Powered By Blogger

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Πάνε να αποκλείσουν τη Χ.Α. από τις εκλογές; Ραγδαίες εξελίξεις

Ραγδαίες εξελίξεις σε δικαστικό κι όχι μόνο επίπεδο αναμένονται μετά τις γιορτές στη υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως αποκαλύπτει το...


συνήθως καλά πληροφορημένο σε τέτοια θέματα "ΠΑΡΟΝ" της Κυριακής. Πληροφορίες της εφημερίδας από δικαστικές πηγές κάνουν λόγο για νέες διώξεις σε βάρος στελεχών και βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος καθώς στα υπάρχοντα αδικήματα θα προστεθεί και αυτό των προπαρασκευαστικών ενεργειών για κατάλυση του πολιτεύματος. (!!!)

Μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει ενδεχομένως και το πολιτικό τέλος της Χρυσής Αυγής καθώς θα αυξηθούν οι πιθανότητες να τεθεί εκτός νόμου και να αποβληθεί από τη Βουλή και όλες τις πολιτικές διεργασίες.

Ωστόσο ,όπως επισημαίνει το "Παρόν" αρκετά πολιτικά στελέχη και δικαστικοί παράγοντες προβληματίζονται μήπως μια τέτοια απόφαση γυρίσει μπούμερανγκ σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις κι από άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης με πιο πιθανή την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ.



logia Starata

26 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Να ανοίξουν όλα τα σχόλια και να μάθουν ποιοι είναι οι εγκληματίες που δηλώνουν για ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ...ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ! κι ας τους στείλουν στα ξερονήσια να τα οργώσουν, ή να βόσκουν τραγιά !!!
    2. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΜΟΝΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ ΕΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ..

      ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ'ΟΣΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΘΡΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ..

      ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΨΙΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..

      ΓΙΩΡΓΟΣ Π.
    3. Η ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ Λ.ΑΟΣ.
  2. ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ;
    Γιατί βιάστηκε να ορίσει διάδοχο , ο ..απόγονος του τρελού Παπαδόπουλου;
    Γιατί όρισε τη γυναίκα του και όχι κάποιον άλλον; Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν;
    Αυτό το γνωρίζουμε και εμείς, αλλά δεν πειστήκαμε ότι αυτός μόνον ΔΕΝ ήταν ο λόγος.
    Ο Νίκος είναι ρουφιανόφατσα από κούνια και αδίστακτος από πατέρα. Δεν είναι πολύ βλάκας ,ενώ είσαι μεγάλος συνωμότης και ρουφιανοχαφιές .
    Ο Ηλίας είναι ένας ψευτοτσουτσουνέρος, που έκανε αποτρίχωση για να ‘’φαίνεται’’ το μικροσκοπικό ζαρωμένο..γατάκι του. Όμως έχει μεγάλη τρέλα ! μεγάλη φιλοδοξία ! και μεγάλο στόμα, ειδικά όταν γυναικοξεβρακώνεται .
    Ο καλός ρουφιανοσυνωμότης , δεν πρέπει να παρασύρεται ακόμη και αιδοιογλύχοντας .
    Κάποιος σφύριξε στο Νίκο , τα σπουργιτοφτερουγίσματα του Ηλία και τις μυστικές γυναικοσυναντήσεις και άλλες διαπραγματεύσεις.
    Και τώρα αρχίζει το «παιχνίδι» !!
    Ο Νίκος θα παραδοθεί ή θα επιτεθεί ανάποδα σαν τους πιλότους;
    Μάλλον δύσκολο φαίνεται να διακινδυνεύσει με τόσα χρήματα που κατέχει.
    Το που βρέθηκαν, είναι δουλειά άλλων. Και φυσικά δεν μιλάμε για 43.οοο ..ψωροχιλιάδες .
    Μιλάμε..Μιλάμε..Μιλάμε…. !!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΣΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΧΡΥΣΟΑΜΕΑ !!!

      ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ''ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ΄΄ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ>>>>!!

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .
      ΧΡΥΣΟΑΜΕΑ : Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ !!!
    2. AYTOΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ 3/9/2013 ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

      «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» ... 

      XA XA XA XA XA … ΠΛΗΡΩΝΕΝΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

      ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;;; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 15% !!! ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ !!!
  3. Κάντε το ρε μουνόπανα και θα δείτε τι θα γίνει. Τίποτε δεν σας σώζει ότι και να κάνετε.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Και τώρα αρχίζει το «παιχνίδι» !!
      Ο Νίκος θα παραδοθεί ή θα επιτεθεί ανάποδα σαν τους πιλότους;
      Μάλλον δύσκολο φαίνεται να διακινδυνεύσει με τόσα χρήματα που κατέχει.
      Το που βρέθηκαν, είναι δουλειά άλλων. Και φυσικά δεν μιλάμε για 43.οοο ..ψωροχιλιάδες .
      Μιλάμε..Μιλάμε..Μιλάμε…. !!!!!
    2. Ο ΗΛΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ…
      Ακούσαμε χθές βράδυ ,
      την ώρα ψήφισης του προϋπολογισμού να μιλά εκ μέρους της οργανωμένης εταιρείας δολοφόνων, ο δάσκαλος χορού ,Ηλίας Μικροτσούτσουνος.
      Εμείς, ομολογούμε, ότι εκείνη την ώρα πιστέψαμε ότι μιλούσε ένας μαθητής της έκτης δημοτικού και περιέγραφε[[ ένα ταξίδι στη βροχή]]
      Αλήθεια με αυτό το κακομαθημένο αλητάκι, πιστεύετε ότι υπάρχετε σε λίγο?
    3. Για δήμαρχο τον βάζει ο πονηρός Νικόλας , αφ΄ενός για να τον ξεφορτωθεί και αφ΄ετέρου να του χρεώσει την αποτυχία της εκλογής.
      Ξέρεις τι πουτάνα είναι ο αρχιρουφιάνος όλων των εποχών? Σκέψου ότι τούβγαλε το καπέλο και Ο ΜΑΚΗΣ, ο εθνικός μας ρουφιάνος.
      Ποιος από όλους όσους γράφουν τα πάρα πάνω ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα μας πει με δύο λόγια τι είπε ο Ηλίας?
      Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι όταν κάθισε κλαίγοντας και είπε: [[Εγώ θέλω την Ελένη μου....}}
      Μαμά γιατί το έκανες αυτό??
    4. Μετά την αποτρίχωση φάνηκε το μικρό ''ατροφικό''..γατάκι του Ηλία, που έκλαιγε απαρηγόρητο. Το είδε η Έλενα και τρόμαξε.
      Ηλία τι είναι αυτό το σκουληκάκι? Σαν φυτίλι είναι.
      Με αυτό το φυτίλι Ηλία μου , θα βάλλεις φωτιά στους..μπρατσοποδοδυναμίτες σου??
      Άντε γειά, είπε η Έλενα, μπήκε στην ΠΟΡΣΕ και εξαφανίστηκε.
      Εγώ ήθελα να γίνω χορευτής και δεν με άφησαν, φώναζε ο Ηλίας.
      Γι αυτό και εγώ ΔΕΝ παντρεύομαι...! ΔΕΝ παντρεύομαι...! ΔΕΝ παντρεύομαι...!
      ΔΕΝ παντρεύομαι...! ΔΕΝ παντρεύομαι...! Εξ άλλου, δεν με αφήνει και η μαμά μου.
      ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΣ !!!
    5. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ Η ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ? ΡΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ...ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ''ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ'' ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΥΤΤΑ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ!! ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΚΛΥΣΜΟΥΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ) ΜΕ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ? ΑΝΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΤΡΑΜΙΤΖΑΝΑ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! ΚΑΗΜΕΝΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΔΙΟ ΤΙ'ΣΟΥΛΑΧΕ!!!
    6. ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  4. Δεν υπάρχει θέμα Χ.Α για τον Έλληνα ψηφοφορο.Αντίθετα υπάρχει εντονοτατο πρόβλημα, σε σημείο να εξαρτάτε η ζωή και η ύπαρξη του καθενός από τον χειρισμό ενός αναπηρου πνευματικά μιαρασματος. Αυτος ο πολιτικός συνδυασμός έχει τελειώσει και λίγο ενδιαφέρει που θα πάνε οι ψηφοφοροι.Θα τούς ψηφίσουν βέβαια πάλι τα γιουσουφάκια τους, πού φαίνεται να είναι ουκ ολίγα. Οι ευεργεσιες και τα ρουσφέτια πού έχουν κάνει και είναι η μόνιμη εκλογική πελατεία τους. Θέλουμε αίμα εκλογικό. Μέχρι σημείου να αιματο κυλησουμε όλη την επικράτεια .Οι λόγοι γνωστοί. Να φύγει το έκτρωμα τής πέμπτης φάλαγγας.
    Απάντηση
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ:
    ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ
    Απάντηση
  6. Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα.
    Δεν είναι πλέον μόνος του και υπονομευμένος. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη και των άλλων νοσταλγών της παραμεθόριας … διαπλοκής και πολιτικής ανυπαρξίας. Το μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ενάντια σε όλες τις βρόμικες δυνάμεις και ιδιοτελείς επιδιώξεις. Και προ παντός ενάντια στον ‘’αιρετό φασισμό’’ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα..
    Τον ευγενή άνθρωπο που δεν ανταπέδωσε ούτε μία ύβρη στο ποτάμι της συκοφαντίας που δέχεται, τον αγωνιστή που πάλεψε και παλεύει για μια Ελλάδα καλλίτερη. Για μια Ελλάδα με μέλλον , όραμα και ελπίδα !
    Τον πολιτικό που αγωνίζεται για ιδέες και οράματα με σεβασμό για όλους και αυτοσεβασμό πρωτόγνωρο για την Ελληνική πολιτική ιστορία.
    **Τότε, το σύστημα δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθούσε να στηρίζει τον Αντρέα μετά από όση λάσπη είχε εκτοξευτεί εναντίον του.
    Τώρα το σύστημα δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθεί να στηρίζει τον Γιώργο, μετά από όση λάσπη έχει εκτοξευτεί εναντίον του.
    Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που συνδέει όλους όσους λοιδορούν τον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου: δεν ένιωσαν ποτέ τι σημαίνει αγάπη και αποδοχή του κόσμου.
    Και δεν μπορούν, ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν μία απλή αλήθεια:
    H καρδιά δεν “στήνεται”, ούτε “οργανώνεται”. Απλά χτυπά. Και για κάποια πράγματα χτυπά δυνατά.
    Γιώργο,
    η Ελλάδα χαμογελά, οι Έλληνες ελπίζουν ξανά.
    Η Ιστορία σε περιμένει να συνεχίσεις το έργο σου !
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤ....ΣΑΠΙΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΚΑΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΡΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ. ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΦΡΑ-ΠΟΥΤΣΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΣΤΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΩΔΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΥΝΓΧΑΝΕΙΣ ''ΑΝΙΚΑΝΟΣ' ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΟΒΟΛΕΨΙΑ!!
      ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ? ΟΙ ΜΑΥΡΟΜΠΛΟΥΖΑΔΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΟΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΝΗΣ!! ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΗ'' ΒΡΑΧΕ'' ΤΗΣ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ!!
  7. Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου αφου φαμε ΦΑΣΟΛΑΔΑ
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Απάντηση
  8. Μια εγκληματικη οργανωση ψυχανωμαλων ανθρωπων λιγοτερη
    Ηδη και το Πασοκ με τις διωξεις στα στελεχη του διαλυθηκε
    Ευχομαι το ιδιο και για τη ΝΔ
    Οι δικαστες να καθαρισουν το τοπο απο την τραμπουκοκλεπτοκρατια κι ο λαος να αναλαβει τα υπολοιπα
    Απάντηση
  9. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ. ΕΣΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΕΜΙΣΘΟΥ ΣΚΑΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΤΡΟΛΑΡΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΕΜΜΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ!! ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ
  10. προπαρασκευαστικες ενεργειες για κατάλυση του πολιτεύματος κανουν ολοι οι Ελληνες πολιτες εξ''αιτιας της κυβερνησης ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΔΗΜΑΡ και με την ευγενικη 40χρονη χορηγια του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια