Powered By Blogger

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ψευτοκάθαρση με… μπλάνκο!!!

Thursday, June 10, 2010


Ο εμπαιγμός του λαού δια των δήθεν Εξεταστικών Επιτροπών δε γνωρίζει φραγμούς, και δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος! Καταγγέλλω τα γαλαζοπράσινα μέλη των Επιτροπών για την άρνησή τους να καλέσουν για κατάθεση τους πρώην Πρωθυπουργούς της συμφοράς, Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή. Και βεβαίως καταγγέλλω και τους δύο Κωστήδες, οι οποίοι αφού βύθισαν τη χώρα στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τη ντροπή, αντί έστω και τώρα να συνδράμουν πρόθυμα με τις μαρτυρίες τους ώστε να διευκολύνουν το έργο των Εξεταστικών Επιτροπών για να φέρουν στο φως τα παραγραμμένα, έτσι κι αλλιώς, χοντροσκάνδαλα, αγρόν ηγόρασαν και σφυρίζουν αδιάφορα. Αυτό και μόνο τους ενοχοποιεί στη συνείδηση του κάθε σκεπτόμενου πολίτη. Το να βλέπουν τη χώρα να σπαράσσεται και να παραμένουν σιωπηροί, ως δήθεν υπεράνω υποψίας, τους καθιστά κατάπτυστους!

Δεν καταλαβαίνουν οι επίορκοι πως ακόμη κι αν είναι αλήθεια ότι δε γνώριζαν τίποτε για το όργιο της μίζας κάτω από τη μύτη τους μέσω των σκανδάλων Siemens και Βατοπεδίου, αυτό δεν τους εξαγνίζει. Θα έπρεπε τουλάχιστον να βγουν δημόσια και να ομολογήσουν ότι επέλεξαν διεφθαρμένους συνεργάτες, και στη συνέχεια τους άφησαν να δρουν ασύδοτοι καταληστεύοντας την περιουσία του ελληνικού λαού, διότι ουσιαστικά ήταν απόντες ως πρωθυπουργοί. Με άλλα λόγια, οι Κωστήδες δεν κυβερνούσαν, απλώς προήδρευαν. Στη συνέχεια, αφού ζητούσαν συγνώμη από τον Ελληνικό λαό, ν’ αποποιούνταν όλων των απολαβών, συντάξεων και αποζημιώσεων υπέρ του Δημοσίου, και ν’ αυτοεξοριζόντουσαν ώστε να μη μας «ξύνουν τ’ άντερα» με την προκλητική παρουσία τους. Αλλά πού να βρεθούν τέτοιες πολιτικές ευαισθησίες στο Ελλαδιστάν-Γιουνανιστάν… Το πολιτικό δέρμα έχει παχυνθεί σφόδρα και εξομοιώθηκε μ’ εκείνο των γουρουνιών.

«Στην υπόθεση Siemens όχι μόνο δεν εντοπίστηκαν οι μίζες των 100 εκατομμυρίων ευρώ που η εταιρεία ομολόγησε ότι έδωσε σε πολιτικούς και κρατικούς λειτουργούς, αλλά ακόμα και τα δώρα... που έδινε η εταιρεία σε πολιτικούς και δημοσιογράφους... σβήστηκαν με blanco στα έγγραφα της δικογραφίας. Όπως έγινε και στο παρελθόν όταν ο κ. Χριστοφοράκος αντί να συλληφθεί φυγαδεύτηκε στο εξωτερικό μαζί με τα στοιχεία του έτσι και τώρα δημοσιοποιούνται μόνο λίγα στοιχεία για "καμμένα" πολιτικά πρόσωπα ως στάχτη στα μάτια της κοινωνίας.» (e-typos)

Τι έγινε, λοιπόν, με το μπλάνκο; Να, τίποτα το σοβαρό, μικροπράγματα! Απλά, «Κατά την εξέταση του γ.γ. του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη, προέκυψε ότι οι επιθεωρητές του σώματος δεν μπόρεσαν να βρουν περισσότερα στοιχεία από αυτά που ήδη υπάρχουν στη δικογραφία και έχουν αποσταλεί στην εξεταστική. Ο κ. Καπελέρης είπε ότι η έρευνα είναι στα πολύ αρχικά της πλαίσια ακόμη, σημειώνοντας ότι το αίτημα για συνδρομή του ΣΔΟΕ "άργησε τρία χρόνια", (…) Όπως κατέθεσε ο κ. Καπελέρης σε πολλά τιμολόγια έχουν σβηστεί με μπλάνκο ονόματα παραληπτών, διευθύνσεις και φορολογικά στοιχεία. (…)» (πηγή)

Γι’ αυτό το λόγο και για άλλους που εμείς δεν γνωρίζουμε, το κόμμα του ΛΑΟΣ αποχώρησε από την Εξεταστική της Siemens, διότι όπως είπε ο Γ. Καρατζαφέρης, το πράγμα πάει για κουκούλωμα. Μάγος είσαι; Δηλαδή τώρα το καταλάβατε; Το κουκουλωμένο πάει για κουκούλωμα;

Όπως γράφει η ΗΜΕΡΗΣΙΑ, «Την αποχώρηση του ΛΑΟΣ από την εξεταστική επιτροπή του σκανδάλου της Siemens ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Κ. Αϊβαλιώτης. Ο πρόεδρος του κόμματος είχε θέσει προϋποθέσεις για την παραμονή του ΛΑΟΣ στην επιτροπή.
"Τα στοιχεία που απεστάλησαν σήμερα, σχετικά με τα πάσης φύσεως "δώρα" της SIEMENS δείχνουν ότι δεν υπάρχει η ενδεδειγμένη ροή που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη των πραγματικών περιστατικών. Το όλο πράγμα οδηγεί στο κουκούλωμα κάποιων πτυχών. Ο ΛΑΟΣ αποχωρεί από την Εξεταστική και περιμένει να δει, αν θα υπάρξει, επιτέλους, πρόθεση για πλήρη αποκάλυψη του τι πραγματικά έγινε ώστε να λειτουργήσει και πάλι κανονικά - και στο σύνολό της - η Επιτροπή για τη διερεύνηση του σκανδάλου SIEMENS", σχολίασε τονίζοντας ο κ. Αϊβαλιώτης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια