Powered By Blogger

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

 
ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γιατί δεν αξιοποιείται ο αδιάθφορος πολιτικός ,  Μίστερ Τζέφρυ Παπανδρέου;
Ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκετε,  θα δεχθείτε ότι ο Απόστολος Κακλαμάνης, τ. Πρόεδρος της Βουλής παραμένει από τις καθαρές αξίες της ελληνικής πολιτικής. Δεν αμφισβητείται η εντιμότητά του ούτε και η εύστοχη αυστηρότητα του λόγου του. Κι όταν κατείχε το δεύτερο τη τάξει Πολιτειακό αξίωμα , ό,τι είχε να πει το έλεγε έξω από τα δόντια...τσεκουράτα!
Προσφιλής του στόχευση είναι το τηλεοπτικό μας τοπίο του οποίου αλλάζει κυριολεκτικά τα φώτα και δικαίως.
΄Ετσι σήμερα το πρωϊ από πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ είπε τα παρακάτω σταράτα...:
"΄Οσοι πολιτικοί βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα είναι καραγκιόζηδες. Ο ρόλος τους είναι μέσα στη Βουλή.. Κι όχι να κοκορεύονται από τα κανάλια."
" Ο κόσμος ψηφίζει αυτούς που τους υποβάλλει -προβάλει το κανάλι... ! "
"Ο κόσμος νομίζει ότι όλοι οι πολιτικοί είναι γελοίοι. Δεν είναι έτσι.. Χειρότεροι είναι οι διάφοροι καναλάρχες.. που ασκούν συστηματικά τη διαφθορά..  Στοχοποιούν την κοινωνία και την πυροβολούν.Κι όμως κανείς ποτέ  δεν τους έλεγξε.. Αλωνίζουν σε βάρος  όλων.. Στοχοποιούν την κοινωνία 
΄Ολοι ξέρανε για το Βατοπέδι, αλλά έσκασε το θέμα όταν κάποιος καναλάρχης συγκρούστηκε με κάποιον υπουργό... Αυτό είναι όλο... Δυστυχώς έχουμε ευθύνη ΟΛΟΙ μας και φυσικά και ο ψηφοφόρος, για τον τρόπο που κάνει τις επιλογές του..."
Εμείς και συμφωνούμε κι επαυξάνουμε αλλά κι απορούμε πως ο Γιωργάκης που αγωνίζεται για κάθαρση και πάταξη της διαφθοράς...αφήνει αναξιοποίητο τον Αποστολή, δεδηλωμένο πολέμιο πάσης δημόσιας αταξίας... Ο μόνος που θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τηλεοπτικό μας τοπίο  ...κι όχι μόνον... Απορούμε... Αφήνονται τέτοια θεριά στο περιθώριο;... ΄Εχουμε πολλούς σαν κι αυτούς  αδιάφθορους;
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ
** Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚΟΙ, -γνωστόν και διακηρυγμένο αυτό -  ενδεχομένως να μην είναι και ο Απ.Κακλαμάνης ... Είμαστε αμφότεροι Κεντρώας προέλευσης του Γέρου της δημοκρατίας... Εξάλλου κι ο ΑΝΔΡΕΑΣ Κεντρώος ήταν... Εξάλλου κεντρώοι έστησαν το δήθεν ...σοσιαλιστικό Κίνημα, κούνημα ... Εν πάση περιπτώσει .. το "σοσιαλιστικό" ήταν μια έξυπνη έμπνευση -που φτούρησε - του Ανδρέα για να μπει στο μεταπολιτευτικό πολιτικό παιχνίδι , αλλά πάντα με τις κεντρώες πλάτες... ΄Ετσι για να μη λέμε παραμύθια. Οι Κεντρώες δυνάμεις , οι οπαδοί του Γεωργίου Παπανδρέου ... έφεραν στην εξουσία το ψευδοσοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ .Για να θυμάστε και να μην ξεχνάτε!
Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια