Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Μέχρι το τέλος του 2010 ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας θα ανήκει στις ΗΠΑ!!!

Γράφει ο Νίκος Καράς

- Ξέρει κανείς άραγε την Σύμβαση Cooper;Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί. Και πρωτίστως δούλοι αυτής της σύμβασης είναι.....
ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας, που σιωπηλά αποδέχτηκαν να ΜΗΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας, την οποία υποτίθεται πως υπηρετούσαν!!! Η σύμβαση αυτή λέγεται COOPER!

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης “Σύμβασης Cooper”(υπεγράφη το 1940 και λήγει την 31/12/2010 και είμαι περίεργος να δω αν οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!
Υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται -σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό!), βάσει της οποίας τα λεγόμενα “στρατηγικά ορυκτά” της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινός μας πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικανικού consortium εταιρειών!
Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Μπάτσης μαζί με τον Μπελογιάννη το 1952! Από τους 12 που ήταν για “ντουφέκι”, επέλεξαν μόνον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπάτσης!
Kαταλάβατε γιατί κανένας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρίσκονται στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με σιδερο-χρώμιο και νικέλιο και δεν παράγουμε ούτε γραμμάριο ανοξείδωτου χάλυβα.


Υ.Γ. Γι αυτό δεν βγάζουμε τίποτε; Επειδή πρέπει να τα δώσουν (ή να τα ξαναδώσουν) στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;

ellinikiafipnisis

13 σχόλια:

DRANGHETA UNO είπε...

http://malesina-blog.blogspot.com/2010/12/malesina-blog-radio.html

Απείθαρχος είπε...

Δεν χρειάζεται να ανανεώσουν απολύτως τίποτα οι εθνικοί μας προδότες.Τα έχουν ξεπουλήσει όλα εδώ και πολύ καιρό σε τιμή ευκαιρίας.

Ανώνυμος είπε...

O TZEΦΡΕΥ και η παρέα του το πα_ΣΟΚ,στο τέλος θα πουλήσουν και εμάς τους ΙΔΙΟΥΣ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ.
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΡΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΧΑΖΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού είμαστε ανίκανοι να βάλουμε ικανούς και φιλοπάτριδες πολιτικούς στην εξουσία καλά να πάθουμε!!!! Συνέχεια, χρόνια τώρα, από ιδρύσεως τού νέου Ελληνικού κράτους, με εξαίρεση τον Καποδίστρια όλο τούς λάθος ανθρώπους τοποθετούμε στην εξουσία!!! Μα καί όταν ο σωστός Καποδίστριας ήταν στην εξουσία τον δολοφονήσαμε για να μήν χαλάσουμε την συνταγή!!!! Με Τουρκώνυμους όπως τούς εφοπλιστάς Καραμανλήδες, τόν ψεύτη, κωλοτούμπα μεγιστάνα ακινήτων Καρατζαφέρη,
τούς Αμερικανοτουρκολάγνους δισεκατομμυριούχους βρυκόλακες Μητσοτάκηδες, τον νοσοκόμο του USN και μετέπειτα καθηγητάκο του Berkeley και δυστυχώς πρωθυπουργό της Ελλάδος, με τον αλήτη και δοσίλογο Σημίτη καί τώρα με το Παιντί της Margaret, πού αδιάντροπα θησαυρίζει μαζί με την οικογένεια του για πολλοστή φορά εις βάρος μας, τι περιμένατε μαλάκες;;;;;;;; Το μάνα εξ ουρανού;;; Αυτό είναι μόνον για την εκλεκτή φυλή και τούς σφογγοκωλάριους αυτών!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες,
Η σημερινή κινητικότητα της Τουρκίας για επιβολή ΑΟΖ όπως την θέλει αυτή, έχει να κάνει με τη λήξη της Cooper. Έρχεται η ώρα να σταθούμε στο ύψος των προγόνων μας ή να αφεθούμε στην έκπτωση του έθνους μας.
http://peloponnesios.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 12:24 μ.μ.Να μας ξελασπώσει πώς το εννοείς;;; Να δώσει το μισό ΑΙΓΑΙΟ,Να δώσει την ΘΡΑΚΗ,Να πουλήσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..Να γεμίσει την ΕΛΛΑΔΑ,κάθε καρυδιάς καρύδι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;Έτσι το εννοείς;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ?
ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟΥΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ : ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΟΥΠΕΡ:
http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=104&lang=el
ΦΕΚ Α΄65/17/2/1940
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ , ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!
ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μήν ξεχνάς το πιο βασικό..Ο ΤΖΕΦΡΕΥ δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ είναι.Την ΑΜΕΡΙΚΗ,έχει πατρίδα αυτήν πονάει και όχι την ΕΛΛΑΔΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ολο βλακειες εισαστε εδω μεσα

Ανώνυμος είπε...

Οι καθησυχαστες τα ιδια μας ελεγαν πριν γινουμε αποικια του δντ το σλογκαν τους ειναι (πιστευε και μην ερευνας)ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

3:09 πες μας εσυ τις εξυπναδες ρε παπαρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια