Powered By Blogger

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

(Από την σχετική ομάδα στο facebook)

http://www.facebook.com/pages/AMESE-PARAITESE-TON-POULEMENON-EGESION-GSEE-ADEDY/171191896255109

Οι ηγεσίες των επαγγελματιών καλοπληρωμένων συνδικαλιστών χρεοκόπησαν μαζί με...
το πολιτικά και επιχειρηματικά αφεντικά τους. Σήμερα που δεν εκφράζουν πλέον τίποτα και κανέναν, σήμερα που έχει αποκαλυφθεί πλήρως ο ρόλος τους, σήμερα που η μόνη μας ασπίδα είναι η αυτοοργάνωση των πρωτοβάθμιων σωματείων μας και η συγκρότηση τους σε κάθε νομό σε συνελεύσεις αποφασιστικού χαραχτήρα, ζητούμε την άμεση παραίτηση των ηγεσιών ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και την αντικατάσταση τους από προσωρινές διοικήσεις που η μόνη αρμοδιότητα τους θα είναι να επικυρώνουν τις αποφάσεις των συνελεύσεων των πρωτοβάθμιων σωματείων.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!!
Η ΜΑΧΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

http://mhpronomiouxos.blogspot.com/

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόδοτες και πουλημένοι όσοι ψηφίζουν και στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ

Εύχομαι σε όποιον ανήκει στην παραπάνω κατηγορία

καλό ψόφο .....

ουστττττττττττ

Βρωμοπασόκοι από την Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ό,τι αυτοι είναι σκουλήκια μεγαλύτερα από τους πολιτικούς. Η τιμωρία τους πρέπει να είναι πιο σκληρή γιατί αυτοί και καλά είναι εκεί για να διεκδικούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ είπε...

παραιτηστε τους οπως δειρατε και τον Χατζημπουλη

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ; Γιατί εγώ νόμιζα ό,τι έχουν μετακομίσει στο Πασοκ αφού δεν είναι τίποτε παραπάνω από παραρτήματα του Πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

Ότα έφαγε κάτι γιαούρτια ο Παπασπύρου οι περισσότεροι δημοκράτες της δεκάρας διαμαρτυρήθηκαν. Χτες με το Χατζηδάκη χάρηκαν. Όχι δύο μέτρα και δυο σταθμά κύριοι βολεμένοι δημοκράτες. Ξυλο στον Χατζηδάκη ξύλο και στον Παπασπύρου όμως και ακόμα περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ 30 ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΝΩ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΛΕΤΕ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΚΑΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.. ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΦΥΓΗ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΑΣΦΑΛΥΤΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ. ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΑΧΕΤΕ.. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΑΣΦΑΛΥΤΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ!!!... ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΥΤΕΣ.. ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.. ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΣΑΚΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!!! Η ΛΑΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΧΤΕΣ 100.000 ΛΑΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ.. ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΗΞΕΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ... ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΤΕΣ... ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΧΑΝ 30 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...ΚΛΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ.. ΚΑΙ ΧΑΡΗΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΛΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΑΣΦΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ.. Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΠΑΛΗ ΕΡΧΕΤΕ!!! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ...ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ
http://www.facebook.com/#!/pages/ELLENES-PAME-GIA-TEN-DIKE-MAS-EPANASTASE/166726640029720

Ανώνυμος είπε...

Copy paste και από μένα

http://www.facebook.com/#!/pages/ELLENES-PAME-GIA-TEN-DIKE-MAS-EPANASTASE/166726640029720

Ανώνυμος είπε...

Εμείς φωνάζουμε όμως για να τρέξουν οι άλλοι , Έτσιιιιιι ???????

ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ είπε...

και κατι αλλο 6΄20
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΕΙΣΚΑΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ <>.. ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!! ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ???
ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΤΟΓΑΛΛΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ...ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!! ...ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ??...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΟΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ... ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

6:15 Σαν πολύ κόκκινα μας τα λές !

Ανώνυμος είπε...

57.000 (και λίγα λέω) το μήνα παίρνουν και να παραιτηθούν;;; Θα αστειεύεστε!
Εδώ, στην επαρχεία υπάρχουν τσιράκια βολεμένα με μηνιαίο μισθό 24.500 € και είναι αραχτοί στις καφετέριες!!!!!! και πέφτουν καταγγελίες από άλλους που παίρνουν το πενιχρό ποσό των 9.000 € (λίγα δηλαδή).... και εμείς, του ιδιωτικού στα 740 μεικτά! Δεν είναι λόγος αυτός για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι συνδιακλιστικές ηγεσίες που ανήκουν στην ΠΑΣΚ είναι πουλημένες. Από τις κεντρικές έως τις περιφερειακές της επαρχίας. ΣΕ όλους τους κλάδους ακόμα και των εκπαιδευτικών. Ιωάννινα σύλλογος δασκάλων. Πρόεδρος, γραμματέας και άλλα τσιράκια της ΠΑΣΚ Η αιτιολογίες πολλές:α) Εκλέχτηκαν με βάση την κομματική τους ταυτότητα, σχεδόν αγράμματοι ή ημιμαθείς, εμπαθείς, λάγνοι της εξουσίας με ελάχιστα προσόντα κοινωνικής παρουσίας.Τεμπέληδες με ύφος χιλίων καρδηναλίων και προκλητικοί!. ΦΤάνει σιγά σιγά και η σειρά τους. Έρχεται η ώρα για το ξεφώνημά τους. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!! και ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τρομερή ένταση τώρα στην Γενική Συνέλευση της Ελευθεροτυπίας όπου συμμετέχουν όλοι οι δημοσιογράφοι. Πριν από λίγο έφτασε το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών και γίνεται ένας πραγματικός χαμός. Η πλειοψηφία των εργαζομένων σε κλίμα έντασης τα...
ρίχνουν στη Μάνια Τεγοπούλου στην οποία καταλογίζουν δόλο για να κλείσει το Κυριακάτικο φύλλο. Πέφτει άγριο βρισίδι, όπως μας ενημερώνουν δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στην Συνέλευση...

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

συνδικαλιστες..τα μεγαλυτερα λαμογια της ελλαδα..δημοσιοι υπαλληλοι..οι μεγαλυτεροι τεμπεληδες της ελλαδας..ουστ κυφηνες αγραμματοι

michael είπε...

Ποτέ να μην εκλεγεί ξανά μαλάκας από τους τραπεζοϋπαλλήλους.Κλωτσιές να φύγει κι αυτός ο ρουφιάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια