Powered By Blogger

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσιμο.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Σεπτεμβρίου 6, 2009

http://www.oraelladas.gr/wp-content/uploads/2007/11/papandreou2.jpgΕίναι ίσως η πρώτη φορά μεταπολεμικά που ένα κόμμα είναι σε τροχιά εξουσίας (έστω και αν δεν έχει ανακοινώσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα), βασιζόμενο σε απόλυτη ειλικρίνεια για τις ενέργειες που πρόκειται να κάνει. Για πρώτη φορά λοιπόν, συνοψίζουμε ισχύουσες δηλώσεις στελεχών της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης και του ηγέτη της προκειμένου να έχουμε μια εικόνα των πυλώνων διακυβέρνησης από τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Διεθνείς σχέσεις: Επαναφορά στους παραδοσιακούς συμμάχους (ΝΑΤΟ).

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκρυψε ποτέ τη διαφωνία του στα ανοίγματα με Ρωσία και Κίνα, ενώ εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξη του στο σχέδιο Ανάν. Ο ΓΑΠ αναμένεται να επαναδιαπραγματευτεί το θέμα του αγωγού καθότι συνδέεται άμεσα με το θέμα της Θράκης (όπως θα δούμε παρακάτω) ενώ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θα επιχειρήσει να ακυρώσει τις συμφωνίες για τον ΟΛΠ με την Κίνα. Η συμφωνία για το λιμάνι του ΟΛΘ όπως αποκαλύψαμε, ακυρώθηκε με πρόσχημα τα επεισόδια του Δεκέμβρη. Χαρακτηριστικό της αποφασιστικότητας του ΓΑΠ είναι και η πρόσφατη συνάντηση του με τον Κινέζο πρωθυπουργό κατά την οποία αναφέρθηκε μόνο σε θέματα “πράσινης ανάπτυξης” αποφεύγοντας οποιαδήποτε μνεία στα μνημόνια ΕλληνοΚινεζικής συνεργασίας. Ο πρόεδρος του κινήματος προτιμά τη Νατοϊκή εύνοια αντί όποιων οικονομικών απολαβών μέσω των συμφωνιών με εχθρικές προς το ΝΑΤΟ χώρες.

Η στήριξη στο σχέδιο Ανάν είναι καθέδραν δεδομένη. Δεν είναι τυχαία η αμεσότητα με την οποία ο ΓΑΠ εκδήλωσε τη στήριξη του αφού είναι αδύνατον να πρόλαβε να διαβάσει τις χιλιάδες σελίδες του σχεδίου μέσα σε λίγες ώρες. Η συμβολική αυτή στήριξη ήταν δείγμα εμπιστοσύνης στις επιταγές ΗΠΑ – Βρετανίας έστω και αν παρέβει τις δημοκρατικές διαδικασίες. Ο ΓΑΠ θα στηρίξει εκ νέου την επαναφορά του σχεδίου στα πλαίσια Δυτικοστρεφούς πολιτικής έστω και αν ο λαός δείχνει να μην κατανοεί τη σκοπιμότητα αυτή. O ΓΑΠ άλλωστε δεν έχει κρύψει την απέχθεια του στις πιέσεις της “πλειοψηφίας”:

Oι πολιτικοί, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις. (Γιώργος Α. Παπανδρέου, ΚΛΙΚ 1999)

Η πολιτική των αγωγών και της προσέγγισης με τη Ρωσία θα αλλάξει άρδην με την παρουσία του ΓΑΠ στο τιμόνι της χώρας. Σε αυτό συμβάλλουν και οι θέσεις που έχει διατυπώσει ο ΓΑΠ αλλά και επιφανή στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το μέλλον της Θράκης και των κατοίκων της.

thraki“Κοσσοβοποίηση” της Θράκης

Η λήξη της στρατηγικής συμμαχίας με τη Ρωσία είναι επιτακτική απαίτηση των συμμάχων που ο ΓΑΠ δείχνει να συμμερίζεται, ακόμα και αν αυτή η απόφαση στερήσει οικονομικούς πόρους από τη χώρα. Η γεωστρατηγική θέση της Θράκης όμως είναι πολύτιμη για την προώθηση των Ρωσικών συμφερόντων γεγονός που οι σύμμαχοι θέλουν να αποτρέψουν με μια σίγουρη και μόνιμη λύση. Λύση που δεν θα στηρίζεται στις διαθέσεις της εκάστοτε Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας αλλά θα ελέγχεται από τη συμμαχία στα πρότυπα του Κοσσυφοπεδίου. Γι’ αυτό και υπάρχει η σχετική κινητικότητα στη μειονότητα αλλά και οι γενναίες δηλώσεις του ΓΑΠ και των στελεχών του στο πρόσφατο παρελθόν:

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου (ΥΠΕΞ) στον Θωμά Σάρα (επ. Πατρίδες 1999):

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs.

Οι Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν ΜαντατζήΑντρίκια και ξεκάθαρη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Όπως άλλωστε ξεκάθαρες οι δηλώσεις του για την ύπαρξη “Τουρκικής μειονότητας” στη Θράκη. Πρακτικά λοιπόν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν το ιδεολογικό υπόβαθρο κατά τα πρότυπα του Κοσόβου:

Τσετίν Μαντατζή (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης): «Η τουρκική μειονότητα της Θράκης» που είναι «αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου τουρκικού έθνους»

Αχμέτ Χατζηοσμάν (Ομοίως): Κατά τα πρότυπα του Κοσσυφοπεδίου μαζί με τον κύριο Μαντατζή και την κυρία Καραχασάν προετοιμάζουν την πολιτιστική γενοκτονία των γηγενών Πομάκων, όπως οι Κοσσοβάροι προετοίμασαν την εξόντωση των Ρομά, των Τουρκόφωνων και άλλων μειονοτήτων ώστε να διεκδικήσουν συμπαγή παρουσία που εγγυάται ανεξαρτησία και αλλαγή συνόρων. Η στήριξη της ηγεσίας του κινήματος είναι ξεκάθαρη δεδομένου ότι επέτρεψε στους δύο βουλευτές να εγκαλέσουν το ιστορικό στέλεχος Α. Κακλαμάνη ακόμα και σε αντιπολιτευτική επερώτηση για την πολιτιστική γενοκτονία των Πομάκων, υπέρ των Τουρκικών μεθοδεύσεων. Έκτοτε, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έπαψαν να αχολούνται με οτιδήποτε αμφισβητεί την ομοιογένεια της μειονότητας που θεωρείται de facto “Τουρκική”.

Να μη λησμονούμε ότι ο ΓΑΠ ήταν από τους πρωτεργάτες στήριξης των Νατοϊκών βομβαρδισμών στο Κοσσυφοπέδιο, όπου με αριστοτεχνικό τρόπο (στα πρότυπα της Γερμανικής διπλωματίας) απέκρυψε τις πραγματικές προθέσεις της συμμαχίας για αλλαγή συνόρων λέγοντας:

http://www.corfunews.eu/images/servikosovo_400.jpg“Γιατί το κάναμε αυτό; Το κάναμε γιατί ακριβώς θεωρούσαμε ότι γύρω από την οποιαδήποτε μειονότητα δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές συνόρων. Ασχέτως του πως θα ονομαστεί ο ένας, είτε έτσι, είτε αλλιώς, αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να εγερθεί, η αλλαγή των συνόρων δεν μπορεί να εγερθεί γύρω από το θέμα της μειονότητας.(1999)”

Τώρα γνωρίζουμε βέβαια όλοι ότι υπάρχει αλλαγή συνόρων. Άρα οι δηλώσεις του τότε ΥΠΕΞ ήταν ένα αριστοτεχνικό εφεύρημα για να αμβλύνει τις αντιδράσεις. Η χρήση των μειονοτήτων μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει σε αλλαγή συνόρων. Οι ίδιες δηλώσεις μπορούν να έχουν εφαρμογή και σε περίπτωση που υπάρξει συμμαχική απαίτηση για εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας προς όφελος της συμμαχίας. Γι’ αυτό και η καλλιέργεια μειονοτήτων ώστε να μην εξαναγκασθούμε σε πιο επώδυνες καταστάσεις όπως η Σερβία σε περίπτωση σύγκρουσης συμμαχικών – εθνικών συμφερόντων.

Σκόπια – Σλαβική Μειονότητα

http://www.historyofmacedonia.org/ConciseMacedonia/images/map_of_macedonia.jpgΣτο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του ιδίου και συνεργατών του για την ύπαρξη Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα. Δυστυχώς η πλειοψηφία των Ελλήνων δε μπορεί να εκτιμήσει την ειλικρίνεια των θέσεων, εξαναγκάζοντας σε απομάκρυνση βασικών συμβούλων (όπως ο κύριος Βαλλιανάτος) για ψηφοθηρικούς λόγους. Η αναγνωριση αλλά ιδιαίτερα ο επαναπατρισμός Σλάβων Μακεδόνων όπως με θάρρος δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι σε απόλυτη σύμπνοια με τις σαφείς δηλώσεις του ΓΑΠ το 1999: “παρά να τη σπρώξουμε με την άρνησή τηs αποδοχήs μαs στα σλαβόφωνα κράτη τηs περιοχήs, όπωs η Βουλγαρία και η Σερβία” αναφερόμενος στην άρνηση αναγνώρισης του γειτονικού κράτους. Σήμερα βέβαια γνωρίζουμε ότι το κρατίδιο των Σκοπίων είναι κόκκινο πανί τόσο για τη Σερβία όσο και για τη Βουλγαρία, αλλά βρήκε στοργική αγκαλιά στις ΗΠΑ. Ο ΓΑΠ βεβαίως γνώριζε αυτή την εξέλιξη αλλά για λόγους ανωριμότητας του Ελληνικού λαού συνέχισε την πολιτική του “κομμουνιστικού μπαμπούλα” – Σλαβικού άξονα. Η επερχόμενη λοιπόν αναγνώριση και επαναπατρισμός της μειονότητας εγγυάται την έμπρακτη προάσπιση των συμμαχικών συμφερόντων, υπό την αιγίδα της ηγετικής φυσιογνωμίας του Γεωργίου Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου άλλωστε δεν συμφώνησε ποτέ του με το Βέτο που άσκησε η Ελλάδα για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ αφού θεώρησε την πράξη εχθρική προς τη συμμαχία.

Οικονομία – Ανάπτυξη – Απασχόληση

Η Άρνηση του Γιώργου να τραβήξει το σκοινί στο θέμα Siemens σημειοδοτεί την προσπάθεια εξισορρόπησης Γερμανικών – Αμερικανικών συμφερόντων στην Ελληνική οικονομία. Ενώ για τους Αμερικάνους η Ελλάδα είναι η απόληξη ενός κακού σπυριού στα Βαλκάνια, για τους Γερμανούς ήταν η ιδανική αγελάδα για άρμεγμα των πόρων της ΕΕ υπό μορφή δανεισμού και υπερτιμολογήσεων από Γερμανικές εταιρείες. Το σύστημα Σημίτη λοιπόν είχε δομηθεί έτσι ώστε να διευκολύνει τις εκροές δημοσίου χρήματος προς τα Γερμανικά ταμεία. Γύρω από αυτό είχε στηθεί ένα οργανωμένο παρακράτος που ξεκινούσε από τρομοκρατικές ομάδες, κοινό έγκλημα και εκδοτικά συμφέροντα προκειμένου να μην υπάρξει αντίδραση σε κανένα επίπεδο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε σχέση με τα υψηλότερα κλιμάκια του παρακράτους. Χρησιμοποίησε μόνο τη λούμπεν εκδοχή του για να εμποδίσει τη μαζική εκδήλωση αντιδράσεων κατά τους βομβαρδισμούς του Κοσσυφοπεδίου. Αντίθετα ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εκδηλωθεί ανοιχτά υπέρ του νέου πυλώνα της Αμερικάνικης οικονομίας, την “πράσινη ανάπτυξη” ως πυρήνα της νέας οικονομικής πολιτικής. Το επιβεβαίωσε με την πρόσφατη ομιλία του στην Αρχαία Ολυμπία όπου ξεκαθάρισε την εισαγωγή “εναλλακτικών καλλιεργειών” οι οποίες θα είναι φιλικότερες προς το περιβάλλον και θα απαιτούν λίγότερους φυσικούς πόρους. Ο

monsanto

πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι λοιπόν ξεκάθαρος και ειλικρινής ασχέτως εάν δεν μιλάει ευθέως για γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αφου όποιος έχει μελετήσει τα βασικά στοιχεία της “Πράσινης Ανάπτυξης” γνωρίζει ακριβώς τι είναι το “εναλλακτικό”.

Μπορεί στην Αμερική η επιβολή της Πράσινης Ανάπτυξης να συνάντησε ισχυρότατες αντιδράσεις και να χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη εκλογική απάτη του Ομπάμα, στην Ελλάδα όμως θα βρει πρόσφορο έδαφος:

Ο Έλληνας αγρότης είναι εξαθλιωμένος, δεν στηρίζεται στην επιτυχία της καλλιέργειας αλλά στις επιδοτήσεις – ελεημοσύνες. Πεθαίνει από τα φυτοφάρμακα αδιαμαρτύρητα, χρησιμοποιεί αφειδώς καρκινογόνα λιπάσματα. Δεν έχει λοιπόν κανένα λόγο να αντισταθεί, είναι έτοιμος να φυτέψει οτιδήποτε θα του αποφέρει έσοδα χωρίς πολλές ερωτήσεις.

Η στόχευση λοιπόν του ΓΑΠ είναι απολύτως ρεαλιστική και κατάλληλη για την Ελληνική πραγματικότητα. Οι Αμερικανοί άλλωστε θέλουν διακαώς μια αγροτική χώρα της ΕΕ να “ανοίξει την πόρτα” σε αυτό το νέο εξαγώγιμο Αμερικανικό προϊόν που μπορεί να αποβεί σωτήριο για την Αμερικανική οικονομία. Η διατήρηση Σημίτη στο κόμμα δεν κόβει τις γέφυρες με τους Γερμανούς ενώ κρατά στη ζωή τον παρακρατικό μηχανισμό που έχει απομείνει μετά την υπόθεση των “16″ και είναι αρκετά ισχυρός αφού Σέχτες, ΕΑ κλπ δεν έχουν διαλυθεί. Με αυτό τον τρόπο, ο ΓΑΠ θα εξασφαλίσει και την ανοχή της ΕΕ στην προσέγγιση με τις ΗΠΑ, δίνοντας τους μια ιδιότυπη αμνηστεία που θα περιλαμβάνει και τα εδώ φυσικά πρόσωπα των σκανδάλων. Επιπλέον, το παρακράτος είναι πάντα χρήσιμο σε μια εξουσία ακόμα και αν ο λαός είναι έρμαιο παραπληροφόρησης και αποχαύνωσης.

Έχοντας λοιπόν εξασφαλισμένη ασυλία στους βαρώνους – συνεταίρους των Γερμανών, ο ΓΑΠ εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο των μέσων ώστε να ασκήσει την πολιτική του χωρίς πιέσεις. Η αυξανόμενη δύναμη του διαδικτύου μπορεί να αποτελέσει μια απειλή, αλλά η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν ξεκάθαρη στην τοποθέτηση της, έχοντας δεδομένη την πρόθεση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για “διαφάνεια στο διαδίκτυο” που δεν διαψεύσθηκε.

Ολυμπιακή – Τράπεζες – Λιμάνια – ΟΤΕ

Ο ΓΑΠ ξεκαθάρισε την αμφισβήτηση όλων των συμφωνιών που συνάφθηκαν επί Νέας Δημοκρατίας. Το περιβόητο δείπνο με τους επιχειρηματίες στο σπίτι του Καραμούζη της Eurobank έδωσε το στίγμα δράσης. Για τα λιμάνια αναφερθήκαμε προηγουμένως, ο ΓΑΠ είναι αποφασισμένος να ανακτήσει τον έλεγχο του ΟΛΠ, ενέργεια που δεν φαίνεται δύσκολη αφού και οι Κινέζοι συνειδητοποίησαν ότι η συμφωνία είναι εις βάρος τους λόγω του υπέρογκου τιμήματος (όπως ακριβώς και με τον ΟΛΘ). Μπορεί λοιπόν να είναι εξοργισμένοι από την ανειλικρίνεια του ΓΑΠ κατά την πρόσφατη επίσκεψη αλλά τους δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να εξοικονομήσουν κάποια δις Ευρώ που είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν.

Η Ολυμπιακή έχει μνηστήρα από τον κύκλο του ΓΑΠ, τον κυριο Βασιλάκη της Aegean. Ακόμα λοιπόν και να μη μπορέσει ο ΓΑΠ να βάλλει ευθέως τον κύριο Βγενόπουλο, μπορεί κάλλιστα να μεροληπτήσει υπέρ της Aegean καθιστώντας τη λειτουργία της Ολυμπιακής ασύμφορη. Η κόντρα ΓΑΠ – Βγενόπουλου άλλωστε είναι δεδομένη.

Ο ΟΤΕ είναι ένας πρώτης τάξεως φορέας για να χρηματοδοτηθούν εκλεκτοί του όποιου καθεστώτος, όπως είδαμε επί εποχής Σημίτη. Ο ΓΑΠ το έχει δηλώσει ότι θα επιδιώξει τον έλεγχο αυτής της “χρυσής αγελάδας”, γιατί με το υπάρχον καθεστώς είναι δύσκολο εως αδύνατο να γίνει χρηματοδότηση ημετέρων.

Οι ιδιωτικές τράπεζες με αιχμή τη eurobank (πλην Μαρφιν) ενθουσιάζονται στην προοπτική εκλογής του ΓΑΠ.

Κοινωνία – μετανάστευση

Έχουμε την κατάργηση των κέντρων μεταναστών. Άλλωστε πολλοί από τους τομείς της πράσινης ανάπτυξης θα απαιτήσουν φτηνά εργατικά χέρια χωρίς ουσιαστικά δικαιώματα. Ο ΓΑΠ γνωρίζει πως η εισροή και χρήση λαθραίων μεταναστών αυξάνει τους δείκτες της οικονομίας. Άλλωστε παρά το συνεχές πλιάτσικο των κυβερνήσεων Σημίτη οι δείκτες ευημερούσαν ακριβώς λόγω της κρατικά ανεκτής δουλείας.

Τα κέντρα μεταναστών (παρά τις κακές συνθήκες διαβίωσης) όπως και η Frontex, αναχαιτίζουν την ανεξέλεγκτη ύπαρξη “κρέατος για το κεφάλαιο”, αφού κάθε μετανάστης καταγράφεται και παρακολουθείται, γεγονός που κάνει το ενδεχόμενο τσιμέντωμα του μετά από κάποιο εργατικό ατύχημα δυσκολότερο.

Ο ΓΑΠ όμως το έχει δηλώσει ανοιχτά, ενώ ενδέχεται να πλήξει και τη λειτουργία της Frontex στα πλαίσια της Νατοϊκής συνεργασίας για το Αιγαίο.

http://www.rodosport.gr/enlefko/images/DSC02376%20copy.jpg

ο δήμαρχος Τήλου, Τάσος Αλιφέρης

Ομοφυλοφιλική κοινότητα: Ο ΓΑΠ έχει συνδεθεί με τις ενέργειες της αυτοαποκαλούμενης ομοφυλοφιλικής κοινότητας λόγω της συνεργασίας του με τον κυριο Βαλιανάτο. Ο τελευταίος απομακρύνθηκε από την Ιπποκράτους όχι λόγω των θέσεων του για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων αλλά για το Σκοπιανό.

Από την άλλη, ο κύριος Αλιφέρης, δήμαρχος Τήλου υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την ΟΛΚΕ του κυρίου Βαλιανάτου τέλεσε χαράματα τους περιβόητους γάμους ομοφυλοφίλων.

http://paketo.files.wordpress.com/2009/06/romba.jpg?w=322&h=422

Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάγκας σε σατυρική φωτοσύνθεση

Ο πολιτευτής του κινήματος κύριος Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα βήμα ακόμα ανακοινώνοντας από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real ότι το ΠΑΣΟΚ όταν εκλεγεί θα ανοίξει άμεσα και το θέμα υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Καμμία από τις ανωτέρω ενέργειες δεν είχαν επίσημη αντίδραση από την πλευρά της ηγεσίας του κινήματος, θα ήταν άλλωστε υποκριτικό αφού αυτές οι πολιτικές είναι και το στίγμα των Democrats που αποτελούν σημείο ιδεολογικής αναφοράς για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα υπαναχωρήσει παρά τις πιέσεις του συντηρητικού μέρους της Ελληνικής κοινωνίας που διαφωνεί με τους γάμους μεταξύ ατόμων ιδίου φύλου αλλά κυρίως θεωρεί εφιαλτικό το σενάριο υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Αποτίμηση προγράμματος

Μπορεί κάποιους να ξενίζουν τα ανωτέρω σαν επίσημες θέσεις του κινήματος ή σαν ευφάνταστα σενάρια. Δεν προξενεί εντύπωση. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να μένουμε “με το στόμα ανοιχτό” από ενέργειες πολιτικών που ούτε καν τις φανταζόμασταν. Πολλοί θα σπεύσουν να πουν περί λαϊκής αντίδρασης. Δυστυχώς είναι αποξενωμένοι από την πραγματικότητα. Για παράδειγμα στην περίπτωση της Θράκης, οι Χριστιανοί κάτοικοι της μπορεί να είναι πλειοψηφία, είναι όμως μια μικρή πλειοψηφία σε σύγκριση με τους πολίτες που κατοικούν στα αστικά κέντρα και ασχολούνται πρωτίστως με το πορτοφόλι τους. Εάν αυτό γεμίσει όπως έγινε με την Κύπρο ή με τους βομβαρδισμούς στη Σερβία (κάλπαζε τότε το χρηματιστήριο), η κοινωνική αλληλεγγύη ή ηθική πάνε περίπατο.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Καραμανλής επέστρεψε με τη δέσμευση ότι θα απελευθέρωνε την Κύπρο. Όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά επέτρψε τον πολλαπλασιασμό των κατεχομένων εδαφών. Κανείς όμως δεν ξεσηκώθηκε, ούτε οι ίδιοι οι πρόσφυγες.

Πόσο μάλλον τώρα, που ο Γεώργιος Παπανδρέου ΔΕΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ και είναι ειλικρινέστατος για τις απόψεις και τις επιδιώξεις του. Ουδείς θα έχει δικαίωμα να του καταλογίσει οτιδήποτε. Θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία που εκλέγεται παρότι οι δεδηλωμένες θέσεις του θεωρούνται επώδυνες ηθικά (για το συντηρητικό μέρος της κοινωνίας) και τοπικά για συγκεκριμένες περιφέρειες (Μακεδονία – Θράκη).

Είναι όμως απόλυτα εφαρμόσιμες και εναρμονισμένες με τις σύγχρονες επιταγές του Καπιταλιστικού συστήματος. Εξασφαλίζουν τις υποχρεώσεις που έχει η Ελλάδα απέναντι στο ΝΑΤΟ, ενώ ικανοποιούν τον “χαλαρό πυρήνα” της ΕΕ χωρίς να προκαλούν τη Γερμανία. Κλείνουν τις πόρτες σε Ρωσία – Κίνα και απομακρύνουν το ενδεχόμενο Ελληνοτουρκικού πολέμου, αφού η Ελλάδα θα μπορεί χωρίς ταμπού να συνδυαλλαγεί και να προσφέρει στους συμμάχους και γείτονες ανταποδοτικά οφέλη με αντάλλαγμα την Ειρήνη.

Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που δεν υπαναχώρησε σε κανένα από τα πιστεύω του χάριν της πρόσκαιρης δημοφιλίας. Ο χρόνος δείχνει να τον δικαιώνει, είναι ίσως ο μόνος που αφουγκράστηκε έγκαιρα τις κυρίαρχες τάσεις της κοινωνίας. Ο Καραμανλής ακόμα πιστεύει ότι η αστική πλειοψηφία συγκινείται με ρομαντισμούς πατριωτικού χαρακτήρα. Ρωτήστε την κυρία Γιαννάκου να σας πει.

78 σχόλια προς “Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσιμο.”

  1. vachus είπε

    Με άλλα λόγια την γ@μίσ@με με το Τζέφρεϋ. Θέλω απλά να δω τους ηλιθίους που θα πανηγυρίζουν όταν εκλεγεί ο J.P., όταν θα έρθει ο λογαριασμός στη Θράκη το Αιγαίο κλπ.
    Ο χοντρός την πήρε χαμπάρι την δουλειά και την κάνει για να έρθει μετά να μας σώσει και να συνεχιστεί έτσι το sequel. Η κατάσταση δυστυχώς είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Αλλά τελικα αυτοί οι ηγέτες μας αξίζουν γιατί είμαστε λαός χαχόλων που πεθαίνει. Μόνο στον Θεό μπορεί να ελπίζει πλέον αυτή η χώρα.
    Ολυμπιάδα τα συγχαρητήρια μου. Είσαι από τις πιο σοβαρές φωνές στο διαδικτυο.

  2. Αγαπητή Olympia,

    Η εμπεριστατωμένη παρουσίαση του σχεδίου του ΠΑΣΟΚ που μας πρόσφερες είναι συγκλονιστική. Θερμά συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ!
    Ομολογώ κάποια σημεία δεν τα γνώριζα και μου άνοιξες τα μάτια.

    Και τώρα τι κάνουμε; Προφανώς είμαστε εγκλωβισμένοι μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης…

  3. olympiada είπε

    Οι ειλικρινείς πολιτικοί αποτελούν είδος εν ανεπαρκεία φίλη Μαρία και Βάκχε. Πρέπει να τους αποδίδονται τιμές. Θα είναι ενδιαφέρον πάντως να μπει ο αλαβάνος στη βουλή. Είμαι περίεργη τι σόι αντιπολίτευση θα κάνει: Όχι μόνο την Κομοτηνή ρεεε! και τη Δράμα!!

  4. Για μένα ούτε λέξη; Ρε τον αχάριστο!

  5. Ashley είπε

    Φιλενάδα διεκδικείς άξια τη θέση της Καρακλιούμη και την ομορφιά της Ξερογιαννακοπούλου. Καραξερογιαννακλούμιο το ανάγνωσμα. Πρόσχωμεεεεενννν!!!

  6. Ashley,

    Θα εκφραζόσουν με αυτόν τον τρόπο αν επρόκειτο να υπογράψεις τα γραφόμενά σου με το πραγματικό σου όνομα;

  7. Εξαιρετική οπως πάντα η Ολυμπιάδα…

    Ξέχασες ομως την αποποινικοποίηση των ελαφρυών Ναρκωτικών….

    Κάποια στιγμή θα γεμίσουμε coffee shop επι Γιωργου…

    :D

  8. Πρόσφυγας είπε

    Σωστός ο Ιεροφάντης. Τουλάχιστον εμείς έχουμε συνηθίσει. Τα χριστιανά της Θράκης που θα ψηφίσουν ΓΑΠ τι θα λένε μετά; Θα βρίζουν τους Νεφελίμ και τους Σιωνιστές;

  9. Coroner είπε

    Ο Ιεροφάντης είναι κορυφή. Σου τίναξε το πρόγραμμα στο αέρα!

  10. Υποκλίνομαι, ή άλλως…τα σέβη μου

  11. Vita είπε

    Βιώνουμε το σκοτεινότερο κομμάτι της ιστορίας της πατρίδας μας, μεταπολιτευτικά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί ο λαός, μάλλον δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

    • Demetres είπε

      Οι Έλληνες μετά 2 χιλιάδων σχεδόν ετών πάντοτε σκύβοντας την κεφαλή, μάθανε να είναι Ρωμιοί-δούλοι Ρωμαίων, Χριστιανοί-Δούλοι Θεού, Γραικοί-Δούλοι Τούρκων, Πώς λοιπόν περιμένουμε να σταθούμε αντάξιοι των καταστάσεων;
      Όταν ο κίνδυνος έγινε Τυφώνας, όταν οι εχθροί είναι αμέτρητοι, όταν τά μέτωπα είναι πολλά και συντονισμένα, όταν η Γάγγραινα μας κυβερνάει και μας τρώει , μόνον ελεύθεροι- ψυχικά και πνευματικά ελεύθεροι -άνθρωποι μπορούν να αναδειχθούν ως ήρωες, απελευθερωτές, ισάξιοι να φέρουν το όνομα ΕΛΛΗΝΕΣ!. Ο Δούλος ΣΚΥΒΕΙ, γιατί φοβάται. Ο ΗΡΩΑΣ πολεμά γιατί αγαπάει τον θάνατο.

      Εάν λοιπόν εμείς συνεχίσουμε να ζούμε στην καλοσχεδιασμένη ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ μας, και αφήσουμε στον Θεό να βάλει το χέρι του, τότε θα γίνουν όλα σμπαράλια, γιατί ο Θεός δεν κουράζεται, και μαζί με τους εκατομμυρίους δειλούς θα πάρει και την λαίλαπα των ανθρωποειδών πού μεθούν στην κτηνωδία. Αυτοί που θα επιζήσουν θα είναι μετρητοί, και το βάρος της απώλειας κάθε έθνους ασήκωτο.

      Εκεί θέλετε να βρεθούμε;
      Άντε εμείς να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! πρίν μας τά ψάλει του Θεού η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  12. yannidakis είπε

    ειναι οντως πολυ τολμηρο το προγραμμα αυτο & δεν κρυβω οτι διαφωνω -λιγο ή πολυ- με πολλες απο αυτες τις θεσεις (του).
    Ομως κακα τα ψεματα, εχουμε αναγκη απο μερικες αληθειες σε αυτον τον τοπο, εχουμε αναγκη απο τη βελτιωση αυτου του κρατους καθολικα, ακομα κι αν ο τροπος δεν ειναι ο ενδεδειγμενος. αλλωστε τι γινεται με τον ενδεδειγμενο τροπο;
    Το Πα.Σο.Κ. μπορει να ειναι απο τωρα ησυχο πως θα εκλεγει & να μη χρονο ετοιμαζοντας το προγραμμα που πρεπει να θεσει σε εφαρμογη αμεσα. Φετος, δεν υπαρχει χρονος προσαρμογης :[

  13. Juan είπε

    Προδότης, ανθέλληνας τσιράκι τον αμερικανών. Το απόβρασμα Τσαντ-Μινέϊκο έρχεται να μας ξεπουλήσει!!!!
    Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    • Σοφία είπε

      Α! Μην ανησυχείς, όσοι συνεχίζουν να κοιμούνται θα τους ξυπνήσει ο Τζεφράκος της μάνας του καμάρι (το “κ” και το “μ” με “π”..)
      Και πίστεψέ με όσο και να βρίσεις δεν υπάρχει λέξη τόοοοσο βαρειά που να αποδίδει το μέγεθος και το βάθος της ελεεινότητάς τους. Οι φίλοι μου τους λένε τοξικά απόβλητα αλλά και πάλι εμένα μου φαίνεται πολύ ελαφρής ο χαρακτηρισμός… και τα βαρύτερα να πεις, μπροστά σ’ αυτές τις επιτομές τους αίσχους φαίνονται ελαφρά και ανώδυνα. Τα λόγια είναι περιττά πλέον…

  14. babis3565 είπε

    ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΣΕΦΕΡΟΥ.
    Η ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΘΕΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ.

  15. babis3565 είπε

    ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

  16. yannidakis είπε

    “καταχωρηση τσι μερας” για την Κυριακη συμφωνα με την ομωνυμη λιστα του yannidakis live, η καταχωρηση τουτη.
    Καληνωρίσματα :[

  17. aris53m είπε

    “Και τώρα τι κάνουμε; Προφανώς είμαστε εγκλωβισμένοι μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης…”

    κα Σεφέρου,

    επιτρέψτε μου να κάνω λόγο για την μέθοδο της ατόπου απαγωγής.

    Υπόθεση: Θέλετε να ψηφίσετε ένα πο τα πρώτα 6 κόμματα.

    1. ΝΔ: Ανίκανοι και επικίνδυνοι (Βατοπαίδι, καμμία επανίδρυση του Κράτους, δεν συνελήφθησαν ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, τον ΟΤΕ τον δοιηκούν ακόμα ΠΑΣΟΚΟΙ, Ομόλογα κλπ).

    2. ΠΑΣΟΚ: Ικανοί και επικίνδυνοι (Ναι στο σχέδιο Ανάν, ο Τσετίν προπαγανδίζει υπέρ της Τουρκίας – http://www.hellaswebnews.com/node/133 – , περιμένουν τον Χριστοφοράκο πως και πως αλλά όχι για τον ίδιο λόγο που τον θέλει ο ανακριτής, πέφτουν από ποδήλατα, νομίζουν πως είναι σοσοαλιστές χιχιχι κλπ)

    3. ΚΚΕ: Δεν αναγνωρίζουν την σφαγή των ποντίων από τον Στάλιν με την ιστορική φράση της Αλέκας μαζί με τα χλωρά κάηκαν και μερικά ξερά.

    4. ΣΥΡΙΖΑ: Διαχειριστές της ψήφου των οπαδών τους. Που θα την δώσουν? Σε ικανούς?

    5. Πράσινοι: ο Κεμάλ είναι το καλλίτερο παιδί – http://www.hellaswebnews.com/node/286 -

    6. ΛΑΟΣ: χμμμμ Βασιλικοί, και ο κοκος έριξε την εκλεγμένη κυβέρνηση (με 53.4%) του Γέρου. Εδώ – http://www.hellaswebnews.com/node/69 – Ο Γέρος ομιλεί διά τον Άνακτα. (Για να μην αναφέρω και τα αλλά μαργαριτάρια όπως καλώς να έρθει η χρυσή αυγή μαζί μας, μετανάστες, κλπ)

    Λάβτε υπ όψιν και αυτό το καλογραμμένο άρθρο της Ολυμπιάδας και μετά κρίνετε μέσω της ατόπου απαγωγής ποιός είναι ο λιγώτερα επικίνδυνος για τον λαό είτε αυτο αφορά την οικονομία μας είτε αυτό αφορά την Εδαφική Κυριαρχία μας (ή της Κύπρου).

    • Περιοπας είπε

      Να δωσω κι εγω τα ευγε μου στην Ολυμπιάδα.
      Η ανατριχιλα και τα μαυρα συννεφα που με κυριεύουν απ την σωστη αυτη αναλυση ,που μας ξεμπροστιαζει την εικονα που εχουν οι υποψηφιοι “πολιτικοι-ποδηγετες” του κακομοιρου Εθνους μας,μας φανερωνει και κατι αλλο :ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ -ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ “ΗΓΕΤΕΣ” ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΚΟΝΟΜΑ/ΟΠΟΙΟ-ΣΥΜΦΕΡΟΝ) ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
      Και ας παμε τωρα στην “υποθεση εργασιας” :
      Γιατι σωνει και καλα ενα απο τα 6 ? Δεν ειμαστε 2 , 3, χιλιοι13,και παραπανω ???αν κυριευθει εκ των κατω ενα κομμα ??Να ξηλωθουν ολοι αυτοι οι Δεινοσαυροι απο πανω μας???
      Ναι αλλα αυτο ειναι σχεδον επανασταση ,κινημα , εξεγερση και δεν ξερω εγω τι αλλο.
      Οπως πηγε να γινει το Δεκεμβρη του 08 ,αλλα το πηραν χαμπαρι και βαλαν τους “σκληρους” μηχανισμους τους για να το αποτρεψουν.Και το καναν Αναρχοτρομοκρατοκλεφτομπουγιο.Μοκω ολοι εμεις οι υπολοιποι.Αυτο ειναι αλλο θεμα ομως και θελει πολυ κουβεντα.(Η δυναμη της λεγομενης 4ης Εξουσιας.)

      Αρα??? ” Το μη χειρον Βελτιστον “????? και παμε παλι στο ενα απο τα 6.
      Πιο ειναι το λιγοτερο κακο? Αυτο να ψηφισουμε??
      Αν μπορει ενα να μαζεψει την προτιμηση των ψηφοφορων ας το κανει.
      ΥΣ. Και εδω που τα λεμε νομιζω οτι με αυτους που μαζευει το ΛΑΟΣ εχει δυνατοτητα να κανει τη βουλη μπουρ@@λο αρχικα ,και μετα η υπερβολικη βλακεια μπορει να βγαλει τιποτα καλο.!!!

  18. Μακεδών είπε

    Και εγώ υποκλίνομαι σε αυτήν την παρουσίαση, εύγε Ολυμπία.

  19. Coroner είπε

    Είναι το χρονικό μιας φρίκης δοσμένο με τόση φυσικότητα. Βάλτε ένα μυαλό παιδιού σε γίγαντα. Αυτό μου θυμίζει γιατί εξακολουθώ να μην θεωρώ τον ΓΑΠ κακό.

    ΥΓ. Άρη πάλι έγραψες!

  20. lucifer είπε

    Για αλλη μια φορα μενω αναυδος με την αγνοια σας…Αν δε μπορειτε να δειτε τα ευεργετικα οφελη για τον τοπο μας απο την εκλογη Παπανδρεου, τι να σας πω…Χρονια τωρα η Ελλαδα σας ειναι σε πτωτικη πορεια, σε ενα διαρκη κατηφορο…Ο μονος τροπος για να παρει τον ανηφορο ειναι οταν δε θα μπορει να παει πιο κατω. Οταν θα πιασει τον πατο! Και ο Γιωργακης ειναι ο μονος τροπος για να πατωσουμε και κατα συνεπεια να ανηφορισουμε! Ψηφιστε τον!

  21. Μάντυ είπε

    Το ’67 οι Αμερικανοί μας επέβαλαν τη χούντα ενώ ένα συγκεκριμένο κόμμα που είχε επωασθεί και εκκολαφθεί με χρήματα ομογενών των Η.Π.Α και του Καναδά, και με αρχηγό αμερικανοθρεμμένο φώναζε “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”…Τώρα θα έρθει η χούντα με την ψήφο μας…Μόνο οι Νεοέλληνες είναι ικανοί γι’ αυτά τα καταστροφικά παράδοξα…

  22. Kostas είπε

    Παρακαλω οσοι επιθυμουν, να υποβαλλουν υποψηφιοτητα στα ψηφοδελτια της Χρυσης Αυγης..
    Η εθνικοφροσυνη σε σημειο εθνικισμου,βλαπτει σοβαρα την νοημοσυνη…
    Πολυ καλο το αρθρακι,θα προσπαθησουμε να υλοποιησουμε το μεγαλυτερο μερος του,απ’την επομενη μερα..
    Ρατσιστες,ναζιστες,βασιλικοι,χουντικοι,αυλικοι και λοιποι,να παρουν το πρωτο αεροπλανο…

    ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ – ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ:
    ΙΣΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  23. WARRIOR είπε

    ρε κώστα τι σας ταΐζουν;; Οι ναζιστές είναι τ’ αφεντικά σου βρε χαζούλη! Σημίτης, Τσουκάτος, γερμανοτσολιάδες, ένας ΥΠΕΞ που βομβάρδισε το Κόσοβο. Ποιά εθνικοφροσύνη ρε βλήτο που το μόνο που φοβάστε είναι ο πατριώτης που βάζει τη χώρα πάνω απ’ το χρήμα; Άντε φάτε ρε!! έχει κι΄αλλο!

  24. Coroner είπε

    Όταν λες “Αυλικοί” εννοείς και το Βαλιανάτο; να φύγει κ αυτός; ΓΑΠ: Ο τελευταίος αυτοκράτορας! Βυζαντινός, παραδοσιακός, με τους ευνούχους του!!

  25. aris53m είπε

    @ Coroner 24

    ε τώρα τι σου φταίει ο Χρυσοχοϊδης?

  26. Kostas είπε

    ΣΥΝΤΗΡΗΙΣΜΟΣ Ή ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ?
    Αυτο ειναι το διλλημα για τον Ελληνα πολιτη.
    Αντε να βγουμε Κυβερνηση να τρελανουμε ολους τους “ελληναραδες”.
    Ξεχασατε να πειτε και για τον διαχωρισμο των ναρκωτικων που θα κανει καθως και την αποποινικοποιηση των ελαφρων στα προτυπα της Ολλανδιας.
    Να αναγνωριστει καθε μειονοτητα επιτελους στην Ελλαδα,οπως κι η Fyrom να αναγνωρισει την μειονοτητα των Ελληνων που ζουν εκει.
    Κρατικοποιηση σε λιμανια,ΔΕΚΟ.
    Δεν ειμαι με κανεναν Σημιτη,Χρυσοχοϊδη,ειμαι με το αριστερο ΠΑΣΟΚ του 1981.

    • Τότε εισαι απλά βαθιά νυχτωμένος και ολιγον τι ανεπίκαιρος…

    • ΚΟΝ13 είπε

      Σε ποιά δεκαετία ζεις!20 χρονια κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και 5,5 η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Χρειαζεται μονο να ξέρεις να μετρας για να καταλάβεις ποιος είχε χρόνο να κάνει πράγματα και δεν τά έκανε. Τα ανθελληνικά μυαλά σαν τα δικά σου δεν μας χρειαζονται σε αυτον τον τόπο. Δεν νομίζω καν να είσαι Ελληνάς. Αν είσαι λυπάμαι απίστευτα. Αν δεν γνωρίζεις την πολιτική ιστορία αυτης χωρας σοφο θα ήταν να μην μιλάς! Το εθνικό φρονημα αυτό που χλευάζεις είναι αυτο που ένέπνευσε τους αγωνες και της επαναστάσεις των Ελληνων για να είσαι εσυ σημερα ελεύθερος να κάθεσαι μπροστα στον ύπολογιστή σου (βολεμένος) και να γράφεις αυτα που γράφεις!

  27. [...] παρέλειψα χάριν συντομίας, αλλά έχουν αναλυθεί στο olympia.gr, και αν μας πείσει, τότε εσείς οι οπαδοί θα έχετε [...]

  28. [...] [...]

  29. [...] [...]

  30. [...] [...]

  31. [...] [...]

  32. Zifis είπε

    “Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs.”

    Μακράν η πιο άνανδρη δήλωση που έχω διαβάσει!

    Δηλαδη αν πάω έξω απ το σπίτι του και πετάω πέτρες, θα μου δώσει 2-3 δωμάτια για να μπορέσει να κλείσει μάτι?

    Συνεχίστε με κλειστά μάτια να τους υποστηρίζετε δημοσιοϋπαλληλίσκοι και παρατρεχαμενέοι για να πάρει ένα μισθό το άχρηστο τομάρι σας…

    • pasokallergy είπε

      Μα αγαπητέ zifi αυτοί οι αυλικοί κυβερνάνε την χώρα.Πήγα εφορεία και ο αρμόδιος μεγαλουπάλληλος έλειπε 3 φορές μέχρι να τον πετύχω.Οταν τον πέτυχα ζηταγε να του φερει ως πεσκέσι ουίσκι ο προηγούμενος “πελάτης” και μετά μας περιέλαβε και μας έλεγε με καμάρι ότι θα βάλει υποψηφιότητα στον τάδε Δήμο του οποίου είμαστε δημότες.Αυτοί μπλοκάρουν τις διαδικασίες μπας και πάρουν κανά ουισκάκι,αυτοί δουλευουν όποτε θέλουν,αυτοί θρέφουν την γραφειοκρατία και δημιουργούν το μένος του κόσμου για την διαλυμένη κρατική μηχανή…Μιλάω εκ πείρας

      • Zifis είπε

        Αυτοί ήταν είναι και θα είναι φίλε μου.

        Το στενάχωρο της υπόθεσης είναι ότι ο μέλλον πρωθυπουργός μου θέλει να αναλάβει για να κοιμάται ήσυχος!!

        Να δώσουμε τη Θράκη στους τούρκους, τη Μακεδονία στα σκόπια,την Ήπειρο στην αλβανία… τα γράφω και τρελένομαι! Τι είπε ο άνθρωπος ρε!

    • Demetres είπε

      ΣTA AΡMATA EINAI H ΛYΣH ΦIΛE
      EΛEYΘEPIA ‘H ΘANATOΣ.

  33. Νικόλας είπε

    Κοπροσκυλλο και αλητης,δουλος των Αμερικανων και τον Εβραιοσιωνιστων,αφου και η μανα του ειναι Εβαραιοπολωνεζα με Αμερικανικη υπηκοοτητα,τι θα περιμενατε να ειναι “ο καλος πατριωτης” και να αγαπαει την Ελλαδα???
    αλλα δεν ειναι μονον αυτος υπαρχουν πολλα πουλημενα τομαρια και μεσα και εξω απο την βουλη.

    Η Ελλαδα επιασε ΠΑΤΟ αυτο ηταν!

    Ελπιζω ολοι οι Ελληνες αυτη την φορα να ψηφισουν ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

    Γιατι αυτοι σκεφτονται:ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ “ΠΗΔΑ”(το πηδα οπως το παρει κανεις)

  34. Κώστας Μπούζιος είπε

    Συγχαρητήρια για το άρθρο.
    Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή ελέγχει τόσο τον έντυπο, όσο και τον ηλεκτρονικό Τύπο, οπότε παρουσιάζονται οι ειδήσεις όπως αυτό θέλει!

    Αν παρ’ όλα αυτά ο κόσμος γνωρίζει τις θέλεις του Γιωργάκη (ο ίδιος έχει αναφερθεί πολλές φορές στις επανεξετάσεις των συμφωνιών με Ρωσία, Κίνα, αλλά και στο δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες) και παρ’ όλα αυτά τον ψηφίσει, είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    Δεν θα είναι άλλη από αυτή των αγωνιστών και πατριωτών Σέρβων που έπεσαν όμως από βομβαρδισμούς των ΗΠΑ, πριν τους εσωτερικούς “βομβαρδισμούς” των νέων πολιτικών ταγών τους.

    Εμείς όμως πάμε για “ηρωικό” ΝΑΙ σε αντίθεση με το Ηρωικό ΟΧΙ των Ελλήνων του ΄40.
    Αν ήταν να το πούμε σήμερα ας το λέγαμε από τότε… θα είχαμε γλιτώσει και τον εμφύλιο.

    Ο λαός ετοιμάζεται να πληρώσει τον Καραμανλή για το άνοιγμά του προς Ρωσία, Κίνα, αλλά και την στήριξή του στο ΟΧΙ της Κύπρου με το ίδιο νόμισμα που πλήρωσαν και οι Κύπριοι τον ηρωικό ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Με ήττα στις εκλογές.

    Στην εποχή Σημίτη μάθαμε πως κατοικούμε στην “ψοροκώσταινα”.
    Από το 2004 θυμηθίκαμε πως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!
    Και τώρα λέμε τα το γυρίσουμε ξανά στο Γρεκοί!
    Ή καλύτερα στην γραφή που θέλει να μας επιβάλλει ο Γιωργάκης (έχει σύμμαχο και την Άννα Διαμαντοπούλου): kai tora leme na to girisoyme sto Greeks!

  35. [...] [...]

  36. [...] … και κάποιοι μένουν μ’ ανοιχτό το στόμα! Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Είναι αυτονόητο και αναμενόμενο. Έγκειται στη στρατηγική του ΓΑΠ (διάβάστε την επιτέλους για να ΜΗΝ μένετε με το στόμα αν… [...]

  37. [...] [...]

  38. ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κ. είπε

    Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν όλοι οι δεξιοί τον Παπανδρέου είναι απλά ξεκαρδιστικός. Όταν δε μπορείς να υποστηρίξεις τις δικές σου θέσεις, προσπαθείς να μειώσεις τον αντίπαλο. Αυτό έπιασε ως και το 2007. Τόσο χάλια έχει γίνει η κατάσταση στη χώρα που όσο και να μη μπορεί να μιλήσει ο Γιωργάκης, θα γίνει πρωθυπουργός. Πάντως η λάσπη συνεχίζεται. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Καραμανλής με το ΦΕΚ για την Ανθούσα και τον αντιοικολόγο Γιώργο. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ. Η 5η Οκτωβρίου πλησιάζει. Μέχρι τότε συνιστώ ψυχραιμία.

  39. aris53m είπε

    @ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κ

    το να ξεχωρίζεις τον Γιωργάκη από τους δεξιούς είναι ξεκαρδιστικό.

  40. ΗΡΩ Π. είπε

    Προσωπικά βρίσκω ξεκαρδιστικό το γεγονός ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι όποιος και να βγει κυβέρνηση θα κάνει τα ίδια ακριβώς. Επίσης είναι ξεκαρδιστικό το ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ υπήρξε… σοσιαλιστικό-αριστερό κόμμα κάποτε και δεν βλέπουν ότι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο συγχωρεμένος ο Ανδρέας. Και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι σε μερικά χρόνια θα χρειαζόμαστε διαβατήριο για να βγούμε εκτός Αττικής και Πελοποννήσου (αυτά τα δυο δεν τα θέλει κανένας γείτονας). Βοήθειά μας… Έτσι κι αλλιώς είναι πια πολύ αργά για να κάνουμε οτιδήποτε για να ανατραπεί η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

  41. Κώστας Μπούζιος είπε

    Ποιό ξεκαρδιστικό είναι να χωριζόμαστε σε Αριστερούς και Δεξιούς και κατά τα άλλα να θεωρούμε τους εαυτούς μας δημοκράτες αποκλείοντας τους “αντίπαλους” από αυτό τον τίτλο!

  42. [...] να μην σας κουράζω όμως δείτε εδώ το κείμενο της Ολυμπίας που δίνει με σαφή κα γλαφυρό τρόπο όλες τις θέσεις της [...]

  43. elias terz είπε

    αγαμουνεμας και ντο πολοι πα εν

  44. elias terz είπε

    τον κολο τους να βαραν η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα ειναι ελληνικη ,και μπουλιδες και χαχολοι δεν περνανε αι σιχτιρ…….

  45. [...] Πάντως όπως έχουμε τονίσει, ο άνθρωπος είναι ειλικρινέστατος. Τα είχε πει ΟΛΑ. [...]

  46. [...] Διαβάστε όλο το σχέδιο δράσης του ΓΑΠ το οποίο δείχνει να εφαρμόζει αποφασιστικά ΕΔΩ. [...]

  47. [...] Διαβάστε όλο το σχέδιο δράσης του ΓΑΠ το οποίο δείχνει να εφαρμόζει αποφασιστικά ΕΔΩ. [...]

  48. [...] έχει και πολιτικούς λόγους ελέω ΓΑΠ για να παρέμβει, όπως πάλι είχαμε εξηγήσει πολλούς μήνες πριν. Η εξέλιξη αυτή λοιπόν μας κάνει να [...]

  49. [...] από olympiada στο Φεβρουαρίου 4, 2010 Παραμένει πιστός ο ΓΑΠ στις προεκλογικές του εξαγγελίες. Βήμα προς βήμα, [...]

  50. [...] πιστός ο ΓΑΠ στις προεκλογικές του εξαγγελίες. Βήμα προς βήμα, [...]

  51. Θλίβωμαι που σε τόσα πολλά λόγια δεν είδα μια ικανοποιητική πρόταση αντίδρασης απέναντι σ’ αυτό το προτοφανές πολιτικό μπάχαλο που κυριαρχεί στην χώρα. Είναι τραγικό ότι σε τόσο δύσκολες στιγμές, αντί να σκεπτόμαστε πως να αντιδράσουμε, εμείς αρκούμαστε στον ασφαλή χλευασμό
    του αντιπάλου.
    Γι’ αυτό προτείνω.
    Εν όψει της οικονομικής κρίσης, κυρίως όμως εξ’ αιτίας των επερχομένων κλιματικών αλλαγών, να οργανωθούμε σε μικρές ανεξάρτητες ομάδες, οι οποίες σε πρώτο πλάνο θα σχεδιάσουν επί χάρτου πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης όλων επερχομένων γεγονότων.
    Αυτά μόνον επί χάρτου.
    Αυτή η πρακτική θα φέρει σε δοκιμασία τις πραγματικές συνθήκες συνεργασίας, σχεδιασμού και αποτελεσματικότηος. Δεν οφελεί να βλέπουμε το κακό που έρχεται και να λέμε ότι φταίη ο ένας και ο άλλος.

  52. Ελένη είπε

    Το άρθρο σου για τον ΓΑΠ είναι άκρως κατατοπιστικό. Συγκλονίστηκα όμως απ’ αυτήν την βαθεία ριζωμένη πίστη του στα δημοκρατικά ιδεώδη που την εξέφρασε στο “κλικ” το ’99. Δεν τον απασχολούν τον άνθρωπο ούτε οι πλειοψηφίες ούτε οι δημοσκοπήσεις αλλά ούτε και οι λύσεις. Μια δουλειά τον έστειλαν να κάνει, να διαλύσει τα πάντα. Ε, δεν είναι δυνατόν να έρχεται η κάθε πλειοψηφία τώρα και να τον παρενοχλεί!Είναι πολύ λογικό, όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό! Ας δείξουμε λίγο σεβασμό επιτέλους στον διγενή (χμ.. ή και τριγενή, τετραγενή..πολυγενή τέλος πάντων..) που μάχεται για να ρημαχτούν τα πάντα και να μην μείνει τίποτα όρθιο! Το είπε έξ αρχής “πρώτα ο πολίτης”! Σκάστε λοιπόν και πληρώνετε μέχρι να έξαθλιωθείτε και να μένετε σε χαρτόκουτα τα υπόλοιπα θα τα ξεπουλήσει αυτός!!!
    Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙ
    ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΕΥΘΥΤΗΤΑ, Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.. Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ..ΤΟ ΣΥΣΤΡΙΓΚΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..
    Γειά σου ρε Ολυμπιάδα είσαι πολύ σωστή!

  53. [...] Και αυτό: Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσ… [...]

  54. [...] Και εδώ, σχετικά με τις προθέσεις του ΓΑΠ που ήταν ξεκάθαρες πολύ πριν τις εκλογές: Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσ… [...]

  55. [...] Και εδώ, σχετικά με τις προθέσεις του ΓΑΠ που ήταν ξεκάθαρες πολύ πριν τις εκλογές: Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσ… [...]

  56. [...] που εσείς μάθατε σήμερα; Πριν 8 μήνες, μιλούσαμε για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε ο ΓΑΠ στην πρωθυπουργία που περιλάμβανε το ΔΝΤ. Πριν έξι [...]

  57. [...] που εσείς μάθατε σήμερα; Πριν 8 μήνες, μιλούσαμε για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε ο ΓΑΠ στην πρωθυπουργία που περιλάμβανε το ΔΝΤ. Πριν έξι [...]

  58. Σοφία είπε

    ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!!

    ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΧΏΡΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΆΡΟΠΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
    ΓΕΡΜΑΝΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΡΡΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΓΙΑ Α ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!
    ΡΩΣΟΣ: ΕΥΓΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΔΟΤΗ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΒΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΚΑΘΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΌ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΤΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ!!
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;
    ΕΛΛΗΝΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

  59. [...] Διαβάστε το προφητικό άρθρο του Ταχάλια από τον Δεκέμβρη του 2008 (!!) όπως και αυτό: Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσ… [...]

  60. [...] απερίσπαστα το “πρόγραμμα” του, όπως ακριβώς το είχαμε εξαγγείλει πολύ πριν τις εκλογές. Πιστός στην πατρίδα του και τα [...]

  61. [...] Πάντως όπως έχουμε τονίσει, ο άνθρωπος είναι ειλικρινέστατος. Τα είχε πει ΟΛΑ. [...]

  62. GREKO είπε

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ? ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ? ΑΠΟ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ? ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ?

  63. [...] Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαΐου 16, 2010 Εκτός από τα απανωτά ψέμματα στα θέματα της οικονομίας (αφού ο Ελληναράς κοιτά πρωτίστως την πορτοφόλα του), το ΠΑΣΟΚ έχει να επιδείξει αφοπλιστική ειλικρίνεια στα Εθνικά θέματα. Αφού ο Ελληναράς κατήντησε ένα κατ’εξοχήν αυτιστικό πολιτικό ον που δεν δύναται να αντιληφθεί ότι η κατάρρευση του συνόλου, της Πατρίδας δηλαδή, θα επιφέρει ολέθρια αποτελέσματα στην προσωπική του ευμάρεια και επιβίωση. (σχετικά εδώ: Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσ… [...]

  64. nicolas chatzielef είπε

    einai test

  65. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ είπε

    ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    KΡHTH ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ . ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΝΤΕΝΕΓΡΟ
    ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.TAX FREE ZONE.
    ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.
    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΝΑΥΤΙΛΙΑ – ΝΗΟΛΟΓΙΣΗ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
    • OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.
    • ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.
    ΜΕ ΣΥΣΡΑΤΕΥΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ.
    ΑΠΗΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ – ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΒΙΛΝΤΕΝΜΒΡΕΡΚ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ,ΥΠΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΛΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ.
    Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΗΝΘΗΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ. Η ΑΝΟΧΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΙΝΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΑΚΟΚΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    http://www.humanlife.gr/forums/index.php?showtopic=195

    ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ? ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ?

    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩΜΕ ΝΟΗΜΑ.
    ΣΗΦΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    sifiseleftheros@ymail.com.sg

  66. ΧΑΟΣ είπε

    Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω ένα πράγμα δεν κατάλαβα καλά…. Τι σημαίνει ΓΑΠ ρε παιδιά…. Μήπως «ΓΑΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ???»
    Πάντως πολύ θ’άθελα να σε δω προσωπικά κύριε ΓΑΠ και να σου πω: Γιατί δε βρέθηκε μια πέτρα να σου σπάσει το κεφάλι (και να είχαμε γλυτώσει από σένα) όταν έπεσες από κείνο το έρμο το ποδήλατο…? Μάλλον φαίνεται σε προστατεύει ο Διάολος και θα σε πάρει μόνο όταν τελειώσεις το έργο του…! Όμως αργά η γρήγορα θα σε πάρει και επειδή το όνομά σου θα γραφτεί στη μαύρη λίστα της Ιστορίας, πρόσεξε εκεί που θα πας να κρυφτείς καλά κακομοίρη μου, γιατί αν σε πετύχει ο παππούς σου ο «Γέρος της Δημοκρατίας» δε θα γλιτώσεις θα σε ΓΑΠ που του λέρωσες το όνομα….!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια