Powered By Blogger

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

"Πολιτικός αρουραίος"


Ο "πολιτικός αρουραίος" είναι υπαρκτό ζώο και ανήκει στην κατηγορία "των σκοτεινών κύκλων της εξουσίας".
Μοιάζει εξωτερικά με άνθρωπο και προσπαθεί να τον αλώσει διαμελίζοντας τα πάντα.. Ξεχωρίζει όμως για... την δουλικότητα του "να υπηρετεί τους αφέντες του". Εχει ιδιαίτερο σώμα για να προσαρμόζεται ανάλογα στα κελεύσματα των εντολέων του, μύτη για να οσφραίνεται τις κινήσεις του αντιπάλου του, αυτιά μεγάλα για να ακούει "τα εξ'αμάξης" που του καταλογίζουν, και ουρά μεγάλη για να την βάζει στα σκέλια του λόγω δειλίας, είναι γεννημένος "για πλύση εγκεφάλου" ο ανεγκέφαλος.
Ο "πολιτικός αρουραίος" εμφανίζεται σε καταστάσεις πολιτικού αναβρασμού, και προσπαθεί να εξουδετερώσει τις αρνητικές κριτικές που γίνονται εις βάρος των εντολέων τους. Συντηρείται και εκτρέφεται από το σύστημα από εμισθεία σε διατεταγμένη υπηρεσία ή μέσω μυστικών κονδυλίων.
Η καθημερινότητα του αποτελείται από συνεχείς θετικές αναφορές για τους πάτρωνες του , και πάντα ανώνυμα γιατί έτσι επιτάσσει το καθήκον "νυχτερινοί τύποι","σκοταδισμός".
Τέτοιους θα βρούμε σε πολλά blog για να ατονήσουν και απαξιώσουν τις συζητήσεις. Οι παρεμβάσεις των στα blog είναι συχνές και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να εξάρουν τα θετικά των αφεντικών τους εις βάρος του Ελληνικού λαού. Δεν έχουν ούτε τρέφουν καμιά αγάπη για την χώρα τους, είναι ανθέλληνες. Σε περιπτώσεις αναταραχής και αντιλαμβανόμενοι το τέλος της κυριαρχίας "των" ως δια μαγείας εξαφανίζονται πρόσκαιρα, η μεταλλάσοντε για να συνεχίσουν να ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα, η συνθλίβονται από τους πολίτες.
ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...EINAI ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ...
Διαβάστε περισσότερα...
10 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια