Powered By Blogger

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ...

Τελευταία είναι πολύ της μόδας το καθωσπρέπει...

Για να λέμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομα τους όπως στην καθομιλουμένη:

Ρομά = Γύφτοι Φιλότεχνοι Χαλκοσυλλέκτες Έμποροι Πρέζας με Βασιλιά και Τηλεοπτικό Σταρ.

Μετανάστες = Λαθρομετανάστες Πιτσαδόροι Τορναδόροι Σαλταδόροι Μπουκαδόροι κλπ. Αντιρατσιστές και Δημοκράτες, μόνο τις Γυναίκες Μαστιγώνουν και Λιθοβολούν άντε και κρεμούν και κάναν Γκέι που και που να περνάει η Ώρα. Μη μιλάτε μπροστά τους Ελληνικά, τους πιάνει περιέργως Φαγούρα και μη φοράτε ποτέ Σταυρό στο Λαιμό σας γιατί αν και Ισλαμιστές, περιέργως τον... Αρπάζουν!

Τραπεζίτες = Νόμιμοι Νταβατζήδες με πολλές Πόρνες (υποκαταστήματα). Το Ζήτημα είναι ότι Σπάνια το Φχαριστιέσαι και ας το Πληρώνεις Αδρά...


Προοδευτικοί = Ανοικτόμυαλοι χωρίς Εγκέφαλο.

Αριστεροί = UFO και Ελληνιστί Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. Ήλθαν στη Γη από το Παρελθόν με Μηχανή του Χρόνου. (Επικρατέστερη Εκδοχή).

Ακροαριστεροί Τρομοκράτες = Άμισθοι Πράκτορες της CIA. Δεν τους λένε ότι οι άλλοι πληρώνονται, για να μην αυτοκτονήσουν.. (είναι Φιλάνθρωποι με πολύ Ευαίσθητο Χαρακτήρα)...


Αναρχικοί = Γκέι Αραχτοί και Αργόσχολοι Εισοδηματίες Χασισοπότες Χούλιγκανς Βορείων Προαστίων (κυρίως). Βαριούνται Αφόρητα εκεί πάνω και κατεβαίνουν κάτω να τα Σπάνε για να έχουν και κάτι Εποικοδομητικό να Ασχολούνται. Ιδεολογικοί Ήρωες τους, ο Action Man, οι Transformers και η Μικρή Λουλού.

ΠΑΣΟΚ = ΝΔ

NΔ = ΠΑΣΟΚ

Γιωργάκης = Jeffrey ο Λαντζιέρης με τα πολλά Ένσημα. Μπορούσε να έχει βγει στη Σύνταξη εδώ και Δεκαετίες αλλά περιμένει πρώτα το ΔΝΤ να του δώσει το ΟΚ.

Αντωνάκης = Μπούλης της Μεσσηνίας ο Υπαρκτώς Ανύπαρκτος. Παιδί της Άνοιξης και των Λουλουδιών, των Μαραμένων...

Αλέκα = Λένιν ο Ξυρισμένος μπορεί και όχι. Χωρίς Μαυσωλείο ακόμα.

Γιωργάρας = Η Κωλοτούμπα της ρήξης και ανατροπής με τετ α κε. Χρειάζεται ESP αλλά δεν προσφέρεται δυστυχώς ούτε στον προαιρετικό Εξοπλισμό.

Αλέξης = Τρέντυ Τεν Τεν Ξενολάγνος Ροζ Αριστερός με τις Δεξιές Τσέπες, οι Αριστερές υπάρχουν αλλά είναι Τρύπιες.

Κουβέλης = Τσε Γκεβάρα στα Γεράματα.

Βαλλιανάτος = Γκέι.

Γκέι = Πούστηδες.

Τρεμόπουλος = Ψευδώνυμο. Πραγματικό, Τρομπόπουλος. Ονειρεύεται μία μέρα οι Μαλακεδονικές Τρόμπες να μπουν σε Βιολογική Καλλιέργεια και Μαζική Παραγωγή. Επίσης Πρωταθλητής Υπνοβασίας με Χρόνο 52 Χρόνια 23 Ημέρες 7 'Ωρες και 42 Λεπτά. Ζήτω η Μαλακεδονία Μπουμπούκια που Βγάζει!

Βοσκόπουλος ο Μαλακεδών = Φίλος των Βαλλιανάτων, των Τρομπόπουλων και των UFO (βλέπε παραπάνω) ευτυχώς κατά Συνείδηση Ανιστόρητος και Δακτυλοδεικτούμενος μετά Χαχανίων και Λαχανίων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια