξεις, καταδικάζοντας σε πείνα τον Ελληνικό λαό, να γιατί κατεδαφίζουν τη δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία και να γιατί εξ' αιτίας της φτώχειας και της εισοδηματικής εξαθλίωσης του κόσμου κλείνουν τα μαγαζιά, δημιουργώντας ανεργία και ακόμη μεγαλύτερη δυστυχία. Να τέλος γιατί είναι αποφασισμένοι να διαπράξουν και το μέγιστο των ανοσιουργημάτων: να ξεπουλήσουν τη χώρα ολόκληρη, βαφτίζοντας το έγκλημά τους <ιδιωτικοποίηση>. Και να φανταστεί κανείς, πως με όλα αυτά, συμφωνεί περίπου και η αξιωματική αντιπολίτευση. Εκεί έχουμε φτάσει!

Ας φροντίσει λοιπόν ο κόσμος να μην πέφτει θύμα τέτοιων άτιμων εκβιασμών και ας καταλάβει ότι για το μόνο που ενδιαφέρονται αυτοί που αναίσχυντα τον εξαπάτησαν και τώρα αδίστακτα τον προδίδουν, είναι να υπηρετήσουν, με οποιονδήποτε και αν χρειαστεί τρόπο, τα παγκόσμια αφεντικά τους. Ο Ελληνικός λαός αποτελεί γι' αυτούς, απλώς, παράπλευρη απώλεια.
Epikouros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια