Powered By Blogger

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Νάτος ο …πατριώτης

Πρωτοφανές υβρεολόγιο από τον Γ.Παπανδρέου κατά την ομιλία του στα μέλη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Σε μια προσπάθειά του για συσπείρωση του κομματικού ακροατηρίου ξεπέρασε σε υβρεολόγιο ακόμα και αυτόν τον Ανδρέα Παπανδρέου στις χειρότερες στιγμές του.
Ο κ. Γ. Παπανδρέου κατηγόρησε τους πάντες για απάτριδες και παρουσίασε ως μοναδικό πατριώτη σ’ αυτή τη χώρα τον ….
εαυτό του!
΄
Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που εξαπάτησε ένα ολόκληρο λαό υποσχόμενος ότι …»λεφτά υπάρχουν»!
Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ,περιτριγύριζε ανά την υφήλιο κατηγορώντας ευθέως και με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς αυτή τη περήφανη χώρα και τους πολίτες της!
Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που – αποδεδειγμένα μετά τις δηλώσεις Στρος Καν - παρασκηνιακά οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ, στο μνημόνιο και σε όσα έχουν επακολουθήσει !
Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που υπέσκαψε ακόμα και πριν τις εκλογές τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, που θα διασφάλιζε -πέραν των τεράστιων οικονομικών ωφελημάτων- δια παντός τις όποιες ορέξεις διαφόρων για τη Θράκη …
Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που έχει φέρει σε κατάσταση οικονομικής ανέχειας ένα ολόκληρο λαό, και επιπλέον υιοθετεί μια απαράδεκτη «πολιτική» κοινωνικού αυτοματισμού, στρέφοντας την μια κοινωνική ομάδα εναντία στην άλλη. Στρέφοντας όλους εναντίον όλων, πυροδοτώντας την κοινωνική πυριτιδαποθήκη με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για τη Πατρίδα μας.
Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που αρνείται ακόμη και σήμερα να διαψεύσει ξεκάθαρα ότι δεν έχει κάνει την περιβόητη δήλωση στο Καναδά «λιγότερα στρέμματα γης για να κοιμάμαι ήσυχος...»
Αυτός ο ….πατριώτης κατηγορεί τους πάντες ως απάτριδες. Από την κοινωνία που την ονόμασε ….συντεχνίες (δημοσίους υπαλλήλους, αναπήρους,ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες,εργαζόμενους στην καθαριότητα, φαρμακοποιούς,γιατρούς,νοσηλευτές, επαγγελματοβιοτέχνες, επιχειρηματίες, δικηγόρους ,ακόμα και τους δικαστικούς, δηλαδή το σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας), μέχρι την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει το σθένος να αρνείται την μνημονιακή πολιτική, την οικονομική κατοχή, την παραβίαση του Συντάγματος και την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης !
Όμως δεν πρέπει επ’ ουδενί να ξεφεύγει από το μυαλό του ότι το ποιος είναι πατριώτης , ποιος άπατρις και ποιος εθνικός μειοδότης, θα κριθεί -σε όλες τις εκφάνσεις του- από τον ελληνικό λαό και μόνο απ΄αυτόν!
Ίσως γι’ αυτό και ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης , βρίσκεται σε κατάσταση πανικού….!

http://www.politis-gr.com/

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΟΝΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

"Ο ΚΑΝΕΝΑΣ"
Ανώνυμος είπε...

Το έφτυσε κανονικά το γιο-γιο της Μάργκαρετ

Οριστική ρήξη Σαμαρά-Παπανδρέου"
---------------------------------
«Άγρια» συνομιλία Παπανδρέου-Σαμαρά πριν από λίγο μετά από ένα μαραθώνιο διαρροών και κατηγοριών. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να τον συνοδεύσει στις Βρυξέλλες στη Σύνοδο Κορυφής κάτι που όπως βγαίνει από τη Νέα Δημοκρατία, δεν το ζήτησε χτες στη συνάντησή τους.

Ο Αντώνης Σαμαράς αρνήθηκε με έντονο ύφος
κάθε τέτοια προοπτική λέγοντας χαρακτηριστικά .. «ότι ένας Πρωθυπουργός και ένας Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πάνε μαζί για να ζητήσουν κάτι έχουν χαράξει μια κοινή εθνική γραμμή και πάνε να τη διαπραγματευτούν..

Εσύ δεν παρουσίασες τίποτα τέτοιο ούτε σε μένα αλλά ούτε στους υπουργούς σου.
Εδώ δε συμφωνείς με τους υπουργούς σου.
Δεν έκανες καν τον κόπο να δώσεις τις επιστολές που σου ζητήσαμε. Θέλεις να νομιμοποιήσεις αυτά που εσύ έχεις συμφωνήσει, όλα αυτά δεν είναι παρά ένα επικοινωνιακό κόλπο για να καλύψεις της αποτυχία σου.

“Όταν ένας Πρωθυπουργός και ένας αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης πάνε μαζί σημαίνει ότι εμφανίζονται στους ξένους με μια κοινή θέση για κάτι που ζητάνε ή διαπραγματεύονται.

Εσύ τις ζητάς ;
Τι εθνική γραμμή έχεις ;
Μου έδωσες χθες καμία εθνική γραμμή;....”

Εγώ δε θα συμφωνήσω ποτέ σε καταστροφικές λύσεις και παρασκηνιακές συμφωνίες.
Σε τελευταία ανάλυση θέλεις μαζί σου αυτόν που εσύ αποκάλεσες συκοφάντη.

Δε θα υπονομεύσω εγώ τη μόνη εναλλακτική λύση που έχει η χώρα.
Η Δημοκρατία πρέπει να έχει εναλλακτικές λύσεις»....

ΜΠΡΑΒΟ
ΠΡΟΕΔΡΕ Α Ν Τ Ω Ν Η

ΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ
ΤΟΝ clown... ΤΟΝ ΛΗΓΜΕΝΟ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ....ΜΑΛΑΚΑ.
Ανώνυμος είπε...

χαζο παιδι χαρα γεματο...αμα ειναι και αμερικανακι?"???κλαυτα χαραλαμπε
Ανώνυμος είπε...

Τα κοράκια ξένοι και έλληνες παπαράτσι, βρίσκονται από πολύ νωρίς στα μπαλκόνια των γύρω κτιρίων, να στείλουν τις κακάσχημες εικόνες τους στα πέραντα της οικουμένης! Να δείξουν πάλι μια Ελλάδα να φλέγεται και να πληγώνεται από κάποια ανθελληνικά βάρβαρα στοιχεία. Κι έτσι αραχτοί όλοι στους καναπέδες τους με ουίσκι
παγάκια και ξυρούς καρπούς στα τραπεζάκια, να βλέπουν απ’ τις τηλεοράσεις τους το θέαμα να φαγωνόμαστε και να γελάνε εις βάρος μας μεταξύ τους!
Ανώνυμος είπε...

Είναι νύκτα το σκοτάδι είναι βαθύ περπατά μόνος, ξάφνου ακούει βήματα πίσω του όλο να πλησιάζουν, για μια στιγμή τρομάζει, κι απ τον τρόμο του ανατριχιάζει, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ γιατί την ίδια στιγμή γυρίζει το κεφάλι πίσω και σε απόσταση αναπνοής αντικρίζει… Μες στο σκοτάδι αχνό το ωραιότατο πρόσωπο μιας μικρής να τον κοιτάζει, με τα μεγάλα όμορφα μάτια της παρακαλετά και να του λέει, να την συνοδέψει μέχρι στο σπίτι της γιατί φοβάται. Όπως είναι μπροστά πίσω εκείνος βλέπει το γαλάζιο φόρεμα της ξεσχισμένο και μεγάλες πληγές στο σώμα της να ξεχωρίζουν στο αμυδρό μακρινό φως μια λάμπας.
«Κορίτσι μου γιατί είσαι πληγωμένη; Ποιος σου δημιούργησε αυτές της βαριές πληγές; Εσύ θες νοσοκομείο!» είπε και πριν τελειώσει την φράση του την βλέπει να σωριάζετε κάτω να λιποθυμάει. Τότε την παίρνει στους ώμους και τρέχει γρήγορα στο κοντινότερο νοσοκομείο. Την εξετάζουν οι γιατροί κι αποφασίζουν γι αυτήν την ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση της, να εισαχθεί κατευθείαν στην εντατική! Εκείνος έκανε το καθήκον του τώρα την αφήνει στα χέρια των καλύτερων καθηγητών, Ελλήνων αλλά και ξένων, μήπως μπορέσουν να την συνεφέρουν. Αυτός θα τρέξει να βρει αίμα, μήπως με τις συνεχείς μεταγγίσεις αλλά και τα καλύτερα φάρμακα, καταφέρουν να την γλιτώσουν, γιατί πια είδαν όλοι οι επιστήμονες πόσο βαρά είναι!
Όταν για μια στιγμή όπως βγαίνει από την πόρτα του νοσοκομείου βλέπει κάποιον γνωστό του, να τρέχει και να φωνάζει και να λέει ότι αυτή η κοπέλα που βρίσκετε στην εντατική, είναι δικιά του και ότι το έσκασε από το σπίτι, γι αυτό και πρέπει να του την δώσουν να την πάει σε άλλο καλύτερο νοσοκομείο, γιατί εκεί που βρίσκετε με λάθος συνταγή μπορεί και να πεθάνει. Μετά από λίγο βλέπει κι άλλους όπως λένε ότι είναι συγγενείς της κοπέλας, να ωρύονται και να φωνάζουν ότι όλα αυτά που κάνουν οι καθηγητές θα την στείλουν πιο γρήγορα στον τάφο! Όμως εκείνος πρέπει να τρέξει να βρει αίμα για τις μεταγγίσεις, κι αργότερα με τους καθηγητές θα εξηγήσουν σε όλους τους συγγενείς της την όλοι κατάσταση της. Ωστόσο κανένας τους δεν τον ακούει , αλλά το χειρότερο, καταφέρονται και εναντίων του, γιατί έκανε μεγάλο σφάλμα και την μετέφερε σε λάθος νοσοκομείο, καθώς η τραυματισμένη όμορφη κοπέλα με τα συνεχόμενα εμπόδια που του βάζουν να βλέπει εκείνος, με την μεγαλύτερη λύπη και απόγνωση μέσα του όλο και να φεύγει…
Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ!! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ!!!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;; ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΩ;;; ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΠΥΡΙΝΙΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙ*******ΓΟ," ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;
Ανώνυμος είπε...

1.22
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΑΚΑΚΑ!!! ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΘΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ "ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ" ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!! ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ, ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!! ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΣΟΚΕ!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ‼!... ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΟΣΟΥΝ!...
Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΚΟΥ.ΦΑΛΕ 1:26 ΚΑΡΙ.ΟΛΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ ΓΑΜ.ΙΣΑΔΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ‼‼‼‼
Ανώνυμος είπε...

1 22

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ..."ΔΙΑΣΩΣΤΗ-ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ

http://www.youtube.com/watch?v=y7rN32Bskdw
Ανώνυμος είπε...

Ἄς γνωρίζουμε ὅτι ὁ τελικός στόχος τῆς Νέας Τάξης εἶναι ἡ ἐμφύτευση τοῦ μικροτσίπ 666 στό χέρι ἤ τό χάραγμα μέ εἰδικό τατουάζ στό μέτωπο σύμφωνα μέ τήν προφητεία τῆς Ἀποκαλύψεως τοῦ ἁγίου Ἰωάννου, ὅπως ἤδη μεθοδεύεται στίς ΗΠΑ γιά τή χορήγηση ὑγειονομικῆς περίθαλψης
Με απλά λόγια , θεωρούμε ότι η ελευθερία και το αυτεξούσιο του 'Ελληνα τα οποία είναι και τα δομικά εκείνα συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος για το οποίο αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας , κινδυνεύουν σοβαρά απο την βασική φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" έτσι όπως την εννοούν και την εφαρμόζουν τα συμμετέχοντα σε αυτήν κράτη και που επιθυμεί να την πραγματοποιήσει (και) δια της κάρτας του πολίτη η ελληνική κυβέρνηση.
Επειδή γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ευγνωμονούμε για αυτό τους αγωνιστές και Μάρτυρες προγόνους μας , δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε σαν "ραγιάδες" και να πεθάνουμε σαν καταρρακωμένοι προδότες και αποστάτες της Ορθόδοξης πίστης μας

ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΛΑEI ΔΑΙΜΟΝΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=LgxMOizBqUw&feature=related
Ανώνυμος είπε...

Στο κεφάλαιο με τίτλο «Τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας του πολίτη» μας
περιγράφεται τι θα υπάρχει στην επιφάνειά της (τα συνήθη στοιχεία ταυτοποίησης του κατόχου της και η φωτογραφία του ) καθώς επίσης και ότι θα διαθέτει πλινθίο (microchip) «μέσω του οποίου», όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά , «θα προσφέρεται η δυνατότητα ψηφιακής αυθεντικοποίησης… καθώς και η δυνατότητα παραγωγής ψηφιακής υπογραφής εγγράφων».
Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν από λιγες ημέρες η γερμανική «κάρτα του πολίτη» και τα περιβόητα συστήματα ασφαλείας και υποστήριξης της , γελοιοποιήθηκαν από τις αποκαλύψεις τόσο της Ντόϊτσε Βέλλε (γερμανική τηλεόραση) όσο και από τον τύπο.Ακόμα και με σαρωτές του εμπορίου νεαροί χάκερς εμπρός στην κάμερα παραβίασαν την ασφάλεια του πλινθίου (microchip) και μπόρεσαν να αναγνώσουν τα καταγεγραμμένα σε αυτό στοιχεία του κατόχου.Δεν θα αναφερθούμε στην «επίδειξη» που έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή , για το πόσο εύκολα μπορεί να μπει κάποιος στο υποστηρικτικό σύστημα της καρτας και να «αλωνίζει» ανενόχλητος.
Ανώνυμος είπε...

Φυσικά η αναφορά μας στην «ανασφάλεια» της γερμανικής «κάρτας του πολίτη» είναι ένα από τα δεκάδες παραδείγματα που μπορούμε να σας παραθέσουμε και τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ασφάλεια σε καμία κάρτα και σε κανένα σύστημα υπολογιστών ή διασυνδεδεμένων ψηφιακών «εργαλείων» όπως η κάρτα του πολίτη.
Μάλλον αυτό θα είχατε υπ΄όψη σας όταν γράφατε την τεχνική περιγραφή της , διότι μετά από τρείς στην κυριολεξία γραμμές, τα «υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφάλειας» υποβιβάστηκαν από τον ίδιο τον συντάκτη της περιγραφής απλώς σε «καλές πρακτικές ασφαλείας».
Μόνο στην σκέψη του όγκου των πληροφοριών που θα είναι αποθηκευμένες και απολύτως εκμεταλλεύσιμες και που θα αφορούν την ιδιωτική και δημόσια ζωή του καθενός πολίτη, ειλικρινά μας πιάνει "κρύος ιδρώτας".
Ποτέ άλλοτε δεν βρέθηκε κυβέρνηση που να ζητά την συναίνεσή μας σε ένα τέτοιου μεγέθους ηλεκτρονικό φακέλωμα.
Με απλά λόγια , θεωρούμε ότι η ελευθερία και το αυτεξούσιο του 'Ελληνα τα οποία είναι και τα δομικά εκείνα συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος για το οποίο αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας , κινδυνεύουν σοβαρά απο την βασική φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" έτσι όπως την εννοούν και την εφαρμόζουν τα συμμετέχοντα σε αυτήν κράτη και που επιθυμεί να την πραγματοποιήσει (και) δια της κάρτας του πολίτη η ελληνική κυβέρνηση.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1.22

Ληγμένα παίρνεις ή τα παίρνεις; Γιατί, να πιστεύεις αυτά που, με τόσο λυρισμό μας περιέγραψες, το βρίσκω κομματάκι αδύνατο. Βέβαια, η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος, διαστροφές υπάρχουν πάμπολλες, αλλά ...έχουν κι αυτές τα όριά τους. Ως εκ τούτου, αποκλεισθείσης της γενετησίου διαστροφής, μένουν τα παρακάτω σενάρια για τη διάγνωση:
α) είσαι υπό την επήρεια ουσιών (κουράγιο στους γονείς σου, η επιστήμη κάνει θαύματα, ο Θεός είναι μεγάλος)
β) βγάζεις το ψωμάκι σου ("το ΠΑΣΟΚ είναι επάγγελμα")
γ) πάσχεις από το σύνδρομο του "homo pasokus" (λυπάμαι, αυτό είναι ανίατο).

Όπως και να 'χει, είσαι κίνδυνος για τη δημόσια ααφάλεια και υγεία και θα έπρεπε να σου επιβληθούν τουλάχιστον περιοριστικά μέτρα.

Εκτός εάν, γράφοντας σοβαροφανείς .....κίες, φροντίζεις για τη διασκέδασή μας. Και σ' αυτή την περίπτωση όμως, πρόσεχε, γιατί και το μαύρο χιούμορ έχει τα όριά του...
Ανώνυμος είπε...

Δεν τον βλέπω να κάνει παρέλαση τον ΓΑΠ,
για την επέτειο του ΟΧΙ.

Άλλωστε μόνο το yes men ξέρει!!!

Φοβαται ο Παπανδρέου.
Φοβαται πολύ.
Ισως να βλέπει ενοχλητικές ομοιότητες με το τέλος των φίλων του στη “Σοσιαληστική Διεθνή”…

Οι πραιτωριανοι ειναι οι τελευταιοι που πεφτουν μαζι με τον αρχηγο
- ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΣΤΟΥΡΗ υπηρεσίας της ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
στα σχόλια-
δεν αξιζει κανεις ουτε να ασχολειται ΠΙΑ
με τετοιου ειδους Homus pasokus.

ΚΑΙ Απολυτως σωστη ηθεση Σαμαρα,
οχι στο ανακατεμα της τραπουλας με το Πασοκ.

Επιθεση σε ολα τα μετωπα, αρκετη αβαντα τους καναμε, το κερδος ηταν βρισιες και απαξιωση
το γουρουνι δεν το φιλας στο στομα.

ΤΕΛΟΣ οποιαδήποτε επαφή...
ΛΕΡΩΝΟΥΝ τα πανατα ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ γύρω τους...
Ανώνυμος είπε...

poios brisketai pisw apo thn trapezikh krish
Κύριο μέρος μηνύματος
ag.Kosmas: "ton Papa na kataras8e.autos 8a einai h aitia"

Early in the 19th century the Pope came to the Rothschilds to borrow money. The Rothschilds were very friendly with the Pope, causing one journalist to sarcasticly say "Rothschild has kissed the hand of the Pope...Order has at last been re-established."39 The Rothschilds in fact over time were entrusted with the bulk of the Vatican’s wealth. The Jewish Ency., Vol. 2, p.497 states, ,,It is a somewhat curious sequel to the attempt to set up a Catholic competitor to the Rothschilds that at the present time (1905) the latter are the guardians of the papal treasure." Researcher Eustice Mullins writes that the Rothschilds took over all the financial operations of the worldwide Catholic Church in 1823.(40) Today the large banking and financial business of the Catholic Church is an extensive system interlocked with the Rothschilds and the rest of the International Banking system. The great wealth of the Russian Czars was entrusted to the Rothschilds, $35 million with the Rothschild’s Bank of England, and $80 million in the Rothschild’s Paris bank. The Rothschilds financed the Russian Revolution which confiscated vast portions of the Orthodox Church’s wealth. They have been able to prevent (due to their power) the legitimate heirs of the Czars fortune to withdraw a penny of the millions deposited in a variety of their banks. The Mountbattans, who are related to the Rothschilds, led the court battles to prevent the claimants from withdrawing any of the fortune. In other words, the money they invested in the Russian Revolution, was not only paid back directly by the Bolshevists in millions of dollar of gold, but by grabbing the hugh deposits of the Czars’ wealth, the Rothschilds gained what is now worth over $50 Billions.(41)
Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός: «Όταν δεις τον κίνδυνο επι της κεφαλής του αδερφού σου και δεν προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο,τοτε ο Θεος από σένα θα ζητήσει το αίμα του»
Ανώνυμος είπε...

Εγώ νέος με όνειρα που είχα στην υπερήφανη Ελλάδα που μεγάλωσα, που την σέβονταν και την θαύμαζαν όλοι στον κόσμο, πριν την πάρετε στα ανίκανα χέρια σας και την ταπεινώσετε εσείς οι ανίκανοι δεξιοί! Αυτήν την Ελλάδα θέλω να ξαναδώ! Και ρωτώ: γιατί αφού ήσασταν ανίκανοι να κυβερνήσετε, γιατί δεν καθόσαστε στα αυγά σας; Τι καταφέρατε; Να χρεοκοπήσετε με την ανικανότητα σας ένα ολόκληρο έθνος! Εσείς όμως φύγατε μετά την πανωλεθρία. Εμένα όμως αλλά και τόσων νέων τα όνειρα γιατί τα εξοντώσατε; Αυτό το κακό που μας κάνατε πως θα μας το ξεπληρώσετε; Αλλά λέτε πως θα επανορθώσετε ανίκανοι την δυστυχία που περνά σήμερα ο έλληνας, υποδεικνύοντας κι από πάνω χωρίς ντροπή, σε μια κυβέρνηση που ήρθε μετά την καταστροφή που κάνατε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ότι εσείς μπορείτε καλύτερα κι ότι ο δρόμος που ακολουθεί να μας βγάλει απ την χρεοκοπία δεν είναι σωστός; Τώρα κάνετε υποδείξεις; Ποιος σας πιστεύει πια! Τώρα είναι αργά νε σας πιστέψουμε γιατί με την ανικανότητα σας μας καταστρέψατε τη ζωή‼
Ένας νέος που θέλει τα όνειρα που του πήρατε πίσω‼
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ 666 ΜΙΛΑEI ΔΑΙΜΟΝΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=LgxMOizBqUw&feature=related
Ανώνυμος είπε...

Ἄς γνωρίζουμε ὅτι ὁ τελικός στόχος τῆς Νέας Τάξης εἶναι ἡ ἐμφύτευση τοῦ μικροτσίπ 666 στό χέρι ἤ τό χάραγμα μέ εἰδικό τατουάζ στό μέτωπο σύμφωνα μέ τήν προφητεία τῆς Ἀποκαλύψεως τοῦ ἁγίου Ἰωάννου, ὅπως ἤδη μεθοδεύεται στίς ΗΠΑ γιά τή χορήγηση ὑγειονομικῆς περίθαλψης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια