Powered By Blogger

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο Γ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε τον Α. Λοβέρδο για πολιτική ανανδρία

"...νομοσχέδιο, που κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος..."


Το έντονο παρασκήνιο και οι ασφυκτικές πιέσεις του Μεγάρου Μαξίμου προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εμμένουν στις ενστάσεις τους και ζητούν περαιτέρω βελτιώσεις, σημάδεψαν τη συζήτηση του ασφαλιστικού στη Βουλή. Το νομοσχέδιο, που κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος, όπως κατήγγειλε σύσσωμη η αντιπολίτευση, αναμένεται να ψηφιστεί μετ’ εμποδίων σήμερα στη Βουλή, λόγω της συμμετοχής των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου στην απεργία.

Ο υπουργός Εργασίας σε μια προσπάθεια να χρυσώσει το χάπι στους αντιρρησίες συναδέλφους του εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας, άρχισε να τάζει άρση των αδικιών και αποκατάσταση της 13ης και 14ης σύνταξης, όταν η χώρα ορθοποδήσει. «Μακάρι η χώρα να ξαναμπεί στον ίσιο δρόμο και τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να άρουμε πολλές από τις αδικίες», υποσχέθηκε ο Α. Λοβέρδος σε μια προσπάθεια να χρυσώσει το χάπι στους αντιρρησίες βουλευτές, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας. Στην ομιλία του υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ανατρέπει το νοσηρό κλίμα δεκαετιών χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος και επιτέθηκε στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με σκληρή γλώσσα απάντησε στον Α. Λοβέρδο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος επιστρέφοντας τις κατηγορίες περί «κουτοπονηριάς» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επεσήμανε πως «κουτοπονηριά» επέδειξε η κυβέρνηση, που τον Δεκέμβριο είπε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα σε ηλικίες, όρια και συντάξεις.
«Νεκροθάφτη του ασφαλιστικού», χαρακτήρισε την κυβέρνηση η γ.γ. του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα, ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης καταλόγισε πολιτική ανανδρία στον Α. Λοβέρδο για το γεγονός ότι έφερε προς ψήφιση το σοβαρό αυτό νομοσχέδιο, λίγο πριν κλείσει η Ολομέλεια. Ευχήθηκε, μάλιστα, να μην υπάρξουν έκρυθμες καταστάσεις τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα/More...

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0tCRHf4vo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια