Powered By Blogger

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Αντίσταση εναντίον του αποικιακού Κράτους και των αχυράνθρωπων επιτετραμμένων του ΔΝΤ και της Ε. Ε.

Προς

τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου
τον Πρόεδρο του κόμματος της Ν.Δ.
την Γεν. Γραμματέα του ΚΚΕ
τον Πρόεδρο του κόμματος του ΛΑΟΣ
τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Σε εκείνους που έχουν ένοχη την συνείδησή τους και σε όσους σφυρίζουν αδιάφορα και......
συμπράττουν καθ οιονδήποτε τρόπο ακόμα και με την παρουσία τους, νομιμοποιώντας το πολιτικό σύστημα που εκτρέφει τέτοιες Κυβερνήσεις και αυτό το επαίσχυντο είδος Δημοκρατία.

Την χώρα μας, αφού της στερήσατε την ιδιαιτερότητα της, ως χώρα ενός ιδιαίτερου πολιτισμού, που γέννησε ένα κοινωνικοπολιτικό σύστημα γνωστό σε όλους τους άλλους λαούς , την Δημοκρατία,
Αυτή, που με την παρουσία σας στα κοινά, τον δήθεν πολιτικό σας λόγο, τις συναλλαγές σας με κάθε λογής οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα, τους διθυράμβους για τον Πατριωτισμό και το Έθνος, για το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας, την υπεράσπιση της από εξωτερικούς εχθρούς, τους όρκους σας προς το Σύνταγμα και στον «κυρίαρχο» λαό, χλευάζετε.

Κάθε φασιστικό ολιγαρχισμό και κάθε μεθόδευση απολυταρχισμού που μέσω αυτών επιβουλεύεστε την θέληση και την συνείδηση του Ελληνικού λαού, ονομάζετε Δημοκρατία ή Δημοκρατικό Πολίτευμα ή Δημοκρατικούς θεσμούς.

Αυτή την χώρα, που την αγαπάτε τόσο όσο ένα αστείρευτο πηγάδι στην αυλή του σπιτιού σας γεμάτο χρυσό, που φουσκώνει τις τσέπες σας, που θεραπεύει τις φαντασιώσεις σας, που χάρη σ’ αυτήν αποκτάτε τεράστιες περιουσίες, που χάρη σ’ αυτήν δεν πάτε ποτέ φυλακή, που χάριν αυτής εξουσιάζετε, που χάρη σ’ αυτή φορτώνετε δυσβάστακτα βάρη στους Έλληνες Πολίτες, που χάρη σ’ αυτήν ξεθάβετε τους μικρούς δικτάτορες που καθένας σας καταπιέζει μέσα του,
Αυτής της χώρας μεθοδεύσατε την υποθήκευση της σε ένα αποικιακό καθεστώς υποτέλειας και εκποίησης , για να ικανοποιήσετε την μωροφιλοδοξία σας για να είστε και πάλι κυβερνητική εξουσία με όποιο τίμημα.

Ο Παπανδρέου, ως υποτακτικός των φαντασιώσεων του που την περίοδο του Πατέρα του αποτελούσαν το πιο σύντομο ανέκδοτο, προσέφερε ως λιανοπώλης στην «Λαϊκή αγορά» της εξουσίας το όνειρό του ( όνειρο και της μαμάς) με αντάλλαγμα την πατρίδα μας, ως να ήταν περιουσιακή του προίκα .
Η εκπλήρωση του Ονείρου αυτού έγινε υπό την χυδαία συμφωνία με τους ταγούς της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, για άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας στο ΔΝΤ, στην πτώχευση του Λαού, την καταστροφή της οικονομίας και την εκποίηση όλων των εδαφικών, εναέριων, θαλάσσιων, υποθαλάσσιων πλουτοπαραγωγικών της πηγών καθώς και κάθε Δημόσιας και Κρατικής επιχείρησης, από τους γύπες και τα τσακάλια της παγκόσμιας οικονομικής δύναμης. ( να θυμηθείτε τη δήλωση Πεταλωτή, από πότε είχατε ως ΠΑΣΟΚ αποφασίσει την πτώχευση της χώρας και την ένταξή της στον αποικιακό μονοκρατισμό του ΔΝΤ και πολιτευτήκατε λέγοντας απύθμενα ψέματα στον ελληνικό Λαό).

Ξεπουλώντας την γη των πατέρων μας ( Πατριωτισμός είναι να υπερασπιζόμαστε την αυτό-κυριαρχία, την εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία της γης που μας κληροδότησε ο Πατέρας μας, ακόμη και με το αίμα μας) επιβάλλετε φόρους επί φόρων για τις τσέπες των δανειστών, επιλέγοντας αντί να πτωχεύσουν οι δανειστές να πτωχεύσει ο Λαός και η οικονομία της πατρίδας μας.

Όσο οι κατακτητές θα πατούν τα ιερά μας χώματα, την γη των πατέρων μας και όσο εσείς οι δωσίλογοι και οι προδότες του Λαού, οι διώκτες του Σοσιαλισμού, οι υπονομευτές των αγώνων μας, οι μειοδότες της ιστορίας μας, οι βρικόλακες του αίματος που ποτίσθηκε αυτή η γης, βρίσκεστε στο τιμόνι αυτής της χώρας,
Όσο η «Δημοκρατία» σας θα βασιλεύει με χημικά εναντίον των απεργών, διωγμούς, λεηλασία ιδεών, κυνήγημα εργαζομένων, αθρόες απολύσεις και καταργήσεις δικαιωμάτων, εκτοπισμούς και ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων, των υποδομών της χώρας, των πλουτοπαραγωγικών πηγών , του υπερπλουτισμού των πολυεθνικών και των τραπεζών, με τρομοκρατία και εκφοβισμό των μαζών,
Τόσο κάθε Έλληνας που αγάπησε αυτή την χώρα, που αγαπά αυτή την χώρα, την ιστορία της, την γέννηση της, τις μάχες που δόθηκαν για την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της, οφείλει στο όνομα του αίματος που χύθηκε να προβάλλει με κάθε τρόπο αντίσταση κατά της κατοχικής κυβέρνησης των προδοτών και της Χούντας του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

Πράξη αντίστασης είναι και η άρνηση πληρωμής φόρων και όλων των άλλων εισπρακτικών μέτρων, προς το αποικιακό κράτος, τους αφεντάδες και τους αχυράνθρωπους επιτετραμμένους που διακοσμούν το Μέγαρο Μαξίμου, τα Υπουργεία και τον «Ναό» της «Δημοκρατίας» σας.

Δεν θα πληρώσω τα Τέλη Κυκλοφορίας ως ελάχιστη εισφορά στην αντίσταση και στον πόλεμο εναντίον του ολοκληρωτισμού και του φασισμού της προδοτικής κυβέρνησης των επίορκων, απατρίδων, των συκοφαντών του Λαού και της χώρας και των κατοχικών εκπροσώπων του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και των τοκογλύφων.

Υπάρχουν πολλοί που δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας και φόρους νομίζοντας ότι είναι έξυπνοι και κλέβουν το Κράτος κλέφτη, το Κράτος απατεώνα , εσάς, που κανείς από εσάς, παρά τις εξεταστικές επιτροπές και την διαπλοκή σας, ποτέ δεν καταλήξατε στην φυλακή.

Εγώ δεν πληρώνω επειδή δεν αναγνωρίζω αυτή την Κυβέρνηση ως νόμιμη Κυβέρνηση αυτού του Τόπου, δεν αναγνωρίζω το αποικιακό κράτος που κατασκευάσατε με τους ομότιμους σας της Τρόικας, δεν σας αναγνωρίζω την ιδιότητα του Έλληνα και του Πατριώτη και δεν θα γίνω συνεργός με οιονδήποτε τρόπο και με τις δικές μου δυνάμεις, στο έγκλημα εναντίον της Πατρίδας μου.

Ήδη γνωρίζετε πως ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία ( ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των Βουλευτών που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από μήνυση πολίτη η οποία υπεβλήθη στις 27/10/2010

Κωνσταντίνου Ευάγγελος
Δήλεσι, Δήμου Οινοφύτων

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΤΟ 2000-2004 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ.

ΠΑΠΑΤΖΗΣ: ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 500.000.000.

ΠΑΠΑΤΖΗΣ: ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.

ΣΗΜΙΤΗΣ: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ: ΤΑ 2.000.000 ΜΑΡΚΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΜΑΝΤΕΛΗΣ: ΤΑ 850.000 ΜΑΡΚΑ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ.

ΠΑΠΑΤΖΗΣ 2: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ.

ΑΛΕΥΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 5.000-7.000 ΕΥΡΩ; ΩΡΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΚΑΤΑ.

ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑ!

ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ, ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.

ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ GEORGE, O OΠΟΙΟΣ ΑΣΕΛΓΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

ΤΥΧΑΙΟ;

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΗΘΕΛΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ -ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ
κατω η ορθοδοξια,κατω το ισλαμ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
κατω η αγ-ελλαδα και οι ελληνες
ΠΑΝΩ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

5:16 μ.μ. ΠΟΛΥ KΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ.
ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.
Η ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Η ΒΛΑΜΕΝΟΙ!
ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝΕ.
ΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

εγώ προσωπικά θα ήθελα να πέσει η κυβέρνηση και να βγει μια κυβέρνηση Ελλήνων με πατριωτικές κατευθύνσεις

άλλα τι είμαι εγώ να το ζητάω αυτό το πράγμα


ας ζητήσω κάτι εύκολο και εφικτό

να πάει να γαμηθεί κάθε πΠΑΣΟΚΣΗΣ και ελεεινός ψευτοδεξιός....

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Οι ραγδαίες αλλαγές που συμβαίνουν κατά την εποχή μας θα φέρουν 'στους Έλληνες,αργά ή γρήγορα,μέσα από τη νέα,παντοιότροπη,συγκυριακή δυστοκία των τη γέννηση ενός νέου εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος,θα αναδείξουν και θα αναδύσουν μια διαφορετική Ορέστεια προκειμένου να επιβιώσουν εθνικοκοινωνικά και να ανθέξουν απέναντι 'στις πολυμέτωπες επιθέσεις που δέχονται και που καταδέχονται να δέχονται αιώνες τώρα..

ΚΟΥΡΗΤΗΣ είπε...

Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ
«Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει σε οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση 6 μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή».

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

isxys.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ
κατω η ορθοδοξια,κατω το ισλαμ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
κατω η αγ-ελλαδα και οι ελληνες
ΠΑΝΩ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΔΥ-
ΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΙ-
ΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΑ-
ΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΥΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΠΡΑ-
ΚΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ
ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟ-
ΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ
ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ,
ΠΟ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΜΕ ΤΗ
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ
ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ-
ΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΥ ΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟΣ.
ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ.ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑ-
ΤΗΣΕ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΟΚΑΣ
ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΜΤΑ ΚΟΚΙΝΑ
ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ
ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑ-
ΜΑΤΗΣΕΙ.ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΟΤΙ ΠΙΟ
ΙΕΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ
ΑΠΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΕΖΗΣΕ ΜΕΣΑ
ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ
ΣΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΒΡΕΧΕ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΟΥΝΤΑ.
ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΝΗ,ΟΥΤΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΩ
ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ
ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ.ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ
ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ ΟΛΙΓΙΣΤΟ ΠΟΥ
ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΕΔΩ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟ-
ΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥ-
ΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΤΕΛΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙ-
ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙ-
ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΝΩ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΠΙ-
ΒΑΛΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου
+ Ας σηκωθούμε λοιπόν και ημείς.
Και αν ταράσσονται όλοι, εμείς ας τρέξωμεν εις το σπίτι του παιδιού. Και αν μας εμποδίζουν εις τον δρόμον μας αυτόν είτε βασιλείς, είτε πλήθη είτε τύρρανοι, ας μη αφήσωμεν τον πόθο μας να σβήση. Έτσι θα αποκρούσωμεν τα δεινά που μας απειλούν. Διότι και αυτοί, αν δεν έβλεπαν το παιδί, δεν θα εξέφευγαν τον κίνδυνο εκ μέρους του βασιλέως. Πριν ιδούν το παιδί επρομηνύοντο από παντού φόβοι και κίνδυνοι και ταραχαί. Μετά τη προσκύνηση η γαλήνη και η ασφάλεια. Όχι πλέον Άστρον αλλά τους αναλαμβάνει ο άγγελος, αφού έγιναν έπειτα από την προσκύνησιν ιερείς, αφού άλλωστε προσφέρουν και δώρα.

Άφησε λοιπόν και εσύ τον Ιουδαϊκόν λαόν, την πόλιν που ταράσσεται , τον αιμοδιψή τύρρανον, την πλάνην του βίου και σπεύσε εις την Βηθλεέμ, όπου είναι ο οίκος του άρτου του πνευματικού. Αν είσαι βοσκός και έλθεις εδώ , θα ιδής το παιδί εις το κατάλυμα. Αν είσαι βασιλεύς και δεν έλθης, εις τίποτα δεν θα σε ωφελεί η πορφύρα. Αν είσαι μάγος κανέναν εμπόδιο από την ιδιότητά σου, φθάνην να έλθεις και να αποδώσεις τιμήν και προσκύνησιν και όχι να καταπατήσεις τον Υιόν του Θεού. Αν προσέλθεις με τρόμον και χαράν- διότι είναι δυνατόν να συνδυασθούν αυτά τα δύο.

Πρόσεξε μόνον μη ομοιάσεις με τον Ηρώδην και ειπής˙ Δια να έλθω και 'γω να τον προσκυνήσω, και όταν έλθης θελήσης να τον φονεύσης. Διότι με αυτόν ομοιάζουν όσοι μετέχουν ανάξια εις τα Μυστήρια. «Ένοχος γαρ ο τοιούτος έσεται», φησί, «του σώματος και του αίματος του Κυρίου» (Α Κορ. 11,27). Διότι έχουν μέσα των τον τύραννον που βασανίζεται από την βασιλεία του Θεού και είναι παρανομώτερος από εκείνον τον Ηρώδην, τον τύρρανον Μαμωνάν. Αυτός επιθυμεί να επικρατήσει και στέλλει τους ιδικούς του, δια να προσκυνήσουν κατά τύπους, που φονεύουν όμως κατά την προσκύνησιν.

Ας φοβηθούμεν λοιπόν μήπως λαμβάνωμεν κάποτε την μορφήν ικετών ως προσκυνητών, δείξωμεν όμως εις την πράξιν συμπεριφοράν αντίθετον. Ας πετάξωμεν τα πάντα από τα χέρια μας, όταν πρόκειται να προσκυνήσωμεν.

Αν έχωμεν χρυσόν, ας τον προσφέρωμεν εις αυτόν και ας μην τον κρύβωμεν εις την γην. Αν οι βάρβαροι τότε εκείνοι τον προσέφεραν τιμητικώς, ποιος είσαι εσύ που δεν δίδεις εις αυτόν που έχει ανάγκη; Έαν εκείνοι έκαμαν τόσον δρόμον, δια να ιδούν τον γεννηθέντα, τι θα απολογηθείς συ, που ούτε ένα στενορρύμι δεν επέρασες, δια να επισκεφθείς έναν άρρωστον και φυλακισμένον; Μολονότι, όταν υποφέρουν και είναι φυλακισμένοι, ελεούμε και τους εχθρούς. Συ όμως δεν ελεείς ούτε τον ευεργέτην και Κύριον σου. Και εκείνοι προσέφεραν χρυσόν, ενώ εσύ με δυσκολίαν δίδεις ολίγον ψωμί. Εκείνοι είδαν το Άστρον και εχάρησαν, συ όμως μολονότι βλέπεις τον ίδιον τον Χριστόν να είναι ξένος και γυμνός, δεν σκύβεις επάνω του. Ποιος από σας, που εδέχθητε απείρους ευεργεσίας, επεχείρησεν χάριν του Χριστού τόσον μεγάλον ταξίδιν, όσο εκείνοι οι βάρβαροι ή μάλλον εκείνοι οι φιλοσοφώτεροι από τους φιλοσόφους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια