Powered By Blogger

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Πλούταρχος: η αλλαγή γενιάς -τα σημάδια της Γης και οι Διττοί εαυτοί -Βίντεο

Ένα δημοσίευμα με τίτλο "Ο Πλούταρχος, τα μουγκρητά της Γης και η αλλαγή γενιάς" τράβηξε την προσοχή μου επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το γεγονός πως πλησιάζουμε στο κλείσιμο του Μέγα Ενιαυτού και το τέλος του χρόνου-κόσμου όπως τον γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα... 

Η αιτία, σύμφωνα με την αναφορά του Πλούταρχου δεν είναι άλλη από.....
το γεγονός πως αλλάζει η γενιά, ο τύπος ανθρώπων που ενσαρκώνονται. Αλλάζει η συχνότητα της συνείδησης τους, οπότε αλλάζει και ο κόσμος μας -η εικόνα που έχουμε γι΄αυτόν.

 Σημάδια στη Γη και τον ουρανό σημειώνουν το πέρασμα αυτό στη νέα συνείδηση. Τα σημάδια που έχουν σημειωθεί είναι πάρα πολλά... και ίσως εμφανιστούν και άλλα, ωστόσο από τα πιο σημαντικά είναι η μεγα-εκρήξεις του ήλιου, η μεγαλύτερη από τις οποίες αναμένεται το Δεκέμβρη του 2012. Πριν λίγους μήνες όμως είχαμε ακούσει και για παράξενα μουγγρητά που έβγαιναν από τη Γη και θύμιζαν τις "σάλπιγγες" της Αποκάλυψης. Ενδεικτικά:





Ο Πλούταρχος αναφέρει:
«Από ανέφελο και παντελώς αίθριο ουρανό ακούστηκε σάλπιγγα με οξύ και θρηνώδη ήχο, ο οποίος έκανε τους πάντες να τρελαθούν και να θορυβηθούν από το μέγεθος. Οι λόγιοι των Τυρρηνών ερμήνευσαν το τερατώδες φαινόμενο ως μεταβολή του γένους. Τα συμπάντα γένη είναι οκτώ και διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τον βίο και ως προς τα ήθη. Η ζωή του καθενός γένους είναι ορισμένη από τον θεό και δημιουργούν έναν ενιαυτό μεγάλης περιόδου. Όταν αυτή η περίοδος φτάσει στο τέλος της, μια νέα ξεκινάει οπότε και εμφανίζεται στην γη ή στον ουρανό κάποιο σημάδι. Σε όσους ασχολούνται με αυτά τα φαινόμενα, τους γνωστοποιείται με αυτό τον τρόπο ότι γεννιούνται άλλοι άνθρωποι διαφορετικοί και με διαφορετικό βίο. Για άλλους από αυτούς, οι θεοί θα νοιάζονται περισσότερο και για άλλους λιγότερο. 
Κατά την αλλαγή των γενεών υφίσταται και άλλες καινοτομίες: αυξάνεται το κύρος της μαντικής καθώς πετυχαίνει στις προβλέψεις της κι αυτό συμβαίνει διότι το δαιμόνιο στέλνει καθαρά και φανερά σημάδια. Μόλις, όμως, το νέο γένος κάνει την εμφάνισή του, οι δυνατότητες της μαντικής πέφτουν, αυτοσχεδιάζει και βλέπει το μέλλον με αμυδρά και σκοτεινά όργανα». (Πλούταρχος, Σύλλας, 7)
Το κείμενο συνεχίζει: "Τα ίδια αναφέρει και ο Διόδωρος Σικελιώτης στο 38οτης Ιστορικής Βιβλιοθήκης του επιβεβαιώνοντας μία πολύ παλιά θεωρία, ή μήπως μία χαμένη γνώση, η οποία ενδεχομένως «κρατάει» από τις παραδόσεις που προσπάθησε να μεταφέρει ο Ησίοδος στην αναφορά του για τα πέντε γένη. "

Στη μαντική και τη σημαντικότητα των Διττών Εαυτών έχουμε αναφερθεί και σε άλλες αναρτήσεις μας εδώ, με την ευκαιρία της θεωρίας περί της Διττότητας του Χρόνου του Δρ Μαλέ. Εδώ αναφέρεται η μαντική καθώς το "δαιμόνιο" (άλλη ονομασία του Διττού, αγγέλου, ανώτερου Εαυτού κτλ) στέλνει καθαρά και φανερά σημάδια. Πράγματι οι περισσότεροι εξ αυτών που ασχολούνται με τη συνείδηση, το πνεύμα και την εξέλιξη που λαμβάνει χώρα, -και που ενεργά επιθυμούν και εργάζονται προς εκείνη την κατεύθυνση αυτογνωσίας- έχουν διαπιστώσει πως η φωνή της διαίσθησης γίνεται ολοένα και πιο καθαρή τα τελευταία χρόνια και πως τα όνειρα είναι αποκαλυπτικά, ως προς τη βέλτιστη μελλοντική ατομική ή συλλογική πορεία. 

Κάποια πράγματα μοιάζουν ωστόσο αναπόφευκτα. Τα σημάδια που συνοδεύουν το τέλος των καιρών- το τέλος αυτού του Ενιαυτού και οι επιπτώσεις τους οδηγούν με σαφήνεια στο τέλος του χρόνου εκείνου των σχεδόν 26οοο ετών που λήγει και αυτό δεν είναι αναστρέψιμο.
Η νέα γενιά ανθρώπων έρχεται. Ένας άλλος κόσμος ξημερώνει.

Αυτό που παραμένει στο χέρι μας- και που ίσως θα έπρεπε να μας απασχολεί πολύ περισσότερο από τα υλικά αγαθά και την οικονομικο-πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο, είναι το δικαίωμα και η "υποχρέωση" μας να συνδεθούμε στο τέλος των καιρών με το Διττό-Ανώτερο Εαυτό μας. Μόνο το δικό μας ατομικό μέλλον- μόνον η πορεία του μέλλοντος των επόμενων 26000 χρόνων -του επόμενου Ενιαυτού- είναι στο χέρι μας. Από το πόσο καλά θα ακολουθήσουμε τη φωνή του Διττού για να στρέψουμε το μέλλον μας προς την πραγμάτωση του βέλτιστου δυναμικού μας εξαρτάται το που και πως θα διάγουμε τη μελλοντική ζωή μας...

Από αυτή τη σύνδεση εξαρτάται και η θεραπεία μας και το ποσοστό χαράς στη ζωή μας.

Ο καιρός πλησιάζει. 
Ας ζούμε με το νου να υποκλίνεται στην καρδιά 
κι ας πορευόμαστε με τη Σοφία και τη Δύναμη που πηγάζουν από αυτή την ιερή σύνδεση.

vickytoxotis


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Στέφανος's avatar
Στέφανος · πριν 9 ώρες
Βεβαίως εχουν γραφτή και υποθεί πολλά γιαυτό το θέμα, τα μουγκρητά της Γής.

Η δική μου ταπεινή άποψη που την πιστεύω απόλυτα είναι ότι οι ήχοι αυτοί προέρχονται απο την ετοιμασία της Γαίας για την ανάβασή της στην 5.διάσταση, και το μουγκριτό είναι αποτέλεσμα της δόνησης του οχήματός της, το ΜΕ ΡΚΑ ΒΑ. Το ηλιακό μας σύστημα ειναι κοντά να μπεί στην κοσμική αστρική πύλη, με το όνομα της πύλης σκορπιός. Αλάζουμε σύμπαν (επίπεδο δόνησης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια