Powered By Blogger

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Ναι κύριε Χατζηδάκη, φταίτε!

Πατήστε για μεγέθυνση
Βλέποντας στο σχετικό βίντεο, τις αηδιαστικές εικόνες του ηλίθιου, ανεγκέφαλου, άρρωστου μαλάκα, που χτυπά στο κεφάλι από πίσω τον Κωστή Χατζηδάκη, πρώην Υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης, μου ήρθαν στο μυαλό οι παρακάτω σκέψεις και τις μεταφέρω ως μήνυμα στον ίδιο τον κ.Χατζηδάκη:
Ναι κ. Χατζηδάκη, φταίτε!
Φταίτε γιατί, όταν δινατε αυξήσεις 4,8% αυτοί που σας έδειραν σήμερα ούρλιαζαν για την "άγρια λιτότητα του Καραμανλή". Κι εσείς δίνατε αυξήσεις, τις οποίες το ΠΑΣΟΚ θεωρούσε "ένα κουλούρι την ημέρα", αντί να βάλετε εσείς την Ελλάδα στο μνημόνιο και να περικόψετε εσείς κατά 30% και 50% τις αποδοχές αυτού του βλάκα που σας χτύπησε.
Κι έτσι, βγήκε το κόμμα αυτού του καραγκιόζη που σας χτύπησε άνανδρα και οι αυξήσεις του +4,8% του Καραμανλή έγιναν μειώσεις -30% με τον Παπανδρέου.
Αλλά αντί να δείρουν τον Παπανδρέου, που μείωσε τους μισθούς τους και τους στέλνει στην ανεργία, αυτοί έδειραν εσάς !!!
Προφανώς ετεροχρονισμένα, για να σας εκδικηθούν γιατί δίνατε μόνο 4,8% όταν αυτοί ζητούσαν 15%, ελάχιστο μισθό 1.400 ευρώ το μήνα, επίδομα ξυσίματος γόμας κ.α.
Έχετέ το υπόψη σας λοιπόν, αν ποτέ ξαναβγείτε στην εξουσία να μην κυβερνάτε όπως σας χορεύουν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί σας αντίπαλοι.
Αυτοί είναι ανελέητοι ! Δεν ντρέπονται να ζητούν και συναίνεση! Οι άνθρωποι που κατέβαιναν μαζί με τους συνδικαλιστές τους στα πεζοδρόμια και απεργούσαν 200 μέρες το χρόνο, επειδή δεν τους δίνατε αυξήσεις 15%, αλλά μόνο 4,8% και λέγατε ότι "τόσο αντέχει ο προϋπολογισμός".
Κι αντί να φάει το ξύλο ο "λεφτά υπάρχουν" το φάγατε εσείς!
Καλά να πάθετε.!
Αν ξαναβγείτε, η πρώτη σας κίνηση να είναι η μείωση των μισθών στο δημόσιο, οριζόντια και κάθετα κατά 80% και η απόλυση χωρίς αποζημίωση του 90% των υπαλλήλων.

Τότε ίσως σας σεβαστούν.
Γιατί, έτσι θέλει ο Έλληνας.

taxalia
Bookmark and Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ. αλήθεια λέγεις. ο Χατζηδάκης και η ΝΔ με αυταπάρνηση(σαν τους 300 του Λεωνίδα) προστάτευσαν τον Έλληνα πολίτη και τώρα να το ευχαριστώ. Μωρέ δεν γαμιέστε μαλάκες κολλημένοι με τους πολιτικάντηδες μας φέρατε στην καταστροφή

γαμώσταυρος είπε...

Άλλο Βο(υ)λευτής και άλλο κάτοικος Κερατέας; Ε;
Και οι δύο ματώνουν το ίδιο!

Φίλε το έστειλα στο antinews μαζί με ένα χτεσινό στο οποίο ζητούσα (ποιός; εγώ!) να κατεβάσει η ΝΔ τον κόσμο στο πεζοδρόμιο για να μην γίνει ο κόσμος όχλος γιατί τότε,
άντε να τον κουμαντάρεις!
Ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα τους είδα τους ΝΔ επίσημα κι οργανωμένα (παρα μόνο την ***** την Βοζεμπεργκ σταυροπόδι), ούτε στην Κερατέα όπου οι Μπάτσοι έχουν γίνει υπάλληλοι του ΜΠΟΜΠ του μάστορα και κτυπάνε αλύπητα τους κατοίκους!
ΟΟΟΟΛΟΙ οι Κυνοβολευτικοί δεν κονομάνε τα αντερά του κάθε μήνα;
Από επιτροπές, από μισθούς από έξτρα, από τα κερατά τους τα τράγια!
Αυτοί δεν τσάκωσαν με δική τους απόφαση από ένα τάληρο ευρώπουλα για αλλαγή των υπολογιστών τους;
1.500.000!
Ενάμιση εκατομμύριο Ευρώ ή για να στο πώ σε Ελληνικά λεφτά,
500.000.000!!!
Πεντακόσια εκατομμύρια δραχμές!!!
Το λές και γεμίζει το στόμα σου.
Όχι φίλε.
Και ο Χατζηδάκης θα πάρει το μερδικό του και η Κανέλλη και η Ντόρα και το ΓΑΠ και ο Σαμαράς ο ίδιος.
Έσσετε ήμαρ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΟΥΡΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ?

kimon είπε...

Στο αποκαλυπτικό δελτίο στο Extra Chanel(14-12-2010), παρουσιάσθηκαν υπουργικές αποφάσεις όπου ο κ. Χατζηδάκης φαίνεται να έδωσε χαριστικά 150000 Ευρώ σε συνταξιοδοτούμενους φίλους του ως εφάπαξ αμοιβή,όταν ήταν υπουργός ανάπτυξης με νόμο που πέρασε στην βουλή περί « αποζημίωσης λόγω αλλάγής ειδικότητος», όταν την ίδια στιγμή απέλυε εκατοντάδες εργαζόμενους, π.χ. Ολυμπιακή. Το λυντσάρισμα μάλλον το άξιζε όπως και οι άλλοι τριακόσιοι βουλευτές-βολευτές, που σύντομα θα έλθει η σειρά του. Η αλλαζονία και η βλακεία του (των) είναι απύθμενη, όπου χαμογελώντας προσπάθησε να περάσει μέσα απο τους διαδηλωτές βγαίνοντας από την βουλή. Κατέστρεψαν την χώρα και την ζωή μας, τώρα θα πληρώσουν όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια γιαννιώτη δεν αναδεικνύεται μέσα από προσωπικές φιλίες και συμπάθειες...

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιως η λογικη τοθ οχλου το λυτσρισμα δεν ειναι δημοκρατια ουτε απονομη δικαιου.

Η συμπεριφορα των διεστραμμενων δειλων που ξυλοκοπησαν εκ του ασφαλους εναν εκλεγμενο εκπροσωποτου ελληνικυ λαου, αλλα και τα σχολια σας, αποδεικνυουντην καταντια των νεοελληνων.Μιζερια ζηλεια φθονος μισος οκνηρια καφενειο και σοσιαλισμος της αθλιοτητος..Ουδεμια σχεσι με ειρηνικη διαδηλωσι οπου το πληθος και τα επιχειρηματα κατατροπωνουν την αδικια..

Εδω ειδαμε την γνωστη τσογλαναρια να τα σπαη να τα κει κα εσας να τους δικαιολογειτε...

Ειμεθα αξιοι της τυχης μας.Μεθαυριο δεν θα παρουμε την 4η δοσι των χρηματων, η κυβερνησι θα πεση το νομισμα θ αλλαξη ο καφες θα στοιχιζι 5 κιλα ψωμι δηλαδη 10000 μετα ευρω δραχμης και εσεις θα ψαχνετε τις μαγισσες,

ΤΟ ανεξαντλητο κεφαλαιο της βλακεις ας ειναι εδω στο ελλανατ..
Ιασων

gianniotis είπε...

Για τους φίλους που μιλάνε για "παπαριές" του ...παγουρά, και για τον τρόπο που αναδεικνύονται οι αλήθειες.

http://www.youtube.com/watch?v=GJeTAdrIK-s

gianniotis

Ανώνυμος είπε...

Σωστη η αναρτηση! Μπραβο Γιαννιωτη! Αλλα βλεπετε η αποψη την οποια εκφερετε ειναι μειοψηφικη μεσα στην χεσμενη ΝΝΔ του Σαμαρα. Κ το ξερετε. Οι ανθρωποι ειναι χεσμενοι κρατιστες, β διαλογης ολοι: σκατιαρης Σαμαρας, Μανωλης βεβαιως βεβαιως, Τζιμας (θηριο πολιτικης σκεψης ο φουστης), το υποθετο ο Μαρκοπουλος κ.α. Να τους χαιρεστε.
Να χαιρεστε τις σερβιεττες σας εκει στην ΝΝΔ.

Για τους απο πανω σχολιαστες που επιχαιρουν με την επιθεση:βλεπω και εναν με το βλασφημο ονομα που αν κρινω απο την φωτο ολο το αιμα του εχει φυγει απο το κεφαλι του και εχει μαζευτει στο πουλι του και ετσι ταυτοχρονως κ εχει υποστει εγκεφαλικο κ ξερναει μαλακιες. Να πατε γαργαληθειτε ρε τεμπεληδες, λεχριτες, κλεφτες, αργοσχολοι δημοσιοι υπαλληλοι και ΔΕΚΟ-τζηδες και αστικατζηδες. Το πιρλίπ της μανας σας ρε. Γιατι ρε καθικια θα πρεπει ο κατωτερος μισθος στις ΔΕΚΟ να ειναι 1800 και στον ιδιωτικο τομεα 740; ε;ε; μονο εσεις εχετε το κωλο πισω γαμω το σπιτι σας καθικια; Να σας απολυσουν ολους ρε, να τα πουλησουμε ολα σε κινεζους, περσες, αμερικανους, σε ευρωπέη, αλλα προς Θεού να μειωθουν και να φτωχυνουν οι καργιοληδες ακαματηδες δημοσιοι υπαλληλοι των ΔΕΚΟ. Καθικια!!

Σαμαρας-> το υποτιθεμενο αστικο κομμα της χωρας της χωρας εχει μετατραπει με ευθυνη του καραμαλακα Σαμαρα σε ενα μεγαλο δεξιο θηλυπρεπες ΚΚΕ! Χθες οι σκληροι σαμαρικοι του αντινιουζ(και ο τυπος με το πουλομυαλο απο πανω ειναι σαμαρικος του αντινιουζ) λεγαν "καλα του κανανε". Να τους χαιρεσαι μουροχαυλε Σαμαρα, να τους χαιρεσαι. Τετοια ποιοτητα εφερες στην κωλοδεξια σου. Να δω τι θα κανεις τωρα που περιμενουν απο σενα εσυ πρωτα να βαρας φιλελευθερους σαν τον Χατζηδακη μια και εισαι και αντιμνημονιακος και λαικος και λαικιστης. Λουσου τα καργιολη μιξα Σαμαρα. Λουσου τα φούστη! Λουσου τον βοθρο που εξεθρεψες! Εσυ που δεν εργαστηκες ποτε σου στην ζωη σου οχυρωμερνος στην Κηφισια μιλας για εργασιακα. Λουσου τα αντιμνημονιακε μου καργιολη....ουστ...ουστ...ουστ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια