Powered By Blogger

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ..ΜΟΝΙΜΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (από εποχής Χούντας) ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ;.. Ή ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ;

   ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ...
Εκλήθη ο ΧΕΡ Κόκκαλης -τάχα μου -να εξετασθεί από την Εξεταστική της Βουλής. Γελοιότητες. Ο Κόκκαλης ..που είναι μια πονηρή αλώπηξ , σιτιζόμενη σχεδόν επί μισόν αιώνα από τα χρήματα του Έλληνα, -ΜΕΣΩ ΟΤΕ-είναι ένας καπάτσος , πλην -κατά την άποψή μου μπερδεμένης... ηθικής.
 Διετέλεσα -αξιοκρατικά.. κι ακόμη σταυροκοπιέμαι πως έγινε αυτό-για κάποια φεγγάρια Διευθυντής της πολυπρόσωπης Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου του ΟΤΕ. (1968) ..Δεν τον γνώρισα ποτέ αυτοπροσώπως κι ούτε ποτέ είχα χρείαν να γνωρίζω σάλιαγκες του δημοσίου βίου, αν και ως έδεσμα τρελαίνομαι για τα σαλιγκάρια  και μπορώ να σας δώσω συναρπαστικές γευστικές συνταγές.. Αθλούμαι εις το είδος. Απεπέμφθην από το πόστο μου εξ αιτίας ενός άλλου σαλιγκαριού, ενός συνταγματάρχη του ΓΕΣ (σύνδεσμος ΟΤΕ-Επιτελείου- που δεν θέλησα να δεχθώ στο γραφείο μου την ώρα που γούσταρε αυτός!!.. Μην ξεχνάμε πως ήταν...χούντα... ΄Εκρινε εκείνο το φοβερό δίδυμο που αναμόρφωσε τον ΟΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΌΠΟΥΛΟΣ-ΔΑΟΥΛΑΚΟΣ ..(χουντικοί ναί αλλά αναμορφωτές του ΟΤΕ)να με κρατήσει δίπλα του, ως Σύμβουλό του... ανεξάρτητα από τα χαζά του Γενικού Επιτελείου.. του Υπουργείου ΄Αμυνας που ήθελε να με φάει παντελώς... εξ αιτίας ενός βλάκα συνταγματάρχη... που δεν θέλησα να δεχτώ!!..Έτσι άκουγα για τον Κόκκαλη και τα αλισφερίσια του με τον ΟΤΕ.
Ο κ. Κόκκαλης ... είναι βίος και πολιτεία ... Ξεκίνησε την ευκλεή .. πορεία του ως το χαϊδεμένο παιδί της Ανατολικής Γερμανίας στην Ελλάδα, στο οποίον και εκχωρήθηκε αποκλειστικά όλο το εμπορικό πακέτο της εδώ πρεσβείας της Ανατολικής Γερμανίας... ΄Αρχισε δειλά...μεν, αλλά στην πορεία-αν και χουντοκρατούμενη η Ελλάδα του  1968, ο εν λόγω εκ του πουθενά κουβαληθείς αστήρ της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας...κατάφερε να γίνει εκ των κυριοτέρων προμηθευτών του ΟΤΕ -εν αρχή με τηλεφωνικές συσκευές, που μάλλον έφεραν τα σήματα της SIEMENS ή κάποιο άλλο όνομα ..πάντως σίγουρα η τεχνολογία ήταν siemens... αν θυμάμαι...καλά.
 Κάνει εντύπωση που ο εν λόγω Κύριος  α) παραμένει και σήμερα ο κύριος  προμηθευτής του ΟΤΕ... β) πώς δα εξόντωνε τους ανταγωνιστές του, χωρίς λάδωμα;... (γι αυτό και ομιλώ πιο πάνω περί ηθικής του εν λόγω ανθρώπου... Και γ) Από μαράζι τάχα μου εναγκαλίστηκε τον Ολυμπιακό, τη δημοφιλέστερη ομάδα της χώρας; Από πλάκα μου τάχα ...έγινε φίλος του  Νίκου Κακαουνάκη κι άλλων δημοσιογράφων..... θέλοντας να μπει στο εκδοτικό παιχνίδι, όπως οι αξιότιμοι συνάδελφοί του... Μπόμπολας , Αλαφούζος,  , κ.ά τινές, μόνιμα σιτιζόμενοι από την τσέπη μας, ως τάχα εξυπνότεροι υμών; Δ) ΤΥΧΑΙΟ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ   που ήταν  ο "πρακορας" των συμφερόντων της Ανατολικής Γερμανίας - όχι δεν λέω ότι ήταν κατάσκοπος της ΣΤΑΖΙ...ούτε με απασχολεί άλλωστε- και,  σταθερός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες μας;... Χωρίς λάδώματα;...
 Κι ενώ εκτίθενται άλλοι λαδιάρηδες, αυτός μένει σταθερά στο δημοσιογραφικό απυρόβλητο της έρευνας. ΄Οχι δεν είναι περίεργο σε μένα .. Εύχομαι αυτοί οι ιππότες της οβαλ εξεταστικής τράπεζας της Βουλής να φθάσουν σε ξέφωτο... Αλλά εξέτασε κανένας το Πόθεν έσχες των εξεταστών; Π.Χ... τον Βαλυράκη;(καλά αυτός έχει γυναίκα ζωγράφο, η οποία είχε προβολή για τα δημιουργήματά της μόνον επί της πάλαι ποτέ κραταιάς εξουσιας του ΠΑΣΟΚ κι έκτοτε εξαφανίσθηκε... Γιατί;...Είναι  κι ολίγον τι πλουσία λόγω του χασάπικου του πατρός της... !
Τον Καρατζαφέρη ... Πως φτιάχτηκε οικονομικά ο Καρατζαφέρης; (θεωρείται από τους πλουσιότερους βουλευτές)... ΄Ενας ταπεινός παραγωγός μανεκέν  δεν ήταν; Ποιοι  ήσαν-είναι οι χορηγοί του;...
Απαντήσεις μην περιμένετε... Θα έχει πάντως εξαιρετικό ενδιαφέρον, αν η Εξεταστική θα μας εξηγήσει πως αυτός ο πολύφερνος του δημοσίου βίου μας ... κ. Κόκκαλης που κάνει τον σπουδαίο με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού... πως κατάφερε να πουλάει αποκλειστικά στο ελληνικό κράτος... τα όποια προϊόντα  του... Μήπως αλά Χριστοφοράκο;   O Χριστοφοράκος λάδωνε για να παίρνει μεγάλες παραγγελιές από το ελληνικό δημόσιο... Ο αξιότιμος κ. Κόκκαλης, πως  καταφέρει επί μισόν αιώνα να είναι κύριος προμηθευτής του ΟΤΕ, χωρίς να λαδώνει; Αξιότιμε κ. Ρέπα... επειδή μας αρέσουν οι Τσακώνικες μελιτζάνες της πατρίδας σου... θεωρούμε βέβαιο ότι θα ενσκύψετε επί των ... όχι και τόσον αφελών αποριών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια