Powered By Blogger

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ολη η προκήρυξη της ¨Σέχτας"

Η Σέχτα επαναστατών ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία του Γκιόλια με προκήρυξη που έστειλε χθες το μεσημέρι στα ΝΕΑ.Η φωτογραφία που χρησιμοποιεί είναι παρόμοια με αυτή της 17Ν.

Στην πρκήρυξηπεριέχονται απειλές κατά δημοσιογράφων, εκδοτών και επιχειρηματιών, όπως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Γιώργος Κουρής, ο Γιάννης Παπαγιάννης αλλά και ο Δημήτρης Κοντομηνάς,. Ακόμη εκτοξεύονται απειλές κατά διευθυντών φυλακών, δικαστικών, σωφρονιστικών υπαλλήλων και κοινωνικών λειτουργών αλλά και κατά των αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ». Μάλιστα προειδοποιεί για νέα χτυπήματα σημειώνοντας: «Τα όπλα μας είναι γεμάτα και έτοιμα να μιλήσουν».

Η οργάνωση συσχετίζει τη δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου- τη χαρακτηρίζει «εργατικό ατύχημα»- με τις υποθέσεις Βατοπαιδίου και ντόπινγκ αλλά και με τη χρήση ορισμένων blοgs ως «μέσου εκβιασμού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Επιπλέον συνδέει τον φόνο του δημοσιογράφου με αναρτήσεις του blog Τroktiko μετά τον θάνατο του 15χρονου Αφγανού στα Πατήσια προ τεσσάρων μηνών. Ακόμη στο κείμενό της η οργάνωση υποστηρίζει ότι το θύμα της ένοπλης επίθεσης είχε δύο εποχούμενους φρουρούς αστυνομικούς και παραθέτει αριθμό πινακίδας «συνοδευτικής» μοτοσικλέτας. Πάντως ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επέμεναν χθες το βράδυ ότι «δεν είχε διατεθεί κανένας αστυνομικός στη φρούρηση του δημοσιογράφου και εξετάζουμε ποιοι είναι αυτοί στους οποίους αναφέρεται η οργάνωση».


Η επίθεση αναφέρουν έγινε «ώστε να πληγεί ο τουρισμός της χώρας».

Το κείμενο της οργάνωσης τελειώνει με δύο υποσημειώσεις. Στην πρώτη υπάρχουν απειλές για την ομάδα «ΔΙΑΣ» της ΕΛ.ΑΣ. που «το παίζουν ψευτομάγκες αλλά μπορεί να φάνε σφαίρα». Στη δεύτερη υπάρχουν απειλές κατά λειτουργών του σωφρονιστικού συστήματος, «να μην κόβουν άδειες σε κρατουμένους και να τους σέβονται γιατί ξέρουμε μέχρι και ποια ώρα (σ.σ.: διευθυντές και σωφρονιστικοί υπάλληλοι) παίρνετε τα χάπια σας».

Διαβάστε όλη την προκήρυξη

Η Σέχτα Επαναστατών οπλίζεται ξανά
Στο σημερινό κόσμο το πιο βίαιο πράγμα είναι να μένεις απαθής. Όλη μας η ζωή κατακλύζεται από τη βία. Και όταν δεν είναι η βία των μπάτσων, των κρατητηρίων, των φυλακών, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο ύπουλα. Μιλάμε για μία βία χωρίς αίμα. Για τη βία της εικόνας, των διαφημίσεων, της καταναλωτικής μαστούρας, των ψυχοαδιέξοδων, της μοναξιάς. Ζούμε σε άθλιες πόλεις, τρώμε πλαστικό φαγητό, ενημερωνόμαστε με κατασκευασμένες ειδήσεις, ψωνίζουμε τυποποιημένα προϊόντα, εργαζόμαστε σε αηδιαστικές δουλειές, θαυμάζουμε.........

Διάβασε τη συνέχεια εδώ...
17 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια