Powered By Blogger

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τόσες πολλές συμπτώσεις;

Η εμφάνιση του Παπανδρέου με τον Νετανιάχου εκτόξευσε τα ελληνικά spread. Διαβάστε σχετικά εδώ: H επανεμφάνιση ΓΑΠ εκτοξεύει τα spread.

Η σχεση Παπανδρέου spread “εντοπίστηκε” από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ο οποίος συναντήθηκε εσπευσμένα με τον ΓΑΠ πριν δύο ήμερες: Συνάντηση Παπανδρέου – Προβόπουλου

Η σύσταση ήταν σαφής και περιεκτική. “Εξαφανίσου Μας καταστρέφεις Η τρόικα θέλει την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα.”

Την επομένη ανακοινώθηκαν “Ολιγοήμερες διακοπές ΓΑΠ” Οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι νταβατζήδες ζήτησαν να μεταβεί στην “ντάτσα” του στο ορεινό Καύκασο δίπλα στον Παγετώνα.

Τελικά κατέλειξε στην Κρήτη εσώκλειστος υπό επιτήρηση τριών που δουλεύουν με βάρδια: Οι συν-λουόμενοι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη

Το απογεύμα ξέφυγε της επιτήρησης και όπως το πιστιρίκι ορμά στο Βάζο με το γλυκό…. άρπαξε το τηλέφωνο. 30λεπτη τηλεφωνική συνομιλία Παπανδρέου – Χριστόφια

“Εφ’ όλης της ύλης 30ντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Πρόεδρος Χριστόφιας με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Η συνομιλία τους έγινε με πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου, στα πλαίσια της συνεχούς αλληλοενημέρωσης που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών και μεταξύ των κυβερνήσεων Κύπρου και Ελλάδας, πάνω σε ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Το μοιραίο λάθος είχε γίνει. Για 30 λεπτά η ΕΥΠ η CIA και η Μοσάντ μέσο δορυφόρων εντόπισαν το ίχνος και το συνέλαβαν σε παρακείμενο καρτοτηλέφωνο. Η ζημιά όμως στον Πλάνητη είχε γίνει:

  • Το Spread 10ετούς ομολόγου είχε φτάσει στο 873
  • Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων πέντε εβδομάδων υποχώρησε το ευρώ.
  • Υποχωρούν οι ευρωπαϊκές μετοχές ενώ εξετάζεται το ενδεχομενο συμμετοχής και στην παρακάτω εξέλιξη
  • Άρον-άρον εγκαταλείπουν τις εστίες τους χιλιάδες κάτοικοι του Πακιστάν

Το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη διεξάγει έρευνα για τυχών ευθύνες στην απόδραση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια