Powered By Blogger

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 14:08
Μοιραστείτε το στο Facebook Facebook   
trojhorse_deesΣε εκείνους που δεν διαβάζουν ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, να πούμε ότι τα χαράτσια στα ακίνητα, δεν μπαίνουν για να σωθεί η Ελλάδα, αλλά γιατί έτσι επιβάλει η ψηφισμένη από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 ΑΤΖΕΝΤΑ 21.
Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 έχει σαν σκοπό να στερήσει από όλους τους ανθρώπους, σε όλα τα κράτη την ατομική ιδιοκτησία, ώστε όλοι να είναι έτοιμοι δούλοι της παγκόσμιας κυβέρνησης που θα ακολουθήσει, έρμαια των διαθέσεων της νέας τάξης, που θα ελέγχει τους πάντες, υποσχόμενη να καλύψει τις στοιχειώδεις τους ανάγκες. (βλ. εξαντλημένη τριλογία ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ).
Στο ίδιο σκεπτικό κινείται και ο θεσμός του ενεργειακού επιθεωρητή, για τα νέα χαράτσια που θα αρχίσουν να επιβάλονται από τον Ιούλιο του 2012 για τα μη "ενεργειακά θωρακισμένα" ακίνητα.
Στο τέλος, θα είναι τόσα πολλά τα χρήματα που θα πρέπει να πληρώσει κανείς για το όποιο ακίνητό του, που θα το πουλάει όσο όσο, ή θα το χαρίζει στο δημόσιο για να απαλλαγεί από τα χρέη.
Ξαναλέω. Τελικός σκοπός, κανείς να μην έχει δικό του σπίτι και ούτε κατά διάνοια δική του περιουσία.
Όποιος λοιπόν, θεωρεί ότι αυτά που γράφονται μέσα στη σειρά ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ είναι γραφικά, ας πάει να πληρώσει τα χαράτσια, επειδή δήθεν χρεωκόπησε η Ελλάδα, που πριν δύο χρόνια που χρωστούσε τα ίδια, ήταν μία χώρα με μεγάλη ανάπτυξη.
Η χρησιμοτητα της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ κάθε μέρα που κυλά γίνεται και πιο φανερή.
Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φέρει τον Μέγα Μπουρλοτιέρη, αλλά η καθημερινότητα, απαιτεί γνώση για να την αντέξει κανείς.
Ζητώ συγγνώμη που δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια για να ξανατυπωθεί η εξαντλημένη τριλογία 13-14-15, αλλά τουλάχιστον μην χάνετε τις μερικές δεκάδες που έμειναν απο τα ΟΧΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια