Powered By Blogger

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Προς κ.κ Δημοσιογράφους

Κυριοι της 4ης Εξουσιας που εχετε την τυχη να βρισκεστε σε παραθυρα και να σχολιαζετε, χλευαζετε, κρινετε, ανακρινετε τον...
καθε-πάσα-ένα πολιτη, αντιθετα με την πλειοψηφια των συναδελφων σας που εργαζονται σκληρα εως εξοντωτικα και αμοιβονται με πενιχρους μισθους.
Εφτασε η ωρα να σοβαρευτειτε, να ασκησετε δημοσιογραφια αλλιως να χαθειτε απο μπροστα μας.
Αδιαφορουμε αν προκειμενου να κανει νουμερα το δελτιο σας πρεπει σωνει και καλα να τσακωνεστεδ, να διαβαλετε τους καλεσμενους σας , να μιλατε 6 ατομα ταυτοχρονα, να ρωτατε αρλουμπες και ασχετα πραγματα.
Αδιαφορουμε αν γεμιζετε το δελτιο σας με αιμα, πονο, οδυνη και σπαραγμο. Υπο την ανοχη του ΕΣΡ δεν νομιμοποιειστε να δειχνετε νεκρους την ωρα που ανασυρονται απο το χωρο που ελαχε να γινει ο ταφος τους
Αδιαφορουμε για τις ειδησεις των κατευθυνομενων αστυνομικων δελτιων, τα στημενα του ενος ή αλλου δημοσιογραφισκου που για να καλυψει την ελειψη επιπεδου στην προσωπικοτητα του, το ριχνει στο δραμα και την απελπισια.
Αδιαφορουμε για τις αναλυσεις του κ@@υ του καθε ειδημονα που πληρωνεται απο τους μετοχους του εκαστοτε καναλιου.

Πλησιαζει η ωρα που θα αντιληφθειτε οτι ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι και η αρλουμπολογια σας εφτασε στο τελος της.
Για την ωρα εχουμε προσηλωθει στο να κυνηγαμε και να βριζουμε τους πολιτικαντηδες αλλα καθοτι το διαμερισμα των δημοσιογραφων βρισκεται διπλα απο εκεινο των πολιτικων, μην εφησυχαζετε γιατι ερχεται και η σειρα σας.
Δεν ειναι απειλη καθοτι με τα αρρωστημενα σας μυαλα μπορει να νομισετε και αυτο.
Ειναι Υποσχεση
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια