Powered By Blogger

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 19, 2011

(ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι. 26 δις εκτιμάται το κέρδος της υπεραξίας.

Η εταιρεία έχει τον απίστευτο τίτλο: Informed Judgement Partners, Που βέβαια ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα αφού ο βαθμός πληροφόρησης της είναι τεράστιος ώστε να ποντάρει στο επίμαχο CDS την ώρα που μία πανίσχυρη κυβέρνηση είχε διαδεχθεί την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή.

Δείτε τώρα τα πρόσωπα που απαρτίζουν την Informed Judgement Partners:

Και στο Advisory board φιγουράρει η πασίγνωστη κυρία Μιράντα Ξαφά, του …ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Πήγε εκεί μετά την παραίτηση της!

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση

Πως σχετίζονται τα πρόσωπα αυτά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο;

Διαβάστε και φρίξτε:

Jose Maria Figueres: Σύμβουλος στο ίδρυμα i4cense που ιδρυσε ο Ανδρίκος Παπανδρέου, αδερφός του πρωθυπουργού! Σας λέει κάτι το περιβόητο “σκουώς” που έπαιξε με τον αδερφό του και πρωθυπουργό προ ολίγων ημερών; Το ντοκουμέντο που ακολουθεί αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνεργάζεται 1. Με εταιρεία του αδερφού του και 2. Με εταιρεία που συμμετέχει στέλεχος της IJ Partners!


Οι οικογένειες Παπανδρέου – Figueres, διατηρούν στενές σχέσεις και σε άλλα επίπεδα, με φόντο την

Δείτε τώρα τι αναφέρεται σε παρουσίαση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά ( http://www.spef.gr/pdf/SPEF_GENIKH_SYNELEYSH_2011.pdf )

“Πράσινη Ανάπτυξη”. Καμαρώστε* την κυρία Figueres και τον Γιώργο Παπανδρέου στο Davos πριν από λίγο καιρό.

Ξέρετε όμως γιατι δεν ήταν ο κύριος Figueres στο WEF; Γιατί απλούστατα παραιτήθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με μίζες από την εταιρεία Alcatel που φερόταν να έχει λάβει!

Θεόδωρος Μαργέλλος, ο οποίος στο εξαιρετικά λιτό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του fund αναφέρει «ότι είχε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως έμπορος προϊόντων και επιχειρηματίας στον τομέα των γεωργικών επιχειρήσεων». Επισημαίνεται ότι επιχειρηματίας με το όνομα Θεόδωρος Μαργέλλος είχε εμπλακεί στη δεκαετία του ’90 με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, το οποίο επιτήδειοι «βάφτιζαν» ελληνικό και καρπώνονταν επιδοτήσεις εκατομμυρίων δραχμών. (πηγή: Το Ποντίκι). Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, ενώ οι πληφορορίες που τον θέλουν να “εξαφανίζεται” μαζί του με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στα ταξίδια – μυστήριο του πρωθυπουργού στο Παρίσι, διαρρέονται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

Michael Demirel (!!). Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, την εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη υπέγραφε τα περιβόητα Swaps με τον κύριο Παπακωνσταντίνου σύμβουλο, για τα οποία η νυν κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμα τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις μηνύσεις. Εάν θέλετε να μάθετε την ιστορική οικογένεια που κατάγεται ο κύριος Demirel, διαβάστε εδώ: Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.

Άλλη μία διαχρονική αγάπη δηλαδή: Η Siemens xορηγός σε ΜΚΟ του Αντρίκου!

Και βέβαια, στην i4cense φιγουράρει το όνομα της κόρης του Ισμαήλ Τζεμ. Δεν είναι βέβαια η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος των Παπανδρέου, αφού έχει προηγηθεί το ασύλληπτο “μπουμπούκι” κυρία Nur Batur, ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Αθλιότητες που εδώ αναπαρήγαγε ένας άλλος υποστηρικτής του μνημονίου, ο κύριος Καρατζαφέρης.

Η συνέχεια στους “επαγγελματίες της ενημερωσης” και βέβαια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

* Οι φωτογραφίες εδώ:

Christiana Figueres – World Economic Forum Annual Meeting 2011

DAVOS/SWITZERLAND, 27JAN11 – Christiana Figueres, Executive Secretary, United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC), Bonn; Global Agenda Council on Climate Change, is caputred during the session ‘The New Reality of Climate Change’ at the Annual Meeting 2011 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 27, 2011.

Copyright by World Economic Forum
swiss-image.ch/Photo by Michael Wuertenberg

George A. Papandreou – World Economic Forum Annual Meeting 2011

DAVOS/SWITZERLAND, 27JAN11 – George A. Papandreou, Prime Minister of Greece, gestures during the session ‘Europe: Back to the Drawing Board?’ at the Annual Meeting 2011 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 27, 2011.

Copyright by World Economic Forum
swiss-image.ch/Photo by Moritz Hager

και ο σύνδεσμος: http://www.flickr.com/photos/worldeconomicforum/5393266681/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/worldeconomicforum/5393266863/in/photostream/

One blogger likes this post.

259 Σχόλια to “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.”

  1. Γιώργος non J-ΓΑΠ είπε

    Μπράβο σου, άλλη μία φορά Πάνο. Μπράβο Έλληνα. Μπράβο !

    • ΒΟΡΕΙΟΣ είπε

    • nik karas είπε

      ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ!

    • nemesis είπε

      Ή θα δραπετεύσουν ή θα χάσουν την ζωή τους!

    • ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ είπε

      ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΝΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ …ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.
      Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
      ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
      ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ ΚΩΜΜΩΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.
      ΒΡΗΤΕ ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ …ΤΣΕΛΙΓΚΟΓΙΕΓΙΕΔΕΣ…

      • astillais είπε

        Ε αφού είναι νόμιμα
        ας τα δείξουν τα κανάλια
        να δούμε ποιοί είναι οι τσελιγγώτατοι
        Περίμενε τα καλλίτερα έρχονται
        νόμιμα πάντα
        μα πολύ νόμιμα
        μα πάρα πολύ νόμιμα
        Σκούξε τώρα

      • ΜΠΑΜΠΗΣ είπε

        ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ Η ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

        Η ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Η ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.

        ΕΔΩ Η ΤΟΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ.
        ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.
        ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΑ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

      • ΓΙΩΡΓΟΣ είπε

        ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

      • Μανουλα είπε

        Ρε Λαμογιο, αφου βγαζει ματι, οτι παιρναν τις πληροφοριες απο την ιδια την κυβερνηση ή οτι αυτοι ελεγαν στην κυβερνηση, τι να κανει και τι να λεει, για να ανεβοκατεβαινουν τα σπρεντ ετσι, ωστε να κονομουν τρελα. Κανει μπαμ, οτι δουλευουν παρειτσα. Αυτη η κυβερνηση ειναι ο παραδεισος του σορτακια. Αυτη η κυβερνηση ειναι μια συμμορια. Για μερικα εκατομυρια καταστρεφει το 80% του πληθυσμου και κανει την Ελλαδα μια απεραντη δουλοπαροικια.

      • nemesis είπε

        Ο Λαμογιότατος είναι ο Αντρίκος!
        Ακόμη να το καταλάβετε;
        Είναι ο μοναδικός έλληνας που θα υποστήριζε κάτι τέτοιο.
        Ίσως κι ο Βουλγαράκης μαζί…

      • ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ είπε

        Ε ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΜΟΝΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙΝΕΣ.
        ΟΤΑΝ ΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ…ΤΣΕΛΙΓΓΟΓΙΕΓΙΕΔΕΣ.
        Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ.

      • ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ είπε

        ρε τελειωμενη ΠΑΣΟΚΟΑΔΕΡΦΗ ΣΚΑΣΕ!

      • ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ είπε

        ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

        Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Λυών τη Γαλλία Οικονομικά και Ψυχολογία, καθώς και στην Ανώτερη Σχολή Managers Ελβετίας.

        ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ….ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ MANAGERS ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ….

        ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΜΑΤΕ…ΤΣΕΛΙΓΓΟΓΙΕΓΙΕΔΕΣ

      • Κόριννα είπε

        Λαμογιώτατε,
        σίγουρα θὰ πηδήξης ἀπὸ τὴν Ἀκρόπολι.
        Τώρα θὰ πηδήξης γι᾿αὐτὸ ἤ γιὰ κάτι ἄλλο πού θὰ σὲ πλησιάζη ἀπειλητικά,δέν γνωρίζω.
        Ὃμως γνωρίζω ὅτι θὰ ἀφεθῆτε στὴν μοῖρα σας ὅπως ὁ Στροσκάνης.

      • XO XO XO είπε

        o ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ είναι ένα νούμερο που κυκλοφορεί και σαν ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ © σε άλλα μπλογκς (π.χ. vapsomalliades) όπου τον παίρνουν με τις πατσαβούρες. Τις παπαριές του μπορείτε να τις διαβάσετε κι εδώ: h__p://twitter.com/#!/EUROTSOPANIS.

        Γράψτε τον στα ο!ο σας.

      • ΑΙΑΣ είπε

        1oν. Γιατι δεν βάζεις και σύ ενα nickname, αλλά βάζεις το πραγματικό σου ονομα (και ιδιότητα);
        2ον. Βρίσκεις εσύ φυσιολογικό, η εν λόγω εταιρεία, να ειναι τα κολλητάρια μέλη ΜΚΟ, του αδερφού του πρωθυπουργού μιας χώρας, στην καταστροφή της οποίας σορτάρουν;
        3ον. Βρίσκεις εσύ φυσιολογικό ο επί κεφαλής της εν λόγω ¨τυχερής¨εταιρείας, κ. ΜΑΡΓΕΛΟΣ, να παίρνη με το ιδιωτικό (!) του αεροσκάφος τον πρωθυπουργό (!) και να κάνουν ¨μυστηριώδη¨ ταξίδια στο Παρίσι;
        4ον. βρίσκεις φυσιολογικό το ελληνικό κράτος να κάνει αβάντα στους σορτάκηδες διευκολύνοντάς τους στην απόκτηση των τίτλων που τους λείπουν;
        5ον. βρισκεις φυσιολογικό πρωθυπουργός χώρας να την χαντακώνη για να εισπράξουν, ο αδελφός του και οι φίλοι τους, 26 ΔΙΣΕΚΑΤΜΜΥΡΙΑ;
        6ο. Βρίσκεις φυσιολογικό να υπάρχη εστω και ενας Ελληνας ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, που να λέη αυτά που λές παραπάνω;
        Βγάλε την μουτσούνα ΛΑΜΟΓΙΟ!
        ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΤΙ ΕΙΣΑΙ

      • ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ είπε

        Κόριννα ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ …ΕΣΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      • ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ είπε

        ΑΙΑΣ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

        ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙΝΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟ ΣΟΡΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
        ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.

      • Μανουλα είπε

        Ρε, λαμογιο τεταρτης εθνικης, εισαι και εντελως ασχετος. Ονομαστικες καταγγελιες για τα ομολογα και δη στη δευτερογενη αγορα; Αφου μπορουν να γινουν οι αγοραπωλησιες εντελως ΑΝΩΝΥΜΑ, μεσω τριτων, κ.ο.κ. Λες να μην εχουν φροντισει, να μην φαινονται πουθενα;

      • Nancy είπε

        “Να δούμε τι θα πεί η Ελληνική δικαιοσύνη”.

        Δεν πάς στο διάτανο και σύ και ο γρύλλος σου σκουλίκι;

      • ΑΙΑΣ είπε

        Ακου ΛΑΜΟΓΙΟ!
        Ευχαρίστως θα εκανα την μήνυση αλλά δεν εχω τα στοιχεία!
        ΔΕν σου προξενεί εντύπωση, ομως, που ενω κατηγορείται ο πρωθυπουργός για ΚΛΕΦΤΗΣ, δεν βγαίναι ΚΑΝΕΙΣ από την ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ, να κάνη μια διάψευση ή μια ανκοίνωση τέλος πάντων που να βάζη τα πράγματα στην θέση τους;
        Που ειναι ο μπουχέσας ο Πεταλωτής;
        Ο Απ. Κακλαμάνης,μεσα στην βουλή προ ολίγου, ΚΑΛΥΨΕ τον Πάνο Καμμένο!
        Το απερίγραπτο σούργελο, ο ΝΤΟΛΙΟΣ, ψέλισε οτι δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να πή τίποτε. (Ειναι αυτός που χτές εσκιζε τα ιμάτιά του στην εκπομπή του Παπαδάκη, οτι με το Μνημόνιο, το χρέος της χώρας ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ!! Δεν γνωρίζει το μ****** τι ψήφισε!!)

      • elfullero είπε

        Η δικαιοσύνη δεν έχει πει τίποτα για τον Τσουκάτο και το 1 μύριο που έδωσε στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα πήραν. Η δικαιοσύνη δεν έχει πει τίποτα και για πολλά άλλα (TOR-m1, υποβρύχια, Siemens, χρηματιστήριο, C4I και χίλια δυο άλλα). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν.

      • ΘΑΝΑΣΗΣ είπε

        ΛΑΜΟΓΙΩΤΑΤΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.

    • ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ είπε

      ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ….ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ.

      ΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΥΠΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ

      ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΗ

      • Μανουλα είπε

        Τι λες ρε; Χιλιες φορες μνημονιο και τροικα; Ε, πες, οτι μιλαμε με εναν φρενοβλαβη τοση ωρα και χανουμε το χρονο μας!

      • ΘΑΝΑΣΗΣ είπε

        ΛΑΜΟΓΙΩΤΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΣΟΥ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΑΡΕΑ.

      • ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ είπε

        ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΣΙΜΠΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ….ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑ…

      • ΘΑΝΑΣΗΣ είπε

        ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.Η ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ Η ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ.ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΗΔΗ.

    • ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ είπε

      ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝ ΣΤΟ SOFITEL ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΜΑΖΥ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ.

      ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΞΕΝΗΤΕΥΤΟΥΝ

      ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.

  2. astillais είπε

    Αμ γιαυτό έχουν ξεσαλώσει τα τρόλλ;
    Πολλές οι μκο
    Πόσες κατάργησε ο Σαμαράς;
    200 νομίζω
    Ποιός μπορεί να το βρεί;
    Ετσι θα εξηγηθούν οι επιθέσεις των ούγκα ούγκα

    Α θάναι πολλές οι Παρασκευές
    και τα Σαββατοκύριακα τρελλά
    Πάνο ξέσκισέ τους

  3. Anonymus είπε

    Ο Χριστός και η Παναγία! Θα πρέπει άμεσα να προωθηθεί σε όλα τα blogs….

  4. [...] Πηγή… [...]

  5. kanapes είπε

    Τα εχω παρει στο κρανιο. Ποση υποκρισια ακομα… Τι περιμενουμε επιτελους για να καταληξουμε σε ενα συμπερασμα ολοι μας ειτε δεξιοι ειτε αριστεροι ειτε οτιδηποτε.

    ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ…..!!!

    Και οικογενειακη υποθεση το κλεψιμο…. Δεν φτανει που εχουμε το ΓΑΠ εχουμε και την μανα του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ με ολα τα λαμογια φιλους της….!!!

    • im είπε

      6 μέτρα? Κι αν αστοχήσει κανείς? Δεν καταλαβαίνω γιατί τοση επιείκια. Εχεις πρόβλημα με τα 3m?

      • Κόριννα είπε

        Γιατὶ ὄχι ἐξ ἐπαφῆς;

      • BΡΑΧΟΣ είπε

        Γιατί θα λερωθούμε με απορρίματα παχέως εντέρου…

      • Δημήτρης είπε

        ε όχι και να λερωθούμε με το αίμα του βλάκα του jeffry μπόρει να έχει κολλήσει κάνα AIDS απο τον στρος καν απο μάκρια όλοι μαζί κρατώντας απο ένα σνάιπερ ο καθένας θα τους αμολύσουμε σε μια αλάνα και θα τους πούμε όποιος γλυτώσει απο τα πύρα θα δένεται το βράδυ σε μια κολώνα για να τον φάνε τα trolls.

  6. Κώστας είπε

    Οι προδότες στο Γουδή, τώρα… Όχι αύριο!!!

  7. Ρύκιος είπε

    Θερμά συγχαρητήρια
    στον ΕΝΑ πολιτικό
    που ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ,
    προσπαθεί να αποκαλύψει στους πολίτες
    έστω την κορυφή του παγόβουνου,
    έστω ψήγματα της βρωμερής και δυσώδους πραγματικότητας
    που τόσα χρόνια μας έκρυβαν
    πίσω από επίσημα χαμόγελα και επίσημες χειραψίες
    σε επίσημα γραφεία …αντιπροσώπων του Λαού.

    *Αρχίζω να ελπίζω οτι κάποτε μπορεί και να διερευνηθούν περουσιακά στοιχεία του “στενού κύκλου” Σημίτη σε αξίες χρηματιστήριου της Ασίας

  8. AIAΣ είπε

    Προωθήστε το σε ολα τα ΜΜΕ.
    Και κράξτε οσα δεν το δημοσιεύσουν.
    Με τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας, mails, φαξ και ο,τι άλλο σας ελθη στο μυαλό!
    Πρέπει να διαδοθή!
    Το παλληκάρι, ο Καμμένος, κάνει απίστευτη δουλειά.
    Χρειάζεται, ομως, και την ενεργό στήριξή μας.
    Επαναλαμβάνω – για άλλη μια φορά – οτι ο κ. Καμμένος ισως πρέπει να την ¨κάνη¨, από την σημερινή ¨Ν.Δ.¨

    • astillais είπε

      Η να γίνει όλη η ΝΔ Καμμένος
      Ο δρόμος άνοιξε
      τι φοβάστε ρεεεε
      τα πτώματα

    • km είπε

      ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ? ΣΤΟ ΛΑΟΣ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ….ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΑΣΟΥΛΑΣ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΔ…….

      • PeterV είπε

        Εάν δεν αρχίσει να χορεύει ο Τασούλας να δούμε που θα μπορέσει να σταθεί από δω και εμπρός.

        ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!

  9. Nick είπε

    Βλέπω ο Καμμένος να παίρνει 200.000 σταυρούς στην αθήνα

  10. AIAΣ είπε

    Να προωθηθή ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    Να δούμε ποιοί και πως θα το αξιοποιήσουν και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ η ¨ΝΔ¨.
    Οι εξελίξεις φαίνεται οτι καλπάζουν!

    • km είπε

      ΓΑΡΓΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ……

      • AIAΣ είπε

        Θα ξεβρακωθούν ομως.
        Αυτό θα ειναι η θανατική τους καταδίκη!

      • astillais είπε

        Γαργάρα με πρόκες;;;
        αν τολμάνε

      • Μαν. Αρκάς είπε

        Εμ! οταν μιλάω εγώ
        για ξεσκαρτάρισμα;
        Για να μην μένουν αυτά
        μεταξύ φίλων
        κάποιοι μας λέν πρόβατα.
        Καλό απόγευμα σε ολους.
        :evil:

        υπογραφή
        Γκαμήλα..

      • astillais είπε

        Καλό απόγευμα Αρκάδι
        ρε τι είν τούτα;

        υπογραφή
        η τσαντίλω

      • Nancy είπε

        Εχεις δίκιο Μανώλη, όλοι εμείς αυτό λέμε, να ξεχωρίσουν έστω σε τέσσερα κόμματα να τελειώνουμε με το χάλι τους.

      • Μαν. Αρκάς είπε

        Γκαμήλα ειμαι,ενα μήνα
        γράφω να ξεκαθαρίση
        ο Μεγάλος τον περίγυρο.
        Να βγούν και οι αλλοι
        να φωνάζουν δυνατά.
        Εχουν αφήσει τον Καμμένο
        μόνο του, και με την σιωπή
        τους τον κάνουν να μοιάζει
        με τον τρελό του χωριού.
        Εγώ δεν του ειχα στείλη ευχες
        την προηγούμενη φορά, το μόνο
        που του ειπα ηταν να προσέχει τον εαυτό του,
        και ο νοών νοείτω.
        Το βλέπει ο Σαμαράς το μπλόκ,
        σιγά που δεν θα τό εβλεπε,
        να τον πιεσουμε οσο μπορούμε
        συντονισμένα ομως.
        :evil:
        Γειά σου Νάνσυ!!!

        κοίτα να δείς στο τσεκάρισμα;
        το προηγουμένη αυτόματα πήγε,
        μετά μου λές εσυ;
        :twisted:
        xexexexexe

  11. PeterV είπε

    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ ΠΑΝΟ!

    Ξανάπροτείνω αυτό που προτείνει και ο Αίας, προώθηση με κάθε μέσο!

  12. WOLF είπε

    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΣΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

  13. km είπε

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ CDS 22 MAIOY…….

    • AIAΣ είπε

      Ετσι ακριβώς ειναι!
      Θα πάη το καθίκι ο Jeffrey και τα αδέλφια του, στο ταμείο, να εισπράξουν ΕΙΚΟΣΙΕΞΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Euro!!!
      Το μισό, πραγματικό, χρέος της χώρας!!! (Γιατί τα υπόλοιπα ειναι ΤΟΚΟΙ.Αερας κοπανιστός δηλαδή)
      ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!
      Ο πρωθυπουργός να ληστεύη την χώρα.
      ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!

      • Nancy είπε

        Και η αριστερά (μην πώ ..) τουμπεκί! Ούτε ΕΝΑΝ Πάνο Καμμένο για την τιμή τους ρε!!! Την ηθική.

  14. Nick είπε

    Είμαι σιγουρος οτι το βράδυ θα το παίξει το δελτίο του μέγκα..χα χα χα!

    • km είπε

      ΠES KI ENA ME TON TOTO……

      • km είπε

        *ΠΕΣ

      • Nick είπε

        Τελικές προαγωγικές εξετάσεις στη βιολογία, πρωταγωνιστές ο Τοτός και ο εξεταστής.
        -Τοτέ, πηδάει ο ψύλλος?
        -Εεεε, χμμμμ, για να το σκεφτώ λίγο… Όχι κύριε. Δεν πηδάει.
        -Λυπάμαι Τοτέ, λάθος απάντηση. Κόβεσαι.
        -Μα καλά δάσκαλε, για ψύλλου πήδημα θα με κόψεις;

  15. V P X είπε

    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ‘ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ’ ΣΤΗΝ Ν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ? ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ !

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ…ΟΛΟΥΣ…!

  16. zx είπε

    Υπάρχει βεβαία και αυτή η άποψη http://mediaspotgr.blogspot.com/2011/05/blog-post_06.html

  17. Kimwn είπε

    Συγχαρητήρια Πάνο και εύγε Ολυμπία για τη δημοσίευση.

  18. netakias είπε

    Ποιήμα!

    ΚΑΘΕ Π-στης ΠΑΣΟΚτζης
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ Π-να ΚΟΡΗ
    ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ Π-στη ΥΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ Γ-μ-νε ΟΛΟΙ……!

    Dies irae, dies illa
    Solvet saeclum in favilla,
    (Οι μέρες της Οργής θα καταπιούν τον κόσμο σε στάχτες)

  19. [...] Περισσότερα στην Ολυμπία [...]

  20. ΜΠΑΜΠΗΣ είπε

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ.

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  21. Πάνος είπε

    ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο κ.ΚΑΜΕΝΟΣ.

    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ!

  22. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε

    Δε μας φτανουν οι φυλακες !!! θα φερει πλωτες ακουσα το υπουργειο !!

    ΠΠ

  23. elfullero είπε

    Ρε παιδιά, συγγνώμη αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με απλά ελληνικά τι αποκαλύφθηκε; Γιατί δεν κατάλαβα τίποτα, ψιλοχάθηκα.

    • PeterV είπε

      H Informed Justice Partners, έχει ποντάρει σε CDS εναντίον της Ελληνικής Οικονομίας. Ο Πάνος φέρνει στο φως τη σχέση των μελών της εταιρείας με την οικογένεια του προδότη. Αυτό σύμφωνα με την διεθνή νομοθεσία αποτελεί ισχυρότατη ένδειξη τέλεσης οικονομικού εγκλήματος.

      • elfullero είπε

        Thnx φίλος για την απάντηση. Να ρωτήσω και κάτι άλλο όμως. Λες ότι “Αυτό σύμφωνα με την διεθνή νομοθεσία αποτελεί ισχυρότατη ένδειξη τέλεσης οικονομικού εγκλήματος”. Υπονοείς ότι υπάρχει νομικό έρεισμα για την ποινική του δίωξη; Γιατί, από τα λίγα που κατάλαβα, δεν νομίζω να στοιχειοθετείται σαφής κατηγορία, απλά έχουμε ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Δηλαδή, επιβεβαιωνόμαστε για μία ακόμα φορά ότι ο Jeffry είναι προδότης αλλά για ακόμα μία φορά, επίσης, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

      • PeterV είπε

        Μπορούμε. Υπάρχει ιστορικό πρασαγωγής σε δίκες με μοναδικό στοιχείο την απόδειξη προσωπικών σχέσεων σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Τα στοιχεία που αποκάλυψε ο Πάνος όμως έχουν άλλο στόχο: Τη διεθνή κοινή γνώμη και κυρίως τα συνεταιράκια του προδότη στην τρόϊκα. Αυτοί οι τύποι από δω και μπρος θα δυσκολευτούν πολύ να συνεχίζουν να καλύπτουν τον προδότη και τις μεθοδεύσεις του εναντίον της Πατρίδας (μνημόνιο).
        Όσον αφορά εμάς, ας ξανατολμήσει πασοκος να ψελίσει κουβέντα υπέρ του προδότη.

      • elfullero είπε

        Ρε φίλος, αλήθεια πιστεύεις ότι τα πασόκια και οι πρασινοφρουροί θα αλλάξουν τώρα; Ούτε με σφαίρες. Οι άνθρωποι είναι εγκεφαλικά ανάπηροι. Και σιγά μη δικαστεί ο Jeffry. Γαργάρα θα το κάνουν το θέμα. Και η ΝΔ και τα κανάλια. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Απλά εμείς θα έχουμε ένα επιπλέον λόγο για να βρίζουμε αυτό το κράτος όπου δεν λειτουργεί τίποτα, ούτε καν η δικαιοσύνη.

      • PeterV είπε

        Ο στόχος είναι άλλος λέμεεεε…

      • BΡΑΧΟΣ είπε

        Σας πήραμε χαμπάρι, κουφαλίτσες…
        “Ρευστοποιήστε” τον, γιατί θα τον ρευστοποιήσουμε μοναχοί μας…if you catch my drift…
        Right Peter?

      • PeterV είπε

        You are always right my dear friend!

      • BΡΑΧΟΣ είπε

        Όχι και πάντα…Ποιος είμαι; Ο ΓΑΠόνιος; χα,χα,χα,χα,χα,χα :lol:

  24. μπράβο στον Κύριο Καμμένο ! τέτοιους βουλευτές χρειαζόμαστε και όχι τους 299 προδότες !

    η χώρα χρειάζεται κρεμάλες για να υπάρξει συναίνεση !

  25. Μανουλα είπε

    Μ αρεσει που ο Τραιανος στη σελιδα του γραφει για 2,5 δις μιζα.
    Σιγα μην ειναι μονο τοσα.
    Μωρε, καλα τα λεγε ο Καζακης, οτι η κυβερνηση συνεργαζεται με τους σορτακηδες.

    • Eponymos είπε

      2.5 δις είναι μόνο για την οικογένεια Παπανδρέου και όχι συνολικά και αυτό το ποσό προκύπτει με άλλη βάση!
      Δηλαδή ενώ στην παραπάνω αποκάλυψη του Π. Καμμένου επενδύουν σε CDS με χρήση εσωτερικής πληροφόρησης καρπόνονται χρήματα σε συνάρτηση πάντα με το προηγούμενο Τ+10 που είχε η ΤτΕ. Δηλαδή μια επένδυση win-win!
      Στο κείμενο του Τραϊανού, αποσαφινίζεται το γεγονός πως το ΔΝΤ στην περίπτωση της Ελλάδας υπάρχει ΜΟΝΟ για να αποπληρωθούν τα παλαιότερα ομόλογα τα οποία λήγουν μέχρι τέλος του 2012 και τα οποία κατα διαβολική σύμπτωση είναι 110-120 δις. Εαν η Ελλάδα δήλωνε πτώχευση κανείς απο αυτούς που μας έχουν δώσει χρήμα έναντι ομολόγων δεν θα έπαιρνε χρήματα πίσω! ΘΑ ΤΑ ΕΧΑΝΕ!
      Σε αυτό το σημείο να σου αναφέρω πως οι εταιρείες collection (ληξιπρόθεσμες οφειλες τραπεζών) δεν σε καλούνε μόνο για να βάλεις την δόση της κάρτας ή του δανείου, αλλά η τράπεζα έχει δικαίωμα να τους μεταφέρει την οφειλή σου. Δηλαδή αν εσύ σεν πληρώνεις 4-5-10 δόσεις και δεν έχεις και τίποτα στο όνομα σου για να στο κατασχέσουν, αν υποθέσουμε ότι τους χρωστάς 1000 ευρώ, τότε αυτοί μεταβιβάζουν το κόστος σου σε μια εταιρία collection η οποία άμεσα πληρώνει την τράπεζα ένα ποσό (πχ 800) αλλά απο εσένα θα διεκδικήσουν τα 1000 που χρωστάς στην τράπεζα. Δηλαδή όταν τα πάρουν όλα απο εσένα θα έχουν κερδίσει το 20% εύκολα. (Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιες τράπεζες προτιμούν να λάβουν έστω και λιγότερα της οφειλής σου χρήματα απο το να μην πάρουν καθόλου. Τέτοια προϊόντα είναι δάνεια και κάρτες με καθυστέρηση έτους και βάλε)
      Αναλογικά σε επίπεδο κράτους, όταν η χώρα χρωστάει 250 δις και εσύ τους εγγυάσαι ότι θα τα πάρουν πίσω, και με το ΔΝΤ μπορείς να το κάνεις αυτό, γνωρίζοντας ότι ο μέσος όρος της αγοράς είναι 10% για τέτοιες δουλειές, αυτομάτως θα πάρεις ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2,5 δις.

      Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου
      http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html

      • Μανουλα είπε

        Σωστα! Και επειδη η αρχικη μπιζνα εχει ξεπερασει τα 250 δις, απο οτι φαινεται, αρα θα ναι η μιζα παραπανω.

  26. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ είπε

    ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ,
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΩΝΑΚΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ. ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (ΜΗΤΕΡΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ-ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ- ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΗ ΜΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΛΠ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ. ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ, ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΠΟΤΕ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΣΑΣ ΧΩΡΑ!

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

  27. hypethros είπε

    Ο Τραϊανού έγραψε και κάτι άλλο:

    “Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα…

    Είναι δικαστικό πρόβλημα.

    Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.”

    Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

  28. Βρασίδας είπε

    εκτός του ότι μία πανίσχυρη κυβέρνηση είχε διαδεχθεί την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή η οποία είχε διαδεχθεί μια πανίσχυρη κυβέρνηση Καραμανλή τί προσπαθεί να πεί ο ποιητής;
    -ότι αυτοί ευθύνονται για τα χάλια της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας;
    -ότι οι εικονιζόμενοι είναι μέσα στα όρνια που περιμένουν να φάνε το πτώμα της πατρίδας μας;
    -ότι έχουν εσωτερική πληροφόρηση για θέματα που όλοι οι εθνοπατέρες και τα λαμόγια είχαν ανέκαθεν;

    για κάντε το πιο εύπεπτο παρακαλώ.

    • olympiada είπε

      Ποιός θα πόνταρε σε CDS με Spreads 135 μονάδες οταν την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή διαδεχόταν μία πανίσχυρη κυβένηση με απόλυτη πλειοψηφία, έλεγχο των συνδικατων, των ΜΜ”Ε” και την σύμφωνη γνώμη των τραπεζών;
      Ποιός μπορούσε να ξεφορτωθεί μετοχές στις 6000 μονάδες εάν Σημίτης – Παπαντωνίου δεν έλεγαν για άνοδο του χρηματιστηρίου στις 7,000;

      • Misha είπε

        ++++++

      • Βρασίδας είπε

        εάν μιλάμε για το 2000 όλοι μπορούσαν να ξεφορτωθούν μετοχές όποτε ήθελαν. Να θυμίσω όμως όταν ο Σημίτης και η συμμορία του έριξαν στο χρηματιστήριο τα αποθεματικά των ταμείων ο ΚΚ είχε κάνει μια δηλωσάρα, ότι δεν είναι κακό το κράτος να ενισχύει το χρηματιστήριο όταν πέρνει τον κατήφορο. Προεκλογικά βέβαια.
        επί πρώτης 4ετίας Καραμανλή είδες να τον ενοχλήσει κάποιο ΜΜΕ; Πάντοτε έφταιγαν κάποιοι συνεργάτες πλην του ιδίου.
        Μήπως τον πολέμησαν οι τράπεζες ή τα Πασόκια είχαν καλύτερη πληροφόρηση για το χάλι μας από τους συνεργάτες του το 2009;

    • ΑΙΑΣ είπε

      Τα πιο ευπεπτα, για σένα κοπρίτη, ειναι τα σκατά!
      Φάτα, λοιπόν, και σκάσε, γιατί οταν τρώς, δεν κάνει να μιλάς με μπουκωμένο στόμα.

  29. Alexandros είπε

    Να μην ξεχνάμε, είναι όλοι ένοχοι και συννένοχοι, τα τελευταία 45 έτη τουλάχιστον,χωρίς καμία διάκριση..όλοι ήξεραν και σιωπούσαν..όλοι στο γουδί..
    Μα καλά υπάρχουν ακόμα ΄΄ άνθρωποι” που πιστεύουν σε κόματα?? ξυπνάτε ζώα!!!! ΄΄ενα λεπτό να αισθανθείτε μέσα σας ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνο θα τους ισοπεδώσετε και θα προχωρείσετε τη ζωή σας!!!!
    Πάρτε την ευθήνη της ζωής σας στα χέρια σας!!!
    Ποιός θα σας σώσει??Ο Προδότης Σαμαράς??(εγνώριζε-μετοίχε)Ο προδότης Καρατζαφέρης? (Εγνώριζε-μετοίχε) Η προδότρια Αλέκα (εγνώριζε-μετοίχε),Τσίπρας-Αλαβάνοι και σία??(εγνώριζαν-μετοίχαν)
    Ποιός θα μας σώσει λοιπόν??εμείς ρε ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ!!!!

  30. Αχιλλέας είπε

    Ζήτω ο Jefry (the Liar) GAP , ζήτωσαν και εμάς… Μας την έφεραν τα αμερικανοπολωνάκια… Ας προσέχαμε!!!

  31. Xristos είπε

    Στο απόσπασμα η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που κυβερνάει τον τόπο!

  32. Enzo είπε

    ηρεμηστε ρε παλικαρια, δεν θα γινει τιποτα, αλλα ενα ευχαριστω στοκ κ. Καμμενο που τα λεει και μπραβο του.

  33. Misha είπε

    Γεια σου παλλήκαρε Πάνο Καμμένε!
    Αν είχε μερικούς ακόμα σαν και σένα το κυνοβολείο της διαπλοκής και της ρεμούλας μπορεί και να έβλεπε η πατρίδα καλύτερες μέρες μέσα σε αυτό το άθλιο νεοφιλελεύθερο σκηνικό που στήνεται πανταχόθεν.
    Μετά τις αποκαλύψεις σου, ο δρόμος είναι ένας και δείχνει κατευθείαν στου Γουδή,για τους δοσίλογους και τους ταγματασφαλίτες της Νεας Κατοχής.
    Και πάλι μπράβο για τα κότσια σου, σε ευχαριστούμε που εσύ μόνος σου κάνεις όση αντιπολίτευση δεν έχει κάνει στη ληστοσυμμορία του ΓΑΠ ολόκληρη η κυνοβολευτική ομάδα της ΝΔουλας, εδω και ενάμιση χρόνο.

    • BΡΑΧΟΣ είπε

      Η ΝΔ δήλωσε, μέσω Μιχελάκη, ότι ο βουλευτής εκφράζει “προσωπικές απόψεις” και ότι έχει την ευθύνη της απόδειξης των λόγων του…

      Misha,καλώς ήρθες.

      • PeterV είπε

        Θυμάσαι φίλε Βράχε τα περί στόχου του loosed cannon. Το νέο κουίζ είναι: Ποιός είναι ο χειριστής; :lol:

      • BΡΑΧΟΣ είπε

        Εκείνος που διαφωνεί…Λέγεται “απαγόρευση πεδίου μάχης”. Interdiction…

      • Misha είπε

        Ο Σαμαράς είναι μεταξύ της Σκύλλας (δβζ Κούληδες και τα συμφέροντα που εξυπηρετουν ) και της Χάρυβδης (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα-Γιούνκερ κλπ).

        Η ιδεολογία του ευρωλιγουρισμού που εκφράστηκε κατ εξοχήν και διαχρονικά από τη ΝΔ , αποδεικνύεται πλέον επικίνδυνη για την επιβίωση της χώρας.

        Γεια και σε σένα, Βράχε!

      • BΡΑΧΟΣ είπε

        Ανέκαθεν η ιδεολογία του ευρωλιγουρισμού, ήταν επικίνδυνη για τον Τόπο, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει Ευρώπη δίχως Ελλάδα…Ελλάδα χωρίς Ευρώπη, εδώ και 6.000 χρόνια, Misha μου…and counting…

    • nemesis είπε

      Πάνω τους Πάνο!
      Κάψ’ τους Καμμένε!

  34. Ψυχίατρος είπε

    Αν δεν ήταν τραγικό θα ήταν αστείο Προσέξτε δε το όνομα: Judgement, δηλαδή “Κρίση”, με την έννοια της ορθής κρίσης, ευθικρισίας, βάσει ανάλυσης δεδομένων κλπ. Μα αυτοί, όπως δεδομένα προκύπτει από τις πληροφορίες του κυρίου Καμμένου, είχαν εσωτερική πληροφόρηση και έδρασαν συνεννοημένα. Άρα δεν χρειαζόταν καμμία ευθυκρισία. Και κατ’ όνομα “μαϊμού” η δουλειά λοιπόν.

  35. M.E. είπε

    Αμάν πια, δε θα γίνει τίποτα και δε θα γίνει τίποτα. Μερικές φορές δε χρειάζεται να γίνει κάτι δραστικό, όπως να πέσει η κυβέρνηση (αμήν) ή να καταδικαστούν οι Παπανδρέου (μακάρι). Μερικές φορές αρκεί μόνο η αλήθεια, αρκεί να πάψουμε να ζούμε στο ψέμα. Αρκεί και αυτό για την αξιοπρέπειά μας και μπράβο στον Καμμένο, που μας βγάζει από τα σκοτάδια. Τί θέλετε λοιπόν, να πάψουμε να κυνηγάμε το φως, επειδή δε γυρίζει ο κόσμος ανάποδα σε μία μέρα;

  36. Ο Κονφούκιος είπε

    Αν αυτά είναι όλα τα στοιχεία του Πάνου, ούτε σε ειρηνοδικείο δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί αδίκημα. Ας μην ξεχνάμε πως είχε ασχοληθεί και με το χρηματιστήριο, το οποίο δεν απέδωσε τίποτα!
    Σας υπενθυμίζω πως τα CDS είναι ασφάλεια την οποία θα εισπράξουν οι κάτοχοι αν χρεοκοπήσει το ελληνικό κράτος, ή αναδιαρθρώσει το χρέος του. Μέχρι στιγμής, κερδισμένος είναι αυτός που πουλάει CDS και χαμένος αυτός που τα αγοράζει. Τα CDS έχουν τιτλοποιηθεί και μπορεί να τα βρει κανείς και στα χαρτοφυλάκια των συνταξιοδοτικών ταμείων. Η ΕΕ απαγόρευσε να αγοράσει κανείς CDS χωρίς να έχει στην κατοχή του ελληνικά ομόλογα.
    Η κυβέρνηση θα τελέσει προδοσία αν αφήσει την χώρα να χρεοκοπήσει ή αναδιαρθρώσει το χρέος της. Αυτό θα γίνει σίγουρα αν δεν μειωθεί το έλλειμμα. Και για να γίνει το έλλειμμα πλεόνασμα, πρέπει να απολυθούν 400.000 ΔΥ.
    Όμως, αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει ή αναδιαρθρώσει το χρέος της, τα CDS θα πρέπει να πληρωθούν και αυτός που τα εξέδωσε, θα χρεοκοπήσει επίσης. Και θα βρεθούν τα ταμεία και οι τράπεζες με τοξικά προϊόντα!!!

    • Ρύκιος είπε

      Κονφούκιε, κερδισμένος ( αισχρά κερδισμένος ) είναι αυτός που αγόρασε ασφάλιστρα πρίν έναμισι χρόνο στα 137 και πούλησε πρόσφατα στα 1370

      Κυρίως κερδισμένος είναι αυτός που χωρίς να κατέχει στα χέρια του τίποτα απολύτως, ούτε ομόλογα, ούτε κεφάλαιο, ούτε ασφάλιστρα,
      ξέροντας την ημερομηνία της πρώτης δραματικής δήλωσης, πούλαγε ομόλογα να το πώ λαικά σε μεγάλη ( ακόμα ) αξία ( μικρό σπρέντ ) πχ σχηματικά 1000 δραχμές
      εκμεταλλευόμενος το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ Τ+10 ΔΕΝ παρουσίαζε τα ομόλογα για να ολοκληρωθεί η συναλαγή ( αφού δεν είχε ομόλογα στα χέρια του),
      γινότανε αμέσως η δήλωση του πολιτικού, έπεφτε η αξία του ομολόγου ( πήγαινε το σπρέντ πχ απο 200 στο 400 ) και σε χρόνο ρεκόρ λίγων ημερών αγόραζε τον ίδιο αριθμό ομολόγων
      με ΜΕΙΩΜΕΝΗ τιμή όμως πχ 900 δραχμές. Ετσι , λογιστικά ήταν κύριος. Απ τον ένα πραγματικό κάτοχο ομολόγων πηγαίνανε στον άλλο κάτοχο τα ομόλογα, ούτε καν περνούσαν από τα χέρια του. Τίποτα δεν είχε πρίν, τίποτα δεν είχε μετά, μόνο ενα μικρό κέρδος , ένα κατοστάρικο, απο τη διαφορά τιμής, στην τσέπη του.

      Ανάγετε τώρα τις δραχμές του παραδείγματος σε εκατομμύρια ευρώ, και πολλαπλασιάστε το παράδειγμα όσες δεκάδες φορές έγιναν όλες αυτές οι περίφημες δραματικές δηλώσεις περι Τιτανικού, χείλος του γκρεμού, θα μπούμε – δε θα μπουμε στο ΔΝΤ, πιστόλια στο τραπέζι, κυβερνώ ένα κράτος ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ, και δε συμμαζεύεται……..

    • Pikos είπε

      Κερδισμένος επίσης,ειναι αυτος που αγοράζει τώρα,αυτα που πούλησε προχθές.
      Το κράτος ΔΕΝ πρόκειται να χρεοκοπήσει(τυπικά),απλα θα ξεπουληθεί.
      Οσοι ψάχνεται για χρηματισμούς πολιτικών,οπως αυτον του ΛΑΟΣ,δεν θα βρείτε,γιατί; Γιατι πολυ απλα,λογικά ολοι αυτοι ήξεραν οτι θα πάμε ΔΝΤ(αφου το ψηφίσαν κιόλας),οποτε και στιχοιματησαν αναλόγως,ετσι γίνονται οι χρηματισμοί πλέον.

    • M.E. είπε

      Αγοράστηκε το καλοκαίρι του 2009 και πουλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2009,οπότε είχε ανέβη η αξία του.

    • Μανουλα είπε

      Τρελλα λεφτα βγαζεις και διχως τη χρεοκωπια. Απλα αγοραζοντας και πουλωντας συνεχεια με προυποθεση να ανεβαινουν τα σπρεντ. Στη δευτερογενη αγορα ειναι ακομα πιο τρελλα τα λεφτα. Οποτε αν εχεις συνεταιρακι τη κυβερνηση να σου ανεβαζει τα σπρεντ επι παραγγελια με τις κινησεις της, υπολογισε τα δις που βγαλανε. Τα σπρεντ ηταν καποτε στις 135 μοναδες, πιο χαμηλα κι απ της Γερμανιας. Και οταν το πραμα δεν θα παει αλλο, θα αρχισουνε τις κατασχεσεις βασει δανειακης συμβασης και μετα αφου τα παρουν ολα και δεν θα εχει να παρουν τιποτα αλλο, τοτε θα μας αφησουν να κατρακυλησουμε στο βαραθρο της ανεξελεγκτης χρεωκοπιας.

    • Ρύκιος είπε

      Τελά λεφτά βγάζεις και ως προμήθεια απο την φιλτάτη Goldman ( φιλτάτη ΚΑΙ των οίκων ανοχής εχμμ συγνώμη, αξιολόγησης ήθελα να πώ ) αν ΑΠΛΑ κάνεις όλο τον κόσμο να πιστέψει οτι μέχρι τις 22 Μαίου θα χεις δηλώσει χρεοκωπία και αφήσεις τους …ειδήμονες να το χειριστούν, ξέροντας όμως οτι πραγματικά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι τις 22 Μαίου

      Καλή διάθεση και ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ να υπάρχει, κι από μεθόδους ουυυυ γεμάτος ο κόσμος

      • Ρύκιος είπε

        Το Χρηματιστήριο στην Κίνα να ναι καλά μόνο με τη βοήθεια του Βούδα και να συνεχίσει να διαπραγματεύεται σταθερές αξίες όπως ΠΧ ανώνυμες μεταβιβάσιμες μετοχές των Στάρμπακς Κίνας ( ΤΥΧΑΙΟ παράδειγμα )
        …είδατε που το χρήμα δεν έχει ουτε θρησκεία τελικα.. )

      • Ο Κονφούκιος είπε

        Επαναλαμβάνω επειδή δεν το καταλάβατε. Έγινε κερδοσκοπία με τα γυμνά CDS, αλλά σε όλα τα χρηματιστήρια γίνεται κερδοσκοπία. Όμως, γυμνά CDS πλέον δεν μπορούν να αγοραστούν διότι το απαγόρευσε η ΕΕ. Τα αγοράζουν αυτοί που έχουν ελληνικά ομόλογα. Όμως, τα CDS έχουν πλέον τιτλοποιηθεί και αγοράζονται και πωλούνται ως προϊόντα. Δηλαδή γίνεται αυτό που έγινε στην Αμερική με τα surprime. Αυτά τα προϊόντα είναι τοξικά και θα φθάσουν σε τιμή 3 φορές το ελληνικό χρέος, δηλ. περίπου 1 τρις δολάρια. Αν η Ελλάδα δεν αναδιαρθρώσει το χρέος της, θα υποστούν καθίζηση, αν η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών θα πληρωθούν αλλά από ποιον;

      • Μανουλα είπε

        Απο οποιον τα εχει εκδοσει.

  37. km είπε

    ΝΑΤΑ-ΝΑΤΑ………ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ……(ΣΤΗ ΝΕΤ ΤΟΠΑΝ)….ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ……..ΟΥΣΤ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ…….ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ……

    • elfullero είπε

      Αυτά να τα βλέπουν όσοι βλέπουν στον Σαμαρά τον νέο Πούτιν…

      • PeterV είπε

        Εάν δε δει και τώρα το “Φώς το Αληθινόν”, είναι άξιος της μοίρας του. Η βόμβα που έριξε σήμερα ο Πάνος είναι ευρείας διασποράς!

    • Ρύκιος είπε

      …το πολύ χρήμα, δεν έχει χρώμα, και για να γίνω σαφέστερος, μπορεί να είναι και μέχρι και …εξόχως κομμουνιστικόν :D
      επίσης, έχει τις θαυμαστές ιδιότητες( το πολύ χρήμα πάντα ) να μήν έχει πατρίδα, να αποκρύπτεται καλύτερα και από χαμελαίοντα, να αποφέυγει τις κακοτοπιές, και, κυρίως, να απολαμβάνει την προστασία όλων των παραγόντων της δημόσιας ζωής. Κανείς δεν το πειράζει.
      Ισως γιατί όλοι πια ξέρουν, πως αν το πειράξουν, μπορεί , μπορεί λέω να βρεθούν ΞΑΦΝΙΚΑ σ ένα κελί 3Χ4 και με τάσεις αυτοκτονίας
      Τι βουλευτική ασυλία και κολοκύθια… Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

  38. adder είπε

    Λήξη συναγερμού ……. το κατάπιαν στη ΝΔ. Προσωπικές εκτιμήσεις του Καμμένου λένε …..

    • M.E. είπε

      Άυτά είναι για κάλυψη ρε παιδιά. Εννοείται ότι δε θα χρεωθεί όλη η ΝΔ τις καταγγελίες, θα ήταν κουταμάρα. Λέτε ο Καμμένος να κάνει του κεφαλιού του, ερήμην του Σαμαρά; Δε συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

  39. soft είπε

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, κ. ΚΑΜΜΕΝΟ!!!

  40. ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ είπε

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

  41. nick the greek είπε

    περιμένετε… ο Σαμαράς δε μίλησε ακόμα…

  42. Αμετανόητος είπε

    Πάνο Προχώρα,
    Εμένα πάντως δεν με ενδιαφέρει εάν σε στηρίζει ή δεν σε στηρίζει η Ν.Δ.
    Το ίδιο πιστεύω σκέφτονται και όλοι οι Ελληνες που βλέπουμε την πατρίδα και τις οικογένειές μας να υφίστανται αυτήν την εξαθλίωση.
    Ξεσκέπασε την βρωμιά.Μπήξε το μαχαίρι στο κόκκαλο.
    Και να το ξέρεις, θα σε υποστηρίξουν πολλοί…μην διστάσεις.
    Και θα γυρίσει ο τροχός…

  43. WOLF είπε

    Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή κ. Π. Καμμένου, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας . Γ. Μιχελάκης δήλωσε: «Μίλησε, ήδη, για το θέμα αυτό ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, ο κ. Κ. Τασούλας. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, όποιος εκφράζει τέτοιες απόψεις, οφείλει να φέρνει και τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν».

    Μιλώντας στον Ν. Χατζηνικολάου, o Κώστας Τασούλας είπε: «Αυτά είναι… θέση του κυρίου Καμμένου και όχι της ΝΔ. Και ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη αυτών που λέει, καθώς και το βάρος των αποδείξεων».

    Στη Βουλή ανέλαβε να αναδείξει τις καταγγελίες Καμμένου ο Γ. Καρατζαφέρης, κάνοντας μια ακόμα πάσα στο ΠΑΣΟΚ, καλώντας τη ΝΔ να τοποθετηθεί (ως να μην ήξερε τι είπαν Μιχελάκης και Τασούλας). Και ο Γ. Ραγκούσης πήρε την πάσα κάνοντας λόγο για «συστηματική προσπάθεια στοχοποίησης του ίδιου πρωθυπουργού». «Δεν υπάρχει θέμα Καμμένου στο κοινοβούλιο, αλλά ηθικής και πολιτικής τάξης για τον πρόεδρο της ΝΔ αν τον κρατήσει στις τάξεις της», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΙΧΟ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • BΡΑΧΟΣ είπε

      Nα τα βάζεις όλα Wolfi…
      Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΚΟΙΝ. ΕΚΠΡ. ΝΔ. :Δημιουργήθηκε μείζον θέμα από κ. Ραγκούση… υπέπεσε σε κοινοβουλευτικό ολίσθημα… Προσπάθησε να δημιουργήσει αιχμές στο πρόσωπο κ. Σαμαρά… Δεν αγνοείται γεγονός ότι είναι ο 3ος πολιτειακός παράγοντας…Το τι θα κάνει με Καμμένο δεν αποτελεί υποχρέωση απάντησης σε εσάς, ούτε έχετε το δικαίωμα να υποδεικνύετε τι θα κάνει… Ο βουλευτής σε αυτή την αίθουσα έχει απεριόριστο δικαίωμα να λέει τη γνώμη του με παρρησία. προσπαθείτε να δημιουργήσετε ψευδείς εντυπώσεις και δημιουργείτε πρόβλημα στο πολίτευμα. Να ανακαλέσετε, διαφορετικά είστε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος…
      Aπάντηση Τζαβάρα στον δοσίλογο Ραγκούση…

      • WOLF είπε

        ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ??? ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ.

      • BΡΑΧΟΣ είπε

        Βιάζεσαι μονίμως…όποιος βιάζεται σκοντάφτει…Σπεύδε βραδέως…

      • Μαν. Αρκάς είπε

        Δοσίλογος ναι,
        Ταυτόχρονα ομως αριστος
        ψήστης μπιφτεκιών,
        και φοιτητής 8 χρόνια
        για να μάθει
        καλά αυτά που λέει
        Καλησπέρα αδελφέ!!
        :twisted:

      • BΡΑΧΟΣ είπε

        Γεια σου Αρκά μου.
        Άλλο είκοσι χρόνια εμπειρία, άλλο εμπειρία ενός χρόνου, είκοσι φορές…
        Δεν τα΄μαθε καλά, γι΄αυτό και θα τα πάθει…

  44. Παρασκευοπουλος Κ είπε

    ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  45. [...] olympia.gr [...]

  46. [...] olympia.gr [...]

  47. anonymous23 είπε

    Δεν πόνταρε έτσι απλά η ΄΄εταιρεία΄΄.
    Αγόρασε ΑΚΑΛΥΠΤΑ (δεν κατείχαν ελληνικά ομόλογα τα πουλάκια μου) CDS που της πούλησε το ΤΤ (γιατί τα πούλησε οεο και ποιός έδωσε εντολή; εαν αντιμετωπίσει κακουργηματικές κατηγορίες ο πρόεδρος και οι λοιποί που ενεκριναν την αγοραπωλησία θα κελαηδήσουν;)
    ΄΄Αναφέρομαι στο ασφάλιστρο κινδύνου το οποίο αγόρασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το καλοκαίρι του 2009 και πουλήθηκε Δεκ. 2009 αξίας 1,3 δις… Η ίδια περίοδος ήταν, από συνέντευξη Στρος Καν, τότε που ο Πρωθυπουργός συνομιλούσε με ΔΝΤ. Το cds πουλήθηκε εκείνη την περίοδο. Άρα οι κερδοσκόπου επί 10 ημέρες… Από έρευνα που έκανα προκύπτει… Μάρκελος, Ξαφά, Αντρίκος Παπανδρέου…Είναι σοβαρό θέμα αν πούλησαν το ασφάλιστρο κινδύνου και ζημιώθηκε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο…Να ενημερωθεί η Βουλή και η Εισαγγελία…΄΄

    Τι είπε σήμερα Π. Καμμένος στο REALFM

    Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009 που ο Ντ. Σ Καν λέει ότι ήδη είχε συμφωνηθεί η προσφυγή στο Δ.Ν.Τ., εκείνη την εποχή πουλήθηκε ένα ασφάλιστρο κινδύνου από το Τ.Τ. ένα CDS αξία 1,3 δισ. δολαρίων. Αυτό το CDS πουλήθηκε και σήμερα με τη διαφορά των spread η αξία του είναι 16 δισ. και σε περίπτωση που έχουμε credit event, όπως χρεοκοπία, πάει στα 60 δισ. Το θέμα είναι που πουλήθηκε: Σε εταιρία που συμμετέχουν παλιοί συνεταίροι του αδερφού του πρωθυπουργού. Η εταιρία λέγεται “I. J. Partners”, όπου υπάρχουν ως μέτοχοι και διαχειριστές Έλληνες και οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι σε παλαιότερα σκάνδαλα. Γενική διευθύντρια της εταιρίας είναι η Μ. Ξαφά.
    Ενώ πουλήθηκε αυτό το CDS, την ώρα που γνώριζε ότι η είσοδος στο ΔΝΤ, θα οδηγούσε τα spreads ψηλά, άρα και αυτό το ασφάλιστρο κινδύνου θα κάλυπτε πιθανές απώλειες του Τ.Τ., πουλήθηκε και αγοραστής φέρεται σε ένα μέρος να είναι εταιρία όπου εμπλέκονται πρόσωπα που είναι στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού και αν όχι του πρωθυπουργού, επειδή ήταν συμμαθητής του, πρόσωπα που μαζί με τον αδερφό του πρωθυπουργού συμμετέχουν σε οργανώσεις και εταιρείες ανάπτυξης πράσινης ενέργειας.
    Το κόμμα μου ακόμα δεν το έχω ενημερώσει πλήρως γιατί συλλέγω στοιχεία. Είπα στη Βουλή μήπως κάποιοι ποντάρουν σε πολιτικά CDS; και εννοώ αυτούς που αγόρασαν CDS που πουλήθηκαν από Ελληνική Τράπεζα. Ρώτησα επίσημα από το βήμα της Βουλής: ποιοι αγόρασαν, ποιοι κατέχουν, σε τι τιμή αγόρασαν, σε τι τιμή είναι σήμερα και σε τι τιμή θα βγουν αυτά τα ασφάλιστρα κινδύνου σε περίπτωση που γίνει haircut ; Μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια.
    Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός μιλά με τον Στρ. Καν και δεν ενημερώνει κανένα, αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ.
    Κάποιος κερδίζει 26 δισ. δολάρια και κάποιοι από αυτούς φέρονται να είναι πρόσωπα που εμπλέκονται στην Ελληνική πολιτική σκηνή.
    Ομιλώ για την “I.J. Partners”, όπου προϊστάμενος είναι ο εμπλεκόμενος με το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και συμμαθητής του πρωθυπουργού Θ. Μαργέλος, που συμμετείχε στους νέους επιχειρηματίες που στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου, είναι ο κ. Κουκέρεζ πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ο οποίος είναι σε μη κυβερνητική οργάνωση με τον αδερφό του πρωθυπουργού και πρόεδρος είναι η Μ. Ξαφά. Είναι και άλλοι Έλληνες, ο κ. Χ. Μάκας, είναι ο Μ. Ντεμιρελ της γνωστής οικογένειας και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε μήπως υπάρχει σχέση με τη σύζυγο του κ. Χριστοφοράκου και ένα σωρό πρόσωπα που είχαν αυτά εσωτερική ενημέρωση επιμένω ότι ο πρωθυπουργός λειτούργησε σαν broker.
    Όταν πουλάς CDS από κρατική τράπεζα σημαίνει ότι αυτή την ασφάλεια την δίνεις σε ιδιώτες κάτι που είναι νομικά κολάσιμο.
    Τα CDS αυτά αν γίνει credit event δίνουν κέρδος μέχρι και 65 φορές παραπάνω από ότι έχουν ποντάρει.
    Είναι γυμνά και δεν τα παίρνουν για να καλύψουν ομόλογα αλλά για να κάνουν το παιχνίδι τους. Ποντάρουν στην καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας.
    Καλώς έκανε που αγόρασε τα CDS ο κ. Φιλιππίδης. Ο επόμενος το πούλησε χάνοντας το κέρδος.

  48. Titular είπε

    Ο “Καμμένος” δεν φοβάται την φωτιά…θα τους κάψει όλους.
    Ευτυχώς που υπάρχουν 5-6 ακόμα έντιμοι βουλευτές σαν αυτόν.

  49. Ηλίας Καραβόλιας είπε

    Το να συνδέουμε την οικογενεια του πρωθυπουργού με έναν θεσμικό επενδυτή, χωρίς να παραθέτουμε στοιχεία για την χρήση πληροφοριών που ευνόησαν τις θέσεις του επενδυτή, είναι μάλλον παράλογο να μην στέκει…Υποθέτω υπάρχουν στοιχεία,οχι απλά που δείχνουν οτι κέρδισε απο τα CDS η IJ Parners, αλλά ότι πόνταρε σε χρονική στιγμή που συνδέεται με τους χειρισμούς του πρωθυπουργού ( ή ότι εσκεμμένα χειρίστηκε την κρίση για να αποδώσουν τα στοιχήματα των επενδυτών). Είμαι πολέμιος της ανικανότητας Παπανδρέου και της άνειδίκευτης οικογενειακής και φιλικής αυλής του ,αλλά είμαι και γνώστης των μηχανισμών πληροφόρησης και συμμετοχής στις αγορές…Δεν είναι τόσο απλό να κερδίσεις ποντάροντας σε κρατικό διασυρμό, ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός να είσαι…Τα CDS είναι παίγνια μηδενικού αθροίσματος, δηλαδή κάποιος πόνταρε ανάστροφα απο την ΙJ Partners, και έχασε…Αν αυτός είναι το ίδιο το κράτος ή ένας κρατικός θεσμικός πάιχτης,τότε υπάρχει σκάνδαλο…Αλλιώς,ας δούμε τα κριβή δεδομένα των επενδυτικ΄ν θέσεων, το timing και πιθανη συσχέτιση με ευνοικά λόγια του Παπανδρέου υπέρ του όποιου στοιχήματος…Το ότι δηλώσεις των Παπανδρεόυ και Παπακων/νου ανέβασαβ τα spreads και τα cds, είναι πραγματικότητα…Το αν είναι άσχετοι ή αφανείς προμηθειούχοι κερδοσκόπων είναι άλλη υπόθεση…Εδώ οι άνθρωποι έβαλαν τον ΟΔΔΗΧ να αγοράζει τα ομόλογα μας που σορτάρουν ξένες μεγάλες τράπεζες…(βλ. Statesmen.gr,moneygate.gr ,αρθρο Μαίου, Ηλίας Καραβόλιας)
    Να υποθέσουμε και εδώ ότι υπάρχουν έννομα οικονομικά συμφέροντα κρατικών λειτουργών…? Η ανικανότητα κύριοι, είναι πιο επικίνδυνη απο το κίνητρο του κέρδους και της απάτης…Στα CDS επένδυσαν- και σωστά- κρατικές και ιδιωτικές ελληνικές τράπεζες…Δεν επένδυσαν στην χρεοκοπία της Ελλάδος…Ασφάλισαν την πιθανή πτώση της αξίας των ελληνικών ομολόγων στα χαρτοφυλάκια τους…Οι πιθανότητες χρεοκοπίας απο το υψος διαπραγμάτευσης των τιμών στα CDS, δεν συνεπάγονται και δυντότητα των κατόχων θέσεων να οδηγήσουν σε χρεοκοπία την χώρα(δηλαδή να διαμορφώσουν τιμή στο υποκείμενο του στοιχήματος…) Γυμνά στοιχήματα,arbitrage με προθεσμιακές θέσεις και γενικότερες έννοιες στην κερδοσκοπική μηχανή των αγορών, εκτός απο κέρδη γράφουν σε πολλούς και..ζημίες! Ξέρετε πόσες αρνητικές θέσεις έχουν αυτές τις ημέρες γαλλικές τράπεζες και ιταλικά funds ,που η κατάσταση εδώ σέρνεται και τα σενάρια δεν οδηγούν πουθενά παρα μόνο σε παρατεταμένη αβεβαιότητα? Εμμισθος broker της ανικανότητας να μάθει πώς λειτουργούν οι αγορές και πώς να προστατευτεί απο ηλίθιες δηλωσεις και κινήσεος είναι ο πρωθυπουργός, ο υπουργός και το συνάφι τους…
    Μάς έβαλαν στην κρίση και στην ύφεση, εξυπηρετώντας δυο συγκεκριμένα συμφέροντα:την άγνοια και την ημιμάθεια τους ! Αν έχουν διαπράξει έγκλημα και έβγαλαν χρήματα, τότε -ειλικρινά – δεν φταίω εγώ και εσείς που μας κυβερνούν απατεώνες…Δεν συγχωρώ όμως τον εαυτό μου να με κυβερνούν άσχετοι ,που πάσχουν απο αυταπάτες ικανότητας !

    Ηλίας Καραβόλιας

    • anonymous23 είπε

      Φίλε Ηλία. Ποιός έδωσε εντολή να ξεφορτωθεί το ΤΤ τον 12/2009 τα CDS που είχε αγοράσει το καλοκαίρι. Που είναι οι σχετικές εκθέσεις – εισηγήσεις;
      Δεν χρειαζόταν να χρεοκοπήσουμε για να κερδίσουν, αρκούσαν οι τιτανικοί και η τεράστια διαφορά τιμής αγοράς πώλησης. Και ξαναρωτώ με ποιό σκεπτικό ξεφορτώθηκε τα CDS το ΤΤ τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ; Νομίζω χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση πλέον…

      • olympiada είπε

        ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΟΛΕ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ! ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ!!

      • anonymous23 είπε

        Τώρα διάβασα και αυτό περί 12% που έγραψες. Πολύ σημαντικό εάν είναι απόλυτα διασταυρωμένο. Δεν υπάρχουν λόγια…

      • Pikos είπε

        Μωρέ μλκες,αν δεν χρεοκοπήσουμε έτσι όπως χρεοκοπούμε,πως θα γίνει η πολιτική ένωση;

    • Vasilis είπε

      Ηλίας μαλλον δικιο εχεις

      αν ήταν θα τους ειχαμε μπουμπουνίσει μια χρεοκοπία όλη δικιά τους, αλλά ο γαπ το κραταει με νυχια και με δοντια

  50. LIBERTARIAN είπε

    Μπραβο στον Καμμενο. Αν και ειμαι ενας απογοητευμενος νεοδημοκρατης αυτος ο ανθρωπος με εκανε περιφανο παλι. Μακαρι ολοι στην ΝΔ να ηταν σαν τον Καμμενο.

    ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  51. costas athens είπε

    Αυτός ο κύριος Καμένος δεν είναι που ορκιζόταν ότι ο Αντρέας Παπανδρέου ήταν αρχηγός (!!!!) της 17 Νοέμβρη; Ρε ουστ απο δω εθνοκάπηλοι πολικάντηδες!!

  52. costas athens είπε

    Γιατί ο αρχηγάρας Καραμανλής δεν έχει ανοίξει το στοματάκι του ακόμα να μας πει πώς έκανε την προδοσία εις βάρος της χώρας;

  53. filos είπε

    Δηλαδή με δύο λόγια ο Καμμένος λέει ότι η ίδια η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχει ποντάρει στην χρεοκοπία της χώρας μέσω της εταιρίας αυτής;Πως μπορεί να το αποδείξει;Εντάξει εκτιμώ τον Καμμένο αλλά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο βρε παιδιά….

    • Ρύκιος είπε

      Ποντάρει φίλε είναι όρος που αναφέρεται στην τύχη. Δεν ξέρεις κάτι αν θα πάει έτσι ή αλλιώς, και κάνεις μια μαντεψιά, …ποντάρεις στο κόκκινο πχ :P
      Ατυχής ο όρος στην περίπτωσή μας :D

    • Pikos είπε

      Υπο κανονικές συνθηκες δεν μπορει,μπορούν ομως να κλειθουν(συλληφθούν)και κατόπιν πιεσης(ακρωτηριασμοί)να μας πουν κάποιοι εντολοδόχοι,βασικα δεν γίνεται να αποδειχτεί τπτ.
      Αερας κοπανιστός του Καμμενου για μια ακομη φορα,ενταξει και με το χρηματιστήριο πριν 10 χρονια επαιξαν απίστευτα ποσα,πιάστηκε κανεις; Οχι…
      γιαυτο άλλωστε και η ΝΔ το γυρνάει στο προσωπικό,τι να πει; Αφου δεν γινεται να αποδειχτεί τπτ.

  54. σταυρούλα πετρίδου είπε

    Αυτός εκτός από τις πράσινες αναπτύξεις ξελαρυγγιάζεται και για την μεσογειακή διατροφή.
    Μήπως έχει κι από κει τίποτα *αγγούρια*;

    Μπράβο στην Ολυμπία μας και στον κ.Καμμένο από τους λίγους άριστους μέσα στην Βουλή.

  55. Ηλιας είπε

    Κανεις δεν ξερει παρα μονο στο τελος…
    Και κανεις δεν ξερει ποτε θαρθει το τελος…
    Αρα κανεις δεν ξερει ποτε θα μαθει τα πραγματικα δεδομενα στο τελος…
    Οτι φαινεται δεν ειναι παντα οτι φαινεται…
    Κυριοι τα πραγματα μπορει ναναι κιετσι οπως φαινονται,αλλα μπορει να κιαλλιως…
    Χωρις να θελω να θιξω ή να αμφισβητησω τον Καμμενο…απλα μια αλλη σκεψη…

  56. Κωνσταντίνα είπε

    Εγώ πάντως λέω ν’ αρχίσω να προσεύχομαι για τον Καμένο, γιατί πήρε φόρα και μπράβο του, αλλά φοβάμαι. Ίσως δεν πρέπει να φοβάμαι, αλλά να πάρω θάρρος κι εγώ κι όλοι οι έλληνες… πιο καλό μου ακούγεται… Πάνω τους λοιπόν κι ότι γίνει. Ή ταν ή επί τας!

    Ήξερα ότι είναι προδότης, αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μου ότι για το οικονομικό κέρδος δρούσε… Νόμιζα ότι υπηρετούσε κάποια αρχή… Είχα ξεχάσει την εβραϊκή του ρίζα…

    Σας φαίνεται ότι μονολογώ; Το παθαίνω τελευταία με τόσα που ακούω. Δε μπορώ να σταματήσω να ξαφνιάζομαι βλέπετε με την τόση ξεφτίλα… δε μπορώ να το χωνέψω! Προχτές διάβασα και ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις συνεργάζονται με το Πακιστάν για το λαθρεμπόριο – κι άλλες μπίζνες – και θυμήθηκα και τον Αντρέα που πούλαγε όπλα στους άραβες…

    Τί διάολο, η μαφία μας κυβερνάει; Κι αυτή πάλι καλύτερη άρχισε να μου φαίνεται απ’ τους δικούς μας πολιτικούς… Πού είναι η Ελλάδα βρε παιδιά;

  57. Πάνος Καμμένος είπε

    http://tvxs.gr/node/54966

    • PeterV είπε

      Πάνο από ασφάλεια εντάξει;

    • ΑΙΑΣ είπε

      Κε Πάνο (επίτερεψέ μου τον ενικό),
      Σας ειχα διατυπώσει και παληότερα την άποψη της εξόδου σας από την ΝΔ και την κάθοδο στις επικείμενες (πλέον) εκλογές, σε πολιτική πλατφόρμα με την δική σου κεντρική πολιτική παρουσία.
      Δεν μου απαντήσες, τότε.
      Ειμαι (σχεδόν)σίγουρος, οτι σήμερα, κάτι τέτοιο, πρέπει να ειναι στην σκέψη σου.
      Να ξέρης οτι ειναι πολλοί αυτοί που προσβλέπουν με ελπίδα στον αγώνα που δίνεις.

    • Περίοπας είπε

      Κ. Καμμενε , πρωτα απ ολα ενα μεγαλο ΕΥΓΕ… Η ανασφαλεια τους προκαλει αντιδρασεις καμμια φορα απροβλεπτες,φυλα τα ρουχα σου καλου κακου.
      Τωρα κατι ακομα σχετικο με την οικονομια.Το να συσταθει μια Ανεξαρτητη επιτροπη Λογιστικου Ελεγχου του χρεους σε πρωτη φαση,δεν ειναι ενα καλο βημα για την παρεταιρω πορεια μας ?? Σε πολλα θα μας ειναι χρησιμο το αποτελεσμα.Αν και χρειαζεται τουλαχιστον δυο χρονια για να βγαλει πορισμα….

  58. Πάνος Καμμένος είπε

    http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1346:-lr-&catid=58:oikonomiki-politiki&Itemid=182

  59. αριστείδης είπε

    πριν λίγη ώρα ο Σαμαράς επισκέφθηκε τον Antenna για γεύμα γνωριμίας με τον Κυριακού.

    είχαμε τους εκδότας, τους κατασκευαστάς και τώρα προχωρούμε ακάθεκτοι για τους καναλάρχας, μη χέσω μούρες

    Πάνο, αυτοί θα κοιτάξουν να σε μυκτηρίσουν, να σε λοιδορήσουν, να σε υποβαθμίσουν και να σε βγάλουν γραφικό στο τέλος.

    συμφοιτητές, συγκάτοικοι και φίλοι με τους ίδιους δασκάλους και στρατολόγους μην έχεις ελπίδες και μην περιμένεις βοήθεια.

  60. [...] ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ BLOG ΟLYMPIA [...]

  61. Πάνος Καμμένος είπε

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩ 1 ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΘΕ 45 ΛΕΠΤΑ

    • PeterV είπε

      Μην τους προκαλέσεις καρδιακές προσβολές Πάνο, θέλουμε να τους δικάσουμε :lol:

    • Pikos είπε

      Γιατι δεν τα αμολάς ολα μαζί;

      • Πάνος Καμμένος είπε

        ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ

    • Φαίη είπε

      Κ, Πάνο Καμμένε σας παρακολουθώ αρκετό καιρό.
      Έχετε το νου σας γιατί όσο πλησιάζει ο κόμπος στο χτένι κάποιοι θα αφηνιάσουν.
      Πότε η δικαιοσύνη ανέλαβε τις ευθύνες της;
      Έως τώρα έχουμε δει άλλες μεθόδους ‘απονομής δικαιοσύνης’.
      Μακάρι τούτη τη φορά η δικαιοσύνη να πάρει τα πόδια της μόνο που εγώ είμαι απαισιόδοξη.
      Εσείς να προσέχετε όμως γιατί είστε ίσως η μόνη φωνή που τα λέει έξω από τα δόντια.

    • Vasilis είπε

      μακαρι να εχεις αποδειξεις

      είτε απο δολο ειτε απο μαλακια, μας έχουν καταστρεψει αυτοι οι καριοληδες

    • ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ είπε

      ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ.

  62. ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΡΗΣ είπε

    ενα πρεπει να ειναι το αιτημα ολων μασ!!ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΗ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ,ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΟΥΣ 300,ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!ολα τα ……………αλλα ειναι βλακειεσ και λαμογιεσ για να μασ δουλευουν!!!μην ζητατε τιποτα αλλο!αυτα που γραφω πιο πανω ειναι η βαση για να παμε μπροστα και να μην ξαναγινουν τα ιδια!απαιτηστε τα ιδια ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΤΕ!ΖΗΤΑΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!

  63. [...] ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ BLOG ΟLYMPIA [...]

  64. Ανώνυμος είπε

    [...] ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ BLOG ΟLYMPIA [...]

  65. Ηλιας είπε

    Και η Ευρωπη τι λεει η Ευρωπη;

  66. Πάνος Καμμένος είπε

    Καί δώρο ένα βίντεο από το μπλοκ Έχω μάτια καί βλέπω.
    Τί λέει ο Μαργελλος?

  67. ο νοών...νοείτω είπε

    κ. Πάνο Καμμένε καλησπέρα,
    Οι αποκαλύψεις σας, καιρό τώρα, είναι πάντα σημαντικές.
    Με αφορμή όμως τις σημερινές και σε συνδυασμό με την στάση της επίσημης Ν.Δ. μου προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα.
    Θέσατε προς ενημερωσή της (Ν.Δ.) τα στοιχεία πριν τα αποκαλύψετε στην Βουλη;
    Είχαν τον χρόνο να τα ερευνήσουν;
    Πως εξηγείται την στάση της;
    Είναι δυνατόν να προτρέχουν να πουν ότι είναι δικές σας θέσεις πριν τις ερευνήσουν;
    Ή μήπως ανησυχούσατε ότι εάν τα κοινοποιούσατε πρώτα σε αυτούς, υπήρχε περίπτωση να καταχωνιαστούν;
    Εάν πρόκειται να ξεσκεπάζεται τους απατεώνες και να μην έχετε την στήριξη του ίδιου σας του κόμματος, τότε πως τους επιτρέπεται να καρπώνονται τον κόπο σας και την αναγνώρισή σας;
    Διάβασα παραπάνω ότι η αναγνώριση των προσπαθειών σας θα ερμηνευθεί με χιλιάδες σταυρούς στις επικείμενες εκλογές.
    Υπό την σκέπη του κόμματος που δεν αναγνωρίζει το ότι εκτίθεστε σε κίνδυνο με τις αποκαλύψεις σας;
    Τζάμπα μάγκες μία ζωή;;;
    Θεωρώ, μέχρι αποδείξεως του εναντίον, πως ότι κάνετε προέρχεται από ανιδιοτέλεια.
    Επειδή όμως η δική σας ανιδιοτέλεια δεν συνάδει με αυτήν του κόμματος, γιατί δέχεστε να σας αφήνουν συνεχώς έκθετο;
    Υπάρχει πάντα και άλλος δρόμος.
    Η μαγιά στήριξης έντιμων πολιτικών είναι έτοιμη.
    Και δεν χρειάζεται κανένα υπάρχων κομματικό υπόβαθρο.
    Κατανοώ ότι είστε μία ζωή σε αυτό το κόμμα, και το αίμα νερό δύσκολα γίνεται.
    Χρειαζόμαστε όμως, πλέον, απτές αποδείξεις ότι το αίμα, μεταφορικά και κυριολεκτικά, θα σταματήσει να κυλάει σαν νερό.

    • Πάνος Καμμένος είπε

      ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ .

      ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…….
      ΠΑΝΟΣ

      • ο νοών...νοείτω είπε

        Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και ημιτελής.
        Να τις δούμε λοιπόν όλοι μαζί, και ας κρίνουμε για μία φορά συνειδητά τις επιλογές μας.
        Αρκεί να συμμετέχετε στην δημιουργία ενναλακτικών πολιτικών προτάσεων.

      • Ρύκιος είπε

        Για όποιον διάβασε αυτήν εδώ τη σελίδα δε νομίζω οτι χρειάζονται κι άλλες αποδείξεις ή συγκλίνουσες ενδείξεις…
        Τα στοιχεία που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί εδώ, δένουν απόλυτα έτσι ώστε να συνιστούν όχι μόνο αποχρώσες ενδείξεις, αλλά αποδείξεις.

        Αν κάποιος εξακολουθεί να κάνει πως δεν καταλαβαίνει είναι εκ του πονηρου… Τι άλλο θέλει δηλαδή κάποιος για να καταλάβει……

      • Misha είπε

        Πάνο Καμμένε, ξέρεις, κάλλιον πάντων, πως και η ΝΔ στα ίδια σκ… κολύμπησε όποτε ανέβηκε στην εξουσία.
        Και επί Μητσοτάκη , με Καλτζεστρούτσι και Χόκτιφ κλπ και επί ΚΑΚ , με υποκλοπές, κουμπάρους, ομόλογα κλπ.

        Γι αυτό και δεν τολμά να κοντράρει στα ίσια τους δοσίλογους του Μνημονίου. Γι αυτό και δεν σε καλύπτει ξεκάθαρα, γι αυτό και τα μισόλογα, γι αυτό όμως και τα εικοσαράκια στις δημοσκοπήσεις.

        Να ξέρεις πως έχεις πολύ κόσμο συμπαραστάτη στον τιτάνιο αγώνα που δίνεις , απ΄όλους τους πολιτικούς χώρους.

      • Nancy είπε

        Φίλε Νοών νοήτω καλό σου απόγευμα. Αυτά που ρωτάς τα έχω σκεφτεί και εγώ αλλα ο Πάνος μας είχε δηλώσει τις προάλλες οτι δεν δεσμεύεται απο καμμιά βουλευτική ιδιότητα εσαεί και οτι μπορεί όποτε το κρίνει ο ίδιος, να αποχωρήσει, ή κάπως έτσι το είχε πεί. Γι αυτό και μόνο το ξεχωριστό παλληκάρι που άφησε πίσω την πατρική περιουσία και πήρε το δύσκολο και μοναχικό δρόμο της εκπροσώπησής μας μέσα απο ένα κόμμα που τον εκφράζει μέχρι στιγμής, θα τον στηρίξω σε κάθε του προσπάθεια φανέρωσης της αλήθειας απο όποιον χώρο και άν εκπροσωπείται. Εαν έχει περάσει και απο το μυαλό του εναλλακτική πολιτική πρόταση, θα με βρεί πάλι δίπλα του, γιατι έβαλε τη μάχη του για την αλήθεια πάνω απ΄όλα! ΟΛΑ…

  68. Πάνος Καμμένος είπε

    Δώρο καί ένα βίντεο

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/05/blog-post_8120.html

  69. ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΦΩΣ,ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ,ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ,ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ.
    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ….
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ….
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ….

  70. PeterV είπε

    Η εικόνα που μεταφέρει τώρα το σκαι είναι αυτη μίας βουλής πανικόβλητης που βαράει ΕΝΑΝ άνθρωπο: Τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ. Ρόμπες! Πανηλίθιοι και ρόμπες!

  71. Πατρίδα είπε

    Οχι μονο τα CDS ,eδώ πουλάνε και την ιδια τη χωρα σε τιμή ευκαιρίας..καταλαβαινετε εσεις τι σημαινει να μπαινουν οι τουρκοι στο αγαθονήσι ….και μεις αντι να παμε στα ανοιχτα να τους διώξουμε ,τους αφηνουμε να μπουν σο λιμανι και μετα απλως τους ζηταμε τα εγγραφα ..και εκεινοι φευγουν!! Σαν σκηνοθεσία μου ακουγετε!

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20123&Itemid=143
    και για οποιους γνωριζουν τουρκικά..

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20097&Itemid=83

    Τι περιμενετε ..πολιτικοι για πεταμα και στρατιωτικοί “φιλλιπινέζες”..!

  72. ΣΟΚ και ΔΕΟΣ!!!!

    Εθνικη προδοσια,η δικαιο – σύνη που είναι ΟΕΟ?

  73. perseasellanios είπε

    Και αν πέσει η κυβέρνηση πια προτείνεται για καλύτερη; Έτσι και αλλιώς αυτή η κυβέρνηση τα έχει φάει τα κόλλυβα τις.

  74. Nick είπε

    Προς Παναγιώτη Καμμένο: Μήπως ξέρεις αν τα δανεικά που είχε πάρει ο Ανδρέας Παπαπανδρέου(Απο παπούλια 10 εκ και απο άλλους) αν τα επέστρεψε τελικά?

  75. Πάνος Καμμένος είπε

    ΚΟΥΙΖ.
    Όποιος βρεί πάνω από 5 εμπλεκόμενους κερδίζει
    http://www.sia.eu/Engine/RAServeFile.php/f/Agenda/FT_Global_Event_agenda.pdf

    • PeterV είπε

      1. Σταυρίδης
      2. Γιαννόπουλος
      3. Κουβαράκης
      4. Ξαφά
      5. Δενδρινού
      6. Τσοπέλας

    • Ψυχίατρος είπε

      Να αντιγυρίσω την ερώτηση. Όποιος βρεί πάνω από 5 μη-εμπλεκόμενους κερδίζει.

      Εμπλεκόμενοι: (προφανείς προφανώς)
      George Papaconstantinou, Minister of Finance, Greece
      Miranda Xafa, Senior Investment Strategist & Member of the Advisory Board, IJPartners
      Professor Gikas A. Hardouvelis, Chief Economist & Director of Research, Eurobank EFG Σύμβουλος του Σημίτη
      Louka T. Katseli, Minister of Economy, Shipping & Competitiveness
      Anthimos Thomopoulos, Group CFO & COO, National Bank of Greece διορισμένος από το πασοκ, φίλος του Σημίτη παλαιόθεν
      Christos Gortsos, Secretary General, Hellenic Bank Association

      Οι μη-προφανείς στο ευρύ κοινό:
      Helen Dendrinou-Louri, Deputy Governor, Bank of Greece, Πρώην στέλεχος της Chase Manhattan
      Mario Nava, Head of Unit Banking & Financial Conglomerates, EU Commission
      Refreshment Break Policy Adviser του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Romano Prodi
      George D. Tsopelas, Managing Director, McKinsey & Company, Greece φίλος του Χαρδούβελη
      Nikolas Haritakis, Vice Chairman & CEO, New Economy Development Fund, Taneo, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Σημιτικό πασοκ
      Themistoklis Kouvarakis, Head of Lending Operations in Greece, European Investment Bank

      @PeterV: Γράψε τι ξέρεις. Με ενδιαφέρει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τι ξέρεις για το νούμερο 6 της λίστας σου, για τον οποίο έχω εξ’ επιτούτου ΔΕΝ έχω γράψει κάτι.

    • Αμετανόητος είπε

      Πάνο είσαι πολύ μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ.
      Τα σέβη μου…!!!!!!!!!!!!!!!!! χίλια θαυμαστικά.
      Σου αφιερώνω και εγώ ένα άρθρο μου,εάν δεν το έχεις διαβάσει,εδώ στο “Ο” για έναν καθηγητή που μνημονεύεις…

      http://olympia.gr/2010/12/15/%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9/

      ΠΡΟΧΩΡΑ.έχεις φίλους…και από αριστερά.

  76. Πάνος Καμμένος είπε

    ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
    http://youtu.be/EcO5iuio7Oo

  77. χαρης είπε

    οποιος βλεπει λιγο καθαρα τα πραγματα απο την αρχη της διακυβερνησης του ΠΑΣΟΚ καταλαβαινει οτι αυτοι οι τυποι εχουν σαν στοχο το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας την εξαθλιωση του λαου την συγκεντρωση του πλουτου σε λιγους και εννοειται μεσα σε αυτους τους λιγους θα ειναι και οι ιδιοι και οι οικογενειες τους οτι και να λεει και να αποκαλυπτει ο Καμμενος η οποιοσδηποτε αλλος απλα επιβαινεωνουν τις υποψιες
    ειχε τυχει να ακουσω μια συνεντευξη της “κυριας” Ξαφας και αμεσως καταλαβαινεις τη ποιοτητα του ανθρωπου και τους σκοπους που εξυπηρετει
    το ερωτημα ειναι γιατι δεν ξεσηκωνομαστε να τους διωξουμε η μαλλον οχι να τους διωξουμε απλα αλλα να τιμωρηθουν αγρια και παραδειγματικα

  78. WOLF είπε

    ZOYME ΣTON KAIΡO TON GANGSTERS!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ

    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ BASKET ΣΕ GALA ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ.

    ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ.

  79. Πάνος Καμμένος είπε

    Αυτή ήταν η δικαιολογία γιά να πουλήσουν 25 δις δολλάρια
    http://www.sofokleousin.gr/archives/52741

    • APOLLO11 είπε

      ΗΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΤΕ…ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΩΣΕΙ….ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΑΝ ΠΛΑΣΙΕ…Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ…ΤΗΣ ΑΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ..! ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ….ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ….!!!

    • anonymous23 είπε

      Παραδέχονται οτι ”και στη φάση αγοράς αυτών των τίτλων συνέβαλαν στη συγκράτηση των spreads” αλλά αυτό ”το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων πουλήθηκε τον Νοέμβριο του 2009” περιπλέκει τα πράγματα αφού δεν είχε αναλάβει η νέα διοίκηση, ενώ Ο Άγγελος Φιλιππίδης είχε υποβάλλει απο 16/10/2009 την παραίτησή του που δεν είχε γίνει δεκτή. ‘Αρα ποιοι πήραν την ”πρωτοβουλία” και διέθεσαν το 80% , αφού σύμφωνα με την πιο πάνω δημοσίευση , η νέα διοίκηση Παπαδόπουλου έδωσε μόνο το υπόλοιπο 20% των CDS ; Εμπλέκεται και ο Φιλιππίδης ; Τυπικά δεν ήταν πρόεδρος στο ΤΤ μέχρι και αρχές Δεκεμβρίου 2009;

    • elfullero είπε

      Φίλε Πάνο (επίτρεψέ μου τον ενικό)

      Μην κωλώνεις πουθενά. Συνέχισε έτσι. Αποκάλυψε την προδοσία και το μέγεθος της αλητείας τους και θα μείνεις στην ιστορία. Ο λαός θα σε υποστηρίξει πραγματικά. Μην υποκύψεις σε πιέσεις, έχεις το λαό δίπλα σου. Και αν το κόμμα σου δε σε στηρίξει σε αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σήκω και φύγε. Πολύ καλύτερα για σένα. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν έχεις θέση εκεί μέσα.

      ΥΓ: Πρόσεχε πολύ την ασφάλειά σου γιατί μιλάμε για μεγάλες μπίζνες.

  80. [...] πηγή 0.000000 0.000000 [...]

  81. Απάντηση της IJ PARTNERS SA στους ισχυρισμούς Π. Καμμένου

    Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011, 19:40

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=313805&cid=6

    τι στοιχεία υπάρχουν ότι κατέχουν ή κατείχαν CDS ?

    • Πάνος Καμμένος είπε

      ΤΑ CDS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ Τ.Τ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ CREDIT EVENT.
      H ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΩΛΗΤΗ ΕΝ ΠΡΟΚΥΜΕΝΩ ΤΟ Τ.Τ.
      ΑΣ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ARTE -VIDEO- ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ.
      ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

  82. antanistimi είπε

    Πανο στο τελος απο το stairway to heaven:
    …when all is one and one is all
    …to be a rock and not to roll…….
    …….χωρις να ειναι λογια…
    …..ειναστε διπλα σου και θα ειμαστε μπροστα απο σενα αν χρειαστει…….
    united we rise

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια