Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

" Γονάτισε ραγιά, τώρα έχουμε μπαιράμι"

Γράφει η Μελίνα Τσιλιμίγκρα -
Φοιτήτρια νομικής Αθηνών

Την ημέρα εκείνη της μεγάλης ντροπής και του όνειδους και της καταισχύνης για την Ελλάδα , κατα την οποία 13,000 (σύμφωνα με το in.gr) μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατα πλειοψηφία προσευχήθηκαν δημοσία θέα με τα χαλάκια τους και τις κουρελούδες τους στα Προπύλαια για τον εορτασμό της Αΐντ αλ Αντχα (ενώπιον των ιστορικών κτηρίων της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Εθνικής Βιβλιοθήκης) καθώς και......
στην πλατεία Κοτζιά και σε άλλα σημεία της Αττικής, κάποιες φανατικές ως απεδείχθη υποστηρίκτριες της Δραγώνα και Φραγκουλάκη δασκάλες ,αποφάσισαν αυθαιρέτως (??) και αυτοπροαιρέτως (??) να διδάξουν τους μικρούς Ελληνες μαθητές τι εστί μπαϊράμ.
Αποφάσισαν με το ζόρι να ...μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα τρία ήταν μουσουλμανόπαιδα!! Έτσι, αντί για μάθημα,( λες και δεν είχαν θέματα προς εξάντλησιν , αμέτρητα φιλοσοφικά κείμενα των εκατοντάδων αρχαίων ημών προγόνων, ιστορίες και παραβολές ημών αγίων και οσιομαρτύρων της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησιάς μας...και λοιπά...) τα παιδάκια “μυήθηκαν και εντρύφησαν άκοντα” στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους..
Πού έγιναν όλες αυτές οι πρωτάκουστες ενέργειες θα αναρωτιέται κανείς?? Στο 79ο νηπιαγωγείο Σεπολίων είναι η τρανή απάντηση..
Όπως είναι φυσικό και επόμενο, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν ένα "ακίνδυνο παιχνίδι" ( κακόγουστο δη) και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ,(στο όνομα του οποίου έχουν πέσει αμέτρητα ελληνικά (και ουχί μόνον) κρανία ανά τους αιώνας με την δικαιολογία των αιμοβόρων δολοφόνων, πως οι άπιστοι γεύονται τον ιερό πόλεμο τους (τζιχάντ) o οποίος επιβάλλεται με βία , όπου ο προσηλυτισμός δεν αποφέρει τους επιθυμητούς καρπούς), χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει!! Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους γεγονότα είναι απαράδεκτα απεχθή , ιδιαίτερα όταν οι γονείς δεν έχουν ενημερωθεί.

Προκαλεί εντύπωση το πώς κάποιοι, οι οποίοι αγωνίζονται για να μην γίνονται… αγιασμοί στα σχολεία καθώς αιτώνται ενδελεχώς την οριστικήν παύσιν του μαθήματος των θρησκευτικών , δέχονται ανενόχλητοι να πραγματοποιούνται δημόσιες μουσουλμανικές προσευχές. Όπως επιπροσθέτως είναι περίεργο, το πώς μια κυβέρνηση που θέλει να καταργήσει τις εικόνες από τα δημόσια κτήρια παντός τύπου άρα και από τα σχολεία , καθώς και τον σταυρό ακόμη και από τη σημαία αποδέχεται -ίσως και να προτρέπει- τις δημόσιες προσευχές στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας της κάποτε ιστορικής περιόδου όπου όλοι την σέβονταν και την εθαύμαζαν καθότι και ήτο και εθεωρείτο το ύπέρτατο και ύστατο λίκνον του πολιτισμού..
Εκεί που σταματά κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, εκεί που αρχίζει κάθε ίχνος αισχύνης και παγκοσμίου εξευτελισμού, σε εθνικό-οικονομικό-πολιτιστικό-κοινωνικο και πολιτισμικό επίπεδο.. εκεί όπου η λογική έχει απολέσει τα ηνία του συνειρμού της λογικής αμάξης, εκεί όπου είσαι πλέον Έλληνας ανάμεσα σε λαθρο-βαρβάρους, εκεί όπου το δίκαιο σου πνίγεται και βουλιάζει στις αγκαλιες κομματικών συμφερόντων και "μαύρων συνομωσιών" , εκεί όπου το εθνικό σου λάβαρο, η ιστορία σου, η εδαφική σου ακεραιότητα και η ίδια η ελληνική σου υπόσταση θεωρείται παρωχημένη ιδέα και επικίνδυνο συστατικό για την αλλοίωση της τροπική συνταγής των υλικών της πολυπολιτισμικής σούπας που ετοιμάζουν με γαρνιτούρα ΕΣΕΝΑ Έλληνα, εκεί αρχίζει το Ελλαδιστάν του Νεοέλληνα της διαφθοράς και της λήθης , εκεί κείτεται ο ελληνισμός που αυτοί σκοτώνουν και προσπαθούν σαν άτιμα και επιτήδεια λαγωνικά να θάψουν!

Το κόλπο που έχει ήδη στηθεί δεν είναι διόλου αθώο και τυχαίο..Ούτε ήταν "τυχαία" η δημόσια εμφάνιση των τόσων χιλιάδων μουσουλμανων σε μια τόσο κρίσιμη καμπή για τη χώρα μας, το έθνος μας..

Είναι όπως ανέφερε και ο κ.Αιβαλιώτης "επίδειξη ισχύος των εν Αθήναις μουσουλμάνων".. Και το κατάφεραν ήδη.. Όλοι το έκαναν "γαργάρα"..σαν να μην έγινε ποτέ..αυτό τους ενθαρρύνει ακόμη πιο πολύ και θα επακολουθήσει με μαθηματική ακρίβεια ακόμη ένας δημόσιος εξευτλισμός για την ήδη ναρκωμένη κοινωνία μας..


Θα κλείσω με μια φράση που ίσως εκφράζει κάποιους άγρυπνους φερέλπιδες συνεχιστές του έθνους μας κατα καιρούς.. : " Αν λαχταράς την λευτεριά, σε ξένους μην ελπίζεις (ΔΝΤ, Τρόικα, Αμερική, Ε.Ε---> Μέρκελ..κλπ) , μόνος σου πάρτην αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις" ..


Τσιλιμίγκρα Μελίνα
Φοιτήτρια Νομικής Αθηνών
e-mail επικοινωνίας : melinanef@yahoo.gr


http://kalimera-arkadia.blogspot.com/

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι ολοι οι νεοελληνες να χουν την ιδια αποψη μ αυτη τη κοπελα!!!
Πολλοι καλα τα λες,αλλα δυστηχως πολλοι ελληνες δε τα βλεπουν αυτα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ?
ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ?
ΝΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ.
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΕΣ ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ?
ΤΙ ΝΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ?
ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΣΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.
ΝΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΓΑΓΩΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
ΚΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ. ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Μελίνα, το σχόλιο σου είναι ένα ακόμα ράπισμα κατά της μεγαλύτερης ασθένειας αυτού του έθνους, δηλαδή της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.

Δεν ξέρω βέβαια, εάν αυτό το ράπισμα αρκεί για να ξυπνήσει τον γίγαντα, που εδώ και αρκετό καιρό, έχει πέσει για ύπνο με τα τσαρούχια.

Σε όλες τις Μελίνες που ακόμα διατηρούν το δικαίωμα σκέψης, αφιερώνω το παρακάτω.
Μητρός τέ και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερων έστιν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρά ανθρώποις τοις νούν έχουσι. ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

o gigadas xipnise είπε...

rahm emanuel

is a desert...

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! είπε...

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΟΝΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ??? ΠΟΣΟ ???

Ανώνυμος είπε...

"ΟΣΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΕΣ ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ?" ΩΠΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ... ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ "PROHO" ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ Μ ΑΓΓΙΖΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΛΛΑΧ!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ, ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΙ ΟΙ ΟΙ ΟΙ ΟΙ ΟΙ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΝΟΩ ΕΜΑΣ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ( ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ) ΟΠΟΤΕ ΦΤΑΙΜΕ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙΟΛΛΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΠΤ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΝΙΓΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ! "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ"

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ!

ΡΕΠΟΥΣΗ, ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ... ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ...ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ...ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΧΗ ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ...ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

1242 Λυπάμαι. Αλλά και χωρίς να το θέλεις με την αποχή σου είναι σαν να τους ψήφισες. Έπεσες θύμα των ΜΜΕ. Ψηφίζεις λευκό. Αν θές να τιμωρήσεις και αν σε νοιάζει.Ακαι κάτι άλλο. Συγχώρα τους συμπατριώτες σου διότι χωρίς αυτούς πας χαμένος. Μαζική προπαγάνδα απο όλα τα ΜΜΕ σου λέει τίποτα? Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ? ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΤΡΙΧΩΤΟΣ.

panais είπε...

Μπράβο στην Μελίνα...οι γυναίκες θα μας βάλουν γυαλιά σε αυτήν την χώρα μπουρδέλο...

Ανώνυμος είπε...

vromiari 12:59 den tin megalose o pateras tis gia sena kompleksike ,trava na ton peksis kalitera

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ, ΓΚΟΤΖΑΜ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 12:56 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΔΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΩΛΟΜΙΖΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΛΑΙΜΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ!! ΟΛΟΙ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ 8Α ΜΠΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΑΚΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΑΚΥΓΟΝΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ!! http://www.youtube.com/watch?v=Fjqtj-oIW3Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=P7tVy88FTJE&feature=related

Αχ Μελινα εσυ και η κόρη του Γες σε όλα... είπε...

Μια ψιλή και μια κοντή...

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ ΤΙΜΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΛΙΝΑ.
ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΡΗΞΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

ΓΕΙΤΟΝΑΣ

ποια έκρηξη ρε μαλάκα είπε...

χαχααχα

παιξε παιξε μικρούλι

παιξε μπορείς...

Σε οποιο μαλάκα βρείς είπε...

κανεις κηδέια

δεν παμε καλά...

Ανώνυμος είπε...

vasika 1:27 oxi ekriksi den vlepw egw alla ayto pou 8a pa8oume 8a s aresei sto telos!! des ayto edw to clipaki gia na katalveis ti akrivws ginetai gyrw sou, http://www.youtube.com/watch?v=tbWn7dgADUI etsi kai twra opioi antistekonte einai anarxikoi koukouloforoi stigmantizonte me ena karo epi8eta kai an to skeyteis einai entelws paralogo!! ...eisai eley8eros sta oneira kapoiwn allwn...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΜΕΣΑ Σ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.Α ΡΕ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Kαλα βρε ασχετοι δε βλεπετε τα βιβλια του Δημοτικου σας πειραξαν οι δασκαλες που ειπνα για το μπαϊραμι;
εγω στη Θρακη εζησα μικρος και ειδα και ξερω.
Στο βιβλιο της τριτης δημοτικου ομως τα παιδια μαθαινουν τι ειναι τα Χαϊκού αλλα δεν ξερουν τι ειναι ο αναπαιστος ο ιαμβος και ο τροχαιος αλλα χαϊκου μαθαινουνε!
Πατε τωρα ολοι να δειτε τι ειναι τα χαϊκού ασχετοι.
Τωρα ξυπνησε η φοιτητρια οταν τόσα ετη της μαθαινανε αηδιες στο σχολειο πού ηταν κι αυτη και ο μαπμπας της και η μανα της;
Τωρα ειναι αργα για δακρυα Στελλες
ανοητες μωρες παρθενες.

Ανώνυμος είπε...

2:11 symfwnw apolyta mazi sou, alla min katigoreis tous an8rwpous katigorise to systima! giati oi an8rwpoi einai malakes kai prepei na sygxwre8oun to systima omws prepei na einai alan8asto!!

Ανώνυμος είπε...

Το συστημα το στηριζουν ελλογα οντα
Οταν η δικη σου λογικη εξαλειφεται τοτε οι ανωτεροι σου που στηριζουν το συστημα σε ελεγχουν απολυτα
Τα αλλα ειναι προφασεις εν αμαρτιαις
Οπως οταν ψηφιζαμε ολα αυτα τα χρονια τους φαυλους αριστερους και δεξιους για μια θεσουλα στον ηλιο η γιατι κριναμε μετα κριτηρια που το συστημα δηλαδη η κομματοκρατια ειχε επιβαλει

ΕΛΛΗ είπε...

ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

koita, na sto 8esw alliws, tin dikia mou skepsi tin eplasan oi goneis mou (kata vasi), omws kapoia stigmi antilif8ika oti polla pragmata den stekane den eixan logiki, kai etsi ekana ena format as to poume sto kefali mou kai eida kapoia pragmata alliws! den 8a katigorisw tous dikous mou pou mou ta ma8an la8os, giati kai s aytous ta plasaran ws dikaia kai swsta!

Ανώνυμος είπε...

dwste kannavi sto lao!! na dei tin ali8eia!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό μου παιδί Μελίνα - είμαι 50 χρονών- γι'αυτό σε λέω παιδί μου, πολύ ωραίο το κείμενο σου και συγχαριτήρια για τις θέσεις -απόψεις! Μπράβο σου και για την φωτό και τα στοιχεία σου! εχεις θάρρος και πάλι εύγε! Μακάρι να σου μοιάζαμε-νε όλοι μας! Νικολάου Λεωνίδας

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η κοπελα δεν θα γινει ποτε καλη δικηγορος διοτι ακομα δεν ξερει τα βασικα αρθρα του συνταγματος μας.Παιρνοντας γραμμη απο φασιστες τυπου Αιβαλιωτη και με τη ματαιοδοξια που κουβαλαει ποτε δεν θα παει μπροστα.

Ανώνυμος είπε...

RE AI GAMISOU kwlokomounisti, to xoun vrei oloi twra kai ton patriwti ton onomazoun fasista! kai sy me ta myala pou kouvalas den se vlepw gia pou8ena!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου πατριωτη με τα γκριγκλισου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ
" Αν λαχταράς την λευτεριά, σε ξένους μην ελπίζεις (ΔΝΤ, Τρόικα, Αμερική, Ε.Ε---> Μέρκελ..κλπ) , μόνος σου πάρτην αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις" ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΓΕ!!!
ΝΚ

Ανώνυμος είπε...

4:02.Γεια σου πατριωτη με τα γκριγκλι σου.Βιαζοντας τον πλουτο της Ελληνικης γλωσσας δεν δειχνεις σεβασμο προς την πατριδα σου.Το επιπεδο σου φανερωνει και την αγωγη σου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια