Powered By Blogger

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο

Η δικαιοσύνη ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση μετά την κατάθεση, από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη

Η δικαιοσύνη ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση μετά την κατάθεση, από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που αφορά τα παραποιημένα στοιχεία για την δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τους πρώην υπουργούς της ΝΔ, Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη και Γιάννη Παπαθανασίου και Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Η δικαιοσύνη ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση μετά την κατάθεση, από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, των δύο πορισμάτων για την οικονομία, της ευρωπαϊκής επιτροπής και των ειδικών εμπειρογνωμόνων. Η διευθύνουσα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράντου, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, έστειλε τη σχετική δικογραφία στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κατσιρώδη. Ο τελευταίος -σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε- διαβίβασαν το φάκελο στη Βουλή, η οποία και θα αποφασίσει για τη σύσταση Εξεταστικής ή Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών.

Rate This
Quantcast

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • mitsosms On Ιουλίου 27, 2010 at 6:30 μμ

    Καιρός ήταν!

    0
    0
    Rate This
    Quantcast
  • iconology2009 On Ιουλίου 27, 2010 at 9:05 μμ

    Να τελειώνει η Ιστορία με την αλα καρτ καθαρση του Παπανδρέου. Οποιος σκανδαλολογεί φέρνει νερό στο μύλο του Παπανδρεϊσμού, που ασφαλώς δεν δικαιούται να μιλήσει γιά κάθαρση όντας όχι λιγότερο ρυπαρός α΄πό αυτούς που καταγγέλει. Το άπίθανο αυτό άτομο, που το παίζει προϊόν της άμωμης σύλληψης και αμέτοχος του προπατορικού αμαρτήματος του ΠΑΣΟΚ που λέγεται κατά το πατρικό μόττο ΔΩΡΑΚΙ, δεν το είδαμε στα είκοσι ολόκληρα χρόνια στα οποία έχει υπάρξει πρωτοκλασσάτο στέλεγχος του κόμματος του, δεν τον είδαμε λοιπόν τον οδοστρωτήρα αυτό της κάθαρσης να κάνει ποτέ κάποια δήλωση που να τον αποστασιοποιεί από ενέργειες συντρόφων του στο κίνημα.
    Τέρμα λοιπόν στην υποκρίσεια την Γιωργάκεια-αποδειξη της είναι ο ρυθμός που τ΄ρέχει το κατεξοχήν σκάνδαλο όπου αποδεδειγμένα και ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ έχουν υπάρξει στοιχεία, αυτό της ΖΗΜΕΝΣ. Ας αφήσει λοιπόν τα σάπια ο υποκριτής Παπανδρέου. Από δω και πέρα υπονόμευση κάθε ενέργειας του σ’αυτό το πεδίο και αποδόμηση του “καθαρτήριου” λόγου του.

    0
    0
    Rate This
    Quantcast
  • michael On Ιουλίου 28, 2010 at 7:48 πμ

    Ο κωλοτούμπας αλί καρά τζαφέρ πάλι τον παπαγάλο του GAP κάνει.
    Ο κατήφορος και το πολιτικό μέλλον του έφτασε στο τέλος. Πως λέμε “Η παράσταση Ο Καραγκιόζης βουλευτής έλαβε τέλος”;
    Ούτε στο Μητσοτακέϊκο να ελπίζει πια, τους προδότες τους βαφτίζουν με ροχάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια