Powered By Blogger

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

"Μαχαίρι" σε πολυτεκνικά επιδόματα

Τέλος σε επιδόματα που λαμβάνουν πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες με ετήσιο εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Επίσης έκανε λόγο για πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού διαψεύδοντας πληροφορίες για απολύσεις στο χώρο της υγείας στο όνομα της εργασιακής εφεδρείας.

Με ρύθμιση που κατέθεσε ο υπουργός στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το οποίο συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, προβλέπεται επίσης αύξηση του .....
ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος ανά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί μετά το τέταρτο.

"Όχι μόνο δεν απολύουμε αλλά αντίθετα εμείς προσλαμβάνουμε νοσηλευτικό προσωπικό", είπε ο κ.Λοβέρδος τόνισε και έκανε λόγο για ψευδείς και συκοφαντικές φήμες.

Ακόμα ανακοίνωσε ότι θα δοθεί νομοθετικά η δυνατότητα σε πανεπιστημιακούς γιατρούς σε όλη τη χώρα, να μπορούν να εργάζονται δύο φορές την εβδομάδα στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

enet.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

предател
traitor
traître
Verräter
traidor
traditore
εβραικα...בוגד
förrädare
предатель η απλα..ΠΡΟΔΟΤΗΣ
iera ellas είπε...

σιγα ρε 801 μην εκτελεστει για εσχατη προδοσια...καλα κανουν οτι γουσταρουν αφου ο λαος τους ψηφιζει... ειτε μπλε ειτε πρασινο...
Ανώνυμος είπε...

предател
traitor
traître
Verräter
traidor
traditore
בוגד
förrädare
предатель
Ανώνυμος είπε...

Σ. Αναστασιάδης: Αδικαιολόγητες σπατάλες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που έγραψε ζημιές 500 εκ το α' εξάμηνο

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η Προς τον κ. Υπουργό: Οικονομικών

Θέμα: Αδικαιολόγητες δαπάνες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σε μία εποχή που η βιωσιμότητα των Ελληνικών Τραπεζών στηρίζεται στον δανεισμό και στις στερήσεις των Ελλήνων Πολιτών , η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που στο πρώτο εξάμηνο του 2011 έχει ζημίες 500 εκατομμύρια ευρώ περίπου, αντί να περιορίσει τις δαπάνες , συνεχίζει την έκδοση πολυτελών περιοδικών για να διαφημίσει τους Διευθυντές και τους Συμβούλους της , καθώς και φυλλάδια με τους όρους σύναψης πράξεων με την Τράπεζα, που μέχρι πριν λίγο καιρό δίδονταν σε μία απλή εκτύπωση Α4 στον πελάτη.

Πέρα από αυτά η Διοίκηση της Τράπεζας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δείχνοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, χορήγησε μέσω Μ.Κ.Ο. , διεθνή συνέδρια που διοργάνωσε ο αδερφός του Πρωθυπουργού κ. Ανδρέας Παπανδρέου.

Τελευταία «μεγαλόπνοη» απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας η *******γκατάσταση του Καταστήματος της Β. Όλγας , από Β. Όλγας και Μπότσαρη σε κατάστημα στην Β. Όλγας και Αναλήψεως. Δηλαδή μερικές δεκάδες μέτρα ποιο κάτω.

Επειδή οι συνθήκες της λειτουργίας και η δυσκολία του Τραπεζικού μας συστήματος είναι γνωστές .

Επειδή οι πελάτες και οι συναλλαγές με τις Τράπεζες έχουν μειωθεί δραματικά.

Επειδή το νέο Κατάστημα είναι πολύ κοντά στο προϋπάρχων και δεν καλύπτει στην ουσία καμμία ανάγκη.

Επειδή στην περιοχή, σε μικρή απόσταση υπάρχουν άλλα τρία καταστήματα και καλύπτονται οι ανάγκες των καταθετών και της Τράπεζας.

Επειδή η συγκεκριμένη Διοίκηση ανέλαβε την Τράπεζα το 2009 με κέρδη 160 εκ. ευρώ και «κατάφερε» μέσα σε ενάμιση χρόνο να έχει ζημίες 500 εκατ. Ευρώ.

Επειδή ο Πρόεδρος των CDS δείχνει να ζει σε άλλο κόσμο.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Ποιες οι δαπάνες για τα πολυτελή περιοδικά και τα φυλλάδια των όρων σύμβασης και με ποιο τρόπο ανατέθηκαν;
2. Ποιοι λόγοι οδήγησαν στην *******γκατάσταση του καταστήματος Β. Όλγας;
3. Ποιοι έδωσαν την εντολή, ποιος ο αριθμός της απόφασης και ποιοι είχαν την επίβλεψη των έργων;
4. Σε ποιο ύψος ανέρχεται το μηνιαίο μίσθωμα;
5. Η μίσθωση έγινε με διαγωνισμό ή με ανάθεση;
6. Σε ποιο ύψος ανέρχονται οι παρεμβάσεις και ο εξοπλισμός του εν λόγω καταστήματος;
7. Είναι σε γνώση της Πολιτικής Ηγεσίας οι ενέργειες της Διοίκησης της Τράπεζας;

Παρασκευή , 23η Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ερωτών Βουλευτής
Σάββας Ι. Αναστασιάδης
Νέα Δημοκρατία
Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ
Ανώνυμος είπε...

Ο HENRY KISSINGER ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΧΑΖΑΡΟΣ) ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ
ΑΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ
Ανώνυμος είπε...

Δεν υπολογίζουν ούτε τις ζωές των ασθενών…
------------------------------------------
Προτιμά την «κόντρα» ο δελφίνος του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδος από το να δώσει λύσεις στο πρόβλημα της προμήθειας σημαντικών φαρμάκων για χρόνιες παθήσεις στα νοσοκομεία. Οι καταγγελίες πέφτουν βροχή για έλλειψη σε αναλώσιμα ενώ πριν από λίγο καταγγέλθηκε ότι φαρμακοβιομηχανία δεν χορηγεί φάρμακα επειδή της χρωστούν χρήματα τα νοσοκομεία.

Ο Αθ. Γιαννόπουλος κατήγγειλε ότι ο Ελβετός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας έχει θέσει σε ομηρία όλη την κοινωνική ομάδα που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Και αυτό επειδή η εταιρεία του έχει το μονοπώλιο…

Αλλά και ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος παραδέχτηκε ότι και ο ίδιος είχε ανάλογη εμπειρία, όταν έγινε μάρτυρας αγανακτισμένων ασθενών στο Ωνάσειο που η καρδιά τους στηρίζεται μηχανικά. Όπως παραδέχτηκε ενώπιον της Βουλής, «εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη σταμάτησε να προμηθεύει το Ωνάσειο επειδή της χρωστάει χρήματα έτσι ώστε να κινδυνεύουν ασθενείς καθώς από το εμπάργκο της εταιρείας οι ασθενείς διατηρούνται με «πατέντες»…


Για διάλυση του συστήματος Υγείας κατήγγειλαν τον Α. Λοβέρδο εκπρόσωποι των ιατρικών συλλόγων της χώρας που κλήθηκαν σήμερα στη Βουλή.
Αλλά και ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με ειδικές ανάγκες) είπε ότι με την συμπεριφορά της η κυβέρνηση οδηγεί την αναπηρία στο εκτελεστικό απόσπασμα….
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ
(ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια