Powered By Blogger

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Οι Έλληνες δικαστές οφείλουν να προστατεύσουν την χώρα και τους πολίτες

Μετά την συνέντευξη αυτή θα τον αφήσετε να είναι στην καρέκλα από Δευτέρα;

Αν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ δικαστικοί ακόμα, ας πράξουν το καθήκον τους. Ο εντολοδόχος ΓΑΠ έχει πετάξει λευκή πετσέτα και τα σώβρακα εδώ και καιρό στην Merkel.

Εσείς θα κάθεστε να ....
γράφετε βιβλία για την προδοσία του ή θα κάνετε καμιά κίνηση;

Αν υπάρχει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ή ΕΛΛΗΝΙΔΑ στην υπηρεσία της Θέμιδας θα ήξερε τι να κάνει με ένα υποκείμενο που έδωσε «γη και ύδωρ» στον εχθρό (η τιμωρία των Περσών ήταν το Βάραθρο στην Αθήνα και ένα πηγάδι στην Σπάρτη για να το βρουν μόνοι τους το νερό) και προ μνημονίου. Αν κουράστηκε ο ΓΑΠ εμείς τι να πούμε μετά την τόση βία, λεκτική, ψυχολογική και σωματική, που έχουμε υποστεί τα 2 τελευταία χρόνια;

Δηλαδή η Δικαιοσύνη πιστεύει ότι ο… μονόδρομος προς την «σωτηρία» και την «ανάπτυξη», όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη, που επίσης δοκιμάζεται από την λιτότητα-δηλητήριο, είναι η «τελική λύση» της Γερμανίας και το ξεπούλημα της Ελλάδας;

Είναι δυνατόν, και με όσα έχει δείξει η Ιστορία, να γίνει ποτέ η Ελλάδα Α. Γερμανία μετά την πτώση του Τείχους ή Πολωνία μετά το «Σιδηρούν Παραπέτασμα» (τα οικονομικά μοντέλα που θέλει να εφαρμόσει η γερμανική μπότα στους Έλληνες) ή να «βοηθηθεί» όπως με το σχέδιο Marshall ή Schuman;

Αν υπάρχει κάποιος Έλληνας ακόμα σε καρέκλα, ας μαζέψει τα σκουπίδια από την Βουλή(ελάχιστες εξαιρέσεις από τον βρώμικο κανόνα) και μετά από τον τόπο.

Έστω και τώρα αυτός ο Έλληνας θα ήξερε να βάλει τους χαρτογιακάδες και τα λαμόγια εκεί που τους αξίζει.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο (εκτός από Ελλάδα φυσικά) για να ικανοποιηθεί-αδύνατο- η αχόρταγη γουρούνα του Βερολίνου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βαρύνεται ήδη με μήνυση για εσχάτη προδοσία και έγινε, 1η φορά για επικεφαλή ελληνικής κυβέρνησης, προσφυγή εναντίον του στην Χάγη.

Η μπάλα τώρα είναι σε όσους αναλύουν το πόσες φορές την μέρα πλέον το τσίρκο ΓΑΠ παραβιάζει κάθε νόμο και ανθρώπινο δικαίωμα.

Αν δεν μπορείτε ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ κύριοι δικαστές, υπάρχει και η αυτοδικία.

Δεν θα μείνουμε μόνο στα γιαούρτια και τα γράμματα στους «ηγέτες» που μας κρίνουν και ράβουν κοστούμια!

Οι αντιδράσεις μας και ένα νέο «ΟΧΙ» έχουν αρχίσει να φοβίζουν τον κόσμο (το λένε δημοσιεύματα), ειδικά στην Ευρώπη.

Αν συνεχίσετε να κοιμάστε, θα ξυπνήσετε από τις φωνές μας σίγουρα και θα είστε και εσείς εχθροί μας.

Δεν υπάρχει πια ο ύπνος του δικαίου!


Σοφία Τζάνη

http://logioshermes.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλές φορές που αυτός μετανιώνει γατί ανέλαβε αυτό το βαρύ φορτίο στις πλάτες του σαν τον χριστό, όμως πρέπει να το υπομείνει, πρέπει να τρέξει να φωνάξει να χτυπήσει πόρτες μήπως μπορέσει να σώσει ότι έχει απομένει από αυτή την δύσμοιρη πατρίδα! Και φώναζε, «ότι δεν πάμε καλά, ότι χωρίς πυξίδα αν δεν αλλάξουμε πορεία το συντομότερο, θα μας βγάλει στον γκρεμό, που μετά δεν θα έχουμε γυρισμό!» Όμως σαν να είχαν πάθει κάποια κακή αρρώστια που τους έκανε να χάσουν τις αισθήσεις τους και δεν άκουγαν, ούτε έβλεπαν και δυστυχώς με αρχηγούς χωρίς αισθήσεις, οδεύαμε δυστυχία μας σαν να μας έσπρωχνε κάτι μεγάλο κακό στην άκρη του γκρεμού, ώσπου θεοσκότεινα και δίχως πυξίδα καθώς ήμασταν πέσαμε όλοι! Και τώρα μέσα εκεί που είμαστε όπως κατρακυλάμε, ξυπνά ο αρχηγός από τον λήθαργο και φωνάζει, «πρέπει να κάνουμε κάτι να σωθούμε γιατί θα πάμε πιο κάτω που δεν θα έχουμε ποτέ επιστροφή» φοβίζοντας τον λαό αλλά κι εκείνους που θα μας έριχναν τα σχοινιά για να σωθούμε, αφού θα έβλεπαν που πια δεν θα χαμε κανένα γλυτωμό! Τότε αυτός για να ηρεμίσει και να δώσει θάρρος στον λαό και στους σωτήρες μας, φώναξε ότι έχουμε σταματήσει να κατρακυλάμε, γιατί τώρα πατάμε σε γερά στηρίγματα! Έτσι αρχηγός τώρα αυτός ανέλαβα το βαρύ φορτίο από την μια να δίνει θάρρος στον λαό κι από την άλλη, μήπως καταφέρει να πείσει τους σωτήρες μας να μας σώσουν! Όμως δυστυχία παρότι μας ρίχνουν τα σχοινιά οι συγκρούσεις με πολλούς απ τους άλλους αρχηγούς, καθώς κι απ τον διάδοχο του προηγούμενου μου μας έριξε στον γκρεμό, ξεσηκώνουν τον λαό να στραφεί εναντίων του, λέγοντας του ότι για όλα αυτά που τραβάνε, ο μοναδικός φταίχτης είναι αυτός, γιατί όπως του καταλογίζουν κάνει λάθει συνεχώς που μας ρίχνουν πιο βαθιά με αποτέλεσμα να θέλουν οι σωτήρες μας όλο και πιο μακριά σχοινιά! Δεν μπορέσαμε τελικά, γιατί τα θηρία γύρω μας είναι πολλά και η φίλη μας δεν είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν για μας, άλλοι ζητούν πολλά ανταλλάγματα κι άλλοι θέλουν τώρα που είμαστε ανήμποροι του κόσμου τις συναλλαγές εις βάρος μας για να μας βοηθήσουν! Ωστόσο κάτι πρέπει να γίνει γιατί από κάτω χάσκει η άβυσσος που αν δεν ανέβουμε πάνω να δούμε ξανά ορίζοντα, θα κατεβαίνουμε γρήγορα όλο και πιο κάτω, μέχρι όπως κατρακυλάμε στο τέλος δεν θα αποφύγουμε να πέσουμε και να σκοτωθούμε με το κλούβιο το κεφάλι μας στον πάτο!
Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει κάποιος Έλληνας ακόμα
Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει κάποιος Έλληνας ακόμα
Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
Ανώνυμος είπε...

Σοφία ειμαι σίγουρος ότι δεν πιστεύεις να υπάρχουν Έλληνες δικαστικοί.
Για να γίνει κάποιος δικαστικός πρέπει να είναι μασόνος.
Άν τύχει και βρεθείς (δεν το εύχομε για κανέναν)αντίδικος με μασόνο τότε θα καταλάβεις τι εστι δικαιωσύνη στην Ελλάδα.
Ενα τσούρμο λιγδιάριδες μασόνοι απαρτίζουν το δικαστικό σώμα στην Ελλάδα.
Οι δικηγόροι δεν παν πίσω,οι χειρότεροι πέρνουν θέση.
Για ποιά θέμιδα να πούμε?Τα άτομα ειναι σεξουαλικά διεστραμένα και ηλίθιοι,εκτος απο προδότες και νεογενίτσαροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια