Powered By Blogger

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Joachim Starbati: Γυρίστε πίσω στη δραχμή (2)

Τα ίδια έλεγε πέρυσι και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. (Δείτε εδώ)
Εκείνο, όμως, που δε μπορώ να εξηγήσω είναι πώς οι Βρυξέλλες και το ΔΝΤ χορηγούν μια συνταγή που θα βουλιάξει περισσότερο την οικονομία της Ελλάδας, αντί να την εξυγιάνει. Η απάντηση είναι απλή: Ή είναι τρελοί για δέσιμο, ή επιδιώκουν να μας αποτελειώσουν ώστε να μας εξαγοράσουν με ψίχουλα, όταν δε θα μπορούμε να τους ξεπληρώσουμε.
Σοφία Παπαϊωάννου: «Θεωρείτε ότι ο Υπουργός Οικονομικών έκανε κάποια λάθη τους τελευταίους μήνες;»
Γιοάχιμ Σταρμπάτυ: «Δε νομίζω ότι ο Υπουργός Οικονομικών έκανε κάποιο λάθος. Η κατάσταση ήταν προδιαγεγραμμένη και δεν είχε χώρο να κινηθεί διαφορετικά. Η Ελλάδα δεν ακολουθεί πια δική της πολιτική. Η Ελλάδα ακολουθεί την πολιτική που επιβάλουν οι Βρυξέλλες και η Ουάσιγκτον, μέσω της Κομισιόν και του ΔΝΤ. Αυτό σε βάθος χρόνου δεν είναι κατάσταση για την Ελλάδα.»

Κρίμα που η καλή δημοσιογράφος δεν του επέβαλε το ερώτημα: από πότε η κατάσταση ήταν προδιαγεγραμμένη; Δηλαδή αν η κυβέρνηση κινείτο ταχύτατα και έπαιρνε αυτοβούλως σκληρά μέτρα από τον περασμένο Οκτώβριο, αντί να κωλυσιεργεί και να παλινδρομεί οκτώ μήνες, πάλι προδιαγεγραμμένη θα ήταν η κατάσταση; Μήπως η λαιμητόμος του ΔΝΤ για την Ελλάδα είχε αποφασιστεί πριν από τις εκλογές; Μήπως ο Καραμανλής πιέστηκε αφόρητα για να πάει σε εκλογές ώστε να γίνει η άνευ όρων παράδοση σε ξένη μπότα από τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που έτσι κι αλλιώς πιστεύει στην παγκοσμιοπόιηση θεωρώντας ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια;
Θυμάστε με πόση υπερηφάνεια και αυταρέσκεια είχε κάνει τη μοιραία ανακοίνωση από το Καστελλόριζο;




Ωστόσο, παρόλο το πισώπλατο μαχαίρωμα, ο Ιωακείμ ομολόγησε ότι "λατρεύει" την Ελλάδα! Φανταστείτε να μην τη λάτρευσε κιόλας! Πάντως μας έσφαξε με το βαμπάκι, όταν μας χαρακτήρισε και "ειλικρινείς".
«Εγώ λατρεύω τους Έλληνες, είναι περήφανοι, ειλικρινείς και δεν θέλω πια οι Έλληνες απλά να ακολουθούν, αλλά να ορθώσουν πάλι το ανάστημα τους. Αυτό αρμόζει στην Ελλάδα, και είναι σημαντικό να μην χτυπάνε πάντα πόρτες για να βρουν πάλι χρήματα.»
Βλέπετε, παίδες, πώς μας αγαπάει ο Ιωακείμ; Θέλει να ορθώσουμε ανάστημα! Δε μας θέλει να χτυπάμε πόρτες για δανεικά! Μπορεί όλη η οικουμένη να ζει με δανεικά (κακώς, κάκιστα), διότι αυτοί που τη διαφεντεύουν έχουν ως επάγγελμα την τοκογλυφία, αλλά η Ελλάδα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της και να γίνει αυτάρκης! Μακάρι! Κι εγώ μαζί σου! Ποιος δεν θα το ’θελε, καθηγητά μου; Όμως μας ζητάς τα αδύνατα. Μόνο η Χούντα το είχε πετύχει αυτό, αλλά δυστυχώς οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν επιτρέπουν πια Χούντες. Οι "δημοκρατίες", βλέπεις, εξυπηρετούν καλύτερα τα σκοτεινά τους σχέδια…

Σοφία Παπαϊωάννου: «Επισκέπτεστε την Ελλάδα πολύ συχνά και πηγαίνετε σε αυτό το σπίτι στη Μεθώνη, στην Πελοπόννησο. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας για τους Έλληνες, για τον τρόπο ζωής τους, για το πώς διαχειρίζονται τα οικονομικά τους;»

Γιοάχιμ Σταρμπάτυ: «Αγαπάω την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Είναι γενναιόδωροι, όταν πηγαίνω με τις κόρες μου σε εστιατόρια εδώ, πάντα μας κερνάνε το κρασί. Στη Γερμανία αυτό δε μου συνέβη ποτέ.»

Οι Έλληνες σας κερνάνε πάντα το κρασί, ε; Εκεί στη Γερμανία ξεραΐλα! Δεν κερνάνε ούτε τα σ**τό τους οι αφιλότιμοι... Κι εσείς μας "κερνάτε" πισώπλατες από ευγνωμοσύνη! Τι να σας πω, κύριε καθηγητά μου, εγώ αν είχα προσφύγει σε συνταγματικά δικαστήρια εναντίον μιας χώρας, θα ντρεπόμουνα να επισκέπτομαι τη χώρα αυτή για διακοπές, και μάλιστα να διατηρώ και εξοχικό. Θα είχα τύψεις. Δεν θα μπορούσα ν' αντικρίσω στα μάτια τους κατοίκους της. Εσείς προφανώς δεν έχετε τέτοιες ευαισθησίες. Πάντως, τόοση "αγάπη" που έχετε για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της δεν τη χρειαζόμαστε!
Βέβαια, το ότι στη χώρα σας δεν σας έχουν κεράσει ποτέ ούτε ένα κρασί, δεν μου κάνει εντύπωση. Άλλωστε η Γερμανία είναι διαβόητη για την τσιγκουνιά και τις υπαναχωρήσεις από υποσχέσεις της, όπως διάβασα εδώ.
Εμείς, όμως, τι κάνουμε τώρα, οέο; Κρατήστε αυτό από τα λόγια του φιλέλληνα καθηγητή: «Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να δώσει πίσω τα χρήματα. Αυτό είναι απολύτως βέβαιο.»
Δυστυχώς, με την κυβέρνηση παιδικής χαράς στο τιμόνι, τραβάμε μοναχικά για τον αγύριστο… Η πιθανή αναδιάρθρωση χρέους και η επιστροφή στη δραχμή με ταυτόχρονη υποτίμησή της είναι το πιο εφιαλτικό σενάριο. Εξάλλου, ούτε αυτό θα λύσει αυτόματα τα εγγενή προβλήματα της φαυλοδημοκρατίας που μας έφεραν μέχρις εδώ. Απεναντίας θα τα μεγιστοποιήσει.
Μοναξιά και σκοτάδι για τη χώρα μας… Βλέπει κανείς το διακόπτη για ν’ ανάψουμε κανένα φως; Εγώ βλέπω 10 εκατομμύρια διακόπτες! Είναι μέσα μας, μέσα στον κάθε Έλληνα. Είναι ο διακόπτης που ανάβει το εσωτερικό φως του πνεύματος. Αν δεν γυρίσουμε αυτό το διακόπτη να φωτίσει την ψυχή και το πνεύμα μας, είμαστε χαμένοι...


Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Posted by Μαρία Σεφέρου at 12:47 PM
Labels: Joachim Starbati, Α. Παπαχελάς, αναδιάρθρωση χρέους, Γ. Παπανδρέου, επιστροφή στη δραχμή, Σοφία Παπαϊωάννου, Σταρμπάτυ
Monday, June 7, 2010
Το πολιτικό σύστημα: θύτης ή θύμα;
Σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι θύμα ενός πλέγματος συμφερόντων που το θέλει εξαρτημένο, και πολλοί δημοκράτες έκλαψαν από ιερή συγκίνηση, όπως μαθαίνω. Προσπαθεί να μας πείσει, δηλαδή, ότι άααλλοι φταίνε για τη χρεοκοπία της Ελλάδας και την εξαθλίωση του Έλληνα, κι όχι οι εκλεγμένοι πολιτικοί.
Δείτε απόσπασμα από τη σπαραξικάρδια δευτερολογία του Πρωθυπουργού στη Βουλή, στις 4 Ιουνίου, 2010.
Γιώργος Παπανδρέου: «Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας. Το οικονομικό πρόβλημα που ζει ο Ελληνικός λαός, ο συνταξιούχος, η νέα γενιά και η ελληνική οικογένεια, είναι συμπτώματα μιας βαθύτερης κρίσης, όχι τεχνοκρατικής, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων σε κάποιο διακανονισμό.
Είναι βαθύτερα συμπτώματα, που έχουν στο επίκεντρό τους το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας. Και το πολιτικό σύστημα, κυρίες και κύριοι, το γνωρίζουμε και το ζούμε αυτές τις μέρες, είναι ένα σύστημα που δεν ήταν ανεξάρτητο από κάθε λογής συμφέροντα, μικρά, μεγάλα, επιχειρηματικά, μιντιακά, συντεχνιακά, ρουσφετολογικά, ιδιοτελή.
Και είναι χρέος μας να αλλάξουμε ριζικά αυτό το πολιτικό σύστημα. Είναι χρέος μας να λυτρώσουμε τον πολιτικό, τον βουλευτή, από ένα σύστημα που τον θέλει εξαρτημένο. Να καταρρίψουμε αυτή την ακραία λογική, που λέει "φταίνε οι 300 της Βουλής". Σήμερα, ένα ολόκληρο σύστημα πρακτικών και αντιλήψεων διακυβέρνησης πρέπει να ανατραπεί.»

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Ποια είναι η πρωταρχική πηγή της ομελέτας; Το αυγό ή η κότα; Χωρίς αυγό δε γίνεται ομελέτα, και χωρίς την κότα δε γίνεται αυγό, η οποία κότα δεν θα υπήρχε αν δεν προϋπήρχε το αυγό. Με άλλα λόγια, πιάσε τ’ αυγό και κούρεψτο!
Κάπως έτσι είναι η εξαρτημένη φαυλοδημοκρατία μας, και χωρίς εξάρτηση από συμφέροντα δεν μπορεί να υπάρξει και να λειτουργήσει. Μόνο που εδώ είναι αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς ποια είναι η "κότα" και ποιο το "αυγό". "Κότα" και "αυγό" είναι διαπλεκόμενα και συμπλεκόμενα αδιάρρηκτα και μόνο μια φωτισμένη και έντιμη χούντα (πού τέτοια τύχη...) μπορεί να τα απεμπλέξει.
Ώστε το πολιτικό σύστημα «δεν ήταν ανεξάρτητο από κάθε λογής συμφέροντα, μικρά, μεγάλα, επιχειρηματικά, μιντιακά, συντεχνιακά, ρουσφετολογικά, ιδιοτελή», μας είπε ο Τζέφρυ. Κοίτα να δεις τι του ξέφυγε! Ο λαός λέει, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!
Δε μου λες Γιωργάκη, χωρίς αυτά τα μιντιακά συμφέροντα θα ήσουν εσύ σήμερα Πρωθυπουργός της Ελλάδας; Και άντε κι έγινες, θα μπορούσες να παραμείνεις έστω και μια μέρα περισσότερο στον πρωθυπουργικό θώκο με αυτά τα μέτρα εκτέλεσης του λαού που μας επέβαλε το ΔΝΤ που μας κουβάλησες, αν δεν είχες τη μιντιακή στήριξη; Και θα βρίσκονταν οι 300 βολευτές μέσα στο Κυνοβούλιο χωρίς ρουσφετολογικές συναλλαγές; Ή μήπως θέλεις να μας πείσεις ότι οι βολευτές πολιτεύονται από ανιδιοτελή κίνητρα, επειδή θέλουν με αυτοθυσία να υπηρετήσουν την πατρίδα, που κι εσύ πρόσθεσες στο λεξιλόγιό σου πρόσφατα;
Μ’ αρέσει ο παρατατικός του Πρωθυπουργού: «δεν ήταν ανεξάρτητο». Δηλαδή τώρα είναι; Άσε τα ανέκδοτα και το δούλεμα, Γιώργο, διότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.
Το τερατόμορφο σύστημα της δήθεν Δημοκρατίας έχει επινοηθεί από συμφέροντα για τα εξυπηρετεί, και οι βολευτές βολεύονται με το να τα εξυπηρετούν ώστε να εξυπηρετηθούν από δαύτα. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε και να βαυκαλιζόμαστε…
Να μην ξεχάσω να δηλώσω συμπαράσταση στον Άκη και τους άλλους δήθεν διωκόμενους «μάρτυρες της Δημοκρατίας» παντός χρώματος και συνομοταξίας…
Posted by Μαρία Σεφέρου at 3:39 PM
Labels: 300 της Βουλής, Γιώργος Παπανδρέου, πολιτικό σύστημα
Ο Νίκος και ο Μίμης θα σώσουν την Ελλάδα!
Ακούστε παρακαλώ με προσοχή το Νίκο Παπανδρέου, αδελφό του σημερινού Πρωθυπουργού της κυβέρνησης παιδικής χαράς, και τον αργόμισθο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, πρώην ΣΥΝασπισμένο, Μίμη Ανδρουλάκη (αυτόν γιατί τον χρυσοπληρώνουμε για το τίποτα;) να μιλάνε χαλαρά επί παντός επιστητού, προκαλώντας τον πολίτη που αγωνίζεται να επιβιώσει σε τούτο το μπάχαλο που το σάπιο κατεστημένο καταδίκασε την Ελλάδα! Η κουβεντούλα έγινε στο FLASH RADIO 28/11/08, και μας τη θύμισε το καλό ιστολόγιο "Έχω μάτια και βλέπω" .
Πάντως, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα ο Νίκος ο "αδελφόθεος" μου έδωσε ιδέες για το πώς θα τη βγάλω στην αναπαλαιωμένη ψωροκώσταινα:
1. Επιστροφή στο χωριό μου, κι επειδή το πατρικό σπίτι που γεννήθηκα έχει ταλαιπωρηθεί από σεισμούς και δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, θα βολευτώ σε καμιά τέντα.
2. Λόγω αδυναμίας να πληρώνω τη ΔΕΗ που πάει τον ανήφορο, θα εφοδιαστώ με μερικά λυχνάρια λαδιού, όπως εκείνα που χρησιμοποιούσαμε όταν ήμουνα μικρή.

3. Ι.Χ. τέρμα, και η μετακίνηση θα γίνεται με γαϊδούρι ή μουλάρι, για να θυμηθώ και τα νιάτα μου.
4. Ενεργοποίηση του παλιού πηγαδιού στην αυλή και άντληση νερού με το γουβά και το μαγγάνι.
5. Πέντε κότες, δυο κατσίκες, ένας μικρός λαχανόκηπος ίσα ίσα για καμιά ντομάτα και κανά κρεμμύδι, και ο Θεός βοηθός.
Θέλοντας και μη, θα ξαναζήσω τα παιδικά μου χρόνια! Η άλλη παράπλευρη ωφέλεια θα είναι η μη ενημέρωση με τρομοκρατικές και αηδιαστικές ειδήσεις περί των "ανδραγαθημάτων" των πολιτικών μεγαλοαπατεώνων κλπ. - λόγω έλλειψης ηλεκτρισμού, τηλεόρασης, ιντερνέτ, και δε συμμαζεύεται - και κατά συνέπεια η αποτοξίνωση της σκέψης και της ψυχής μου από τα τοξικά απόβλητα της κουλτούρας του τίποτα. Οι πρώτοι μήνες θα είναι δύσκολοι λόγω επώδυνων στερητικών συμπτωμάτων - οι άνθρωποι εθίζονται ακόμη και στην κόλαση - αλλά όταν το ξεπεράσω θ' αρχίσω επιτέλους να ζω σαν homo sapiens.
Ίσως έτσι ξαναποκτήσω επαφή με τον εσωτερικό άνθρωπο, τον ανώτερο εαυτό, και πάρω μια γεύση από το αληθινό νόημα της ζωής. Άλλωστε ο Κυνικός φιλόσοφος Διογένης ήταν ευτυχισμένος με μόνη του περιουσία ένα βαρέλι κι ένα φανάρι... Αυτάρκεια και Αρετή έλεγε ο Διογένης πως ήταν το μυστικό της ευτυχίας. Εσείς που τον χλευάζετε μήπως βρήκατε την ευτυχία αλλού; Εσείς, αρχιερείς του Μαμμωνά, που καταδικάσατε έναν ολόκληρο λαό στη φτώχεια και τη μιζέρια, τη βρήκατε την ευτυχία μέσα στη χλιδή που εξασφαλίσατε με τα κλεμμένα;

Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Posted by Μαρία Σεφέρου at 12:11 AM
Labels: Μίμης Ανδρουλάκης, Νίκος Παπανδρέου
Older Posts Home
Subscribe to: Posts (Atom)
Slideshow
Η Αλήθεια να Λέγεται

Στο αενάως εξελισσόμενο Σύμπαν, όπου κυριαρχεί ο Άγραφος Νόμος κι όχι το συναίσθημα, συντελείται ένας αέναος πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού, της Αλήθειας και του ψέματος, με την Αλήθεια να προσπαθεί να επικρατήσει σε κάθε ψυχή, σε κάθε έθνος, και στην ανθρωπότητα ολόκληρη.

Blog Archive

* ▼ 2010 (240)
o ▼ June (17)
+ Γιατί ο Παπακωνσταντίνου έτριβε τη μύτη του;
+ Ψευτοκάθαρση με… μπλάνκο!!!
+ ΛαΛάκης Λαζόπουλος: ο σεξόπληκτος προαγωγός της χ...
+ Simon Anholt: Το όνομα μιας χώρας είναι το παν!
+ Joachim Starbati: Γυρίστε πίσω στη δραχμή
+ Το πολιτικό σύστημα: θύτης ή θύμα;
+ Ο Νίκος και ο Μίμης θα σώσουν την Ελλάδα!
+ Δεν έχουμε ούτε προσομοίωση διακυβέρνησης...
+ Erdogan to Netanyahu: "You shall not kill"
+ Η αμφίεση της Άντας Παπανδρέου
+ Η Μιράντα Ξαφά προειδοποιεί μέσω του ΣΚΑΪ
+ Πωλείται η ΕΛΛΑΣ σε τιμή ευκαιρίας!
+ Οι Υπουργοί δε μνημονεύουν το «Μνημόνιο»!
+ "Freedom Flotilla": Ανθρωπιστική αποστολή με πολιτ...
+ NORMAN FILKENSTEIN: Is Israel a lunatic State?
+ "Μηδενί δίκην δικάσεις πρίν αμφοίν μύθον ακούσεις"...
+ "Θαυμάστε" τον τριτοκοσμικό Κλάδο Υγείας των Μηχαν...
o ► May (57)
+ Φούντωσαν τα σενάρια για το Λουκά Παπαδήμο
+ Eurovision: Πρώτη με την αξία της η Lena Meyer-Lan...
+ ΩΠΑ είπα λέω, κι αν με δέρνετε δεν κλαίω!
+ Μπάχαλο και τα οικονομικά των κομμάτων!
+ Το "διάγγελμα"-μελό της Άννας Νταλάρα
+ Τα τετράπαχα πιράνχας της "Υγείας"
+ ΑΘΗΝΑ: Πολυπολιτισμική πρωτεύουσα των Βαλκανίων
+ Μίζα: εκ των ων ουκ άνευ της Δημοκρατίας!
+ Οι αυταπάτες της Δημοκρατίας και της Παγκοσμιοποίη...
+ Πρωθυπουργέ, μη μιλάς για λογαριασμό μας!
+ Ελληνορθόδοξη οστεολατρεία-μαγεία
+ Κάποιοι μας δείχνουν έξοδο από την Ευρωζώνη…
+ Το τέρας της γραφειοκρατίας πνίγει τις επενδύσεις
+ Πλαστογραφημένοι γιατροί-τέρατα
+ Γιώργος Παπανδρέου, COSCO, και άλλα "αξιόπιστα" αν...
+ Έχουν παραφρονήσει εντελώς στο Υπ. Οικονομικών!
+ Το σπουδαιογελοίο της ΚοινοβOλευτικής Δημοκρατίας
+ Ο λαός ματώνει για την ασυλία των φοροφυγάδων!
+ Απενεργοποιείστε τις ωρολογιακές βόμβες των "Παρα...
+ Daniel Cohn-Bendit: ο ρομαντικός υπερασπιστής της ...
+ Προκαλούν το λαό με το γαρδενιοπόλεμο στην ΕΡΤ!
+ Και οι Ιεράρχες... θρόνον ηγόρασαν
+ Όλοι θέλουν την ΕΙΡΗΝΗ, να δούμε όμως αν μπορούν…
+ Tayyip Erdogan: "Το Αιγαίο να γίνει θάλασσα ειρήνη...
+ "Μέτρα Στήριξης" = συνταγή για κατάρρευση
+ Μήπως η Ελλάδα είναι ο ομφαλός της γης;
+ "Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"...
+ Καταπέλτης ο Πρόεδρος του ΣΕΒ! Μπράβο!!!
+ Οι λαοί έρμαια της μαφίας των τραπεζο-γκάνγκστερ
+ Το ΔΝΤ φοβάται το "φάρμακο" που μας χορήγησε!
+ Ιδού ο τσάρος της λεηλατημένης οικονομίας μας
+ Κάρολος Παπούλιας: ιδιώνυμο αδίκημα να γίνει η φορ...
+ Τολμηρές οι προτάσεις του Α. Σαμαρά
o ► April (45)
o ► March (44)
o ► February (33)
o ► January (44)

* ► 2009 (266)
o ► December (27)
o ► November (23)
o ► October (29)
o ► September (24)
o ► August (23)
o ► July (5)
o ► June (22)
o ► May (23)
o ► April (29)
o ► March (23)
o ► February (21)
o ► January (17)

* ► 2008 (74)
o ► December (15)
o ► November (8)
o ► October (2)
o ► September (5)
o ► August (6)
o ► July (4)
o ► June (4)
o ► May (7)
o ► April (4)
o ► March (8)
o ► February (6)
o ► January (5)

* ► 2007 (13)
o ► December (5)
o ► November (8)

About Me
My Photo

Μαρία Σεφέρου
Αθήνα, Αττική, Greece
Γεννήθηκα σ' ένα μικρό χωριό της ημιορεινής Κορινθίας, το Δενδρό, σε μια πολυμελή, φτωχή και αξιοπρεπή οικογένεια. Φοίτησα στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου. Συνέχισα και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, και ακολούθησα μια εικοσαετή καριέρα, στην Ελλάδα και τη Βρετανία. Οι κοινωνικές ευαισθησίες μου, οι ανησυχίες και η έντονη πνευματική αναζήτηση με έστρεψαν με ζήλο στη φιλοσοφική έρευνα και μετέπειτα στη συγγραφή βιβλίων, άρθρων και δοκιμίων θρησκευτικού, φιλοσοφικού, κοινωνικού, πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου. Τα θέματά μου είναι παρμένα από την καυτή και, τόσο συχνά, θλιβερή επικαιρότητα.

View my complete profile
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΑΡΙΑΣ ΣΕΦΕΡΟΥ

* Articles in English
* In Memory of Eirini Seferou
* Message of Peace and Love (Please Download: "To My Friends”)
* My Album: Φωτογραφίες από την Ελλάδα
* My Books and Essays
* Short Stories

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια